Şimdi Ara

stratejime en oygun ırk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben yeni serverda oynayacağım. taktiğim şu ikinci köyü boş uzak bi yere kurmak güzel vahaları gören bi yere. diğer köyleri de yanına dizeceğim yani orada gelişip sonradan gelenleri yağmalayacağım. hani oyuncu olmayan bi yere kurcam ama çokta uzağa değil. sizce bu strejiye en uygun ırk hangisi. bana galya gibi geldi.



  • sonradan gelenlerin olacağı ne malum?
    ben de buna benzer oynamıştım ama uzaklarda gelişmek zordur 8-10k tokmak 1 k civar d amanco bastım ama kullanacak adam yoktu. eğer böyle oynayacaksan kendi kendine ilk köyünden sürekli yağma yapacaksın. uzaktaki köylerinden de wow yıkım ordusu veya wowuna destek (hangi stratejiyi seçiyorsan) yapaacaksın. en uygun ırk da cermendir tabii ki. ama plus yapmayacaksan uzaklarda ççabuk gelişmek için roma da iyi gider. galya ancak savunma oynayacaksan mantıklı ama bence savunma oynyacaksna bile cermen daha iyi. ucuz olması her şeyden önce en büyük avantaj ve hızlı asker üretmesi.
  • Ben olsam romalıları seçerdim. Uzakta olunduğu için tehlikeli olmaz, çift bina kurma ile hızlıca olan kaynaklarla köy gelişimi sağlanır. Sonradan gelenler olana kadar güzel bir ordu kurulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.