Şimdi Ara

Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 7 gündür oyuna hergün giriyorum. Hatta saat başı girdim. Bugün 30 elmas verecekti ama birden tekrar Login olmamı istedi giriş yaptım ve gün sıfırlanmış. Bunun için ne yapabilirim.

    edit: kendi forumunda yöneticinin teki ay başında sıfırlanır demiş. ne kadar saçma bir sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 1 Ekim 2015; 10:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kristal önemli bu sebeple haritada ilerleyip savaşçıların kilitlerini açmalısınız. Bu savaşçılar size belli miktarlarda kristal kazandırır. Aynı şekilde günlük görevler kesinlikle es geçilmemeli ve "Free Cyrstal" bölümündeki yüklendiğinde yüksek kristal verilen oyunlar indirilmeli. Bu oyunların çoğunda sadece ilk halini indirmeniz yeterli yani daha sonra ekstra data diye indirdiği 300 400mblık bölümünü indirmeden de ödülünüzü alabilirsiniz.

    Şuna da dikkat etmek gerekiyor. Level atladıkça enerjiniz ve kanatlarınız yenilenir. Yani level atlamaya yakın hepsini harcamaya çalışın ve ilk mesajda dediğim gibi. Mana taşlarınızı akıllı kullanın. Storage, Fusion Hexagram,Arcane Tower, Fuse Center gibi binaları dikmenize gerek yok.

    Eventları kesinlikle takip etmelisiniz. Bazı eventlar çok eğlencelidir aynı zamanda çok güzel hediyeler verir.

    Belirlediğiniz monsterlarınıza görevlerine göre en az 3 yıldız runeler dizmeye çalışın ve bu runeler %stat veren runeler olsun. İdeal bi takım oluşturup oyunda kendinize hedef koyarak ilerlemeniz hem oyundan aldığınız keyfi artırır hem de şimdi napacağım gibi bi boşluğa düşmezsiniz.


    @RexWolker

    Oyunda günlük girilmesi gereken bir kaç event var. Senin bahsettiğin daily Log in Event'i 1 ay içerisinde 24 gün oyuna girmek gerekiyor tüm hediyeleri toparlayabilmek için. Ve 24. gün L/D scroll verir ki çok değerlidir. Eğer ayın ortasında girmişseniz oyuna malesef tüm hediyeleri toparlayamıyorsunuz.

    Aynı şekilde, gelen son güncelleme ile birlikte. O elementten İlk 5 yıldız monster ve ilk 6 yıldız monster ve 2. defa 6 yıldıza yükselttiğiniz herhangi bi elementin 10 gün içerisinde toplanması gereken 5 ödülü oluyor. Yine kaçırılmaması gereken ödüller bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 1 Ekim 2015; 19:56:37 >




  • Wind epikion priest
    fire drunken master
    water magic knight
    water magical archer (Defans açısından biraz zayıf gibi geldi, puan pek iyi değil)

    Bu takımı 6 yıldız yapmayı düşünüyorum.

    Bunlar harici düşündüğüm rüzgar tipi warbear var, rüzgar tipi harpy var 4 yıldız fakat 5 yıldız için yem yapmayı düşünüyorum.

    elucia (4 yıldız. Üzerini düşünmüyorum.)

    Imbalanced sen bu konuda uzmansın. Ne düşünüyorsun?

    İstersen görüntü atayım.
  • 5 yıldızlı yaratıklar şuan için biraz zor. O kadar mystical'e rağmen düşen olmadı. Cidden şans oranı hayli düşük.

    17 lvl olmama rağmen halen tık yok :S
  • Beş yıldızı boşver, işe yarar dört yıldız bile çıkmıyor. Oyunun başında fire grim reaper çıktı onuda bilmediğimden dörde basarken yem yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 yıldız zor zaten. Eğer mystical scroll ışınlarken yıldırımlar çıkmazsa boşuna 4-5 beklemeyin. 3 yıldız verir. O da bilindik dandikleri oluyor. Geliştirmesi de zaten eziyet ve enerji yetersizliğine kalıyor malesef... Yardım eden yüksek level zaten olmuyor. Ekleyen de olmuyor... :(
  • Herkes oyunda Türk gelsin diye bakıyor ama gelenlere yardım sıfır! Avrupa sunucusunda durum böyle değilse oraya gelelim. Global'da herkes kendi keyfinde... Bildiğini de kendine saklıyor malesef!


    GÖZLERİ HIRS BÜRÜMÜŞ!
  • Antipatik Adam A kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunda ki adım EnSaRDa istersen guild kuralım istersen arkadaşlığa ekle. 40 levellere soru sorduğunda cevap alamıyorsun. O yüzden 1453 kanalı hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa sunucusunda da PARILTI nickiyle hesabım var. Orada da bir devam edeyim olmazsa... Global'den hayır yok.
  • Anladığım kadarıyla bir bencillik almış başını gidiyor, ben zorluk çektim, başkaları da çeksin. Ya arkadaş oyuna çağırıyorsanız insanlara yardım edin ki herkes çabucak büyüsün, adam gibi savaşlar olsun, yok biz çağırırız ama bencillikten de geri kalmayız diyorsanız oyuna Türk felan beklemeyin, herkes kendisi takılsın!

    Bu bizim Türk milletindeki bencillik başka kimse de yoktur! Elin gavuru bile nasıl yardımcı oluyor, dil bilmediğimiz halde hem de, ama gel gör ki bizimkilerden tık yok. Helal olsun ne diyelim!
  • Antipatik Adam A kullanıcısına yanıt
    Wind Warbear 3. yeteneği sayesinde oyundaki önemli monsterlardan biri. 2 4 6 %hp verecek şekilde 6 energy runesi dizersen kendisi arena ve senaryoda çok işine yarar.


    Wind Epikion priest, drunken master ve water magical archer üzerinde çalışmaya gerek yok. Water Magic Knight hep söylediğim gibi 3 yeteneğiylede birden fazla düşmana vurduğu için işinize yarayacak bi monster.

    Şöyle yapmanı öneririm. Bu kadar erken 6 yıldız monster yapmaya odaklanmanı önermem. Şimdilik Healer olarak 5 yıldız epikion priest yap, Water magic knight Attackerin olsun, Fire hellhound bul, Awaken kesin yap hem çok iyi attacker olur hem de oyundaki en güzel bufflardan birini veriyor, Attack+ Krit şansı. Son olarak Wind Warbear' da tankın olsun.

    Bu söylediğim takımı 5 yıldız yaparsan hem arenada hem senaryoda hızlı ilerlersin. Runelerle ilgili soracakların varsa çekinme.


    Ve şunu da ekleyeyim. Bu kadar olumsuz olmana gerek yok . Diğer insanların ne yaptığı o kadar önemli değil bu oyunda. Sen arenada derece yapmak istiyorsan bi rota çiz ona göre oyna. Herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa buradan özel mesajla ulaşabilirsin bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 5 Ekim 2015; 0:37:33 >




  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Benimkiler şimdilik bunlar. 5 için hellhound ve magic knight düşünüyorum. Diğerlerini yem yapacağım. Doğru mu sence? Bi de hergün ücretsiz enerji saatleri var mı. Event yerinde everyday yazıyor ama bana hiç denk gelmiyor.


    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 5 Ekim 2015; 17:07:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İmp champion ve light garuda'yı sakla, Lazım olabilir. Geri kalanları kullanabilirsin. Devilmonu'nu level artırmaya gerek yok. 1 yıldız iken kilitle kalsın öyle.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Sağol komutanım

    Sen demesen ben devilmonu 5e kadar kasacaktim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RexWolker

    Sağol komutanım

    Sen demesen ben devilmonu 5e kadar kasacaktim

    manana yazık.


    Eğer yapabiliyorsan kristal vs biriktirip summon yap. Monster sayın biraz az, daha iyi bi takım kurmana yardım ederim.

    Energy eventları belli dönemlerde oluyor. Ama her zaman günde 2 kez 20 energy eventi var. Bunlarda 12-3 arası ve akşam 8-11 arası. TAbi Server saatin önemli. Avrupadaysan 1-4 arası ve akşam 9-12 arası oluyor.




  • Globaldeyim,aslında vardı ama iki üç tane güzel Monsteri bilmeden heba ettim. Şimdide 747 kristal birikti. 3 kristal çıkmıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rival yap, ya da bi free cyrstal bölümünden bi oyun yükle.


    30-40 arası en mantıklısı Secret shoptan mystical scroll almak. 300 cristal harcayarak 10'a yakın MS bulabiliyorsun. Tabi neredeyse 1.3m Mananın olması da gerekiyor.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Oyunda gelişim ve dikey ilerleme çok ağır işliyor ama yatay olarak şişirme çok hızlı yürüyor. Paso 3 ve 4 level ezik Monster ile doldu ama 5 ve 6 level basmaya gelince oyun yapısı gereği gelişim ağır işliyor.
    Şimdilik sath, Rina, Ellin, lapis, kobold bomber, ramagos ve Shannon üzerinde duruyorum.
    İlerleyen günlerde wind yeti, wind mummy, water hellhound ve bir iki tane daha var bunlar üzerinde uğraşacağım.
    Son olarak da dungeon, arena saldırı ve arena defans diye ayrı ayrı 3 takım kurmaya çalışıyorum. Şimdilik gelisimim nasıl :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAkımını mantıklı kurmuşsun. Bu takıma uygun runeler dizmek gerekiyor.Özellikle Attackerlar ve ramagos'a. Oyundaki ilk önemli mücadele Giant dungeonunda olucak. PvE için gerekli olan runeler Giantlardan düşüyor. Altta ekleyeceğim şeyleri de yaparsan daha hızlı ilerlediğini göreceksin.

    Önerilerim şunlar,

    -Öncelikle Belladeon(light inugami) Secret dungeonu'nu bulucaz. Bunu muhtemelen sen light dungeonunu yaparken bulamazsın. En mantıklısı Chatten ve "swsdfinder.com" sitesinden yararlanmak. Bu monster oyunda her yerde kullanacağın birkaç monsterdan biridir. PvE PvP ToA her yerde işine yarayacak bi monster.

    - Daha sonra ilerlemene göre, eğer uygun monsterleri düşüremezsen takımına eklemeyi isteyeceğin diğer üyeler, Light Bearman ve Light Vegabond olacak. Bi şanssızlık olurda Giant takımı kuramazsan Saydığım bu 3 monster sana kol kanat olurlar. Belki biraz yavaş bir takım olur ancak çok güçlü ve başarısı da yüksek olacağına eminim.

    - Şimdilik bunu ekleyeyim. Veromos Fusion'u için çok erken ancak sana tavsiyem veromos fusionu için gerekli monsterleri saklaman yönünde olacak. Çünkü fazla değil 1-2 ay sonra Giant Dungeonunu tamamlarsın. Ve bunu tamamlaman için veromos şart. Bu saydığım 3 maddede 5 kişilik takımın 4'ünü sana söylemiş oldum. Bu takım kötü gün takımıdır. İyi monster düşüremeyenler bu takımla yollarına devam eder. Bunu söyledim diye bu takımı kötü sanma. Bu 4'lüyü iyi runelerle donatırsan her yerde başarıyla kullanırsın.

    Şimdiden bol şans diliyorum.




  • Bende 5-6 aydır hergün oynuyorum.Hiç para harcamadım.Arenada 1500'lerde geziyorum.Çok zengin değilseniz para vermeyin.Youtube'ta ne videolar var.100-200 sc açanlar sürüyle.Bunlar deli paralar.5 yıldız yaratıkların çıkma şansı çok az.Ama vaktiniz yoktur enerji için yada monster up için kullanabilirsiniz.Diğer türlü sürekli event oluyor.Onları kovalayın.

    Kendime böyle bir ekip yaptım.Giant'a,arenaya filan hep bunları kullanıyorum.Çok fazla monster ile uğraşmayın.Kullanacağınız bi kaç taneye odaklanın rünlerini dizin.Şunuda kasayım,bunuda kasayım dedinmi bitmiyor.

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 9 Ekim 2015; 23:52:07 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.