Şimdi Ara

Starsaat güvenilir mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
43.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu yeni gördüm, bu adamlardan n11 üzerinden tissot prs 516 almıştım geçen sene, replika yolladılar, hemen iade ettim. Bana telefon açıp böyle bir kanıya neden vardınız diye sordular, bende netten fake vs orjinal testlerinden bahsettim. Gönderdikleri saat, ben replikayım diye bağırıyordu resmen
  • Hocam sen de adamları fark edilmemeyi öğretmişsin😄yalnız iadede falan hiç zorluk çıkartmıyorlar. Ben saatin üstündeki etiketleri falan hep sökmüştüm. Aradım onlar bizim için hiç sorun değil, dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende star saati takip ediyorum diesel bir saat saat ve saatte 1600 lira starda 800 küsür lira saat ve saatte adam gibi fiyata satsın bu tür firmaların önüne geçilsin Allah aşkına bu saatlerin gelişi kaç paraki 2 bine yakın paralara satılıyor
  • MERHABA ARKADAŞLAR SIRF BU YORUMU YAPMAK İÇİN ABONE OLDUM BEN BU FİRMAYA GÜVENMİYORUM SEBEBİ
    DİEZEL Dz7080 MODEL SAATi AMERİKADA BULAMAZKEN VE RESMİ DİSTRİBİTÖRDE BİLE YOKKEN BU MAĞAZA NASIL BU SAATİ SATIYOR.EBAY AMAZON GİBİ SİTELERDE SATIŞLARI BİTMİŞ. BENİM BİLMEDİĞİM BİR DURUM VAR İSE MAĞAZANIN AÇIKLAMA YAPMASI FAYDALI OLUR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunukurtar -- 19 Haziran 2017; 3:19:13 >
  • gunukurtar G kullanıcısına yanıt
    Merhaba gunukurtar,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • KONUNUN N11 İLE ALAKASI YOK ÖRNEK VERME AÇISINDAN LİNKİ PAYLAŞMIŞTIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN DİYE LİNKİ KALDIRDIM. DİĞER BÜYÜK MAĞAZALARDA DA SATIŞLAR VAR. N11 AKTİF OLARAK ALIŞ VERİŞ YAPTIĞIM BİR SİTE. SADECE İNTERNET ORTAMINDA BAZI SATICILAR PEK GÜVEN VERMİYOR. ÖZELLİKLE İTHALATÇI FİRMA GARANTİSİ VEREN SATICILAR.AMA HERKESİN KENDİ TERCİHİ.ŞAHSİ YORUMUM BU ŞEKİLDEDİR.
  • Bugun itibari ile esime guess marka saat aldim. Savran sat faturasi garanti belgesi ile geldi. Orjinal oldugunu dusunuyorum. Orjinalligini nasil anlarım. Saat ve saate gotursen soylerler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertifikası var mı yoksa kendileri garanti belgesi mi düzenlemişler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genesis23

    Tekrar merhaba,



    Bugün, arkadaşımın saat dükkanı sahibi bir arkadaşına uğrayıp saati gösterdim. Zaten kutuda Savran Saat ismini görür görmez fason olduğunu söyledi. İnceledikten sonra da saat&saat tarafından ithal edilmediği için gerçek manada garantisinin olmadığını, zaten saat&saat ile ihsan savran'ın bu nedenle davalık olduklarını anlattılar. Dükkan sahibine göre ürünlerin çoğu orijinal değil, yurtdışından getirilen fason saatler. Hatta bunu anlatırken bayağı sinirlendi, küfür falan da etti. Çünkü kendisi saat&saatten ürün alıp satıyor, "bu adamlar yüzünden ben kendi orijinal saatimi satamıyorum" dedi.



    Geri göndermem için ısrar etti ve benim de içime sinmediği için iade süreci başlattım. Zaten saatte mikro düzeyde boya kalkması ve hafif darbe izi vardı. Kasanın arka kısmında olduğu ve çok yakından belli etmediği için önemsememiştim. Saat kullanılmış gibi durmuyor ama yine de deforme olmuş.



    Skagen marka hakkında da yabancı forumlara göz gezdirdim ve bayağı bilgi edindim. Aslen Danimarkalı olan kurucuları Amerika'ya taşınmışlar ve orada Fossil tarafında satın alınmış bu marka. Ama üretim Çin'de yapılıyor. Tasarımlarını herkes beğense de dayanıklı olmaması ile biliniyormuş. Genelde Quartz mekanizma ve mineral cam tercih eden bir marka. Camlar safir değil mineral olduğu için çizilmelere karşı daha dayanıklı ama en ufak bir darbede kırıldığı bilinen bir şeymiş. Hatta uçağa bindikten sonra havadayken camı patlayan adam var. Bir de su alma durumu çok yaygın deniliyor. Duş alırken bile su aldığını iddia eden var. Yurtdışı fiyatları 100$ civarında ama ülkemizde 1000 liradan satılıyor. Dolayısıyla ömürlük değil, birkaç sene görüntü olsun diye alabilirsiniz diyorlar. Alternatif olarak Bering markasını hem şık hem de dayanıklı olması sebebi ile tavsiye eden çok.



    Keşke almadan da bu kadar araştırsaydım. Umarım sıkıntı çıkmaz. Buraya yazarak ileride alışveriş yapacak kişileri bilgilendirmek istedim. Adı geçen marka ve şahsa karşı bir iddiam​ yok.

    Meşhur SAVRAN BEYSAAT adı altında Maslak'taki dükkanından orjinal diye replika saat satmaya devam ediyor.

    İşin kötü yanı adam virüs gibi yayılmış. Gittigidiyor ,n11 ,hepsiburada ,epttavm bütün her yerde saat satıyor.

    Sanırım kime tutturursa ona satıyor. Bayram için Guess marka bir saat almıştım. Normalde 600-700 TL'lik bir saat 366 TL görünce alayım dedim.

    Özel mesaj ile orjinal mi diye sordum. Verdiği cevabı aşağıda ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum.

    İşin garip yanı kutusundan bile belli oluyor saatin sahte olduğu

    Siz siz olun böyle kötü niyetli ve sahtekar satıcılardan uzak durun.

    Ürün Linki:http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/guess-guw0127l3-kadin-kol-saati-290714559



    Hayır kardeşim başına replika koy alalım. Neden insanları kandırıyorsun orjinal diye.. Hepsi Çin malı biliyoruz da bizi kandırmak neden ?
    Starsaat güvenilir mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Code140

    Bugun itibari ile esime guess marka saat aldim. Savran sat faturasi garanti belgesi ile geldi. Orjinal oldugunu dusunuyorum. Orjinalligini nasil anlarım. Saat ve saate gotursen soylerler mi

    Yahu değil kesinlikle orjinal değil. Adam sahtekarın teki


    Hemen iade edin

    Nasıl anlarım diyorsan git google dan orjinal bayini bul götür göster ilgilenirlerse sahte olduğunu söyleyecekler zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba gunukurtar,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com

    Bu beysaat sitenizde gizlice faal durumdadır. Eskiden "beysaat" diye varmış sonra kapatmış başka isimle açmış. Sitenizde beysaat diye arama yaparsanız göreceksiniz.

    Orjinal diye Replika saat satıyor.


    https://www.sikayetvar.com/beysaatcom-insanlarin-haklariyla-oynuyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 4 Temmuz 2017; 0:50:16 >




  • Smoch kullanıcısına yanıt
    İade talebini baslattim. Hangi saticidan alayim. Orj ve iyi fiyata kim veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Mağazalardan al dostum internetten bir daha hayatta orjinal saat almam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smoch

    Mağazalardan al dostum internetten bir daha hayatta orjinal saat almam

    400 tl ye harika bi tomy saat buldum saat ve saat garantisi var. Onu alicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar webdenal'dan da almayın hiç bi şekilde garanti belgesi filan çıkmadı kesinlikle bir tek kitapçık var arka kapağı da internetteki videolar ile alakasız
  • Savran saat ürününü iade ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gençler;



    Konuyla ilgili net olarak söylenebilecek şey saat&saat dışında Fossil satanlar distiribütör değil. İthalatçı garantisi filan fasarya kesinlike güvenmeyin. Bu konuda Fossile mail yoluyla bilgi danıştım ve aşağıdaki gibi cevap aldım. Ayrıca fossil ya da farklı orijinal ürünlerin kodlarını kendi sitelerinden kontrol edebilirsiniz. Bahsedildiği gibi fahiş fiyat farkı da yok. Örneğin Fossil Fs4656 fossil ve amazon da 155$, saat&saat te ise şu an 790.50₺. Replika çakma vs. gibi ürünleri satanlara prim tanımayın, arkadaş ve dostlarınızı da bilgilendirin.Saat almak istiyorsanız saat&saat adresiniz olsun, birde konyalısaat var; fakat Fossil'den gelen mail de bu firmayla alakalı bilgi yok.



    Bilgilerinize


    Starsaat güvenilir mi ?
    Starsaat güvenilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiider -- 4 Temmuz 2017; 3:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raiider R kullanıcısına yanıt
    Anladık saat ve saatte calışıyosun dostum yeni üye olmuşsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :))) yok be güzel kardeşim, saat&saat ile zerre ilgim yok. Eski bir takım lideriyim. Şu an işim yok hatta :) Bende bu fossil marka bi saat almayı düşünüyorum; fakat fahiş fiyat farklarını görünce araştırma gereği duydum ve elde ettiğim sonucu da sizlerle paylaştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiider -- 4 Temmuz 2017; 15:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce savran saatten almış olduğum saati 1 hafta sonra geri göndermiştim..

    bugün aynı modeli n 11 den hediye saati diye bir satıcıdan aldım. elibol saatçilik yazıyor firma bilgilerinde.
    geldiğinde göreceğiz orjinal mi değil mi.

    dizel dz4297
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.