Şimdi Ara

ŞUAN PİYASADAKİ EN İYİ SES KALİTESİ VEREN MP3 PLAYER HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ath cks90 la deneme fırsatım olmuştu... cks90 malum bas ağırlıklı bir kulaklık fakat test ettiğimdeki aynı şarkıyı iriver b30 la dinlediğimde daha iyi performans aldım eQ ı işin içine katmadım... Hifimanin tamamen ses üzerine üretilmiş eski casio cep televizyonları anımsatan bir ürün olduğunu biliyorum :) Fakat hiçbir ürün mükemmel değildir.. Mükemmele yakın olabilir... Bu arada basa yatkın olmadığı için kaliteli yazmış diğer arkadaşımız..:) Bass deyince aklınıza rock gelmesin.. Bass her seste vardır.. Bassın kaliteli olması seside etkiler.. Bu tamamen tercih meselesi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    ath cks90 la deneme fırsatım olmuştu... cks90 malum bas ağırlıklı bir kulaklık fakat test ettiğimdeki aynı şarkıyı iriver b30 la dinlediğimde daha iyi performans aldım eQ ı işin içine katmadım... Hifimanin tamamen ses üzerine üretilmiş eski casio cep televizyonları anımsatan bir ürün olduğunu biliyorum :) Fakat hiçbir ürün mükemmel değildir.. Mükemmele yakın olabilir... Bu arada basa yatkın olmadığı için kaliteli yazmış diğer arkadaşımız..:) Bass deyince aklınıza rock gelmesin.. Bass her seste vardır.. Bassın kaliteli olması seside etkiler.. Bu tamamen tercih meselesi...

    Ben konuyu uzatıp sizi yormak istemem siz tartışmasız en iyisi şudur dediniz bende bildiklerimi paylaştım. Sonunda tercih meselesi dıyorsanız ben istediğimi aldım demektir. Lütfen emin omadıysanız konularda kesin konuşup insanları yanıltmayın ben buradaki yorumlara bakarak zamanında creative zen aurvana almış adamım acısını en iyi ben çektim.iyi akşamlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    ath cks90 la deneme fırsatım olmuştu... cks90 malum bas ağırlıklı bir kulaklık fakat test ettiğimdeki aynı şarkıyı iriver b30 la dinlediğimde daha iyi performans aldım eQ ı işin içine katmadım... Hifimanin tamamen ses üzerine üretilmiş eski casio cep televizyonları anımsatan bir ürün olduğunu biliyorum :) Fakat hiçbir ürün mükemmel değildir.. Mükemmele yakın olabilir... Bu arada basa yatkın olmadığı için kaliteli yazmış diğer arkadaşımız..:) Bass deyince aklınıza rock gelmesin.. Bass her seste vardır.. Bassın kaliteli olması seside etkiler.. Bu tamamen tercih meselesi...

    Eğer o kulaklıkla şiddetli bass almadıysanız, kesin konuşuyorum ses aldınızda sıkıntı var demektir. Doktora görünmeniz faydalı olur.

    CKS90 bass olarak kaliteli olmasa da şiddet olarak çok şiddetlidir. En azından standartın üzerindedir. O kulaklık ile bass alınamayacak player yoktur. Bunu kesin olarak söylüyorum.

    Neyse bunu bir kenara bırakalım. Bass şiddeti olarak belki sizin zevkinize uymamış olabilir. Ama bu o playerin basslarının iyi olmadığı anlamına gelmez. Mesela Sflo2 için de bassları az diyorlardı ama bana gayet yeterli seviyede geliyordu. Burada sizin bass eşik seviyeniz (Hasan'dan alıştım) devreye giriyor. Şiddet olarak sizi tatmin etmeyebilir ama önemli olan o player çalan parçada bass'ı doğru verebildi mi?

    Mesela şuan kullandığım PFE marka kulaklıktaki bass şiddeti çoğu kişiye az gelebilir. Bana yetiyor orası ayrı konu. Ben PFE'yi Sony X1051 ile kullandığımda aldığım bass'lara hayran kaldım. Derinden ve nerede uzayıp nerede duracağını bilen harika bassları vardı. Gerçeklik olarak çok iyiydiler. Ne diğer sesleri örtüyor, ne de gereksiz şiddetliydi.

    Bunlar haricinde K2 SP'nin mesela bassları biraz dengesizdir. Bazı yerlede, ötneğin def sesinde, doğruluk olarak çok çok iyiydi. Ama bir techno parçada saçma sapan bass veriyordu. Yada bir metal parçada bass gitarın sesini tırt tırt olarak veriyordu.

    Bu nedenle kullanılan kulaklık, playerin karakterini çok etkiler. Hatta bana göre portatif ekipmanda ses kalitesini %60 kulaklık, %30 player, %10 da diğer etmenler etkiler.

    HM601'i CKS90 ile değil de bir IE8 yada FX700 ile deneseydiniz belki bu yorumunuz değişirdi.

    Neyse, asıl konuya gelelim. Dediğim gibi Sony'nin A ve X serisi, Sflo2 vs. Cowon'dan ses olarak daha iyi playerlardir.




  • Tabiki ben doktora giderim.. Fakat sizinde bir göz sorununuz var sanırım çünkü ben orda iriver b30 la kıyaslandığında geride kalıyor yazdım... a ile b arasındaki kıyaslamada a iyise b en kötü demek değildir... cks90 bass kulaklığıdır fakat ie8 le daha iyi bass alırsınız ie8 in cks90 dan iyi olması cks90ın berbat bir kulaklık olduğunu açıklamaz... Belirttiğim cihazı dinlememenize rağmen kıyaslamalarla sesini çözmeyi başardınız:) Ben hifimani dinledim ona rağmen ondan daha iyi olduğunu savundum fakat siz benim savunduğum cihazı dinlememenize rağmen hifimanin daha iyi oldugunu savunuyorsunuz... Bu yüzden kaliteli bir tartışma oldu diyemem... Fakat ikinizede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim tartışılmaz kelimesi yanlıştı düzeltiyorum... Ayrıca hiçbir ürünüde önermiyorum:) Hayırlı geceler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    Tabiki ben doktora giderim.. Fakat sizinde bir göz sorununuz var sanırım çünkü ben orda iriver b30 la kıyaslandığında geride kalıyor yazdım... a ile b arasındaki kıyaslamada a iyise b en kötü demek değildir... cks90 bass kulaklığıdır fakat ie8 le daha iyi bass alırsınız ie8 in cks90 dan iyi olması cks90ın berbat bir kulaklık olduğunu açıklamaz... Belirttiğim cihazı dinlememenize rağmen kıyaslamalarla sesini çözmeyi başardınız:) Ben hifimani dinledim ona rağmen ondan daha iyi olduğunu savundum fakat siz benim savunduğum cihazı dinlememenize rağmen hifimanin daha iyi oldugunu savunuyorsunuz... Bu yüzden kaliteli bir tartışma oldu diyemem... Fakat ikinizede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim tartışılmaz kelimesi yanlıştı düzeltiyorum... Ayrıca hiçbir ürünüde önermiyorum:) Hayırlı geceler...


    Seviniyordum ne güzel seviyeli bir tartışma olacak diye, içine ettiniz. Çok sağolun. Bu forumda kimseyle tartışamayacağımı bir kez daha gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Daha üçüncü mesajda cozuttunuz.

    Hayırlı geceler, iyi forumlar.




  • Ben en son yazdığım mesajı sert bir dil olsun diye yazmadım o işin esprisi fakat siz sanırım sert bir dil olarak okudunuz eğer öyle anladıysanız özür dilerim... 3. mesajımda da zaten belirttiğim gibi sizin görüşlerinize açık olduğumu önericeğiniz bir cihazı kullanmak istediğimi belirttim sanırım cozuttu dediğiniz mesaj oydu:) tartışmanın nereye gittiği tartışılır fakat ben tekrar tartışma önerdiğiniz için bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.. ayrıca tartışmanın 'içine ettiğim' için tekrar özür diliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    Ben en son yazdığım mesajı sert bir dil olsun diye yazmadım o işin esprisi fakat siz sanırım sert bir dil olarak okudunuz eğer öyle anladıysanız özür dilerim... 3. mesajımda da zaten belirttiğim gibi sizin görüşlerinize açık olduğumu önericeğiniz bir cihazı kullanmak istediğimi belirttim sanırım cozuttu dediğiniz mesaj oydu:) tartışmanın nereye gittiği tartışılır fakat ben tekrar tartışma önerdiğiniz için bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.. ayrıca tartışmanın 'içine ettiğim' için tekrar özür diliyorum...

    3. mesaj lafın gelişi...

    Ayrıca benim yazdığım hangi cümleden benim HM601'i savunduğumu çıkardınız anlamadım. Ben CKS90'ı kullandım ve kesin olarak diyorum ki o kulaklıkla şiddetli bir bass alamayacağınız player yok. Bu kesinliği tabi daha çeşitli kulaklıkları kullandıktan sonra anlayabiliyorsunuz.

    Önereceğim cihaz olarak Cowon'dan daha kaliteli (bana göre) ; Sflo2, bulabilirseniz iRiver Clix, HM602 (bass seviyesi sizi keser mi bilemem), LO+iPod Video yada Diymod vs.

    Bir de A864'ü beğenmediniz mi? Yada V5W'dan kaliteli değil mi? Çünkü O2'nin enstrüman ayırımı gerçekten iyi ama diğer yönlerden zayıf kalıyordu. (V5W da O2 ile aynıdır ses olarak.)

    Ekleme: Yanlış anlamış olabilirim dediklerinizi, ben de özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 18 Şubat 2012; 0:52:21 >




  • a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?


    Bass kalitesi olarak ve müziğin sıcaklığı olarak A864 Cowon'dan daha iyidir. Dediğim gibi bana göre bir player sesi ne kadar doğru verebiliyorsa o kadar başarılıdır. Cowon'ların bassları sert olduğundan benim gözümde zaten baştan kaybediyorlar. Eski modellerde 80hz idi bass frekansı (Bazı modeller hariç), yeni modellerde 60 hz'e çekmişler JetEffect 3.0 ile. Bu bass'ı bir nebze olsun düzeltmiş. Ama hala beğenmiyorum.

    Bir de test etme konusunda 1-2 parça dinleme ile dediğiniz gibi doğru karar verilemeyebilir. Enine boyuna dinleyip karşılaştırmak lazım. Kulağın alışma süreci de önemli. Bir playerdan hemen sonra diğerine geçince bazen insan afallayabiliyor. Ne bielyim test edilen parça da önemli. 128'lik parça bir fark ortaya koymaz mesela.

    Samsung Galaxy S Wi-Fi hakkında maalesef bilgim yok. Merak etmediğim için yorumlarına falan da bakmadım. Ama Dnse teknolojisini çok merak ediyorum. Wolfson ses çipi kullanan bir telefon modeli vardı, modelini hatırlayamadım şimdi, onu çok övüyorlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_bjk

    mx300 ü bilmem ama ep630 çok ta iyi bi kulaklık değil bence en iyi mp3 ararken yanına bir de kulaklık bakın.işin önemli bir bölümünü de kulaklık hallediyor. ben ep630 dan brainwavz a geçtim ep630 kullandığım yıllar kaybolan yıllar benim için. benim kullandığımdan da iyi markalar vardır bu işin üst sınırı senin bütçen. ama playera para para vericeksen hakkını almak için kulaklığı da değiştirmen lazım.

    bu arada yanlış yazmışım mx300 diye bir kulaklık yok, tam model sony mdr-ex300sl sony a864 ün kutusundan çıkan kulaklık bu kulaklık yaklaşık 100 liraya satılıyormuş, yorumları okudum cx300 II ep630 cx500 gibi kulaklıklardan daha üst düzey bir ses kalitesi varmış bass tiz ayrımını çok beğenmişler kullananlar ben daha dinlemedim ama, brainwavz m4 nasıldır bilmiyorum ses olarak bu kulaklıktan en azından bass derinliği ve gücü olarak,keşke istanbulda dinleyebileceğim biryer olsa bu kadar yorum okumak zorunda kalmazdım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutech


    quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutech

    Hocam bence kulaklıklarınizi değiştirin önce,dap'ı boşa almış olursunuz yoksa. Ayrıca dediğiniz gibi siz kaliteli ses aramıyorsunuz bass istiyorsunuz.benim size tavsiyem Sony a845 ya da x1050 olabilir. İyi bir kulaklıkla bass'ın suyunu çıkarır :) tecrübeyle sabittir. ( Yanliş anlaşılmasın önerdiğim cihazlar kalitelidir )

    Yine şahsi fikrim,bir ùründe denge,geniş sahne,enstrüman ayrımı varsa o ürün iyidir.

    sony x1050 bulamadım ama sony a845 yerine şuan sony a864 çıkmış onu araştırdım güzel bassları var ep630 ile tatmin edici gerçekten ama size sorum bu ürünün yanında sony mx300 kulakiçi kulaklık veriyorlar mx300 ile benim creatıve ep630 u karşılaştırdığımızda nasıldır mx300 özellikle bass olarak

    Ürünün yanında verildiği için çok birsey beklememek lazım ama çok az bir farkla ya daha iyidir yada aynıdır. ( tahmin) ben a864'ü çok kısa bir süre deneme fırsatı bulmuştum sanki a845'den daha dolgun ama yapaydı sanki biraz. Yanliş bilmiyorsam aynı çipi kullanıyorlar ve hangisini bulursanız ya da diğer özelliklerine göre karar verebilirsiniz.

    Ben yine size daha iyi bir kulaklık öneriyorum,bütçe ayirabiliyorsaniz yardımcı olurum size.

    ben çoğu teknoloji marketini vs. gezdim tek tek piyasadaki mp3 playerleri denedim ve gerek ses kalitesi gerek özellik ve ses ayarındaki zenginlik ve en önemliside derin bass olarak en çok beğendiğim cihaz sony A-864 oldu bugüne kadar sony nin ürettiği en iyi ses kalitesi sunan mp3 playermiş ve gerçektende öyle yaklaşık 150 tane mp3 playeri tek tek test etme şansım oldu ve a-864 gerçektende benim için son nokta oldu zamanında trekstor vibez kullandım çok memnundum hatta tapıyordum ama a864 gerçektende tam benim aradığım ses rengi, zaten yeni nesil s-master digital amfi kullanması herşeyi açıklıyor sanırım en yakın zamanda bu cihazı alacağım içindende sony mdr-ex300 kulaklık çıkıyormuş yorumlara göre çok iyi bir kulaklıkmış ses olarak v-moda vibe ile hemen hemen aynıymış fakat bass olarak daha güçlüymüş, tabi bunları anlatıyorum da bu zamana kadar ep630 dan başka doğru düzgün kulakiçi dinleme şansım olmadığı için bunlar hakkındada yorum yapamayacağım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Nur

    quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?


    Bass kalitesi olarak ve müziğin sıcaklığı olarak A864 Cowon'dan daha iyidir. Dediğim gibi bana göre bir player sesi ne kadar doğru verebiliyorsa o kadar başarılıdır. Cowon'ların bassları sert olduğundan benim gözümde zaten baştan kaybediyorlar. Eski modellerde 80hz idi bass frekansı (Bazı modeller hariç), yeni modellerde 60 hz'e çekmişler JetEffect 3.0 ile. Bu bass'ı bir nebze olsun düzeltmiş. Ama hala beğenmiyorum.

    Bir de test etme konusunda 1-2 parça dinleme ile dediğiniz gibi doğru karar verilemeyebilir. Enine boyuna dinleyip karşılaştırmak lazım. Kulağın alışma süreci de önemli. Bir playerdan hemen sonra diğerine geçince bazen insan afallayabiliyor. Ne bielyim test edilen parça da önemli. 128'lik parça bir fark ortaya koymaz mesela.

    Samsung Galaxy S Wi-Fi hakkında maalesef bilgim yok. Merak etmediğim için yorumlarına falan da bakmadım. Ama Dnse teknolojisini çok merak ediyorum. Wolfson ses çipi kullanan bir telefon modeli vardı, modelini hatırlayamadım şimdi, onu çok övüyorlar...

    bugün uzun uzun deneme şansım oldu sony a-864 ü gerçektende yeni nesil s-master digital amfinin farkı anlaşılıyor ep630 la denedim gerçekten çok beğendim tam aradığım ses. benim efsane trekstor vibez in pabucunu dama atacak bir cihaz en yakın zamanda alıp forumda incelemesini yapacağım böyle bir cihazdan mahrum kalmasın forumumuz bilgilendirmek lazım a-864 hakkında herkesi. sadece ses kalitesi olarak değil tasarımı ve kullandım kolaylığıda çok hoşuma gitti,

    şu fotoğraftaki sony ex300 kulaklıkta çok iyiymiş kutusundan çıkan duyduğuma göre, siz ne düşünüyorsunuz

    />




  • @dost çok iyi bir dap gerçekten Türkiye'de yasal olarak alabileceğin en iyi dap,tir belkide a ve x serisi Yalnız Yanliş hatırlamıyorsam 8 gb. Hafıza ile geliyor bu ciddi sıkıntı olabilir. Yaninda gelen kulaklığı kısa bir süre kullandım ep-630'dan daha iyi diyebilirim.,ama çok birsey de beklemeyin bass'dan başka ben sizin yerinizde olsam bir süre o kulaklıkla kullanıp daha sonra yükseltme yapardım.500-600tl civarı dap 30tl'lik kulaklıkla uzun süre kullanılması saçma olur.
    Benim bütçem 500 tl olsa,sansa clip+ ve kulaklık alırdım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutech

    @dost çok iyi bir dap gerçekten Türkiye'de yasal olarak alabileceğin en iyi dap,tir belkide a ve x serisi Yalnız Yanliş hatırlamıyorsam 8 gb. Hafıza ile geliyor bu ciddi sıkıntı olabilir. Yaninda gelen kulaklığı kısa bir süre kullandım ep-630'dan daha iyi diyebilirim.,ama çok birsey de beklemeyin bass'dan başka ben sizin yerinizde olsam bir süre o kulaklıkla kullanıp daha sonra yükseltme yapardım.500-600tl civarı dap 30tl'lik kulaklıkla uzun süre kullanılması saçma olur.
    Benim bütçem 500 tl olsa,sansa clip+ ve kulaklık alırdım :)

    aslında onuda düşünmedim değil ucuz ama ses kalitesi yeterli seviyede bir mp3 player alıp pahallı bir kulaklık almak. Ama şuda varki sansa ses olarak ve bass kalitesi olarak a864 kadar kesinlikle olamaz çok denedim bu cihazları ve şunu düşünüyorum nekadar iyi bir kulaklık olursa olsun sesi çoğunlukla dap belirler çünkü kulaklık dap tan nasıl bir ses alıyorsa kulağa öyle bir ses iletir oyüzden a864 bu konuda çok iyi ep630 u bile fena şekilde coşturan cihaz daha iyi kulaklıklara ne yapmaz bu yüzden dap ın çok önemli olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Siz zaten herseyi çok iyi biliyorsunuz hocam,burada soru sorup yormayın kendinizi bence.Şimdiden hayirli olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    Ama şuda varki sansa ses olarak ve bass kalitesi olarak a864 kadar kesinlikle olamaz çok denedim bu cihazları ve şunu düşünüyorum nekadar iyi bir kulaklık olursa olsun sesi çoğunlukla dap belirler çünkü kulaklık dap tan nasıl bir ses alıyorsa kulağa öyle bir ses iletir


    Sansa'ları denemeden ne güzel de konuşuyorsunuz.

    Masaüstü sistemleri daha detaylı deneyemediğim için sadece portatifler hakkında şunu söyleyim.: Ses kalitesini %60 oranında kulaklık etkiler. Tecrübe ile sabittir.

    En basit örnek olarak bendeki GoGear Spark + SM3 ile senin kurmayı planladığın A864 + EP630'u yerden yere vururum ses kalitesi konusunda. Seninki de apışıp bakakalır.




  • @siyah Nur boşa yorma hocam kendini bence. Tecrübeyle sabittir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?

    Galaxy S'in ses kalitesi oldukça iyi.. Ben de cihazı yeni aldım, ipod 5.5g'ye oldukça yakın bir ses kalitesi var. Tabi bunun için sağlamından bir de program indirmek lazım..

    Bu arada yanılmıyorsam 5.0 modelinde Yamaha çip, 4.0 modelinde Wolfson çip varmış.

    @dost..:) Bir şeyleri gözden kaçırmadıysam ep630 sahibisiniz, kendinize Audiophile demek için fazla acele etmeyin..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutech

    Siz zaten herseyi çok iyi biliyorsunuz hocam,burada soru sorup yormayın kendinizi bence.Şimdiden hayirli olsun.

    sizin sunduğunuz öneriye ooo çok güzel hemen sizin dediğinizi alayım deseydim sizde mutlu olacaktınız ama zorla beğendiremem ya kendime sansa bass olarak sony a864 den daha iyi olsaydı direk olnu alırdım ama dinledim ve samsung u3 üm bile daha derinden bir bass karakteri vardı ki u3 üde beğenmiyorum artık birşeyin fanatiği olmamak lazım bu işler zevk meselesi elimden onlarca dap ve kulaklık geçti çoğundan sıkılıp sattım tamamen ses sistemlerine yöneldim ama tekrar güzel ürünler satın alıp müziğin keyfini sürmek istiyorum tartışma çok güzel gidiyordu ama sansaya laf söyleyince herkes hortladı be nedir arkadaş ya anlamadım gitti dünyanın en iyi ses kalitesine sahip olan trekstor vibez elimde mevcut bu cihaza bir kişi bile kötü dememiş yıllardır ki sansayla karşılaştırılamayacak kadar üst düzey bir dap vibeze laf söyleyince kimsenin sesi çıkmıyor ama sansaya toz kondurulmuyor bunuda anlamıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?

    Galaxy S'in ses kalitesi oldukça iyi.. Ben de cihazı yeni aldım, ipod 5.5g'ye oldukça yakın bir ses kalitesi var. Tabi bunun için sağlamından bir de program indirmek lazım..

    Bu arada yanılmıyorsam 5.0 modelinde Yamaha çip, 4.0 modelinde Wolfson çip varmış.

    @dost..:) Bir şeyleri gözden kaçırmadıysam ep630 sahibisiniz, kendinize Audiophile demek için fazla acele etmeyin..

    öncelikle hepiniz çok bilgili insanlarsınız teşekkür ederim evet ep630 sahibiyim ama lanet olsun ki keşke bu kulaklığa sahip olmasaydım bu kulaklığı bende beğendiğimi söylemedim zaten, elimden binlerce dolarlık sistemler geçti bunu hava atmak için vs söylemiyorum ama bu işlere uzun zamandır pek bütçe ayırmadım çalıştığım için şuan elimde nakit para var ve zevkime uygun bir kulaklık almak istiyorum zamanında çok para harcadım mp3 ve kulaklığa ama bir süre ara verdim ve elimdeki tüm cihazları sattım bunların arasında sennheiser hd650 de vardı ama

    sevgili kardeşim audiophile bir meslek değilki zaten niye kendime öyle birşey diyeyim hem deyince ne değişecek bana bedavadan lumune kulaklıkmı verecekler , ben sadece beni tatmin edecek kadar bir ses arıyorum paramın yettiğince okadar




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.