Şimdi Ara

Stellar Lumens en büyük airdrop kampanyasına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kripto para dünyasında airdrop kavramı son dönemde öne çıkan konuların başında geliyor. Pazara ilk adım atan para birimlerinin veya borsaların kendisini tanıtması ve topluluğunu oluşturması için önemli bir araç haline gelen airdrop kampanyaları son kullanıcılar için de birikim yapabilecekleri bir fırsat.


     


    Tarihi fırsat


     


    Bugüne kadar sayısı airdrop kampanyası yapıldı ve halen sayısız kampanya da devam ediyor. Elbette bunların bazıları kötü niyetli kişiler tarafından dolandırma amacıyla da kullanılabiliyor. Bununla birlikte kripto para meraklıları her projeyi incelemekten geri durmuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Cosmo Communicator ile telefon ve bilgisayar bir arada

    Stellar Lumens – XLM ise tarihteki en büyük airdrop kampanyasına imza atıyor. Blockchain cüzdan platformu ile iş birliği yapan Stellar Vakfı toplamda 500 milyon adet yani yaklaşık 125 milyon dolar civarında airdrop yapacak. XLM hali hazırda pazarın altıncı büyük birimi ve toplamda 19 milyar civarında dolaşımda bulunuyor. Üretilen toplam XLM sayısı ise 100 milyarı biraz geçiyor.


     


    Airdrop sadece Blockchain üzerinde hesap açıp cüzdan oluşturan kullanıcılar için geçerli. Bugüne kadar platformda 30 milyon kullanıcı yer alıyordu. Airdrop haberi ile birlikte muhtemelen bu sayı artacaktır. Blockchain hali hazırda Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash cüzdanlarını sunuyordu. XLM ise henüz eklenmişti ve airdrop kampanyası da bunun şerefine yapılıyor. Vakıf hediye XLM birimlerinin dağıtımına bu hafta başlayacağını açıkladı.


     



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.