Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imza resmi

    boyuttan kaybediyor galiba





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Star Citizen -- 17 Kasım 2012; 15:52:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    Yaa en güzel özellikleri 4.5 milyon dolara koymuşlar oyunu daha gerçekçi yapacak şeyler tamda istediğim gibi. ama 4.5 milyon olurmu bilmiyorum inşallah olur

    Daha fazla monitör, Track-IR desteğini filanmı diyorsun hocam oyunu daha gerçekçi yapan şeyler diye? Bunun haricinde birşey göremedimde. Ekstra base filan eklenecek içerik özellikleri var yani pek gerçekçilik katacak özellikler yok.

    An itibariyle Project Eternity nin rekorunu kırdılar en çok para toplayan oyun olarak birinci sıraya yerleştiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 17 Kasım 2012; 17:00:10 >




  • Oculus Rift i duymadığını düşünüyorum o zaman. Asıl gerçekçilik arıyorsan şuna bak. Star Citizen destekleyecek bunu ilk günden onaylandı.

  • 300 dolar civarı olacak fiyatı. Track-IR zaten 100 dolar. Multi monitörleri bilirsin 1000-1500 tlye geliyor onlarda.

    Bence en güzel seçim Oculus Rift.
  • 300 dolarsa alınır çok uygun fiyat
  • Citizen
  • nick tamam bide imza yapalım
  • @SurlarÖnünde

    2 yıl içinde CryEngine ne kadar güncellenirse onlarda o kadar güncelleyip üstüne modifiye edilmiş kodlarını ekleyecekler. Çok gelişeceğini sanmıyorum şuan ki grafik zaten çok iyi. Ama ufak tefek güzellikler gelebilir.

    @Star Citizen

    Hayırlı olsun nick. İmzada yaparız bir ara. İsteyen benim imzadakini kullanabilir daha güzel birşey yapana kadar.
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]



    Korsan gemisi açıldı yeni. Başkasının gemisine binmek için ekipmanlarda direk gemiyle geliyor. Şurada özellikleri var
    http://www.robertsspaceindustries.com/unlock-caterpillar-new-items-and-subscriptions/


    4.5 milyon dolara 40.000 dolar kaldı. Son 38 saat içinde 5 milyon dolar olası görünüyor.

    Son 24 saat içinde canlı stream yapacaklar. Eğer 5.5 milyon dolara gelinirse trailerdaki koca uçak gemisi oyuncular için kullanılabilir olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 18 Kasım 2012; 6:20:18 >




  • Singleplayer da orduya katılıyorsun. Arkadaşlarınla oynayabiliyorsun aynı zamanda veya kimisi uzaylı tarafına geçebiliyor istersen. Ordudasın yani başka birşey yok görevleri yapman gerekiyor gezemiyorsun istediğin gibi. Single ı bitirince cebinde biraz parayla ve Citizenship ile MMO kısmına girebilirsin böyle yaparsan eski asker olarak anılıyorsun görev verilirken filan ve kimliğinde öyle yazıyor. MMO kısmına hiç singleplayer senaryosunu yapmadan da girebilirsin eski asker olarak anılmıyorsun, daha az parayla ve Citizenship i kendin kazanman gerekiyor. Yani aralarında böyle bir bağ var.

    MMO kısmında tüccar, korsan vs vs herşey olabileceğin ve her yeri gezebileceğin yer bildiğin üzere. Herkes aynı serverda olacak orada ayrım yok tek bir evren.

    En son ben istediğimi yapmak için MMO kısmına girmek istemiyorum dersen kendi Multiplayer serverını kurabilirsin. Multi server diye kimse girmek zorunda değil kendinde oynayabiliyorsun tek başına. Bu serverı modlayabiliyorsun, arkadaşların katılabiliyor vs vs. Kısaca MMO serverının özellikleri azaltılmış hali oluyor bu.




  • Grubu kurarız burada öyle topluca hareket ederiz klan gibi artık nasıl oluyorsa.Şu 5.5 milyon olayı olsa keşke.Zengin olsam son dakikayı bekler öyle bağış yapardım.Belki birileri bekliyordur son anı umarım
  • www.starcitizentr.com

    burayı tamamlayıp forum filan ayarladığımda herkes rahatça haberleşir heralde.
  • Elinizden geldiği kadar para vermeye bakın o zaman geçilir rahatlıkla. Çünkü Chat tede mesela millet şuan anlaşıp para vermeye çalışıyor. Yarın sabah 5 - 5.5 milyona geliriz heralde.
  • şimdi biz bu oyuna 250-300$ mı bayılacağız yahu.
    20$ dan yukarısı çalışmaz benden vallahi.Anca torrentten indirir sp oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    şimdi biz bu oyuna 250-300$ mı bayılacağız yahu.
    20$ dan yukarısı çalışmaz benden vallahi.Anca torrentten indirir sp oynarım

    30dolar a preorder yapabiliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zftt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26

    şimdi biz bu oyuna 250-300$ mı bayılacağız yahu.
    20$ dan yukarısı çalışmaz benden vallahi.Anca torrentten indirir sp oynarım

    30dolar a preorder yapabiliyorsun.

    oyun içi gemileri gerçek para ile mi alıyoruz?
    ve freetrack falan çalışır mı acaba bunda gemiyi kontrol etmek için joystick gerekecek sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    www.starcitizentr.com

    burayı tamamlayıp forum filan ayarladığımda herkes rahatça haberleşir heralde.

    Site iyi olmuş forum bölümünü bekliyoruz 35 dolar basıyım diyorum ya kimlikle 40 a geliyor.Fakat kafamı kurcalayan şey mesela adam 1000 dolar verdi multiye iyi gemiyle başlayacak.Bu durumda parası olan iyi gemiyle avantajla başlayacak.Bu mantığı sevmiyorum aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Star Citizen -- 18 Kasım 2012; 20:36:15 >




  • http://www.ustream.tv/channel/croberts68
    adam canlı yayında

    -betayı 2013 kasım aralık gibi dağıtacaklarmış
    -üslere inişler yarı otomatik yarı manuel olacakmış
    -gezegenlere iniş otomatikmiş atmosferden inerken otomatik yani hep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Star Citizen -- 19 Kasım 2012; 0:15:54 >
  • düşünsene adamlar 5 milyon doları alıp kaçıyomuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    quote:

    Orijinalden alıntı: Star Citizen

    http://www.ustream.tv/channel/croberts68
    adam canlı yayında

    -betayı 2013 kasım aralık gibi dağıtacaklarmış
    -üslere inişler yarı otomatik yarı manuel olacakmış
    -gezegenlere iniş otomatikmiş atmosferden inerken otomatik yani hep

    Güzel. Oyun çıktıktan sonra inşallah gezegenlere özel ek paket tarzı şeyler çıkar. Acaba diyorum şöyle minecraft tarzı gezegenler yapıp içinde rastgele şeyler oluşsun bizde gemimizi oraya indirip içinde araştırma tarama yapalım fps modunda... Biraz daha açmak gerekirse bir koruma altında olan gezegenler olacak, yani bunlara mecbur otomatik iniş yapmak zorunda olucaz, oralarda medeniyet olucak haliyle belli bir ülkeye yada artık neyse ona bağlı olucak, özgürce her yerine giriş yapamayacağımızdan oralara otomatik iniş seçeneği olucak. Ama birde galakside başıboş medeniyetten uzak rasgele gezegenler olucak, hiç bir factiona bağlı olmayan, bunların içine gemimizi istediğimiz yerden indiricez manuel yani. bu gezegenlerde olsa olsa değişik canavar türleri olacak, fps modunda bunlarla uğraşıcaz, madenler kaynaklar falan olucak ama tabi öyle çok olmayacak. hatta bazen canavarlar bizi köşeye sıkıştıracak kadar güclü veya çok olacaklarından mecbur gemimize doğru koşucaz, hemen kapısını kapatıcaz yaratıklar bize dışardan saldırmaya çalışacak ama biz motorları çalıştırıp ordan tüyücez, içeriye sızan birkaç canavarıysa silahımızla öldürücez. hatta o başıboş gezegenlerde oyuncular birbirleriyle karşılaşıp gemi savaşları yapabilmeliler, yere indilerse yerde birbiriyle çatışmalılar, hatta bazıları gemisini bir yere bırakıp kaynak aramaya gittiğinde o kişinin gemisinin terk edilmiş bir vaziyette bulan başka bir oyuncu o gemiyi soyabilmeli veya kaçırabilmeli.(tabi gemiyi bırakıp giden oyuncu geminin kapılarını kitlemiş olarak gidecek, eğer unutkansa açıkta bırakmış olabilir ama kitliyse o kapıyı açmak için özel alet ve edavatın olması gerekicek, eğer yoksa o gemi terk edilmiş olsada çalınamıyacak, kilitli kapıyı açmak için gereken alet veya edevatta öyle kolay elde edilmemeli, belirli zor veya uzun görevlerden sonra öyle alet ve edevatlar elde edilebilmeli.Bazı gemilerse terk edilmiş olsada diğer oyuncunun alet edevatı olsada çalınamamalı, bazı dediğim gemiler yapısı itibariyle yerden kapısı çok havada kalıcak, çünkü geminin ayaklıkları uzun olacak ve gemi büyük olacağından kapısı asansör sistemli olacak bunları yerden çalmak imkansız olacak, e kaliteli ve büyük gemininde koruması sağlam olacak haliyle, yerden çalınmaya müsayitler prototip videosunda kullanılan tek kişilik merdivenli gemiler olabilir.. çalamadığı gemiyi madem bana yar olmadı deyip düşman oyuncu kendi gemisiyle patlatabilir tabi. yada kendi gemisini havada bırakıp(otomatik pilot yada kendi arkadaşına sürdürtebilir) halatla yerde duran geminin üstüne inip biryerden kapağını açıp içinemi girmeli.. oo aklıma geldikçe geliyor en iyisi oyun yapımcısına bırakmak nede olsa benim düşünmem birşeyi değiştirmeyecek :D) gemisi giden oyuncu ise bağlı olduğu factiona yardım çağrısı gönderip kendini ordan aldırtabilir, sigortası varsa aynı gemiden bir tane daha verilir. ileriki yıllarda böyle şeyler ekyebilirler aslında.



    Bu arada yayın hala devam ediyor.

    canavar olayı biraz zor olur ama onun dışında yazdıkların heyecan verici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard26
    oyun içi gemileri gerçek para ile mi alıyoruz?
    ve freetrack falan çalışır mı acaba bunda gemiyi kontrol etmek için joystick gerekecek sanırım

    Karışıklık olmuş sanırım hocam. Herşeyi oyun içi alabiliyorsun merak etme. 30 dolar verebilmeye bak 14 saat içinde bitecek çünkü. Tüm gemiler oyun içi paraylada alınacak.

    Hatta şuan gemiler yardım olsun diye parayla satılıyor bu para verme olayı bitince gemiler bir daha parayla satılmayacak.

    Yada 10 dolar ver şimdiden önümüzdeki aylar para verenler için bitmeyecek diye biliyorum para verme sadece yeni insanlar para veremeyecek 10 doların üstüne upgrade yapabilirsin paran olunca. Ama şimdiden 30 versen daha iyi garantisi yok bu işin. Yada 2 yıl sonra 2 katı pahalı fiyata alırsın.


    @SurlarÖnünde

    Oyun çıktıktan sonrada 2 sene içinde baya büyütücekler. Tabi orada da biraz para vermemiz gerekebilir bu şeyler para tutuyor çünkü.

    Birde geçen gün uçuşlar yavan gibi geldi demiştin. Bu videoyu izle fikrin değişecekhttp://vimeo.com/53745615 Banada ilk videolarda biraz boş gibi gelmişti şimdi baktım çok iyimiş. Elimize almadan tam olarak bilemeyizde özellikle kayarak yapılan manevralar şahane olmuş. Ateşleyicileri kapatma özelliği olacak böylelikle uzayda kayarak drift tarzı dönüşler hareketler yapabileceğiz. Gemi hareketleri çok iyi yani. Hemde daha pre-alpha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 19 Kasım 2012; 9:57:52 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.