Şimdi Ara

Süperonline Fiber Balıkesir de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bi alt sokağıma superonline kutusu geldi dün. Bizim evler müstakil, apartman değil. Bizim bu hizmetten faydalanma şansımız olur mu?
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Fiber ek kabinidir büyük ihtimalle o. Ama müstakil evlere hizmet vereceklerini zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuykil

    Arkadaşlar benim bi alt sokağıma superonline kutusu geldi dün. Bizim evler müstakil, apartman değil. Bizim bu hizmetten faydalanma şansımız olur mu?

    Ben protokol imzalarken 4 daire altı dairelere ücretli olarak yapılacak demişti gelen yetkili. Balıkesir de yankı iletişim ilgileniyor fiberle, direk onlarla görüşürsen ayrıntılı bilgi alabilirsin
  • Bahçelievler de oturan forumcu kardeşlerim superonline için fiber bekliyorsunuz. Hali hazırda Türksatın zaten binanıza kadar fiber altyapısı hazır ve satış sonrası yani arıza vs konularında oldukça hızlı olduklarını düşünürsek bence tüksatıda düşünün derim. Fiyat konusunda da fahiş değiller en azından.

    Sadece bir tavsiye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerShot58

    Bahçelievler de oturan forumcu kardeşlerim superonline için fiber bekliyorsunuz. Hali hazırda Türksatın zaten binanıza kadar fiber altyapısı hazır ve satış sonrası yani arıza vs konularında oldukça hızlı olduklarını düşünürsek bence tüksatıda düşünün derim. Fiyat konusunda da fahiş değiller en azından.

    Sadece bir tavsiye.

    Bahçelievler de Türksat yan sokakta var benim sokağımda yok. Bimere yazdım, Cimere yazdım, 3 kere Müdürlüğe dilekçe verdim adamların umrunda değil.
  • Selim010 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o durum bazı adreslere çekilemiyor diye biliyorum. Kaldırım kazıyor çünkü benim bilgidiğim kadarıyla türksat, super online gibi safalt değil. Eğer çekilmesi uygun değilse ondan dolayı olmamıştır.
  • Sizin network hazır konumundan satışa açılması ne kadar sürmüştü? 20 gündür satışa açamadılar benim fiberi ve bu fiberi satışa açan bayimi yoksa genel merkezmi? Bayi genel merkez açacak diyor, genel merkez de bayi açacak diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim010 -- 14 Temmuz 2018; 10:37:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.