Şimdi Ara

Starsaat güvenilir mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
43.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar starsaat'ten bende almayı düşünüyorumhttp://starsaat.com/fossil-me3083-erkek-kol-saati-11485 alacağım saat bu ama yorumları okuyunca kıllandım. Şimdi orjinal değil mi bu saatler hiç bir şey anlamadım ben bu işten. Birde 6 taksit alacağım öğrenciyim. Saat ve Saatten alamam çok ama çok pahalı. Savran saat ithal ediyormuş ondan ucuz. İthal ettikleri için ucuz olması mantıklı. Xiaomi telefonlar gibi düşünün distrb. ile gelse 1000 liralık telefonu olacak 1500 lira. Burda da durum böyle olabilir. Eminmisiniz sahte olduklarına.
  • Hocam kendini kandırmaya çalışma bence. Ben tecrübe ettim de yazdım. Yorumları okuyabilirsin. Alıp pişman olma sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nigdes

    Hocam kendini kandırmaya çalışma bence. Ben tecrübe ettim de yazdım. Yorumları okuyabilirsin. Alıp pişman olma sonra.

    Peki hocam saat falan almayacağız o zaman. Nitekim bir öğrenci olarak yurt dışında 200 liraya satılan saati burdan 1000 liraya almak enayilik mallık insan dışı geliyor :)
  • Ben de alamadım aynı şekilde. Amazondan falan takip etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diesel dz4280 kodlu saati ilk lidyanadan aldım kordonunda sıkıntı vardı yapıştırılan yerden ayrılıyordu saati takınca belli olmuyordu. Teşhir ürün gönderdikleri için ayrıca iade etmiştim. Sonra beysaat diye siteden aldım saatin camın da küçük toplu iğne ucu kadar kırık köşeden kordonu dandik saat tamamen Replica diye bagiriyodu tamamen sahteydi zaten çok belli şok olmuştum (Bu site Replica satıyor ) lidyanadan gelen saat daha kaliteli duruyodu sahte bile olsa baya kaliteli bir sahte saatti. En son saatvesaat ten aldım kapalı kutu ve teşhir olmayan ürün gondereceklerini soylemelerine ve tonla para vermeme rağmen teşhir denenmiş defalarca kordonu çizik kronometre pili bitik (calismiyor) jelatinleri yok saat gönderildi. Ilk defa bu kadar Saçmalığı bir arada yaşadım orijinal güvenilir ve distributor firma diye aldıgım saat bile sorunlu çıktı. (Saatvesaat gerçekten orijinal saat geldi kordonu(değişik bir deri) kasası felan çok daha kaliteli ve gerçek )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Star saatin sattığı ürünlerin replika olduğunu tahmin ediyorum.
    Alışveriş deneyimimi anlatayım;
    Hepsiburada da 30/09/2017 tarihinde,satıcısı Star saat ürünlerinde %30 indirim vardı.
    Bu indirime istinaden;Emporio Armani AR2071 ve Emporio Armani AR1949 modelinden birer adet edindim.
    Ürünler geldiğinde,saat kabındaki Emporio Armani yazısının ve kartal simgesinin(buna pelikan diyebilirim )amatörce basıldığını farkettim.Aynı şey kullanım kılavuzu içinde geçerliydi.Yazılar matbaada öyle tutkallanmış ki yazıları görmek için kitapçığı diğer sayfalardan tutarak ayırmanız gerekiyor ve bazı yazılarda sayfaya hafif çapraz basılmış.
    Ama saat o kadar iyi taklit edilmiş ki anlamanız için; ya markayı iyi tanımanız ya da güvendiğiniz bir saat satıcısına gidip, varsa aynı modeli karşılaştırmak.
    Yine de saatde belirli hatalar vardı;büyük kartal simgesi birebir taklit edilmiş olsa da altında ki Emporio Armani yazısında ki kartal simgesi küçük ve taklit edilmesi zor olduğu için simge bir kuğuyu andırıyor.Kordonda ki (deri kayışlarda)basılan yine marka yazısında ki kartal simgesi yine aynı.
    En önemlisi de başka saat satıcısı müşteri yorumlarında sıklıkla görülen;>>>görselde ki orjinal ürün resmi ile gelen fake ürünün kadran ve kayış renginin birebir tutmaması.<<<
    Emporio Armani AR1949 modelinde orjinali ve bana gelen sahtesinde ki ürünün kayış rengi alakasız bir şekilde rengi farklı idi.
    Diğer arkadaşların da bahsettiği üzere; saatin orjinal bir sertifikası olmadığı gibi bu açığı kendileri bir sertifika bastırıp el yazısı ile model ve tarih doldurulup,kaşe basılmış bir şekilde kapatıyorlar.
    Ürünlerin iadesi için başvuruda bulundum,bakalım akıbeti ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal34 -- 9 Şubat 2019; 2:50:14 >




  • Ben de bunlardan bi armani almayı düşünüyordum ama işkillendim şimdi
  • Dostlar starsaat hakkında son yorumunuz nedir ? Şuan Hepsiburadada güzel bir indirimleri var.Bazı arkadaşlar orjinal ürün memnunum demiş bazıları replika demiş kararsız kaldım bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Hepsiburada starsaat mağazasından Micheal kors marka saat aldım saat be saat de 1200 civarıydı bu sitede %50 indirim kampanyasıyla 650 lira civarı bişeydi ablama hediye olarak aldım ama üç dört gün kullandıktan sonra kordonu oksitlendi ve su alıp camı buharlaşmaya başladı hemen iade işlemi başlattım açıklamaya orjinal olmadığını düşünüyorum yazdım mağaza herhangi bi cevap bile vermeden iade işlemini onayladı ben orjinal ürün sattıklarını düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aklı olan bu firmaya yanaşmaz.Yukarıda belirttiğim sorunun dışında,hepsiburada daki indirimleri ile alıp, hem buraya hemde şikayet var gibi sitelerde sahte ürün sorunlarıyla karşılaşan insanlar çoğalmış.Benim iadem kabul edildi ama 9ay taksit ile aldığım için halen tamamen iadesine 5ay kaldı.Hem kart limitimi boşuna doldurdu,hemde ürünü almak için,abartısız 1 günümü fiyat araştırması için harcadım.Halbuki starsaat diye araştırsam bu sorunları görüp ürünü boşuna yüksek umutlar ile almayacaktım.Hayır birde dürüst orjinal indirimli ürün satan yerlere de güvenim kalmadı,bu şerefsiz firma yüzünden.Adamların şu ana kadar fark ettiğim iki adı var.Biri savran,diğeri star saat.İki siteye girip aynı ürünler farklı fiyatlar ile satılıyor.Adamlar fiyatı yüksek sattıkları sitelerinde %100 orjinal ürün,diğer sitede daha uygun ama orjinal ibaresi geçmeden satmaya çalışıyor.Bu nasıl çelişki?Hepsiburada da böyle satıcıları bünyesinde barındırdığı için ve sitelerinde yapmış olduğum yorumu yayınlamadıkları için kınıyorum.Yoksa nice insan bilgi edinip,ürünü almayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal34 -- 20 Şubat 2018; 1:6:2 >




  • Starsaat, savran saat, bey saat. bu üç siteden asla alışveriş yapmayın, orijinal değil, replika saat gönderiyorlar.
  • Ben de hepsiburada aracılığıyla star saat'ten Diesel Dz4280 saat aldım. Elime ulaştığında saniye göstergesinin biraz açık mavi olduğunu düşündüm. Sonra bir avm de iki farklı saatçiye gidip karşılaştırdım. O mağazalarda saatin gövdesi mattı ancak bu ürün onlara göre biraz parlak. Kordonu da biraz daha sade idi. Ama gayet başarılı bir replika bence. Bu mağazalarda ürün 1200 tl iken bu satıcı 565 tl ye satıyor bu ürünü, 565 tl verip hem de hepsiburada sitesinden sahte ürün alacağım aklıma gelmezdi. Hepsiburada'dan iade başlattım bakalım ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlsym -- 11 Nisan 2018; 15:13:57 >
  • Ben de yakın zamanda tecrübe ettim ki star=savran saat replika satıyor genelde malesef.
  • Millet cep telefonuna koruyucu film veya kılıf alırken bile kılı kırk yarıyor, ama iş saate gelince bayi fiyatının yarısına satılan ürünlere balıklama atlıyor.
    Burada yazılanlar buzdağının sadece görünen ucu...
    Son 1 yıldır özellikle dikkat ediyorum, sahteciler neredeyse tüm ülkeye sahte saat sattılar, çoğu alıcı farkında bile değil.
    Bu sadece saat için de geçerli değil. Mesela spor ayakkabı ve kıyafet için de geçerli. Mesela bir yerde inanılmaz ucuza Adidas ayakkabı görüyorum, model numarasını Google'da aratınca sadece 3-5 tane Türkçe link çıkıyor. Sanki ürün sadece Türkiye'de satılmış gibi.

    Şimdi son kullanıcı olarak ne yapmalı ne yapmamalı (şahsi görüşümdür, kimseye bir gönderme yapmıyorum):
    1. Öncelikle dünya kadar çok marka, model ve satıcı var. Herşey Diesel, Armani, Hepsiburada, N11 değil. Amazon haricinde Jomashop gibi siteler var. Marka seleksiyonu daha az olmakla beraber alwaysfasion, authenticwatches, prestigetime vs. gibi greymarket siteler var. Bazen clearance satışlar veya belirli markalarda inanılmaz kampanyalar oluyor.
    2. Almak istediğiniz ürün konusunda ciddi bir araştırma yapın, ürünün her detayını ezberleyin. Ürün geldiğinde hemen onay vermeyin, son dakikaya kadar bekleyin. Önce milimetresine kadar inceleyip en ufak bir farklılıkta direkt iade edin. Emin değilseniz bir saatçiye gösterin.
    3. Forumlarda veya ilan sitelerinde 2. el bazen çok iyi fırsatlar oluyor. Örneğin 1000TL'nin altına bazen Tissot, Certina, Hamilton veya Seiko (orta sınıf modelleri) gibi mekanik ve Quartz saatler düşüyor. Tabi burada da araştırma işini iyi yapmak gerekiyor, sahte veya kadranda revizyon görmüş saat olabiliyor. (300TL'ye Citizen Nightwawk görmüştüm, şaka gibi)
    4. Siteye, ürüne, satıcıya yorum bırakın. Siteye satıcıyı şikayet edin ve asıl markanın kendisine (veya ana distribütörüne) şikayet yazısı yazın. Özellikle markaların bu iş için görevlendirdikleri avukatlar var. Nasıl donanımhaber veya ekşisözlük gibi sitelere şikayet yazıları yazıyorsanız asıl satış yapan siteye ve markaya da yazmayı atlamayın. Bunu kitlesel olarak yapabilirsek ancak o zaman bir fark yaratacaktır.




  • star saat, savran saat vs bunların asıl yeri istanbul-Eminönü/sirkeci replika saatlerin istanbulda en çok döndüğü yer.Ayırt edemezsin orginalinden.
  • Konuyu tesadüfen gördüm yorum yapmadan geçemeyeceğim. Star Saat'i bilemem ancak Savran Saat belgeli bir Michael Kors saat alıp deneyimlemiş biri olarak yorum yapıyorum.

    Savran Saat'in baktığı ürünümüzü 2 kere kordonunda renk atmasından dolayı tamire gönderdik. Üçüncü kez yine renk atması oldu ve iade ettik.

    Ben bu firmaların sahte ürün sattıklarını düşünüyorum, aksini iddaa ediyorlarsa buyursunlar kanıtlarıyla beraber burada bizi ikna etsinler. Saat o kadar orjinale yakın ve kaliteli görünüyor ki ayırt etmek gerçekten çok zor. Kullandıktan sonra çok çabuk deforme olduğu için anladık yoksa orjinal diye takılıyorduk :)

    Bir sitede 1200 liraya satılan ürün başka sitede 570'e satıldığı için replika olmasına şaşırmamalı. Biz de anlık güzel indirim yakalayıp aldık diye seviniyorduk meğer 100 liralık replikayı kakalıyorlarmış. Biz aldık bin pişman olduk, önermiyorum almayın.

    Gidin Eminönü'nde Doğubank'tan Camiye giderken solda Güneş saat var. Toplamda 3 saat ve 1 gözlük aldık, hiçbiri sorun çıkarmadı, yıllardır kullanıyoruz. Fiyatta da yardımcı oluyorlardı. Yeniden kol saati alacağız yine oraya gideceğiz. İnternet satışlarına güvenmiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 16 Ekim 2018; 9:43:13 >




  • Savran saat, bey saat, star saat... bu üç markada aynı kuruluş’a aitler. Savran saatten Micheal kors marka saat aldım saat&saat mağazasındaki ürünle karışlaştırdım aradaki fark dağlar kadar. Bey saatten fossil marka saat aldım fossil’in Türkiye distribütörü değiller gelen garanti belgesi kendi basımları aynı zamanda kullanım kılavuzu 70-80 yaprak. Saat&saat’ten alınan fossil marka saatle aralarında garanti belgesi ve kullanım kılavuzu farklı var. Fossil original kullanım kılavuzu 150-170 sayfa ve fotokopi gibi durmaz. Garanti belgesinde fossilin seri numarası ve orijinal bandrol ü vardır. Kolay iade olmasa insanlar alıp denemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ya. Lidyana da bunların malını satıyor. Çok uygun fiyatları var.

    Bu kadar kolay mı insan kandırmak? Kimi ekmek çaldığı için aylarca hapis yatar kimi böyle insanlar 3 kuruşa mal ettiği saatler ile köşeyi döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatvesaat'te 3000 liraya satılan Armani saat Star Saat'te 700 lira görünce alacaktım ama bir araştırayım dedim ve bu başlığı buldum. Şikayetvar'da da yazmışlar zaten. 700 lirayı sahte saate harcayıp renk atması vb dertlerle kafamı hiç yoramam. Demek ki boşuna ucuz değilmiş.

    Fakat burada saatvesaat'in de suçu var. Yurtdışında 100 dolara satılan saati nasıl 3000 liraya satabiliyorlar? Rezillik bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somnus -- 4 Haziran 2020; 0:6:42 >
  • Yaptığım alışverişler ve araştırmalara göre büyük ihtimalle Savran Saat, Star Saat, Bey Saat ve hatta Hızlısaat aslında aynı firma.. Bu konuda birazda Saat&Saat'in suçu olduğunu düşünüyorum onlarda çok pahalıya sattığı için insanlar bu gibi firmalara yöneliyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.