Şimdi Ara

Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,
    Bunlardan hangilerine öncelik vermeliyim hangileri işe yaramaz? Şu anda ramagosu 4 yapmaya çalışıyorum, başka öneriniz varsa çok makbule geçer :) Teşekkürler.
  • Xperos kullanıcısına yanıt
    Önceliğin sana fodder kasmakta yardımcı olacak bi attacker yapman olsun. Magic Knight ya da Raoq bu konuda yardımcı olur. Ben Magic Knight'ı öneriyorum. Tabi vampire rune bulman gerek. Vampire/Blade rune setiyle Faimon normal/hard kolaylıkla fodder kasabilirsin.

    Secret dungeondan Light İnugami ya da Shop, unknow scroll aracılığıyla Water Garuda bul. Healer ihtiyacını ikiside karşılar. Light Garuda'da kullanabilirsin ancak Water olanı her zaman işini görür. Tabi Light inugami bulmak şart, Her seviyede, her haritada işinize yarayabilecek çok amaçlı bi supporttur kendileri.

    Tank olarak Ramagos geliştirebilirsin, Wind Golem de iyidir. Ancak Ramagos hem skill yükseltmesi daha kolay hem de ofensif olarak da işe yaradığı için Ramagosu öneriyorum. Tüm warbear'larını ramagosa yedir

    Water Mystic Witch'ini sakla, Fire olanı water skill up için yedirebilirsin. Water Mystic witch, arenada ve dungeonlarda işine yarar.


    Nat 4 yıldızların neredeyse hepsi saklamaya değer monsterlar. Sendekiler gayet iyi monsterlar. Tüm monsterlarını geliştirmeye çalışma bu yavaş ilerlemene sebep olur.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)
  • Şu anda gece 1'e kadar bedava rune sökme eventi var yani heronuzda takılı olan runeyi para vermeden çıkarabilirsiniz belki işinize yarabilir :)
  • Aynı zamanda ToA için geçerli gün içinde 2 defa 1 saatlik enerji free savaşılabiliyor.
  • Rehber icin tessekkurler cok faydali olmus.Bende bir zamandir oynuyorum cokta hatali oynadim aslinda kadrom soyle

    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak istedigim bu angelmonlar tam olarak ne ise yariyor ve bu runeleri eklerken hangisinin kacinci numaraya gececegini nereden ogrenebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkfire45 kullanıcısına yanıt
    Angelmonları onlarla aynı türden olan monsterlara yediriyorsun ve yedirdiğin monster yüksek miktarda exp alıyor ve level atlıyor. Ancak Angelmon'u yedirmeden önce level 15 yapıp awaken yapman daha iyi olur bu sayede çok daha fazla exp kazanabilir monsterin.


    RainbowMon: Bu monsterlar ise kendi asıl monsterlarınızı yıldız yükseltmede kullanılırlar. Savaşa sokamazsınız ya da arena defansına koyamazsınız bu monsterları.



    Rune olayına gelince, Monsterinin rune sekmesine tıkladığında 1 2 3 4 5 6' diye rune bölümleri olduğunu görürsün. Runenin de aynı zamanda parantez içinde numarası vardır. Bu numaradan rune'nin yerini bulabilirsin.



    Monster boxunuzda Wind Phantom Thief görüyorum, Awaken Haliyle Julien tüm skilleriyle düşmanı sersemletebilen tek monsterdir. Arena ve diğer bölümlerde çok işine yarar. Despair/Blade, Despair/Focus, Fatal/Blade, Fatal/Focus gibi rune setleri kullanabilirsin. Sieq ile birlikte güzel işler yapar. Water Garuda da aynı şekilde bu ikilinin yanında çok iyi bi takım oluşturur. Bahsettiğim 3'lünün yanına ister tank ister ekstra support koyup oyunda rahatlıkta ilerleyebilirsin. Tabi Water Magic Knight'ı da ihmal etme. Böylece 3 farklı elemente ait attackera sahip olmuş olursun. Şimdiden bol şans



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 12 Ekim 2015; 18:48:10 >
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim.Tavsiyeleri dikkate alacağım.Peki son olarak Sieq in gelişmemiş halini ne yapmamı önerirsiniz.Sieq sonradan cıktı malesef diğerini 4 yıldıza geliştirmiş bulundum.Yem yapayım mı elde tutayım mı böyle
  • darkfire45 kullanıcısına yanıt
    Awaken'li halini başka bi monsteri 4 yıldız yaparken kullanabilirsin. 4 yıldız olanını bir an önce awaken yap. Awaken yapması kolaydır. Daha sonra Unknowlardan vs düşen 2 yıldız Hellhoundları ona yedirirsin.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Tamamdır saolasın
  • Bu ara event var.Hergün girmeye bakın
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu aralar işler biraz karıştı. Fusion biriktirmeye başlamıştım zaten. Sieq kasmak istemiyorum ama tüm skillerini son seviye yaptım. Ramagos da skill olarak son seviye olmak üzere. 3. Ve 4.seviye gereksizleri kasıp 5.seviye monsterlerde kullanacağım.

    Bunlara ek olarak Light inuqami, bearmen ve vagabond kasacagim. 32/40 oranlarında piece kaldı


    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)


    Summoners War: Sky Arena (Dikkat! Bağımlılık yaratabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 14 Ekim 2015; 17:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Light monsterlarda bol şans diliyorum. Dediğim gibi Swsdfinder kullanabilirsiniz. işinze yarar ve sizin de insanlara yardım etme fırsatınız olur.

    Fodder kasma mantığı genelde 2 ve 3 yıldız monsterleri exp boost hediyesi geldiğinde kristal ile enerji refreshleyip bi adet taşıyıcı monster ile levellemek şeklinde oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 14 Ekim 2015; 18:37:33 >
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Enerji biriktirmişim. Bugün enerji boost ile yaklaşık 300 enerji harcadım, birde gün içerisinde birikenleri harcadım baya kastım aslında. Bir sonra ki Light eventinde inşallah hepsini alacağım. Bugünden enerji stok yapacağım fakat güzel Monster düşmüyor insanın hevesi kırılıyor.Güzel Monster düşünce nerdeyse hepsini evolvede harcayacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef monster düşürme bir sorun. Ya şansın olacak ya da paran . Benim bi arkadaşım level 23'te oyununun en kritik monsterlerinden 5'ini düşürmüştü. Bende sadece 1 tanesi var şuan . Milyonda bir ihtimal falandır herhalde o levellerde o monsterlara sahip olma ihtimali. Oyun ilerledikçe Summon Stone vs. daha kolay elde edebiliyorsun. Bu sayede istediğin monsterlera ulaşmak daha kolay oluyor. Yani biraz sabretmek gerekiyor.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    inşallah summons stone 48/50 oldu, birde şu 24.günde gelecek olan scrolldan birşey çıkar umudundayım. yoksa fire inuqami, light inuqami, light bearmen ve light vagabondu 40a kadar kasarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • light bearmen ve light vagabondu biraz beklet istersen. Onlar sigorta gibi, Baktın güzel bi takım düşmedi onlarla devam edersin. Summon Stone için biraz şans lazım . Chloe için 700 stone harcadım, düşmedi.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Ve o şans bizde yok anlaşılan. Bugün beklentim çoktu çıka çıka, Frankenstein, beast hunter ve bounty hunter. Frankenstein hakkında pek bilgi bulamadım ama herhalde ezik karakter.
    Cadılar bayramı eventi başlıyor. Güzel şeyler var gibi inşallah tüm görevleri Yapariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire frankestain guzele benziyor. 3. Skilli defansi hice sayarak vuruyor.

    Valla eski eventlara gore bence sonuk kalmiş. Sonuçta onlar icin onemli bi gun en azindan bi 3 yildiz L&D monster hediyesi beklerdim. Devilmon ve 1 saatlik free exp disinda gerileri tirt :P

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.