Şimdi Ara

Steam Link BETA uygulaması yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa süre önce duyurusu gerçekleşen Steam Link uygulaması, BETA sürümü ile Google Play Store'da yerini aldı.  Uygulama sayesinde, bilgisayar başında oturmadan Steam oyunlarınızı oynayabileceksiniz. Üstelik Steam Link uygulaması Valve Bluetooth kontrol cihazıyla da uyumlu çalışabiliyor.
     
     

    Steam Link Nasıl Çalışıyor? 

    Steam Link'in çalışma sistemi bir nevi ekran yansıtma gibi çalışıyor. Aynı ağ içerisindeki bilgisayarınızda bulunan Steam uygulaması içerisinde satın aldığınız uygulamalar, cep telefonunuza yansıtılarak oyun oynamanız sağlanıyor. Valve’ın yazılım mühendisi Sam Lantinga, uygulama hakkında verdiği bilgilerinde, “Eğer güçlü bir kurulumunuz, kablolu bir ağınız ve çok iyi bir telefonunuz varsa oyunları 60 fps’de 4K çözünürlükle yansıtabilirsiniz. Eğer kurulumunuz uygun değilse uygulama oyunları 1080p çözünürlükle yansıtacak.”  dedi. 
     
    Uygulamadan tam verimli faydalanmak istiyorsanız, PC’ye Ethernet veya 5 GHz kablosuz ağ üzerinden bağlanması gerekiyor. Steam Link şimdilik Android platformunda kullanılıyor ancak, Apple değerlendirmesinde olan uygulamanın yakın zamanda App Store'da da yayın geçmesi bekleniyor.
     
    Steam Link BETA: Google PlayStore 







  • Setam yazılmış.

  • Telefon değil de klavyesi olan tabletlerden oynamak baya iyi olur. Güzel gelişme.

  • Telefona bir de kol bağladın mı tadından yenmez :D

  • onlar once bilgisayar versiyonunu duzeltsinler. biri ethernet digeri 5 ghz agindan bagli iki bilgisayar arasinda oyun grafikleri inanilmaz duserek aktariliyor

  • Dün kısa süre test ettim. Ekran aktarma uygulamalarından pek farkını göremedim. Az da olsa gecikme vardı eğer tam sürümde gecikmeyi fark edilmeyecek şekilde düşürürlerse çok daha iyi olur.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    bende kol da android telefon da var, bağlanılabiliyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimdoga

    bende kol da android telefon da var, bağlanılabiliyor mu?
    Bilmiyorum ki :(
  • keşke bunu microsoft mağazaya da getirseler.win 10 tabletten nefis olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimdoga

    bende kol da android telefon da var, bağlanılabiliyor mu?
    OTG kablosu da edinirseniz bağlayabilirsiniz evet

    Oyunların kontrolör için tuş desteği de önemli tabi

    Her oyunda verim alamayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim muazzam olmuş 1080p yayın aldım 60 fps. Xbox one controller bluetooth ile bağladım otomatik algılandı telefonda ardından shadow of mordor denedim gayet güzeldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eh denemedim ama denerim sonra, büyük ihtimal benim için tutmaz ben telefondan csgo pubg rust bu oyunları oynayabilmem imkansız ötesi süründürürler ama aksiyon istemeyen tatlı oyunlar için güzel olucaktır sanırım birde evde canavar gibi pc çalışırken ben niye yatağa uzanıp telefondan oyun oynayım klavye mouse bağlı otur oyna pcden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Mayıs 2018; 22:30:24 >
  • Küçük bir gecikme dışında gayet iyi oynanabilir.

    Benim laptop 1366x768 olduğu için tvde kenarda küçük ekran oluyor.

    Tüm ayarları kurcaladım ama tam ekran yapamadım.
  • Heyecanlandıran bir haber. iOS’a bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x X x

    OTG kablosu da edinirseniz bağlayabilirsiniz evet

    Oyunların kontrolör için tuş desteği de önemli tabi

    Her oyunda verim alamayabilirsiniz

    Alıntıları Göster
    PC'de oynamak için Xbox One S kontrolcüsü aldım, hali hazırda oynadığım oyunlarda sorun olmayacaksa ben bu işe koyulayım. OTG adaptörü de kutuda geldi S9 cihazım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Heyecanlandıran bir haber. iOS’a bekliyoruz.
    Aynen sabırsızlanıyorum, müsait bir zamanda evdeki Android Mi 6 ile deneyeceğim iOS'a çıksın Iphone 8+ ile de deneyeceğim.

    Online oyunlar değil fakat single witcher - skyrim tarzı oyunlar güzel olabilir. Bu uygulama ile steam link almamıza gerek kalmadan bilgisayar ayrı odada Smart TV ayrı odada telefonun ekranını Smart TV'ye wifi üzerinden yansıtarak oynanabilir bunu da deneyeceğim.
  • DS4 vardı bir de aparat telefon için. Bunu da ekleyince gerçekten daha zevkli haller alabilir. Tabii her oyun değil ama en azından yarış vb oyunları yatakta biraz uzanmışken değerlendirmek iyi olur. Project Cars GO ya da Real Racing ile uğraşmaktansa.

  • Benim telefon G2, eski mi kaldı acaba bi ağırlık var. Ekran laptopta değişiyor telefonda aynı kalıyor, bazen de uygulama kendi kendine kapanıyor.
  • iOS a ne zaman gelicek güzel bir sistem olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apones1903 kullanıcısına yanıt
    iOS’a çıkış yapmayacak maalesef. :(



    Valve'ın bu konuda yaptığı açıklama şöyle:



    "7 Mayıs Pazartesi günü Apple, Steam Link uygulamasının yayınına onay verdi. 9 Mayıs Çarşamba günü Valve uygulamayla ilgili duyuruyu yaptı. Bu duyuruyu takip eden sabah Apple uygulamayı inceleyen ekibin güya fark etmediği 'ticari uyuşmazlıklar' sebebiyle vermiş olduğu izni geri çekti. Valve buna itiraz etti ve Steam Link uygulamasının yaptığı tek şeyin App Store'da bir çok benzeri bulunan uzaktan masaüstü erişimi uygulamalarına benzer biçimde LAN üzerinden uzaktan erişim sağlamak olduğunu açıkladı. Ancak yaptığımız itiraz da reddedildi ve bu yüzden Steam Link uygulamasının iOS üzerinden yayınlanması reddedildi. Ekibimiz bu proje ve onay aşaması üzerinde sayısız saat harcadılar, dolayısıyla büyük hayal kırıklığına uğradık. Umuyoruz ki Apple kararını ileride yeniden gözden geçirir."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.