Şimdi Ara

SteelSeries geliştirilmiş Arctis 3 Bluetooth kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oyuncu donanımlarında dünya liderlerinden biri olan SteelSeries, yükseltilmiş Arctis 3 Bluetooth kulaklığını duyurdu. Kullanıcı geri bildirimleriyle geliştirilen ödüllü kulaklık seti artık Nintendo Switch Online hizmetiyle çalışmak için en iyi deneyimi sunuyor.

     


    Kulllanıcı geri bildirimleri ile geliştirilmiş


    Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilen Arctis 3 Bluetooth, eğer oyun konsolunuz kablosuz kulaklıkları destekliyorsa (Nintendo Switch gibi) oyunlardan maksimum zevk almanıza olanak sağlıyor. Şirketten yapılan açıklamada ise yeni ürünle ilgili: "Yeni kulaklıklar, kulak yastıkları içindeki takviyeli bellek köpüğü, basitleştirilmiş bir kablo sistemi ve genişletilmiş bas tepkisi dahil olmak üzere kullanıcı geri bildirimlerinden kaynaklanan çeşitli iyileştirmelere sahiptir." ifadeleri yer aldı.


    Arctis 3 Bluetooth, PS4 , Xbox One, Nintendo Switch, PC, mobil ve sanal gerçeklik cihazları gibi çeşitli cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor. Fiyatlandırma açısından bakarsak ürün SteelSeries web sitesinde 80 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Ülkemizde ise ne kadar fiyattan satışa sunulacağını ise kestirmek şu an için zor.

      



  • "Hem kablolu hem de Bluetooth üzerinden bağlanabilen ilk ve tek oyun kulaklığı olaran Arctis 3 Bluetooth piyasaya sürüldü. "

    Lütfen araştırmadığınız şeyleri yazmayın. Turtle Beach Z 300 aynı anda hem USB dongle, hem kablo, hem de bluetooth üzerinden bağlanabiliyordu. Oyun oynarken bluetooth üzerinden telefonla konuşabiliyordunuz.

    Epey de eski bir üründür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.