Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NewsTR , NewsTR Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.622
Cevap
383
Favori
522.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu başlık altından yalnızca fırsat paylaşımı yapılacaktır. İlgili cihazlar için teknik detaylandırılmaları yönlendirdiğimiz konu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Uyarıda vurgulanan husustaki mesajlar yayından kaldırılacaktır.
    Ayrıca bu konunun amaçı fırsat paylaşımıdır; kişisel reklam&kazanç değildir.
    Nétwork




    Eski "Su Arıtma Cihazları içi Sıcak Fırsatlar" başlığı,
    http://forum.donanimhaber.com/m_64007592/tm.htm

    Cihazlar hakkında detaylı teknik bilgi paylaşımı yapılabilecek başlık,
    http://forum.donanimhaber.com/m_72753672/tm.htm



    < Bu konunun sahibi cancantürk iken cancantürk tarafına aktarılmıştır -- Mar 17 2013 11:19PM >







  • benim sistem organizasyondan aldığım. amerikan onaylı taiwan yapımı cihazlar 300-350 lira aralığında -pompasızları. bu cihaz da taiwan ise farkı nedir. ben önce amerikan malı zannetmiştim. ama amerikan malı değil usa onaylı diyorsunuz. yani bu cihazlar zaten var piyasada 300 yerine neden 600 vereceğim. anlamadığım bir yer varsa kusura bakmayın...
    Merhaba hocam, ters osmoz su arıtma cihazları hangi marka olursa olsun şebeke suyunu gerçekten arıtıyor. Ters osmoz dediğimiz sistem şebeke suyunda ki hem faydalı maddeleri hemde zararlı maddeleri atık suyundan atar ve saflaştırılan suyu ise su tankında biriktirir. Şuan forumda ya da piyasa da satılan sistemlerin genelinin temeli bu şekilde.. Suyu sadece arıtmak sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Arıtılan suyun tekrar sağlıklı hale gelmesi içinde kaliteli sertifikalı ürünler kullanmanız gerekiyor. Kaliteli bir ürüne ulaşmak için su ve gıda ile ilgili alanlarda nsf.org ya da FDA kurumları ön plana çıkıyor, güvenilir olarak. Bu yüzden size Türkiye'de bu sertifikalara sahip 2 adet markanın ürününü tavsiye edeceğim.

    1 ihlas su arıtma şimdi nsf sitesinde size link veriyorum bu listede 4 adet nsf li ürünü bulunmaktadır. bunlardan 1 tanesini seçip kullanabilirsiniz.https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0023458&Standard=058

    2. Royal Green luxplus modelihttps://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0542791&Standard=058 1 adet nsfli ürünü mevcut

    İki firma rasında ki farklar

    Royal Green luxplus su arıtma cihazında + olarak Biocera mineral pH filtresi kullanıyor ve bu modelde kullandığı filtreler Omnipurenin K56SS serisi dediğimiz kalın uzun ömürlü inline filtrelerini kullanıyor + Amerikan malıdır filtreler. (Biocera filtresi Kore malıdır)

    İhlas'ın fitreleri yerlidir, membran filtresi yurtdışı ürünüdür ve Biocera filtre kullanmaz ihlas tercih edersen arıtma cihazına Biocera filtre eklemesi sonradan yapabilirsin, ekleme yaparsan arada Amaerikan malı olma dışında pek bir fark kalmayacak.

    Filtre maliyetlerine gelince Royal green maksimum 2 yılda bir komple filtre değişimi öneriyor ve 2150₺ gibi bir filtre maliyeti çıkar önüne. Filtrenin pahalı olması piyasada bulunan en iyilerini kullandığı için bu şekilde. İhlas 6 ayda bir 1. filtre değişimi sene de bir tat filtresi ve alt 3 filtre değişimi ve 2 yılda bir de membran değişimi olarak yapmaktadır. filtre fiyatlarını ihlastan öğrenebilirsiniz maliyetlerini, hemen hemen buna yakın olaçaktır.

    İki firmada servis ve garanti konusunda sıkıntı çıkarmayacak firmalardır.

    x bir markada satın almak istersen ve nsf onayının olduğunu iddaa ederse de burada ki linkte nsf ismini yetkisiz kullananların listesi mevuttur. Türkiye'den yüzün üzerinde firma listede mevcuttur. Sayfa da yıllara bölünmüş olarak arama yapman gerekli, bu sayfanın arama kısmına markayı yazdığında tek tek yıllarada tıklaman gerekli, nedense tek aramada sonuç vermemişlerhttps://www.nsf.org/about-nsf/public-notices/listingH

    Arıtma cihazında sadece filtreler önemli değildir. filtrelerden çok arıtılan suyun güvende saklanması için tank ve muslukta çok önemlidir.... Hatta benim için en önemli bileşenler bunlar. Filtren ne kadar kaliteli olursa olsun tankın ve musluğun suya kurşun karıştırıyorsa işte orada kanser var demektir. Piyasa da kurşun içermez diye satılan muslukların hangisinin onayı ya da sertifikası var hiç araştıran yok, nsf onaylı muslukların içi de kurşun karışmaması için plastik olarak imal edilirler. tankta aynı şekildedir içleri plastiktir, dışı demir, paslanmaz çelikte olsa içi plastiktir.

    Tavsiyeden çok bilgili cevap oldu bana göre, artık tercihini yapman için ben filtreni daralttım daha az seçenek ile tercih yapabilirsiniz.

    Takıldığınız yerlerde tekrar yardımcı olmak isterim.
    Şebeke suyu basınç durumuna göre, cihazın pompalı pompasız durumuna göre değişir atık miktarı.

    Şebeke suyun 3 bar ve altı ise tank 2 saatte ancak dolar 12 litrelik 40-50 litre su atar. Bu ilk dolum için geçerli sonra sen 1-2 litre su kullanınca cihaz tekrar devreye girer bu defa aldığın 2lt suyu tamamlamak için yaklaşık 15-20 litre su atar ve bu senin her zaman kullanım yaptığın harekettir. Yani sen, stop etmiş veya tankı dolmuş bir üründen 1 bardak su alırsın cihaz devreye girmez 2 alırsın 3 alırsın.... taki cihaz yaklaşık 2 litreye yaklaştığında aldığın su cihaz devreye girer ve devamlı böyle sirkülasyon sağlanır.

    Sonuç 3 bar Şebeke suyu ve pompasiz cihazda 1 litre için 7-10 litre atar yaklaşık.

    Şebeke suyu 4 bar ve üzeri ise bu aran yarı yarıya düşer 1 litre için 3-5lt atar.

    Şebeke suyu 3 barın da altındaysa bu oranlar daha da artar.

    Pompalı cihazlarda ise Şebeke suyunun önemi pek yoktur 1 litre için 2 ila 4lt arası bir atık su oluşur.

    1 litre için 30 litre atması için Şebeke suyu 2 bar civarı olması gerekli veya cihazın çeşitli parçalarında bir hata sorun varsa atar.

    Bu verdiğim oranlar 75-100 gpd membranlı ve su tankı olan cihazlar ve tüm markalar için geçerlidir. Kaliteli membranlar arasında bu oran en fazla %20 daha düşük atık oluştura bilir. Marka marka atık su oranı sormanıza gerek yok çünkü hepsi standarttır.

    Öneri: daha düşük atık su elde etmek için pompalı su arıtma ve yüksek üretim kapasiteli yani membrani 200-300-500 gpd olan membranlardan tercih ederseniz atık oranını 1litreye 1 litre veya 1 litreye 1.5 litre gibi gibi yapabilirsiniz. Bunu neden yapmıyor arıtma satanlar derseniz. Membran büyüdükçe membran maliyeti de artacağı için aritmacilar çok bu işe girmez.

    Neden büyük membran derseniz; büyük membranda üretim suyu artar ve su tankı çok daha kısa sürede dolum olur ve atık oranı azalır.

    Not* atık suyu ayrıca şebeke suyu kirlilik düzeyine göre de değişiklik gösterebilir.

    Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Tüm atık suyu soranlar için.

    yoo, göründüğünden çok daha masum ve basit bir iş arıtma.


    hatta "it is not a rocket science" dedikleri türden.


    iddia ediyorum, 15 bin liralık sistem ile 1500 liralık cihazın insan metabolizması üzerinde zerre kadar farklı etkisi yok.


    Aksini kanıtlayan en ufak bir makale, bilimsel bir araştırma varsa paylaşın görelim.


    Bunlar basit pazarlama hileleri


    Yıllardır noname cihaz kullanıyorum, filtreleri zamanında değiştirip, kullanma talimatlarına uyduğun sürece içtiğin suyun pH'ı ömrüne 30 sene katmaz emin ol


    ekmek arası oreo'yu 1 litre kola ile tüketip, günde 1 paket sigara içen adamlar NSF, tds ile ahkam keser oldu ben de buna hastayım.


    Neyse. isteyen istediği aleti alsın. 50 bin liralık cihaz alıp 120 yaşını görsün.

    Forumda onlarca yazı yazılıyor,onlarca yizlerce insan konuya giriyor,
    Geçmiş yazılarda gördüm sistem hazırlayıp satan forumdaşlar var,
    Fp ürünü kaliteli ve insanları garklı arayışlara sokmadan sistemler toplansada n11 gibi yerlerden satılsa olmazmı,
    Hemen hergün foruma giriyorum ama ,arkadaşın dediği gibi ıcuz olanlara içime sinmiyor pahalılarada o denli para verceğime damacanaya hazır suya devam ediyorum,
    Şöyle tantı kaliteli,filtresi,memranı kalite,kapalı sistemli güzel ve dediğim gibi fp ürünü sistemler hazırlansada forumdan bilgi verilip satılsa,millet aç bu sistemlere ben dahil,yıllardır sistem alıcam ama yıllardırda alamadım.

    hocam karışmayayım diyorum ama , yeni üye olması eski üye olması değil mesela. İki senedir bu arıtma işine merak sardım . Tr de alınan nsf onayları gerçekten çok komik. Sırf orada adımız görünsün diye alınmış saçma sapan sertifikalar var .


    X firması y firmasının sertifikasını kiralıyor ya da onun ürününü kullanıyoruz diye farklı isimlerle bir şekilde nsf onayı alınıyor. Firma kendi adına orjinal firmanın ismi yerine a-b-c isim koyuyor , sonra hooop o da nsf li oldu.


    Nsf listesinde filtre isimleri var güzel ama bunlar neyin nesi belli değil sediment mi gac mı cto mu ne bunlar mesela ? Hadi bir şekilde siz ya da diğer firmalar nsf onayı alıyor ama nsf de demiyor ki kardeşim siz ne yapıyorsunuz . Ben nsf sertifikasını iki yıldır savunan biri olarak türkiyedeki firmaların almış olduğu sertifikaları malesef artık güvenemiyorum. Daha fazla detaya da sahibim ama çok fazla uzatmayacağım burda.



    Aşağıda dikkatli bakmadım iki üç çeşit neyse filtre var. Aynı isimle modelle farklı etiketler yapıştırarak hepsi nasıl nsf sertifikalı oluyor ?

    Hepsinin içindeki karbonu sedimenti ya da kullanılan süngeri , filtre üretiminde kullanılan malzemesi vs her filtrede aynı mı ? Hadi diyelim aynı ,aynı olunca hepsine nsf sertifikalı diyebiliyor muyuz ? Evet tr de nsf işlerini doğru düzgün anlayan üç beş adam var , gerisi nsf in n sinden anlamıyor , ben bile iki yıldır çözemediğim saçma gelen bir ton şeyi var , herkes de bunu kullanıyor. Sadece sizin için söylemiyorum .


    Aynı şeyi yapan farklı firmalar da mevcut , Bir ürüne almış , aldığı ürünün adını ürettiği her filtreye yapıştırmış , hepsi nsf sertifikalı gibi satıyor. Gerçi türkiyede nsf sertifikasız filtre yok :) herkes nsf sertifikalı ürün satıyor , onların yanında bu yine bir tık iyi :).


    Bu yeni üye arkadaş da durumundan rahatsız olmuş bir kaç şey yazayım da belki birileri okur diye belirtmek istemiş. İyi de yapmış.


    Ülkemin her alanda işin ehlini başa getirerek ciddi anlamda denetlemeleri başladığı günleri her birlikte görmek ümidiyle.


    İyi forumlar dilerim.

    Royal green 6 asama lux pompali modelini alin degerlerini ölçün ölçüm icin size ph metre hediye edecegim 10 gun ucret odemeden test edin memnun kalmazsaniz cihazi kaldirip atin hocam bizi daha aramayin. Memnun kalirsaniz ücretini odeyin 6 ay sonra ph degerini yine ölçün 7.5 altina düşerse ucretsiz biocera alkali filtresini firmadan tedarik edin bundan daha iyi hizmet olmaz hocam DH üyelerine %10 indirimde var
  • Bmb aldim montaji da servise yaptirdim. Kendim yanlis bir sey yapip tekrar servis ucreti odememek icin. Ayrica su basinc ayarlayici da taktirdim kafam rahat. Arkadaslarin bahsettigi ilk gunlerdeki beyaz kopurme 4gun icinde kayboldu. Eve damacana tasimaktan bikmistim iyi oldu.
  • Arkadaslar, evime su aritma almayi düşünüyorum, fiyat ve kalite olarak önerileriniz nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Bmb aldim montaji da servise yaptirdim. Kendim yanlis bir sey yapip tekrar servis ucreti odememek icin. Ayrica su basinc ayarlayici da taktirdim kafam rahat. Arkadaslarin bahsettigi ilk gunlerdeki beyaz kopurme 4gun icinde kayboldu. Eve damacana tasimaktan bikmistim iyi oldu.

    hocam hangi modeli aldınız, bende damacana taşımaktan muzderibim
  • Bende geçen günlerde hb den conax aldım almayı dusunler alsın normalde 519 tl şimdi yüzde on indirim var ayrıca yanında conti kettle hediye ve 7 filtreli kurulumunuda kendim yaptım yarım saat sürmedi basit , graniti delerkende elmas matkap ucu alın 6 lik ve 12 lik basitçe halledin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kef14

    quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Bmb aldim montaji da servise yaptirdim. Kendim yanlis bir sey yapip tekrar servis ucreti odememek icin. Ayrica su basinc ayarlayici da taktirdim kafam rahat. Arkadaslarin bahsettigi ilk gunlerdeki beyaz kopurme 4gun icinde kayboldu. Eve damacana tasimaktan bikmistim iyi oldu.

    hocam hangi modeli aldınız, bende damacana taşımaktan muzderibim

    Alıntıları Göster
    Linktekini aldım. 100 tl hediye çeki + ve 75 Tl worlpuanla -175 TL ucu aldığımı düşünün. 10 taksit (tabi 1 ay önce almıştım)

    http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364&SKU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado34

    Linktekini aldım. 100 tl hediye çeki + ve 75 Tl worlpuanla -175 TL ucu aldığımı düşünün. 10 taksit (tabi 1 ay önce almıştım)

    http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364&SKU

    Alıntıları Göster
    Bu arada Metro Marketlerde BMB R10 set 349TL (Yedek filtre hediyeli)

    http://proxy.metro-group.com/MCCTurkey/358/#/spreadview/14/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado34

    Bu arada Metro Marketlerde BMB R10 set 349TL (Yedek filtre hediyeli)

    http://proxy.metro-group.com/MCCTurkey/358/#/spreadview/14/

    Alıntıları Göster
    O ürün 250 tl idi filtrelerde 100 tl idi yanı bı indirim yapmamışmetro sadece ikisini birleştirmiş.




  • Beimde ne zamandir aklimda olan bir konuyu bu aritma cihazlari damacana ile ne sattiklari ne kadar kontrol edildigi bence supheli diger konuyuda incelemek lazim kullanan arkadaslar memnun mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssenginss

    Beimde ne zamandir aklimda olan bir konuyu bu aritma cihazlari damacana ile ne sattiklari ne kadar kontrol edildigi bence supheli diger konuyuda incelemek lazim kullanan arkadaslar memnun mu ?

    Ben çok memnunum. 300-350TL 'den fazla vermeyin çünkü Ters Osmoz cihazların çalışma prensibi hepsi aynı.
    Sadece FİLMTEC Membran olsun mutlaka



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 25 Mart 2013; 18:29:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Linktekini aldım. 100 tl hediye çeki + ve 75 Tl worlpuanla -175 TL ucu aldığımı düşünün. 10 taksit (tabi 1 ay önce almıştım)

    http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364&SKU=BMBRO-10MINERAL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbmbro-10mineral%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsu%255cu0020ar%255cu0131tma%255cu0020cihazlar%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

    bu üründen memnunmusunnuz suyun tadi değiştimi bazen hafif acılık oluyormu arkadaşım ihlasdan gelen pazarlamacınıkini taktırdı 1100 tl gibi bir para ödedi hata şamandıralı sistem dublekse sebile çekildi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lu

    quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Linktekini aldım. 100 tl hediye çeki + ve 75 Tl worlpuanla -175 TL ucu aldığımı düşünün. 10 taksit (tabi 1 ay önce almıştım)

    http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364&SKU=BMBRO-10MINERAL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbmbro-10mineral%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsu%255cu0020ar%255cu0131tma%255cu0020cihazlar%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

    bu üründen memnunmusunnuz suyun tadi değiştimi bazen hafif acılık oluyormu arkadaşım ihlasdan gelen pazarlamacınıkini taktırdı 1100 tl gibi bir para ödedi hata şamandıralı sistem dublekse sebile çekildi

    Alıntıları Göster
    Memnuniyetle kullanmaya devam ediyorum. 1400 Tl vermeye gerek görmedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sami

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bu konuda önceki konulara benzemez umarım. Reklamcılar akar buraya

    Neyse ben alttaki ürünü aldım. Hediye çeki + banka kampanyası derken iyi fiyata geldi.

    http://www.hepsiburada.com/liste/conax-eco-alkalin-mineral-conax-eco-alkalin-mineral-yedek-filtre-setikombo-paket/productDetails.aspx?


    ilk başta bişey anlamadık suyun tadından Gerçi halen anlamadık...
    12 litre depo doluyor ancak tam 30-35 litre atık su çıkartiyor bilginiz olsun.
    Şu Şeffaf olan filtre gün geçtikçe içi sararıyor. tortu vs toplanıyor.
    içim olarak begenmedik ama yemek + çay suyu için kullanıyoruz.


    Tavsiye edermisin diye sorarsanız? direk yönlendirme yapmam bu cihaz için. veya geneli için.
    iyi araştırın , deneyebileceginiz bi yer varsa deneyin. internette araştırma yaparsanız çok sayıda ürün satıcısı var dikkat edin bunlara.
    bide damaca satıcılari var bunlarda tam karşıt grup almayin diyorlar.
    direk kullananlardan bilgi alın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fktanik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Toplasanız 10 mesaj yazılmamış konuda ilk mesajı neden ve nasıl es geçiyorsunuz doğrusu anlam veremiyorum.
    Bilgi paylaşımı ve fırsatlar olarak konuları ikiye böldük; böylece fırsatlar teknik bilgilerin gölgesinde kalmayacak ifadesinde bulunduk ama ısrarla buraya yazıyorsunuz.
  • Haklısın, buradan soru sorulduğundan ben de bilgi paylaşımında bulunmak durumunda kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 26 Mart 2013; 8:55:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fktanik

    Haklısın, buradan soru sorulduğundan ben de bilgi paylaşımında bulunmak durumunda kaldım.
    Mention (Haberdar Et) fonksiyonunu kullanarak soru soranları diğer konuya çekebilirsiniz. Bu konuda verilen her cevap soruların da artmasına yol açıyor. "O sormuş, cevaplanmış ben de sorayım."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Mention (Haberdar Et) fonksiyonunu kullanarak soru soranları diğer konuya çekebilirsiniz. Bu konuda verilen her cevap soruların da artmasına yol açıyor. "O sormuş, cevaplanmış ben de sorayım."

    Alıntıları Göster
    Ben tavsiyede bulunayım. Ters Osmoz Cihazlarının hepsinin çalışma sistemi aynıdır. İçindeki filitrelerin kalitesi önemlidir.
    250TL 'ye bunu alıp 6 ay sonra ön filitreleri, 1 sene sonra Membranı Filmtec marka kalitelisi ile değiştirirsiniz hepsi bu kadar.

    Hemde Kargo Bedavaymış.
    LİNK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 26 Mart 2013; 8:57:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fktanik

    Ben tavsiyede bulunayım. Ters Osmoz Cihazlarının hepsinin çalışma sistemi aynıdır. İçindeki filitrelerin kalitesi önemlidir.
    250TL 'ye bunu alıp 6 ay sonra ön filitreleri, 1 sene sonra Membranı Filmtec marka kalitelisi ile değiştirirsiniz hepsi bu kadar.

    Hemde Kargo Bedavaymış.
    LİNK

    Alıntıları Göster
    4 senedir alacam diyorum ama artık gerçekten tak etti, damacana olmuyor hakmar,bim gibi yerlerden 5lt alıyorum ama ara sıra görüyorum ki suları güneşin altında bırakıyorlar saatlerce..

    neyse,

    koçtaş'tan şu sıcak fırsat gibi geldi bana, tavsiye edecek olan var mı?
    http://www.koctas.com.tr/su-filtreleri-ve-aksesuarlari/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    4 senedir alacam diyorum ama artık gerçekten tak etti, damacana olmuyor hakmar,bim gibi yerlerden 5lt alıyorum ama ara sıra görüyorum ki suları güneşin altında bırakıyorlar saatlerce..

    neyse,

    koçtaş'tan şu sıcak fırsat gibi geldi bana, tavsiye edecek olan var mı?
    http://www.koctas.com.tr/su-filtreleri-ve-aksesuarlari/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/

    cihazı bilmiyorum ama CS14NN29P9 kodunu kullanarak 25 tl indirimli alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 11 Temmuz 2014; 15:34:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asarcik

    quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona

    4 senedir alacam diyorum ama artık gerçekten tak etti, damacana olmuyor hakmar,bim gibi yerlerden 5lt alıyorum ama ara sıra görüyorum ki suları güneşin altında bırakıyorlar saatlerce..

    neyse,

    koçtaş'tan şu sıcak fırsat gibi geldi bana, tavsiye edecek olan var mı?
    http://www.koctas.com.tr/su-filtreleri-ve-aksesuarlari/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/

    cihazı bilmiyorum ama CS14NN29P9 kodunu kullanarak 25 tl indirimli alabilirsiniz.

    indirimden haberim var , bana cihaz lazım, şunu al tamamdır diyeck bir kullanıcı yok mu ? (istanbul için)

    lütfen, satıcılar vs. dadanmasın




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.