Şimdi Ara

Şu anda oyunu indiriyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar AEO yillardir takip ediyorum ilk ciktiginda oynamak icin cok heves ettim ama pc kaldirmamisti. Sİmdi sistem hazir oyun iniyor.
    Wow oynuyorum yillardir. Mage ve healer oynamak hosuma gidiyor.
    Hangi server hangi class ve türk arkadaslarin oldugu guzel bi ortam varmi?



  • Davet xp maount fln gonderebilecek biri varsa cok sevinirim
  • Fury serverindeyim,

    Oyunda mnigame mantığı olduğu için, pvp yapacak kadar yeterli çoğunlık var.

    Elimden geldiğince yardımcı olurum

    Genellikle MarasalNecro ve Necrolarim nick 'iyle online oluyorum. Bazende Demonist. Sende nick 'ini yaz, oyun içinde buluşuruz. Oyunun PVE si biraz yanlız geçebilir, ama PVP yapacak kadar oyunu anladıktan sonra Mini gamelere gireceğin için Full time PVP yapabililecksin.
  • Ya oyuna basladim ama login ekraninda serveri bulamiyorum hangi serverdayim bilemiyorum. Nick: bilred oyuna direk basladim server hangisi secti bilmiyorum.
  • Oyundayken, yeni çar açmak istediğinde server listesi gelmiyormu sağ tarafa. 4 tane server seçeneği gelmesi lazım. Eğer gelmiyorsa sen acaba Avrupa serverindemi açtın hesabı, belki olabilir. EU serverinde açman gerekiyor. İnternet sitesinden hesabına gir orada ki download dan indir oyunu. Sağ üstte English yazması lazım.
  • Aktif konuyu bulmuşken sorayım.

    Oyun görebildiğim kadar bedava oynanabiliyor.Ancak sormak istediğim bu oyunda belli bir yerlere gelmek için illa para ödemek gerekiyor mu? Yani premium gibi şeylerin oyuna çok büyük bir etkisi var mı cevaplarsanız memnun olurum.
  • Bu konu biraz kiseye gore değişiyor. Mesela benim cok 80 lvl carim var ama 80 lvl de pvp yapmak hoşuma gitmiyor. Nedeni ise tek bir carla oynayamama gibi bir sikintim var. Ama ben tek bir carla 1 yil sikilmadan oynarim dersen 80 lvl olduktan sonra Premium lu olman cok buyuk avantaj, neden mi cunku AA denen alternatif featler var bunlar karakterine extra ozellikler veriyor. AA featlerini hizli kasmak için Premium lu olmak faydali. Ama 10-19, 20-39, 40-59 gibi mini game mantiginda 6 ya 6 pvp ler var. Buralarda pvp yapmak da keyifli ve item derdin yok. Dusuk lvl lerde cok fazla ugrasmaya gerek kalmıyor item için.

    Sonucta en az 1-2 ay free oyna, baslarken Premium almanin verdiği bir extra durum yok. Sonrasinda karar veririsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.