Şimdi Ara

Super Online Üyelik İptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    22 Aralık'ta SOL Taahhüdüm sona erecek. Büyük ihtimal Kablo Nete geçeceğim. Fakat uzun süredir taşındığımız bu evde SOL kullandığımız için, iptal işlemlerini, yeni sağlayıcıya geçiş işlemlerini vs. nasıl yapacağımı bilmiyorum.
    SOL taahhüdümü yenilemeyince, 22 Aralık'tan itibaren max. 10 gün içinde modemi, modem adaptörünü, TV Plus kutusunu, uzaktan kumandayı ve TV Plus adaptörünü bayiye götüreceğim. Fakat internet hattı abimin adına olduğu için, bayiye abimin mi gitmesi lazım? Çünkü imza vs atılması lazım.
    Bir de max. kaç gün önce Kablo Nete başvuru yaparsam, internetsiz kalmam? Ayrıca Kablo Nete üyelik başvurusu yaparken dikkat etmem gereken durumlar nelerdir?
    Yukarıdaki konularda beni aydınlatabilirseniz çok ama çok sevinirim.
    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Abiniz, sol'e iptal dilekçesini kimlikle beraber faks cekecek. Sonrasinda kendisini arayacaklar, ikna kampanyası sunacaklar. İstemezse, telefonu kapattıktan sonra 24 saat içinde mesaj gelecek. "10 gün içinde en yakın bayimize cihazları teslim ediniz...." gibi. Sonrasinda abimizin kimlik fotokopisini modemle beraber en yakın bayinin adresine kargolayabilirsiniz. Kablonet e başvuru yaptıktan sonra ertesi gün kuruluma geliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetsiz kalmak istemiyorsan erken başvuru yapabilirsin. Sonuçta turkcell ile Türksat in alt yapıları farklı. İki sağlayıcı ile aynı anda hizmet alabilirsin.



    Ama superonline sana iptal talebinde bulunduğunda uygun bir m ikna paketi sunabilir. Bu ikna paketi de sana uyguna gelebilir. O sıra da Türksat baglattiysan bu sefer Türksat i iptal etmek ile uğraşırsın. Taahhütlü paketleri de iptal etmek zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Burak Hocam,

    İnternet açtırmak kolay iş de, kapatmak harbiden sorunlu bir işlem. Peki benim abim tekstilci ve çoğu yerde üyelikleri var. (Ticaret Sanayi Odası vs gibi) Bu durumda kendisinden kimlik fotokopisini istedim. Ancak ben arka tarafını göndermem. Orada bütün bilgiler var dedi. Sadece kimliğin ön kısmını gönderdi. Ben fax göndereceğim ancak, neden arka kısmı yok diye işi yokuşa sürebilirler mi?

    Aslında SOL 'dan memnundum ama TV isteğim beni Kablo Nete yönlendirdi. TV Plus ile beraber tarifeler çok pahalı. Maalesef Vodafone fiber da TV hizmeti yok. Digiturk de kullanabilirim aslında ama onlar da kablo çek filan görüntü kirliliği olacak diye uğraşmak istemiyorum. (Digiturk'u aradım, oda değişimi diye. Arkadaşlar ücret istemelerinin yanında kablo için kanal filan kullanamayız. Onu sizin temin etmeniz lazım dediler)

    Sonuç olarak bu işlemleri sonlandırmak zorundayız. Ya da sizin dediğiniz gibi ikna turları ile SOL kullanmaya devam edeceğiz.

    Cevap için teşekkürler.

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hocam,

    Bizim Türksat altyapı olayı biraz farklı. Türksat çalışanları ısrarla bizim kablonet altyapımızın olduğunu ve çatıda olduğunu söylüyorlar. Ancak apartman görevlimiz ve yönetici böyle bir şey olmadığını söylüyorlar. Son olarak kablonet saha elemanı gelip inceledik, altyapınız var ama sizin uydu çıkışınızı farklı bir kutuya bağlayacağız.O zaman olur dedi. Şimdiden yapmanın da böyle bir avantajı var, diyelim SOL'ü iptal ettik, kablonet geldi kontrol etti ama altyapı uygun değil dedi. O zaman ne yapacağız? Mecbur tekrar SOL ile anlaşma yoluna gitmemiz gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    İptal etmezler aboneliği. 2 tarafin da olması gerekli. Şöyle yapsın abiniz, kimliğin fotokopisini alsın, kimlik bilgilerinin üstüne gelmeden, "superonline iptali icindir" yazması yeterli. Bu şekilde de gönderebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtırırken bütün kolaylıkları sağlarlar kapatırken bütün zorlukları çıkartırlar bunu heryer yapıyor caydırma psikolojisi
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    4440126 üzerinden mi arayıp teyit ettiniz?



    Türksat in çatıdan internet verdiğini ben hiç görmedim. Çatıdan hizmet verenler air fiber şirketleri.



    https://online.turksatkablo.com.tr/kampanyasizyeniabonelik.aspx



    Burada alt yapı çıkıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. Bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Mecbur abiyi ikna edeceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle. Bunu hemen hemen bütün firmalar yapıyor. Mesela digiturke.

    adamlar telefonda bir evet diyerek bir sürü abonelik açıyorlar. Ama iptal ettirirken yok dilekçe yok onay vs istiyorlar.

    Bu ülkede her şeyi tüketicinin aleyhine işliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam.

    08508044444 numarasıyla defalarca görüştüm. Ayrıca yukarıda yazdığınız numarayı da aradım. Evime kadar ekipte gönderdiler. En son evime yakın bir Türksat bayisi aradı ve evinizde altyapı var denildi. Bizim adreste biraz sıkıntılar var hocam. Yukarıdaki linkten olsun, Türk Telekom'un altyapı sorgulama sitesi olsun bunlarda bizim bina görünmüyor maalesef. Ama ekip evin önüne kadar gelip var dediyse Bir sorun olmamalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.