Şimdi Ara

Stalkerlar müjde! Instagram ekran görüntüsü bildirimleri göndermekten vazgeçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Snapchat'in ayak izlerini takip eden Instagram, Şubat ayında test etmeye başladığı ekran görüntüsü bildirimleri göndermekten vazgeçti. Daha önce bir grup test kullanıcısının hizmetine sunulan bu özellikle birlike tıpkı Snapchat'de olduğu gibi hikayelerin ekran görüntüsü alındığında hikaye sahibine bildirim gidiyordu lakin sosyal medya devi Instagram, çok tartışılan bu özellik için geri adım attı.
     
    En kötüsü de bu özelliği kimlerin kullandığı net olarak bilinmiyordu. Peki ya Instagram'ın test ettiği bu özellik nasıl çalışıyordu? 
     
    Eğer hikayenizin ekran görüntüsünü kimin aldığını merak ediyorsanız, hikayenizi yukarı kaydırmanız yeterli. Bu kısımda  hikayenin ekran görüntüsünü alan kullanıcıların yanında küçük bir yıldız beliriyor. Üstelik Instagram bu yıldızın ne anlama geldiğini küçük bir notla da açıklıyor lakin tehlikenin artık son bulduğunu söyleyebiliriz. 
     







  • Et mezatında bunu yapsa baya kullanıcı kaybederdi sanırım , sosyal medya denen kendini pazarlama mekanında doğrusunu yapmış Instagram.

  • Bu şekilde ekran görüntüsü almanın mantığı nedir yani sebebi ne açıklayabilirmi biri?

  • Artik bundan sonra da telefonlarin varsa goz takibi ozelligini kullanarak" kullanicilar nerenize ne kadar bakti" gibi ozellikler gelse hiç sasirmayalim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.