Şimdi Ara

Steam Hesap Çalınmasıyla Alakalı Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu nereye açacagımı bilmedigim için şimdiden hatamı mahruz görün

    Steam hesabım çalındı (13 Ocak 2019) bana bir link verdiler bedava key vereceklerini iddia ettiler bende o linke tıkladım bir site çıktı güvenilir gözüktü gözüme sonra steam ile girişimi istedi girdim ve steam guard kodumu da yazdım . O yazmayla steam şifrem çalındı ..

    Steam destek ekibine hemen bunu elimden geldigince resmi bir dilde açıklamaya çalıştım türkçe ve ingilizce olarak .. 2 kart bilgimi de verdim ilk steam açtıgımdaki mail adresimi verdim . Kartlarımdan birisi Banka kartı digeri ise Kredi kartı .. Kredi kartı kapandı ama sistemde hayla bilgisi vardır diye onuda attım .kartların son 4 hanesini yazdım visa mastercard mıdır diye onuda yazdım kart sahibinin adınıda yazdım her ikisininde . Banka kartımın hesap ekstresini bulup fotograf olarak paylaştım..Mail adreslerimi .. Fatura adresimi, mailleri hepsini attım.. Beni sahte bir siteyle kandırıp hesabımı çalan siteyi ve nasıl giriş yaptıgımında fotografını attım .. Bu şekilde hesabımı alır mıyım ..

    Bu hesabımı çalan kişi büyük ihtimalle rus asıllı birisi ve dolandırıcı oldugu apaçık belli benim arkadaş listeme şuan bile sahte link atıp hesaplarını çalmaya çalışıyor.
    Ve değik şeyler yapmış benim steam hesabımla alakalı ne yaptıgını anlamadım .. Ama hesabımın ihtibarını zedeleyecek hareketler yaptıgını steam profilimdeki yorumdan anlayabildim

    Aklıma takılan olay 2 tane aslında çok uzatmayacagım konuyu

    1- Steam hesabımı alabilirmiyim bu şekilde
    2- Steam destek ekibi ne zaman mail atacak "13 ocaktan beri bekliyorum bu gün 16 ocak"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2en -- 16 Ocak 2019; 3:40:3 >







  • benim de daha önce başıma geldi. inatla alınan oyunların cd keyini istiyorlar. hatta ilk alınan oyunun cd key numarasını talep ediyorlar. ben de hesaba giriş yapamıyorum nasıl cd key verebilirim dediğimde başka bir yöntemi kabul etmediklerini ilettiler. o hesap da öylece gitti. inşallah sizde de aynı sıkıntıyı çıkartmazlar. kolay gelsin.
  • -''bana bir link verdiler bedava key vereceklerini iddia ettiler bende o linke tıkladım bir site çıktı güvenilir gözüktü gözüme sonra steam ile girişimi istedi girdim ve steam guard kodumu da yazdım . O yazmayla steam şifrem çalındı''



    1) Kim kime bedava key verir?
    2) Bedava key verecek kişi neden link atar?
    3) Attığı link steam harici bir girişe neden sahiptir?
    4) Kullanıcı adı şifreyi geçtim guard kodunu bile yazabilecek kadar saf nasıl olunabilir?



    Siz böyle olduğunuz sürece daha çok dolandırılırsınız. Yatın kalkın dua edinde bu durumu steam hesabıyla yaşadınız. Maddi bir kaybınız var mı bilmiyorum ama bu banka hesabınız da olabilirdi.

    Geçmiş olsun, umarım geri alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.