Şimdi Ara

ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.042
Cevap
82
Favori
212.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sözleşmemiz 3 ay önce bitti. Şehir dışında olduğum için anneme söyledim ve ikna kampanyalarını reddetmesini söyledim. Bu ay fatura 160 tl gelecek kampanya bittiği için. Arasam indirim hakkım oluyor mu yoksa internet sitesindeki herhangi bir kampanyadan birine mi geçeceğim ?
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesi bitenlere sitede olmayan daha uygun ikna kampanyaları oluyor. Telefonla da alınabilir, ofislere özel de farklı teklifler olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki 1 yil taahhüt olmaksizin kullandim, ne arayan oldu ne soran. en son ben arayip standart tarifelerden birini sectim.
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüz devam ederseniz işlerine gelir. Arayıp kapatıyorum deseydiniz iyi teklif alırdınız sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22ssinde taahhütümüz bitiyor 16 Mpbs 100 gb +250 dakika alo pakete 64 lira ödüyoruz müşteri hizmetlerini aradık fiyat çok yüksek ödeyemiyoruz diye kız 67+15 82 lira en uygunu dedi 16 mpbs internete biz 50 55 teklif beklerken sonra iptal etmek istiyoruz dedik iptal etmeyin devredin dedi kız ne alakaysa iptal talebi oluşturmak istiyoruz dedik tamam 40 küsür lira bi kesinti yapılacak dedi niye dedik taahütünüz bitmeden önce yaptığımız içinmişte miş miş te geri zekalı yerine konduk sanırım zaten iptal olmuyomuş telefondan Telekom müdürlüğünde ıslak imza vermemiz gerekiyormuş iptal talebi oluşturma diyip kapattım buradaki arkadaşlar aynı paketi 50 lira civarında nasıl yapıyorsunuz ben anlamadım yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

    22ssinde taahhütümüz bitiyor 16 Mpbs 100 gb +250 dakika alo pakete 64 lira ödüyoruz müşteri hizmetlerini aradık fiyat çok yüksek ödeyemiyoruz diye kız 67+15 82 lira en uygunu dedi 16 mpbs internete biz 50 55 teklif beklerken sonra iptal etmek istiyoruz dedik iptal etmeyin devredin dedi kız ne alakaysa iptal talebi oluşturmak istiyoruz dedik tamam 40 küsür lira bi kesinti yapılacak dedi niye dedik taahütünüz bitmeden önce yaptığımız içinmişte miş miş te geri zekalı yerine konduk sanırım zaten iptal olmuyomuş telefondan Telekom müdürlüğünde ıslak imza vermemiz gerekiyormuş iptal talebi oluşturma diyip kapattım buradaki arkadaşlar aynı paketi 50 lira civarında nasıl yapıyorsunuz ben anlamadım yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
    iptal talebi vermeden iyi fiyat vermezler.iptal içinde müdürlüğe gidip ıslak imza verin.22 sinde bitiyorsa 21 inde gidin.
    benim 1 şubatta bitiyordu arandım vdsl e geçtim.24 mb 50 gb telefon dahil 64 tl.ocakta zaten akn kalkacakmış sınırsız olacak.
  • Ben TTNET aradım. Selfy kampanyası üzerine konuştuk 16 mbit 50gb akn 61 tl. Yılbaşından sonra sınırsız olucak zaten dedi. Sizce değer mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    iptal talebi vermeden nasıl iyi fiyat vermiyorlar biz şimdiye kadar hiç öyle bir şey yapmadık bizi sürekli arıyorlar 16 mbit 50 tl yi telefonda onlar teklif etti.eski abone oldugumuz için bize özel teklifmiş müdürlüge gitmek aslında daha iyi ama onunlada uğraşmak lazım ama zaten taahüdünüz bitince yakanızda kesinlikle düşmüyorlar düzenli olarak her hafta 5-10 kere arıyorlar taahüt bitince bize 75 sonra 65 tl teklif ettiler kabul etmedim biraz kararlı olmak lazım belki 3-4 ay yüksek fiyattan kullanırsınız ama sonra kendileri abone kaybetmemek için sürekli peşinizde geziyor biz bi ara bıkmıştık okadar çok arıyorlardı ki açmıyorduk
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yuksek-hiz-plus-kampanyasi.aspx
    Bunların daha kendi sitelerinden haberi yok burada 53+10 tel 63 lira paket var daha onu bile bilmiyorlar
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    31 /01/ 2018 son kampanya katılım tarihi yazıyor... Biten bir kampanyaya bakmışsınız...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    devam niyetiniz varsa tt müdürlüğüne gidip iptal bölümünden numara alarak oradaki görevliye ancak iyibir teklif olursa devam etmeyi düşündüğünüzü söyleyin size uygun bir teklif yapacaklardır.
    60 gün önceden bile gitsenin mevcut taahhüt bozmadan yeni teklif veriyorlar.ancak teklifi beğenmediğiniz durumda kapatacaksanız mevcut paketin son günü gitmekte fayda olur.
    çekinilecek bir şey yok adı iptal bölümü resmen,iyi fiyat teklif bölümü olarak çalışıyor.
  • 24 mbps 100 gb yalın internete 73,5₺ ödüyordum. Paket yenilemek için 1 ay ücretsiz 83,5₺ teklif ettiler düşünceleriniz nedir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wexxe W kullanıcısına yanıt
    Vergi levham yok sormadılar da. Bu paket var dediler fiyatı uygun olunca geçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellman

    benim ilk faturama geldi sende hazırlıklı ol
    İçime kurt düştü aradım tekrar müşteri hizmetlerini, evet damga vergisi yansıyacak üstüne bir seferlik dediler alo paket hakkında bir şey demediler. ama yine de düşününce 52tl bence ileriki aylarlar için gayet uygun ortalamaya vurunca da çoğu paketten uyguna geliyor.
  • Arkadaşlar dikkat ! 24 aylık internet taahhüt verirken 12 ay taahhüt ile ttnet alo 5 tl yi kabul ettim, ttnet aloyu 24 ay istedim yapmadılar, merak etmeyin 12 ay sonra aranıp yenilenecek dendi, 12 ay geçti şu an ne arayan var ne soran. 5 tl oldu 15 tl. Ne yapmam gerekir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Onu atlamışım ama yine baktım halihazırda 66 90 68 ₺ telefon dahil 16 24 mpbs paketler varken bana hala en ucuz 82 lira demesi

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hesapli-evde-internet-kampanyasi.aspx

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

    50 lira civarında bir teklif vermezlerse iptal Ettirip Turknet 65 lira aknsiz tel 1000 dk taahütsüz yada netspeed 56 lira olana geçmeyi düşünüyorum bu sağlayıcılara geçince bişey fark ediyor mu hız düşmesi kopma olarak bide aktivasyon ücreti ödememek için netspedde taahhüt versem 6 12 ay kötü olur mu Turknet ve netspeed kullanan arkadaşlar yardımcı olursa son olarak ben hattımı iptal ettikten ertesi gün geçebiliyor muyum hemen bunlara yoksa 1 2 hafta internetsiz kalır mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 17 Aralık 2018; 17:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Hattınızı iptal etmeyin direk taşıyın...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt bozma ücreti ödüyor muyuz o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 17 Aralık 2018; 18:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz devam ediyorsa cayma bedeli ödersiniz... Taahhütünüz yoksa bir ücret çıkmaz sadece kullandığınız günlerin ücreti çıkar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Siz ne kullanıyorsunuz belli bi saatlere göre hız düşmesi olur mu acaba yoksa ttde ne alıyosam onu alırmıyım hiç arızalandığını pek hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.