Şimdi Ara

Stock Fotoğrafçılık Hakkında Yardım İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba öncelikle. Bu işi ek kazanç adı altında yapmayı düşünüyorum. Epey araştırma yaptım fakat muazzam bilgiler malesef edinemedim. Kendi çabalarımla bir şeyler çekip shutterstock'a kayıt olup atmaya çalışıyorum. Kameram derseniz malesef yok. Telefon kameramla çekiyorum. (iphone 5) Şuana kadar 3 adet yemek fotoğrafı çektim. Bunların arka fonunu beyaz A3 Kağıdıyla kapladım. Düz bir zemin üzerinde tabağın içinde net olmasıyla birlikte çektim ve siteye kayıt olmayla beraber yolladım. Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Bu arada söylemek gerekirse şuan için bir kamera almamın mümkünatı yok. Sadece daha kaliyeli veya stock fotoğrafçlılık ile alakalı fotoğrafları nasıl çekmeliyim, ne üzerinde çekmeyeliyim veya stock fotoğrafaçılıkta hangi kategori içerisinde olmalıyım (yemek,ofis,şehir v.b)? Bunlara cevap verirseniz çok sevinirim. Hepinize iyi forumlar.



  • Merhaba,
    Bence tlf ile her istediğiniz konuyu yapmanız zor. İhtiyacınıza yönelik makine ve lens almalısınız. Ayrıca buradan gelecek paraya da çok bel bağlamayın. Olursa olur mantığında davranın, hüsran yaşamayın. Emin değilim ama TR den ödeme alınamıyor da olabilir. Bilginize

    https://forum.donanimhaber.com/stok-fotografciligi-bilgi-paylasimi--27392052
  • iwd35 İ kullanıcısına yanıt
    Para alma konusunda bir sıkıntı yok. Paypal tarzında bir sistem daha var. Paypal gibi neredeyse. O şekilde parayı alabiliyoruz. Zaten ek gelir istiyorum dediğim gibi. Aylık en azından 200-300 bile gelse benim için kardır diyip otururum, sorun yok. Bu arada link için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.