Şimdi Ara

ŞUAN PİYASADAKİ EN İYİ SES KALİTESİ VEREN MP3 PLAYER HANGİSİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala bilmişlik yapıyorsunuz ya hayret ediyorum size.Sansa'ya laf etseniz ne olacak vibez'i dünyanın en kaliteli dap'ı ilan etseniz ne olacak.elinizden o kadar dap geçti,dunyanın en iyi cihazlarını kullandınız ve sonuçta 8gb.'lık bir cihazla ep-630 kombinesi yapıp kendinizi odyofil ilan ediyorsunuz.Öyle teknoloji marketlerinde gezmekle odyofil olunmaz.

    Sansa'nın ses kalitesine laf etmeniz bu işten anlamadığınızın kanıtıdır,ayrıca kimse Sony'nin ses kalitesi kötüdür demedi.Ayrica birbsöylediginiz digerini tutmuyor,binlerce usd'lik ürünler kullanan bir kisi 5 yıldır ep-630 kullanmaz.yada 300sl iyimidir diye sormaz.

    Ben size birşey önerdim,kabul eder ya da etmezsiniz bana bir hayrı yok sizin kararınızın.sadece vibez dünyanın en iyi cihazıdır cümlenizinizden sonra bu konuya mesaj yazmamam gerektiğine karar verdim.Sizde rahatsız olmazsınız yazılarımdan.iyi akşamlar.

    İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 19 Şubat 2012; 23:42:00 >




  • quote:

    binlerce usd'lik ürünler kullanan bir kisi 5 yıldır ep-630 kullanmaz.yada 300sl iyimidir diye sormaz


    Bana diyecek bir şey kalmamış, haydi hayırlı işler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutech

    Hala bilmişlik yapıyorsunuz ya hayret ediyorum size.Sansa'ya laf etseniz ne olacak vibez'i dünyanın en kaliteli dap'ı ilan etseniz ne olacak.elinizden o kadar dap geçti,dunyanın en iyi cihazlarını kullandınız ve sonuçta 8gb.'lık bir cihazla ep-630 kombinesi yapıp kendinizi odyofil ilan ediyorsunuz.Öyle teknoloji marketlerinde gezmekle odyofil olunmaz.

    Sansa'nın ses kalitesine laf etmeniz bu işten anlamadığınızın kanıtıdır,ayrıca kimse Sony'nin ses kalitesi kötüdür demedi.Ayrica birbsöylediginiz digerini tutmuyor,binlerce usd'lik ürünler kullanan bir kisi 5 yıldır ep-630 kullanmaz.yada 300sl iyimidir diye sormaz.

    Ben size birşey önerdim,kabul eder ya da etmezsiniz bana bir hayrı yok sizin kararınızın.sadece vibez dünyanın en iyi cihazıdır cümlenizinizden sonra bu konuya mesaj yazmamam gerektiğine karar verdim.Sizde rahatsız olmazsınız yazılarımdan.iyi akşamlar.

    İmla.


    bunları hakaret olarak algılıyorum ep630 u kullanma amacım kaliteli müzik dinlemek değil (böyle bir amacım olsaydı en ufak ses farkları için testler yapıp yüzlerce dap test etmezdim) ben sanki cahilin tekiyim bunu bilmiyormuşum gibi davranıyorsunuz tamam 4 yıldır hiç dap ve kulaklık araştırmadım doğru zaten bilgim olsa bu konuyu açmazdım, binlerce dolarlık tan kastım evdeki harman kardon hi-fi ses sistemimdi kulaklık değil yanlış anlaşılmasın 4 yıldır mp3 player ve kulaklıkla ilgilenmiyorum çoğunu sattım, nasıl bir mantıkla anlıyorsunuz dediğimi ep630 59 liralık kulaklık hayret diyorum size dahada söyleyecek birşeyim yok insanları kırmadan konuşsanız bir kerede şu forumda liseli çocukların muhabbetine döndü herşeye bir kulp takmak istemiyorum lütfen uzamasın bu konu tatlıya bağlansın insanlar birbirlerine laf sokma peşindeler her forumda böyle olmak zorundamı ben anlatamıyorum hangi akılsız a864 e okadar para veripte ep630 gibi bir kulaklıkla kombine eder bunu öyle bir amacım yok yazdıklarımı okumadan cevap atmanız gerçekten kırıcı kulaklık olarak ie8 almayı düşünüyorum sizdende bu konuda öneri isteyecektim ama vazgeçtim insanların egolarıyla başa çıkması kaliteli bir ses almaktan daha önemli bir konu bence 5 yıldır kullanıyorum dediğim hergün kulağıma takıp geziyorum demedim aldım bir kenarda duruyor anlamında siz bana ep630 la audiophılle olamazsınız diyorsunuz ben ise bu kulaklığı çöp olarak gördüğümü belirtmiştim kulaklıktan bile saymıyorum yani o derece zaten audıophıle olmakta istemiyorum o nereden çıktı onuda anlamış değilim ben öyleyim dedimmi öyle bir kelime bile çıkmadı ağzımdan inatla lafı tersinden anlıyorsunuz.bu şekilde konuştuktan sonra dünyanın en kaliteli sesini alsan neolacakki sansanın ses kalitesine laf etmedim bence çok iyi kalite olara, bass olarak sony kadar beğenmedim dedim (sadece bass olarak dikkat edin) evet vibez dünyanın en kaliteli ses veren cihazıylı ben 2007 de almıştım ozaman araştırdım ve daha iyisi olmadığı için vibez aldım sizce değilmi değilse neden değil burada paylaşın bizde faydalanalım bilginizden, daha iyisi varsada söyleyin bilgi olsun, yanlış anlamayın merak ediyorum ne düşünüdüğünüzü rahatsız etmiyorsunuz istediğiniz kadar açıklama yapın herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır diye düşünüyorum ama bunu birbirimizi kırmadan yaparsak daha iyi olur, insanlar bu konuları okuyarak birşeyler öğreniyor bizim tartışmalarımızdan değil, teknik detaylar hakkında konuşursak daha faydalı olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.

    quote:

    binlerce usd'lik ürünler kullanan bir kisi 5 yıldır ep-630 kullanmaz.yada 300sl iyimidir diye sormaz


    Bana diyecek bir şey kalmamış, haydi hayırlı işler..

    ep630 dan memnunum demedim zaten 4 yıldır dap ve kulaklıklardan uzak kaldım sadece stereo hi-fi sistemlerle uğraştım bir ara dap işini gerksiz görüp sadece hoparlör sistemlerine yoğunlaştım ondandır bilgisizliğim oyüzdendir ex300 hakkında soru sormam soru sormak yasaksa özür dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Nur

    quote:

    Orijinalden alıntı: isohan

    a864 gerçekten muazzam bir cihaz... Kullandıklarım arasında V5W ye en yakın onu hissettim... V5W den tabiki daha iyi cihazlar vardır fakat henüz ben keşfedemedim:) hifiman belki kat kat iyidir fakat dediğim gibi sadece bir şarkı dinledim o yüzden tam karşılaştırma yapmam doğru değil... Zaten ben hobi olarak müzikle uğraşıyorum Sürekli yeni şeyler deniyorum zaten.. Hatta bir bilginiz varsa size şu samsung galaxy s wifilerin ses kalitesini sorucaktım... ?


    Bass kalitesi olarak ve müziğin sıcaklığı olarak A864 Cowon'dan daha iyidir. Dediğim gibi bana göre bir player sesi ne kadar doğru verebiliyorsa o kadar başarılıdır. Cowon'ların bassları sert olduğundan benim gözümde zaten baştan kaybediyorlar. Eski modellerde 80hz idi bass frekansı (Bazı modeller hariç), yeni modellerde 60 hz'e çekmişler JetEffect 3.0 ile. Bu bass'ı bir nebze olsun düzeltmiş. Ama hala beğenmiyorum.

    Bir de test etme konusunda 1-2 parça dinleme ile dediğiniz gibi doğru karar verilemeyebilir. Enine boyuna dinleyip karşılaştırmak lazım. Kulağın alışma süreci de önemli. Bir playerdan hemen sonra diğerine geçince bazen insan afallayabiliyor. Ne bielyim test edilen parça da önemli. 128'lik parça bir fark ortaya koymaz mesela.

    Samsung Galaxy S Wi-Fi hakkında maalesef bilgim yok. Merak etmediğim için yorumlarına falan da bakmadım. Ama Dnse teknolojisini çok merak ediyorum. Wolfson ses çipi kullanan bir telefon modeli vardı, modelini hatırlayamadım şimdi, onu çok övüyorlar...

    bugün uzun uzun deneme şansım oldu sony a-864 ü gerçektende yeni nesil s-master digital amfinin farkı anlaşılıyor ep630 la denedim gerçekten çok beğendim tam aradığım ses. benim efsane trekstor vibez in pabucunu dama atacak bir cihaz en yakın zamanda alıp forumda incelemesini yapacağım böyle bir cihazdan mahrum kalmasın forumumuz bilgilendirmek lazım a-864 hakkında herkesi. sadece ses kalitesi olarak değil tasarımı ve kullandım kolaylığıda çok hoşuma gitti,

    şu fotoğraftaki sony ex300 kulaklıkta çok iyiymiş kutusundan çıkan duyduğuma göre, siz ne düşünüyorsunuz

    />


    864 te hafıza kartı desteği yok herhalde.birde sony neden wav veya flac desteklemiyor acaba?sanki bir kastı var




  • Konuda hır gür çıkmış ama istediğim bilgileri mesajların tamamını okumak zorunda kalarak elde ettim. Keşke biraz daha ılımlı davranabilsek...
  • Birazcık farklı bir açıdan girmek istiyorum konuya :

    Öncelikle philips she9500 kulaklık kullanıyorum. ( PHILIPS SHE 9500 )

    Sony NWZ-B135 kullanıcısıyım. Yeni telefon aldım ( IDEOS X5 ) ve kulaklığımı telefona takıp dinledikten sonra b135 in sesinin ortalamanın altında kaldığını ve ses kalitesine çok dikkat eden biri olduğum halde kendimi bu mp3 playerin sesi ile kandırdığımı ve aslında bu konudaki eksikliğimi görüp farkederek birazcık üzüldüm.

    Kendime yaklaşık 600TL bir bütçe ayırdım mp3 player için, ilk düşündüğüm ipod touch 4g oldu ancak alternatif fikirler ve görüşler için araştırma yapmaya karar verdim.

    Baştan aşağı bir okudum ve birkaç sorum olacak izninizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Öncelikle belirtmeliyim ki çok değişik tarzlarda müzik dinleyen biriyim. Genelde dinlediğim tarzlar ; Dubstep , Club , New Age ve Akustik-Instrumental müzikler.


    1 - Öncelikle merak ettiğim kulaklığa gelen ses kuvveti ve kalitesi, mp3 playerin çıkış ve encode yeteneğine bağlı değilmidir ? (Yüksek mW vs...)

    2- NWZ - A864 ile Ipod Touch 4g fiyat olarak kafa kafaya hangisini önerirsiniz ve neden ?

    3 - Bazı arkadaşlar bass şiddeti derken, farklı olarak bass derinliği demiş. Benim bildiğim bu müziğe bağlıdır.Neden bu ikisinden ayrı ayrı bahsediliyor ?

    4- Creative Zen X-Fi2 8GB Hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

    5- Android işletim sistemine sahip değişik amaçlada kullanabileceğim 5 inçlik SAMSUNG GALAXY S WIFI 5.0 hakkında ne gibi bilginiz var ?

    Ayrıca farklı fikirler ve önerilere tecrübelerinize ve mantıklı yorumlarınızı rica ediyorum benim için önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NanoCruel -- 24 Şubat 2012; 5:25:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zalman_1

    wav veya flac desteklemiyor acaba?sanki bir kastı var

    wav ı destekliyor,yanlış bilgi vermeyelim.flac ise yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic

    quote:

    Orijinalden alıntı: zalman_1

    wav veya flac desteklemiyor acaba?sanki bir kastı var

    wav ı destekliyor,yanlış bilgi vermeyelim.flac ise yok.

    evet pardon destekliyormuş sorry :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel

    Birazcık farklı bir açıdan girmek istiyorum konuya :

    Öncelikle philips she9500 kulaklık kullanıyorum. ( PHILIPS SHE 9500 )

    Sony NWZ-B135 kullanıcısıyım. Yeni telefon aldım ( IDEOS X5 ) ve kulaklığımı telefona takıp dinledikten sonra b135 in sesinin ortalamanın altında kaldığını ve ses kalitesine çok dikkat eden biri olduğum halde kendimi bu mp3 playerin sesi ile kandırdığımı ve aslında bu konudaki eksikliğimi görüp farkederek birazcık üzüldüm.

    Kendime yaklaşık 600TL bir bütçe ayırdım mp3 player için, ilk düşündüğüm ipod touch 4g oldu ancak alternatif fikirler ve görüşler için araştırma yapmaya karar verdim.

    Baştan aşağı bir okudum ve birkaç sorum olacak izninizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Öncelikle belirtmeliyim ki çok değişik tarzlarda müzik dinleyen biriyim. Genelde dinlediğim tarzlar ; Dubstep , Club , New Age ve Akustik-Instrumental müzikler.


    1 - Öncelikle merak ettiğim kulaklığa gelen ses kuvveti ve kalitesi, mp3 playerin çıkış ve encode yeteneğine bağlı değilmidir ? (Yüksek mW vs...)

    2- NWZ - A864 ile Ipod Touch 4g fiyat olarak kafa kafaya hangisini önerirsiniz ve neden ?

    3 - Bazı arkadaşlar bass şiddeti derken, farklı olarak bass derinliği demiş. Benim bildiğim bu müziğe bağlıdır.Neden bu ikisinden ayrı ayrı bahsediliyor ?

    4- Creative Zen X-Fi2 8GB Hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

    5- Android işletim sistemine sahip değişik amaçlada kullanabileceğim 5 inçlik SAMSUNG GALAXY S WIFI 5.0 hakkında ne gibi bilginiz var ?

    Ayrıca farklı fikirler ve önerilere tecrübelerinize ve mantıklı yorumlarınızı rica ediyorum benim için önemli.

    yokmu yardımcı olacak bir arkadaş ?




  • @NanoCruel 600 lira bir müzik çalara vermektense, 300-400 liraya bir kulaklık alıp kalanına müzik çalar almak çok daha mantıklı.. Misal olarak ikinci el bölümünden garantili bir Sennheiser ie8'i 350 lira civarında bulabilirsiniz. Kalanına da ipod video alıp hem yer sıkıntısı çekmezsiniz hem de taşınabilir olarak üst düzey bir sistem oluşturmuş olursunuz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel



    1 - ses kalitesi ve çıkış gücü ayrı şeylerdir.mw olayına takılma.sony lerin çıkışları 5+5 mw diye geçer ama 50+50 mw yazan cowon gibi markalardan daha kaliteli ses verirler.
    2 - ben sony derim.nedeni ses kalitesi.ipod touch ı sadece wifi ya da appstore için alırım.müzik için alınmaz.
    3 - bass derinliği bass ın alt frekanslarda kaybolmaması denilebilir.bazı cihazlar kuru bas verir.bası yeteri kadar uzatmaz ya da patlatır.bass derinliği ,bass ın bozulmadan gereği kadar uzatılması olsa gerek.ben öyle anlıyorum.bass şiddeti de şöyle denebilir.bass ı vururken bıraktığı etki.bazıları yumuşak bass vurur pek hissettirmez,bazılarının ise kesin vuruşları vardır,yumruk misali.
    4 - zen xfi 2 pek tutulan bir cihaz olmadı.ilk nesil xfi modelinin daha iyi olduğunu duymuştum.bass yönünden zayıf cihazlar bunlar.

    kişisel düşüncem her yönden kaliteli bir cihaz almak istiyorsan sony A veya X serisi al derim.onlar gayet yeterli.tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum.diğer marka ve modeller genelde eksik çıkıyor bazı yönlerden, ya da sorunlu.eksik dediysem memnun etmeyen yönleri oluyor yani(s flo2,sansa fuze,ipod 5.5g,hifiman vs).en komplike cihazlar sony de bence.yurtdışından A865 getirtebilirsin.daha büyük ekran , wifi ve android istiyorsan Z1040 da olur.ama 14 saatlik şarj ömrünü dikkate al derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 24 Şubat 2012; 20:59:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.

    @NanoCruel 600 lira bir müzik çalara vermektense, 300-400 liraya bir kulaklık alıp kalanına müzik çalar almak çok daha mantıklı.. Misal olarak ikinci el bölümünden garantili bir Sennheiser ie8'i 350 lira civarında bulabilirsiniz. Kalanına da ipod video alıp hem yer sıkıntısı çekmezsiniz hem de taşınabilir olarak üst düzey bir sistem oluşturmuş olursunuz..

    BEnde sizin gibi düşündüm ilk etapta ama şu anlık kaliteli bir mp3 alıp daha sonra üzerine kulaklığımı güncellemek daha mantıklı bir fikir gibi geldi bana.

    SHE9500 kullandınızmı bilmiyorum ama devamlı bass , tek vuruş bass ve akustik seslerde çok başarılı bir kulaklık kanımca. Ancak ileri seviyede yeterli olmayacağınında farkındayım.

    Teşekkür ederim yorum için.




  • Kısa bir süre deneme imkanım oldu, fiyatına göre başarılı bir sesi var. Ama elinizdeki kulaklık için de 600 lira gibi ciddi bir yatırım yapmak bana göre oldukça gereksiz.. Tabi son karar yine sizin; umarım istediğiniz sistemi kurabilirsiniz tez zamanda..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel

    Birazcık farklı bir açıdan girmek istiyorum konuya :

    Öncelikle philips she9500 kulaklık kullanıyorum. ( PHILIPS SHE 9500 )

    Sony NWZ-B135 kullanıcısıyım. Yeni telefon aldım ( IDEOS X5 ) ve kulaklığımı telefona takıp dinledikten sonra b135 in sesinin ortalamanın altında kaldığını ve ses kalitesine çok dikkat eden biri olduğum halde kendimi bu mp3 playerin sesi ile kandırdığımı ve aslında bu konudaki eksikliğimi görüp farkederek birazcık üzüldüm.

    Kendime yaklaşık 600TL bir bütçe ayırdım mp3 player için, ilk düşündüğüm ipod touch 4g oldu ancak alternatif fikirler ve görüşler için araştırma yapmaya karar verdim.

    Baştan aşağı bir okudum ve birkaç sorum olacak izninizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Öncelikle belirtmeliyim ki çok değişik tarzlarda müzik dinleyen biriyim. Genelde dinlediğim tarzlar ; Dubstep , Club , New Age ve Akustik-Instrumental müzikler.


    1 - Öncelikle merak ettiğim kulaklığa gelen ses kuvveti ve kalitesi, mp3 playerin çıkış ve encode yeteneğine bağlı değilmidir ? (Yüksek mW vs...)

    2- NWZ - A864 ile Ipod Touch 4g fiyat olarak kafa kafaya hangisini önerirsiniz ve neden ?

    3 - Bazı arkadaşlar bass şiddeti derken, farklı olarak bass derinliği demiş. Benim bildiğim bu müziğe bağlıdır.Neden bu ikisinden ayrı ayrı bahsediliyor ?

    4- Creative Zen X-Fi2 8GB Hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

    5- Android işletim sistemine sahip değişik amaçlada kullanabileceğim 5 inçlik SAMSUNG GALAXY S WIFI 5.0 hakkında ne gibi bilginiz var ?

    Ayrıca farklı fikirler ve önerilere tecrübelerinize ve mantıklı yorumlarınızı rica ediyorum benim için önemli.

    bende sizinle aynı durumdaydım ilk başta ipod touch almayı düşünüyordum ama sırf ekranı ve özellikleri yüzünden dikkatimi çekti ses kalitesi olarak beğenmedim ama sony a864 ü çok beğendim sony nin en iyi ses teknolojisine sahip cihazı ses kalitesi olarak, aldım ve çok memnunum kullandıkça daha çok sevmeye başladım şimdide kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum, ama bulabilirseniz sıfırına 550 lira vermektense a864 ün 2. el vs bulabilirseniz daha ucuza, kalan parayada kaliteli bir kulaklık almanızı tavsiye ederim ben ucuza bulamamıştım mağazadan aldım mecburen ama araştırırsanız bulabilirsiniz belki daha ucuza




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel



    bende sizinle aynı durumdaydım ilk başta ipod touch almayı düşünüyordum ama sırf ekranı ve özellikleri yüzünden dikkatimi çekti ses kalitesi olarak beğenmedim ama sony a864 ü çok beğendim sony nin en iyi ses teknolojisine sahip cihazı ses kalitesi olarak, aldım ve çok memnunum kullandıkça daha çok sevmeye başladım şimdide kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum, ama bulabilirseniz sıfırına 550 lira vermektense a864 ün 2. el vs bulabilirseniz daha ucuza, kalan parayada kaliteli bir kulaklık almanızı tavsiye ederim ben ucuza bulamamıştım mağazadan aldım mecburen ama araştırırsanız bulabilirsiniz belki daha ucuza

    Yolculuklarımda filmde izlemek istiyorum. Bu yüzden a864 bana ses kalitesi olarak ne kadar cezbedici gelsede 2.8inç ekran bence çok küçük.

    Çok arada kaldım gerçekten, büyük ekran, wifi, browswer,uygulamalar gibi özelliklerden vazgeçip sadece ses kalitesine mi odaklansam. (a864)

    Yoksa galaxy player wifi 5.0, ipod touch 4g gibi bir makineye yönelip her türlü işi bir cihazdan mı yapsam diyorum.


    Ipod touch 4g'nin sesi için kötü yorumunu yapmışsınız. Halbuki her zaman apple'in ses kalitesi övülüyor. Ben bu yorumunuzu gerçekten merak ettim. Neye göre ve hangi düşüncelerinize göre kötü bir sesi var ? Benim hiç dinleme fırsatım olmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel

    quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel



    bende sizinle aynı durumdaydım ilk başta ipod touch almayı düşünüyordum ama sırf ekranı ve özellikleri yüzünden dikkatimi çekti ses kalitesi olarak beğenmedim ama sony a864 ü çok beğendim sony nin en iyi ses teknolojisine sahip cihazı ses kalitesi olarak, aldım ve çok memnunum kullandıkça daha çok sevmeye başladım şimdide kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum, ama bulabilirseniz sıfırına 550 lira vermektense a864 ün 2. el vs bulabilirseniz daha ucuza, kalan parayada kaliteli bir kulaklık almanızı tavsiye ederim ben ucuza bulamamıştım mağazadan aldım mecburen ama araştırırsanız bulabilirsiniz belki daha ucuza

    Yolculuklarımda filmde izlemek istiyorum. Bu yüzden a864 bana ses kalitesi olarak ne kadar cezbedici gelsede 2.8inç ekran bence çok küçük.

    Çok arada kaldım gerçekten, büyük ekran, wifi, browswer,uygulamalar gibi özelliklerden vazgeçip sadece ses kalitesine mi odaklansam. (a864)

    Yoksa galaxy player wifi 5.0, ipod touch 4g gibi bir makineye yönelip her türlü işi bir cihazdan mı yapsam diyorum.


    Ipod touch 4g'nin sesi için kötü yorumunu yapmışsınız. Halbuki her zaman apple'in ses kalitesi övülüyor. Ben bu yorumunuzu gerçekten merak ettim. Neye göre ve hangi düşüncelerinize göre kötü bir sesi var ? Benim hiç dinleme fırsatım olmadı.

    ipod a ses kalitesi olarak kötü demedim sadece a864 kadar kaliteli değil dedim, zaten araştırırsanız çokta üst düzey bir sesinin olmadığını görürsünüz a864 kadar iyi bir müzik çalar değil ses olarak ama video wi-fi ekran gibi özellikler daha ön plandaysa sizin için ipod derim bende ipod touch almayı düşünüyorken kendimi kandırmıyayım dedim müzik için alıdım a864 ü bir süre sonra fiyatları düşünce iphone 4s almayı planlıyorum zaten ipod touch un telefon özelliği eklenmiş hali




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel

    quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: NanoCruel



    bende sizinle aynı durumdaydım ilk başta ipod touch almayı düşünüyordum ama sırf ekranı ve özellikleri yüzünden dikkatimi çekti ses kalitesi olarak beğenmedim ama sony a864 ü çok beğendim sony nin en iyi ses teknolojisine sahip cihazı ses kalitesi olarak, aldım ve çok memnunum kullandıkça daha çok sevmeye başladım şimdide kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum, ama bulabilirseniz sıfırına 550 lira vermektense a864 ün 2. el vs bulabilirseniz daha ucuza, kalan parayada kaliteli bir kulaklık almanızı tavsiye ederim ben ucuza bulamamıştım mağazadan aldım mecburen ama araştırırsanız bulabilirsiniz belki daha ucuza

    Yolculuklarımda filmde izlemek istiyorum. Bu yüzden a864 bana ses kalitesi olarak ne kadar cezbedici gelsede 2.8inç ekran bence çok küçük.

    Çok arada kaldım gerçekten, büyük ekran, wifi, browswer,uygulamalar gibi özelliklerden vazgeçip sadece ses kalitesine mi odaklansam. (a864)

    Yoksa galaxy player wifi 5.0, ipod touch 4g gibi bir makineye yönelip her türlü işi bir cihazdan mı yapsam diyorum.


    Ipod touch 4g'nin sesi için kötü yorumunu yapmışsınız. Halbuki her zaman apple'in ses kalitesi övülüyor. Ben bu yorumunuzu gerçekten merak ettim. Neye göre ve hangi düşüncelerinize göre kötü bir sesi var ? Benim hiç dinleme fırsatım olmadı.


    iPod Touch 4G'nin ses kalitesi iyidir. Ben de kullanıyordum, hafıza yetmediğinden sattım. (8GB) Her işinizi yapabileceğiniz mükemmel bir cihaz. Kayıpsız yada alac parçalar dinlersiniz olur biter. Tavsiye ederim. 550-600 Sony'e vereceğinize, Touch+ortalama bir kalitede kulaklıkla pek alâ kaliteli bir müzik dinleyebilirsiniz. En az 32 GB alın yalnız, yetmeyebilir. Zaten iş kulaklıkta bittiği için, 550-600 Sony'e verdikten sonra adam gibi bir kulaklıkla dinlemezseniz olmaz.




  • Şayet hafıza sorun olmazsa, ipodlar özellikle apple lossless formatında mükemmel bir performans sunuyor.
  • bu sorunun cevaı alsında kullandığın kulaklığa göre farklılık gösterir.
    sanırım sansa bu konuda daha önde diyeceğim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.