Şimdi Ara

SSD Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar,duymuşsunuzdur James Donkey SSD'leri ucuzdu incehesap sitesinde.Oradan 120GB'lık modeli aldım ilk 3-4 gün gayet iyi kullandım 5. gün CS:GO oyun sırasında ekran dondu.CS:GO HDD'de kuruluydu bu arada.Ben de kasanın reset tuşuna bastım ve pc geri açılmadı.SSD gorunmuyodu.Güç kablosunu değiştim sata kablosunu değiştim fakat SSD gorunmuyordu.Yandı muhtemelen dedim ne oldugunu bilmiyordum garantiye verdim ve yenisini yolladılar.Şuan sorunsuz kullanıyorum 1 ayı geçti.Aynı zamanda bilgisayarımda OCZ Vertex 3 120GB var.Aynı şekilde yine CS:GO daydım ekran yine dondu ve reset tuşuna bastım bu sfer OCZ Vertex 3 SSD'im yandı.Sizce soreun neyden kaynaklı olabilir?Reset tuşuna bastıgımda yüksek voltaj giriyor olabilir mi?OCZ maalesef çöp oldu çünkü 2013'te almıştım.Bu arada da CS:GO oyundayken donma çok yapıyor günde 1-2 kez donuyor ve artık korkudan reset tuşuna basamıyorum.CTRL+ALT+DELETE yapıp oturumu kapatıyorum veya orada nrestart atıyorum.Sizce sorun nedir?







  • Yok mu cevabı olan birisi ?
  • iki olay birbirinden bağımsız olabilir ocz bir zamanlar en çok bozulan ssdlerden biriydi. onun haricinde PSU kaynaklı voltaj dengesizliğinden olabileceğini düşünüyorum sağlıklı bir PSU dan resetleyince yüksek voltaj falan vermez dandik bir psu ise olabilir. donma yapıyor demissiniz bu ram kaynaklı olabilir. ramleri çıkarıp ram slotlarini bir üfleyin toz kaynaklı olabilir yada ramlerden biri sorunlu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 10 Eylül 2018; 0:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karmaşık K kullanıcısına yanıt
    Hocan PSU Xigmatek Centauro 800W 80 Plus Bronze yani çok iyi denemez de o kadar da dandik olmadıgını düşünüyorum da PSU dedi çoğu kişi değişicem sanırım.OCZ yi 2012'den beri sorunsuz kullanıyorum ömrü bitmiş de olabilir diye düşündüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.