Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • listeye alındı bu oyunda.

    kickstarter bayağı bi vurdu bu sene beni son kontenjanımı buna ayırdım artık.Sonumuz hayrolsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    Yeni video geldi. Yapay zekayı göstermişler.



    kokpit çok kasvetli değilmi ya kapalı kutu gibi biraz geniş camlar olsaydı düzeltirler umarım
  • Hornetin kokpiti sıkıntı biraz dediğin gibi. Çerçeveleri ince yaparlarsa görüş alanı açılır. Ama bu oyundaki tek kokpit değil tüm gemilerin kokpiti farklı ve kendine özel.


    Son 1 hafta kaldı adamlar uğraşmış video hazırlamış ya. Commander Roberts brifingte.

    http://vimeo.com/53293424

    Kısaca son hafta Kickstarterda 1.5 milyonu vuralım RSI sitesinde de 4 milyon dolar olalım diyor.


    3.5 milyon dolar geçildi.

    http://www.robertsspaceindustries.com/3-5-million-unlock/

    Gemi dışı savaşlarıda anlatmışlar biraz. Saldıranın gemiyi etkisiz hale getirip yakalaması gerekiyor. Eğer 4 milyon dolara gelinirse uzayda savaşta olacakmış. Yani gemimizden çıkıp hafif jetpackler ile yada botlarımızla gemimize bağlanarak vesaire. Düşman gelip airlocku patlatabilecekmiş. Umarım 4 milyon dolara ulaşır proje.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Kasım 2012; 13:41:19 >




  • uzayda gemiden inip atraksiyonlara girmek çok uç nokta gibi geldi bana.Bence gezegenlerde ve üslerde gemiden çıkıp özgürce gezebilmek yeter.Tabi silahlı çatışmalarada girilse tadından yenmez.
  • Silahla çatışma olacak. Sistem çok iyi olmuş kolay değil ve gerçekleştirmesi zor yetenek istiyor gerçekten. Üslerde gezme olacak gezegen kısmı ise Freelancer gibi diyorlar şimdilik. Oda FPS olarak gezilebilir olabilirmiş ''sonuçta modelleme yapacağız First Person olabilir ama gezilecek alanlar çok kısıtlı olur'' diyorlardı yapımcılar.

    Silahlı çatışmayı anlattım spoiler içinde bakabilirsiniz.


    Öncelikle sadece büyük gemilere girilebilecek içinde 3-4 kişinin olabildiği yani. Tek kişilik gemileri ele geçirmek yok.

    Birkaç upgrade yapmanız gerekiyor geminize (çekiş aleti vs gibi) eğer bu işe gireceksiniz yer kaplayacak şeyler bunlar. Mesajda yazıyor gerekenler.

    1- Pilotun yetenekli olması lazım dikkatli şekilde ateşleyicileri vurmanız gerekiyor diğer geminin böylelikle hareket edemeyecek hale gelecekler. Yok etmeyeceksiniz.
    2- Gemiyi kendinize çekiyorsunuz ama tam yok etmediyseniz karşı ateşleyicileri, bu çekiş aleti size zarar verebilir (karşı taraf oyuna getirebilir böylelikle)
    3- Eminseniz diğer geminin giriş bölümüne bağlantı çekiyorsunuz ve kapıya iniyorsunuz.
    4- Kapıyı kırmanız 30 saniye sürüyor bu şekilde karşı gemidekiler hazırlık yapabilir.
    5- Gemiyi ele geçiriyorsunuz (başarılı olduysanız). Sadece geminin kargosunu çalabilirsiniz. Veya tamir edip (ekipman lazım) sürebilirsiniz. Sizin geminizi ise bir arkadaşınız sürecek.

    Mesela karşı taraf geminin içine saklanıp siz gemiye girdiğinizde sizin geminizde kimse yoksa onu ele geçirebilir. Gemiyi kaybeden taraf için Chris Roberts kölelik gibi birşeyler düşünüyormuş (hızlı sıkmayacak sistemler) geminizde patlamış gibi geri gelecek bu arada. Eğer sigortanız varsa tabi.


    4 milyon dolarda şunlar eklenecek FPS çatışmaya.

    Yakın dövüş ve ağır silahlar
    0 yerçekimi simülasyonu
    Kıyafetler için HUD desteği
    Gelişmiş kişiselleştirme
    Gemi dışı savaş (bu yani geminin dışına çıkıp uzayda botlarınızla geminizin yüzeyine yapışıp savaşmak manasına geliyor veya jetpackle süzüle süzüle)

    4 milyon dolarda daha iyi olacak sistem mesela ele geçirecek taraf direk kıyafetler ile uzaya çıkıp süzülüp airlock u patlatabilir öyle girer. Eğer içerdekiler astronot kıyafeti giymiyorsa fuşşşşş diye uzaya süzülürler.



    Ben önce 3 milyon dedim en fazla, sonra 3.5 dedim onada gelindi. 4 milyon dolar olası görünüyor 5 gün kaldı. Zorlasa zorlasa 4.2 milyon dolar olur (Squadron 42 ) Diğer projelerinde son 2 günde coştuğunu bildiğimiz için 4 milyon dolara gelinecek bence.




  • bu adamın kardeşine ne oldu acaba erin roberts
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shinagawa Station

    bu adamın kardeşine ne oldu acaba erin roberts

    Şu meşhur lego oyunları varya (lego star wars, harry potter) onu yapan stüdyonun başındaymış.


    3.75 milyon dolarda geçildi yeni gemi bilgileri ve birkaç update de burada.

    http://www.robertsspaceindustries.com/new-ship-unlocked-thursday-updates/



    Ve beklenen an geldi. Chris Roberts gemi tasarımlarını vermeme sebebim hepsini satış broşürü gibi tasarlıyoruz iç dış renderlanmış dizayn vereceğiz demişti. 4 kişilik RSI Constellation Mk3 ün tasarımı geldi. Muhteşem olmuş yahu.
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]

    Tüm resimler buradahttp://www.robertsspaceindustries.com/introducing-the-rsi-constellation-mk3/
    Broşürhttps://s3-us-west-2.amazonaws.com/cdn-rsi/RSIConstellationMK3BrochureV2.pdf
    Belirteyim yalnız broşür tam anlamıyla bitmemiş tasarım böylede üstüne kaplama vs. yapılacak önümüzdeki haftalar güncellenecekmiş tekrar.

    Gemiyi tasarlayan zaten Ryan Church müş (Star Wars, Avatar tasarımcılarından) iç dizaynda kargo, yatakhane, yemekhane herşey mükemmel olmuş. Kokpit alanıda geniş. İçinden çıkan P52 adında küçük bir gemide var (hemen birisi atlayıp savaşabilir) Şuan acaip derecede 60 dolarlık paketimi 250 dolara yükseltmeyi düşünüyorum. Doğrusu işin güzel yanı paketi yükseltmek bu para verme dönemi bitince bitmeyecek. Ocak veya Şubat a kadar hala paket yükseltebileceğiz para verilebilecek birçok yönden. Sadece yeni gelenler böyle fırsatlara alamayacaklar oyunu mesela biz 30-40 dolara alabiliyorsak 60 dolar olacak fiyatı oyunun, paketlerin fiyatları yükselecek.

    Dizaynı sonra gelecek gemilerde sırasıyla şöyle MISC Freelancer, RSI Aurora ve Origin 300i. Son olarak Hornet in sivil versiyonu gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 16 Kasım 2012; 7:41:08 >




  • Gemilerden birine Freelance ismi koymaları da çok iyimiş :)
  • preorder yaptım ben
  • @archVillain paketlerden bahsedermisin kimlik falan diyolar mesela 10 dolar verenle 40-60 dolar veren arasındaki avantajlar vs.
  • Paketler hakkında


    Öncelikle tüm paketlerdeki gemileri oyun için alabiliyorsunuz ama her seferinde sigorta yaptırmanız gerekecek (patlarsa veya çalınırsa yani) paket gemileri ömür boyu sigortalı geliyorlar sürekli sizde kalacaklar.
    Diğer bir konu ise Citizen kard denilen kimlik kartları. Bunların getirisi yok sadece cüzdan boyu kartlar. Oyunun bir parçası olduğunuzu temsil ediyor. E3 gibi fuarlarda gösterip özel yerlere girebileceksinizde Amerika da olduğundan pek yaramaz bize tabi. Gösteriş amaçlı birşey yani.

    -10 dolarlık paketin getirisi yok sadece yardım için 10 doların üstündeki tüm paketlerde oyun ve Alpha/Beta girişi dahil.
    -40 dolarlık pakette Aurora gemisi (başlangıç gemisi bu), Alpha ve betaya giriş, beyaz Citizen kart son olarak 1000 kredi avantajı sağlıyor.
    ---30 ve 35 dolarlık paketler 40 doların aynısı sadece limitliler ve daha ucuzlar. Tüm 30 dolarlıklar tükenmiş sanırım.
    --35 dolarlık dijital var buda 40 doların aynısı sadece Citizen kart yok içinde.
    -60 dolarlık pakette Origin 300i gemisi, dijital olarak soundtrack, evrenin haritası, 42 sayfalık Star Citizen kitapçığı, 2000 kredi ve yeşil Citizen kart
    -60 dolar dijital paketide herşey aynı sadece Citizen kart yok (dijital olduğu için)

    Yani genel olarak gemi avantajı oluyor.
    Daha üstteki paketleride yazarım isterseniz
    Her Citizen kart için 5 dolar ekstra veriyorsunuz kargo ücreti olarak. 40 dolarsa 45 olacak bunu yılbaşı gibi çekecekler.
    Gemi bilgileri içindehttp://www.robertsspaceindustries.com/ships-plan/


    Gemi manevraları ve diğer şeyler için videolara bakmayın pek. Tanıtım olarak fizikleri gösterdiler. Onların üstünde oynanacak daha. 12 ay sonra alpha gelince bakarız zaten uçuşlar yavan olursa sadece 1-2 kişi değil tüm oyunu alanlar isyan eder haliyle değiştirirler. Alpha yı zaten bunun için yapacaklar. Sorun yok yani oyunu almaya bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 16 Kasım 2012; 15:03:08 >




  • Gemi içi sistemler için sistem ve navigasyon bölmesi var güç ünitesi burada olabilir. Ek bilgi, yaşam desteği gibi önemli unsurlarda olacak.

    Constellation için konuşuyorum diğer gemileri tam bilmediğimizden, fiziksel hasar durumunda gemiyi dışarıdan tamir etmekten başka yol yok gibi görünüyor. 4 ana motor dışarıda olduğundan. Doğrusu trailerdaki bengal sınıfı dediğimiz koca uçak gemisinin motorlarıda bunun gibiydi.

    İnsan yapımı olmasından kaynaklı heralde. Eminim uzaylı gemilerinde daha farklı bir ateşleme teknolojisi vardır ve geminin kıç bölgesinde bir yerlerde çekirdek vardır. Yanlış hatırlamıyorsam yapımcılardan biri en büyük gemilerin uzaylılarda olduğunu söylemişti.




  • Kabloların veya elektronik kartların fışkırması gerçekçi olmaz. 2900 lerdeyiz sonuçta. Gemi bilgisayarı hala ateşleyicilere kablo sistemiyle bağlı oda kim bilir kaç defa kaplanmış özel bir kablodur.

    Diğer şeyler şekil olsun diyedir bence veya küçük animasyonları olur fakat Sims kadar ''şimdi yemek yemelisin'' tarzı olmaz. Çok sıkıcı olur kısa süre sonra. Ama bu oyunun en iyi yanlarından biri, herşeyi yapımcının yapmasına gerek yok. Kim bilir birisi çıkar o özelliklerin olduğu bir mod çıkartır. Full mod desteği sunacak adamlar.


    MISC Freelancer ın (125 dolarda gelen bir gemi) tipini biz seçeceğiz.

    Seçenek 1 (Serenity e benziyor)
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]

    Seçenek 2 (buda Normandy SR1 i hatırlattı bana nedense)
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]

    Oy vermek içinhttp://www.robertsspaceindustries.com/you-choose-the-freelancer/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 16 Kasım 2012; 19:31:34 >




  • 1 numaralı gemi Starlancer'da ki reaper gemisini 2 numara freelancer daki black dragon'u anımsattı.

    1 seçtim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    @SurlarÖnünde

    Senin istediklerini aynen bende istiyorum, hatta bu önerileri çok kişi yaptı Chris Roberts'ta böyle şeyleri eklemek istediğini söylemişti. Sadece herşey ilk çıktığında olmayabilir zamanla eklerler çünkü çok fazla paraları yok çıkışa yetiştirmek için bu maddi durumla uzay kısmını halledebilirler.

    Mesela senin yazdıklarından gezegene inme çıkış zamanı olmayacakmış fakat sonradan ekleyecekler(kendimiz atmosfere girip inmeyiz büyük ihtimalle bunu sağlayan teknolojiler var CryEngine yapamaz ama), savaşma kısmını bilemiyorum tabi CryEngine genel olarak böyle bir motor olduğundan ekleyebiliriz demişlerdi gezegenlerde çatışmayı filan. Çok büyük araziler yapabileceklerini sanmıyorumda (hazine arama filan) yine sokaklarda çatışma olabilir, gemilerin içinde çatışma olacak orası kesin.

    Uzayda terk edilmiş gemiler ve baseler olacak. Gemi kısmının nasıl olacağı tam kesin değil yani o gemiyi ele geçirebilecekmiyiz (büyük ihtimalle motorları sorunludur derler kullanamayız) belli değil. Kargosunu çalabilirmiyiz vs vs. Ama astreoid karargahlarını filan bulup ele geçirebileceğiz oraya yerleşip mekanımız haline getirebileceğiz.

    Şuan için bildiğimiz 5 gemi var bunlardan 1 tanesi senin istediğin gibi (250 dolara alınabiliyor). Constellation adlı gemi Star Wars'tan Millenium Falcon'u düşün veya Firefly Serenity'nin küçük versiyonu. 4 kişilik kapasitesi olacak mürettabat içinde gezebilecek. Daha fazla kişi içine girebilir mi belli değil henüz belki 4 kişiye iş düşüyor diye böyle yazılmıştır. Gemi içinde kokpit, silah departmanı, motor departmanı, yatakhane, mutfak gibi yerler olacakmış. Oyun sırasında herkes yer değiştirebilecek yani. Gemi hasar aldımı birinin motorları tamir etmesi vs vs gibi şeyler olacak. Aynı zamanda repair bot var gemiyi tamir edecek olan. Astronot kıyafetlerine de küçük bir jetpack eklemeyi düşünüyorlar belki dışarıdan tamir etme eklenir (X3te vardı böyle birşey)

    Uzay istasyonuna uğrayıp barda arkadaşlarınla biralarınızı yudumlayabileceksiniz. Daha başka sosyal ilişkiler eklenirmi bilmiyorum poker vs gibi eklenirse güzel olur ama bunlarda şimdilik yeterli. Arkadaşlarına yardım çağrısı atmada olacak yakındalarsa yardıma zıplayabilecekler.

    250 dolar mı? Bu, oyun içinde bişeyler toplayıp ve satmak şeklinde kazandığımız paramı? yoksa gerçek paramı?




  • openworls dedikleri yani gta tarzindami olacak o zaman mukemmel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifetaker

    250 dolar mı? Bu, oyun içinde bişeyler toplayıp ve satmak şeklinde kazandığımız paramı? yoksa gerçek paramı?

    Gerçek para.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    openworls dedikleri yani gta tarzindami olacak o zaman mukemmel olur


    GTA tarzıda herşey tam açık değil. Nasıl anlatsam başka bir sektöre geçmek için orayı işaretleyip atlaman gerekiyor. Uzayda tabiki mesafeler biraz büyük olduğundan GTA gibi gitmeye kalksan 2 yılda anca varırsın. Ama kısaca herşey açık galaksinin istediğin köşesine gidersin.




  • online mi olacak peki ? gemi satin alma falan yazmissinizda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem online hem singleplayer hem coop ne ararsan var.
  • Daha 2 gün var ve 4 milyon doları geçtiler. Söylediğim 3 rakamıda geçtiler ama bu sefer ciddiyim en fazla 4.5 milyon dolar. Fazlasını geçeceklerini sanmıyorum 2 gün kaldı.

    Ki zaten 200.000 dolar sonra en çok para toplamış oyun olacak (MechWarrior Online 5.2 milyon dolar toplamıştı fakat 4-5 aylık süreçte topladı onlar)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.