Şimdi Ara

Sultan papağanım çok bağırmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
30.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 4.5 aylık bir dişi sultan papağanım var 2 aylıkken almıştım gayet sosyal sevecen kafanızın üzerinden inmek istemez o kadar aşık etrafındakilere fakat normalde hiç ötmezdi anca dışarı çıkmak isteyince öterdi.Şimdi sabah 8de bi çıkartıyorum ilgi de göstersem oyun da oynasam naparsam yapiyim ötmeyi kesmiyor ve aşırı kafa şişiriyor.Baktım biti piresi yok gibi ama boynunun arka kısmında siyah siyah tüy gibi birşeyler var yani almaya çalıştım gelmedi nedir onlar normal mi öyle tüyleri olması?

    Yani genel olarak sorum mevsim geçişinden mi yoksa bi hastalıktan falan mı neden hiç ötmeyen kuş aniden sabahtan akşama kadar ötmeye başladı.

    edit : bi de çok iç yulaf verdim hayvana sevdi diye,iç yulaftan olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 5 Ekim 2018; 9:55:25 >



  • Eş istiyo olabilir mi? Ben de aynı dertten müzdaribim. Sabahları özellikle tek tonda bağıra bağıra ötüyo bazen telefona kafasını yaslıyo ona öyle bağırıyo çözemedim. Sorunun ne olduğunu anladıysan yazabilir misin
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    bilemedim ki ilgi istemesine yordum ben çünkü daha 6 aylık bi kuş ve sürekli yanımızda hiç yalnızlık hissettirmedik azmış olamaz yaşı küçük daha. Alıp elime boynunu sevip yanımdan ayırmayınca susuyo bi de ilgisini çeken yerde susuyo mesela benimle beraber bilgisayar başında olmayı çok seviyor,klavye ile falan oynamayı.Bilgisayara oturunca hemen klavye ilgisini çekiyo susuyo dişlemeye başlıyo :D
  • kuşların sık ötmesi normaldır,tünekten düşme sonucu bir yerini incitmiş de olabilir ya da sıkışıp kendini yaralayabileceği bir şey varsa,bakılması gereken çıkardığı sesin aynı olup olmadığı.çıkardığı ses aynı fakat öncekine göre daha sıksa ve rahatsızlık veriyorsa karartma uygulayabilirsiniz.
  • Telefondan sultan papağanı sesi aç tepkisine bak çok ilgiliyse çifleşme dürtüsüyle yapıyo olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.