Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sebinkaanhisar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
11.084
Cevap
252
Favori
666.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar süpernonline fiberde tahaütü biten arkadaşlar Hangi kampanyaya geçiyor acaba geçebileceğimiz uygun kampanya varsa bilgilendirelim birbirimizi
    Ben 49 tl ye 10 mb hızında 50 gb kotalı kullanıyordum. Tahaütüm biteli 4-5 ay oldu. 10. aya kadar kotasız kullanacağımı söylediler. öyle devam ediyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 7 yıldır süperonline fiber kullanıyorum ve 21 Kasım'da taahhütüm sona eriyor. 7 yıldır 50 mbps hız kullanıyordum, bana yapılan teklifler şaka gibi hep 24 mbps. Geçen o kadar yıldan sonra hızın artması gerekirken bizde azalıyor, böyle bir ülke olabilir mi resmen parodi yaşıyoruz. Bu yapılan resmen terbiyesizliktir, şark kurnazlığıdır. Bu saatten sonra bedavaya, en yüksek hızda internet versinler kullanmam. Aynısını Türk Telekom da yapıyor. Yazık gerçekten çok yazık.
    Bizim insanımızın sorunu bu işte.Bilgisi yok fikri var.



    Akk kalksın diyen güruh olmasa sen hala 50mbit parası verirken kotani doldurunca 3mbitle kullanıyorum olcaktin.Bizim sayemizde 16ya cikti.



    Ve bu geçiş dönemiydi.Akn sonrası hızın iyileştirilmesi ve akabinde akn nin tamamen kalkması 1.5yillik planlamaydi.



    Firmalarin fahiş fiyatlarini şikayet etcegine, sana insan gibi limitsiz internet almani sağlayan, yıllarca bunun için çabalayan insanların emeğine haksizlik ediyorsun.



    Ben taahutum var gerisini koyverdin demiyorum btk yada cimerede bu firmaların fahiş fiyatlarini şikayet ettim zaten.Eminim sen sadece burda insanlara sallamaktan başka bir şey yapmamışsindir.



    Ama merak etme,biz sizin yerinize de sizin hakkınızı savunuyoruz.
    Herkese Merhaba Arkadaşlar;

    Sizlere Fiber için internet bağlatma düşüncesinde, taahhütü bitip internet yenilemek isteyen yada sadece vodafone fiberi merak edip gelenler için gelenler vs. kanımca bilumum güzel bir İnceleme olacaktır.

    Arkadaşlar başlamadan önce bazı bilgiler verilecektir.


    Konuya başlamadan önce vereceğim bilgiler şunlardır;
    Ev Lokasyonu : İZMİR/BORNOVA
    -Binamızda, Turkcell Superonline FTTB(yani binaya kadar fiber, sonrası daireye kadar cat6 kablo ile WAN bağlantısı şeklinde) Tek Fiber altyapı bu.


    Turkcell Superonline Fiber'den sonra Vodafone Fiber bağlatma sürecim, ve İnternet ile ilgili detaylı testlerden oluşacaktır.

    -2016-2018 SOL ile imzaladığım internet şu şekildedir:

    *25Mbps Download/5Mbps Upload 75GB AKK Fiber bağlantı(Işık hızı kampanyası)=
    Fiyat :24 ay x59.90₺
    (Huawei HG253Modem,kurulum,aktivasyon ücretsiz)

    -2018-2020(yeni taahhüt) bağlattığım internet şu şekildedir;

    *50Mbps Download/5Mbps Upload 50 GB AKK Fiber (@burakkosucu kampanyası )=
    Fiyat : ilk yıl 53.90₺ ikinci yıl 57.90₺ (Huawei,HG255sModem,kurulum,aktivasyon ücretsiz)

    Gelelim Hepimizin Merak ettiği Hız Testi, Ping ve Tracert değerleri;

    -https://testmy.net/ Adresinden yapılan karşılaştırmalı test.
    -http://www.speedtest.net/ Adresinden yapılan karşılaştırmalı test. şeklinde olacaktır.


    Superonline TestMy.net GÖRSELİ


    Vodafone TestMy.net GÖRSELİ


    Superonline Speedtest.net GÖRSELİ (FRANKURT Lokasyonu baz alınmıştır)


    Vodafone Speedtest.net GÖRSELİ (FRANKURT Lokasyonu baz alınmıştır)


    Ping ve Tracert değerleri

    Superonline




    Vodafone






    Konuyu bitirmeden forum üzerinden tanıştığım ve tüm süreçle ilgili yardımcı olan @burakkosucu hocama, İzmir modem kurulumuna gelen teknik servis Doğan bey ve Hasan beye bir teşekkürü borç bilirim.


    Not: Superonline ile hiçbir sorun yaşamadım arkadaşlar (siz sormadan söyliyim dedim), bugüne kadar da sağladıkları sorunsuz hizmet için Superonline'a ayrıca Bornova Genel Bayi Barış İletişime hizmetleri için de onlara teşekkür ediyorum.
    Bu zamanda "Ne kadar ekmek o kadar köfte" arkadaşlar. Aynı hizmeti daha ucuza aldığım için şanslıyım.
    Notun notu : Bu yazı ahlak kuralları çerçevesinde tüm yorumlara açıktır. İyi Forumlar dilerim arkadaşlar.




    Superonline taahhutum biterken mujde kotalari kaldirdik 25 mbps 89 seklinde telefon actiklarinda uzulmustum 50 mbps internetim varken, burakkosucuya cok tesekkurler, gercekten cok ilgili, sabirli bir arkadas, 100 mbps 100 akn 74.9 a ayni altyapidan bagladilar neti usenmeyin tasitin superonline sacmaladikca sacmaliyor artik.
    bu ay içinde gsm ve interneti komple vodafone'a geçirerek turkcell ile organik bağım kalmadı. superonline'da kalmak isteyen veya kalmak mecburiyetinde olanlar için yazıyorum; ikna teklifi olarak 24mbit sınırsız ve ilk 3 ay 100mbit 45tl teklif edildi son olarak. fakat 24mbit istemediğimden ve gemileri artık yaktığımdan kabul etmemiştim. bu tarz teklifleri zorlayabilirsiniz. makul bir teklif olduğunu düşünüyorum.
    Dün genel mudurlukten arayip sozlu iptal talebi vermişsiniz fakat evraklari gondermemişsiniz dediler. Bende evet dogrudur dedim. Ayrilik yasayan sevgili gibi trip atar gibiydi. Evraklari gondermeniz gerekiyor sonra bir fatura daha cikacak dedi. Amac heralde taahhut tarihi gelmeden kalan gunler icin bir cayma bedeli gecirmek. Bizde cahil degiliz suremiz var. Herhangi bi teklifte de bulunmadilar. Sorun yok alternatif var. Ayni durum cep hattimda da basima geldi 21 senelik Turkcell hattimi Vodafona tasidim. Kaybeden sen olacaksin Superonline :)
    Kimin yaptığı ayıp acaba ? Ben 50 MBit kullanıyordum akk dolunca 16 ya düşüyordu babalar gibi de yetiyordu ucuza da kullanıyordum . Şimdi ne oldu . Söyleyim HİÇ İYİ OLMADI . bana sordular mı kaldırırken benim fikrimi aldılar mı . Oylama yaptılar mı ? Referandum yapsalardı o zaman . Siz 100 MBit i o fiyata sonsuza kadar kullanacağınızı sanıyorsunuz herhalde . En fazla 2 yıl kullanırsınız tahattünüz bitince siz de döne döne nerede ucuz var diye söylenmeye başlarsınız . Şu an 79 lira ödediğim pakete sırf Akk kalktı diye 169 lira isteniyor. Bence Asıl ayıbı yapan sizin düşüncenizde olanlar. Herkesin fikrini almadan şak diye karar alanlar . İnternet kesilmiyor ayrıca hız düşüyor . Herkes de oyun oynamıyor . İşte sorun burada herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz .

    Superonline 100Mbps paket kullanırken taahhütün bitmesine 1 ay kala aradılar geçenlerde ve 160 küsür teklif ettiler... Turknet de var dairemde o 100 TL dediğimde bana yok müşteri hizmetleri yok kalite vs dediklerinde iptal için başvurdum...


    İptal biriminden arayan 125 TL teklif etti onu da kabul etmedim ve Turknet'e geçtim... Gayet te memnunum, boşa 1 TL bile fazla vermeye gerek yok...

  • Fiber Hız Etkisi paketine geçiş yaptım.. ilk 3 ay 50 mbit 100 gb akk , sonraki aylarda 25 mbit 50 gb akk. telefon da s.online olduğundan ayda 49 tl.
    daha ucuzu daha iyisi var mı Türkiye de hiç sanmıyorum.. akk sıkıntı ama 11. aya kadar akk ya dahil değilsiniz diye mesaj gelmişti bakalım. en azından daha ucuz paketler gbi 10 gb değil akk sınırı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaPAxA

    Fiber Hız Etkisi paketine geçiş yaptım.. ilk 3 ay 50 mbit 100 gb akk , sonraki aylarda 25 mbit 50 gb akk. telefon da s.online olduğundan ayda 49 tl.
    daha ucuzu daha iyisi var mı Türkiye de hiç sanmıyorum.. akk sıkıntı ama 11. aya kadar akk ya dahil değilsiniz diye mesaj gelmişti bakalım. en azından daha ucuz paketler gbi 10 gb değil akk sınırı
    3mbit kotasız ayda 25 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur289

    3mbit kotasız ayda 25 tl

    Alıntıları Göster
    Sözleşme yenilemeyin uploadda sıkıntı çıkarırlar yeni sözleşme yaparsanız.
  • Merhaba benim de taahhut haziran da bitiyor. Aradilar 3 ay 50mbit 100 AKK sonraki aylar 25mb 50gb AKK 24 ay taahhüt 59 TL dediler. Su anda 20mbit 100 AKK 49 ödüyordum. Upload da iyi su anda 50gb AKK var. Karar veremedim ne yapsam. Aynen devam erdem fiyat ne olacak sitede yok boyle bir baglanti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riner

    Merhaba benim de taahhut haziran da bitiyor. Aradilar 3 ay 50mbit 100 AKK sonraki aylar 25mb 50gb AKK 24 ay taahhüt 59 TL dediler. Su anda 20mbit 100 AKK 49 ödüyordum. Upload da iyi su anda 50gb AKK var. Karar veremedim ne yapsam. Aynen devam erdem fiyat ne olacak sitede yok boyle bir baglanti.
    Bekleyin
    Upload olayının kokusu 2-3 aya çıkar.
    Uploadla işim olmaz 1Mbit yeter diyorsanız ayrı mevzu.
    Aksi taktirde up load olayı kesinlik kazanana kadar bekleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erimemre

    Bekleyin
    Upload olayının kokusu 2-3 aya çıkar.
    Uploadla işim olmaz 1Mbit yeter diyorsanız ayrı mevzu.
    Aksi taktirde up load olayı kesinlik kazanana kadar bekleyin.

    Alıntıları Göster
    sözleşmede uplad vede gerçek sınırsız ibarelerine okuyun gerekirse 1 gününüz buna ayırın hız alanı falan varmı
  • Hız alanı var 100 den 50 ye düşüyor. Upload da oyunlar da sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Şu anki tarifemin devam etmem halindeki fiyatı ne olacak onu anlamadım sitesinde. Sözleşme de yok telefonda kabul ediyorum dediğim de gececeğim. Detayını sorarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riner

    Hız alanı var 100 den 50 ye düşüyor. Upload da oyunlar da sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Şu anki tarifemin devam etmem halindeki fiyatı ne olacak onu anlamadım sitesinde. Sözleşme de yok telefonda kabul ediyorum dediğim de gececeğim. Detayını sorarım.
    1mbps upload hizi torrent ve dosya paylasimini baltalamak icin yapilmis bir etkinliktir..ama 1mbps upload hizindan herkes etkilenecektir...

    skype kullananlar, yurtdisindaki akrabalari arayanlar, 1mbps upload ile vcd film gibi olacagiz.... karsi taraf cam gibi olacak bizim goruntumuz+sesimiz bozuk gidecek

    oyun oynayanlar, **** tarzi sitelerden 3mb ile download edecegiz ama oyun oynarken en basitinden counter strike oynarken, hep yarim saniye gecikmeli gorecegiz.(hele birde evden baskasi nete baglaniyorsa bu sure uzayacak)

    torrent filan hep limitlenecegiz ve torrent istemcileri tarafindan otomatik ban yiyecegiz. kisa bir sure sonra turkiyedeki tum ipler banlanmis olacak... ve torrent olmus olacak...

    bir evde telefonlar dahil 4 cihaz oldugunu varsayalim; basit bir msn programi 200kbps internet yiyor(yazisirken) 4 cihazla bagli oldugumuzu varsayarsak geriye 200kbps upload kaliyor... bununla ne yapilabilir???? email bakmak? gazete okumak? forumlara boyle yazi yazmak? neden hep 10 yil geriye gitmek zorunda kaliyoruz?

    hepsini gectim bir blogumuz var online radyo dinlerken bloka yazi yaziyoruz. resimli filan. bloka gonder dedigimiz anda bi 10 saniye-1 dakika arasi radyo yayini kesilecek sonra geri gelecek...

    keske bu baska ulke vatandasi olsamda, tum bu olaylara kicimla gulseydim simdiyse agliyorum..... ve basimizdakiler bizi o kadar cok dusunuyor ki(!) bizler icin killarini oynatmiyorlar.. birde biz seciyoruz...:S

    NOT: upload kullanmiyor sanabilirsiniz. ama unutmayin veri indirmeniz icin gondermeniz gerekir!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    1mbps upload hizi torrent ve dosya paylasimini baltalamak icin yapilmis bir etkinliktir..ama 1mbps upload hizindan herkes etkilenecektir...

    skype kullananlar, yurtdisindaki akrabalari arayanlar, 1mbps upload ile vcd film gibi olacagiz.... karsi taraf cam gibi olacak bizim goruntumuz+sesimiz bozuk gidecek

    oyun oynayanlar, **** tarzi sitelerden 3mb ile download edecegiz ama oyun oynarken en basitinden counter strike oynarken, hep yarim saniye gecikmeli gorecegiz.(hele birde evden baskasi nete baglaniyorsa bu sure uzayacak)

    torrent filan hep limitlenecegiz ve torrent istemcileri tarafindan otomatik ban yiyecegiz. kisa bir sure sonra turkiyedeki tum ipler banlanmis olacak... ve torrent olmus olacak...

    bir evde telefonlar dahil 4 cihaz oldugunu varsayalim; basit bir msn programi 200kbps internet yiyor(yazisirken) 4 cihazla bagli oldugumuzu varsayarsak geriye 200kbps upload kaliyor... bununla ne yapilabilir???? email bakmak? gazete okumak? forumlara boyle yazi yazmak? neden hep 10 yil geriye gitmek zorunda kaliyoruz?

    hepsini gectim bir blogumuz var online radyo dinlerken bloka yazi yaziyoruz. resimli filan. bloka gonder dedigimiz anda bi 10 saniye-1 dakika arasi radyo yayini kesilecek sonra geri gelecek...

    keske bu baska ulke vatandasi olsamda, tum bu olaylara kicimla gulseydim simdiyse agliyorum..... ve basimizdakiler bizi o kadar cok dusunuyor ki(!) bizler icin killarini oynatmiyorlar.. birde biz seciyoruz...:S

    NOT: upload kullanmiyor sanabilirsiniz. ama unutmayin veri indirmeniz icin gondermeniz gerekir!

    Alıntıları Göster
    bende bu ay son taahhütlü fatura mı yatırdım. kampanyasız 69 ödemem gerekiyor umarım farklı bir fatura çıkarmazlar.
  • Umarım bende değiştirmeyeceğim böyle kalsın. Ne ödeyeceğiz fatura.
  • Adil kotadan cikarildim ben 20 mbit internetim vardi 49 TL oduyordum, tahahütüm 20 mayista bitiyormus bugun aradilar. 25 mbit hiz ve 50 gb AKK ile 49 TL'den devam edebilirsiniz, aksi takdirde mevcut AKK'sız 20 megabit tarifeniz 69 TL'ye cikacak dediler.. Bagirdim cagirdim, daha once aynen devam edebilirsiniz demislerdi simdi son dk yan ciziyorlar. Musteri hizmetleri ile zamaninda cok konustum bu mevzulari, ses kayitlarinda mevcuttur. Bunu koz olarak kullanabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 16 Mayıs 2013; 19:38:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Adil kotadan cikarildim ben 20 mbit internetim vardi 49 TL oduyordum, tahahütüm 20 mayista bitiyormus bugun aradilar. 25 mbit hiz ve 50 gb AKK ile 49 TL'den devam edebilirsiniz, aksi takdirde mevcut AKK'sız 20 megabit tarifeniz 69 TL'ye cikacak dediler.. Bagirdim cagirdim, daha once aynen devam edebilirsiniz demislerdi simdi son dk yan ciziyorlar. Musteri hizmetleri ile zamaninda cok konustum bu mevzulari, ses kayitlarinda mevcuttur. Bunu koz olarak kullanabilir miyim?
    benim taahhütüm 2 gün sonra bitiyor superonlinedaki telefonumu başka bir voip operatörüme taşıdım şimdiden interneti de 2 gün sonra iptal ettiriyorum.

    TTNET'in 3lü fırsat paketine geçiyorum

    20mbit VDSL + TiViBU = 39 TL ayrıca işin güzel yanı 1 sene taahhüt. Modem de bedava (internet ve tivibu bağlantı ücreti ile aylık 45 TL'ye geliyor)

    Ayrıca isterseniz telefonu da taşıyabiliyorsunuz...

    superonline 'nın şartları gitgide ağırlaşıyor hem upload hızı 1mbit oluyor hemde AKK 50GB ye düşüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekniKerim

    benim taahhütüm 2 gün sonra bitiyor superonlinedaki telefonumu başka bir voip operatörüme taşıdım şimdiden interneti de 2 gün sonra iptal ettiriyorum.

    TTNET'in 3lü fırsat paketine geçiyorum

    20mbit VDSL + TiViBU = 39 TL ayrıca işin güzel yanı 1 sene taahhüt. Modem de bedava (internet ve tivibu bağlantı ücreti ile aylık 45 TL'ye geliyor)

    Ayrıca isterseniz telefonu da taşıyabiliyorsunuz...

    superonline 'nın şartları gitgide ağırlaşıyor hem upload hızı 1mbit oluyor hemde AKK 50GB ye düşüyor.

    Alıntıları Göster
    valla 10mbps ile bağlanıyorum ocak 2011 de bağlatmıştım. şuan 5 aydır tahahütüm yok. arıyorlar işte geçin aynı fiyattan 20 mb olsun diyorlar felan ama ben akk olacakmı diyince hemen evet 50 gb diyorlar. orda duracaksın diyorum istemiyorum. şuan akk kalkmış durumda. zaten benim önceki tahahütümdede akk yoktu ama geçirmişlerdi. şuan sınırsız kullanıyorum ben bana yeterim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    valla 10mbps ile bağlanıyorum ocak 2011 de bağlatmıştım. şuan 5 aydır tahahütüm yok. arıyorlar işte geçin aynı fiyattan 20 mb olsun diyorlar felan ama ben akk olacakmı diyince hemen evet 50 gb diyorlar. orda duracaksın diyorum istemiyorum. şuan akk kalkmış durumda. zaten benim önceki tahahütümdede akk yoktu ama geçirmişlerdi. şuan sınırsız kullanıyorum ben bana yeterim :)

    ama sözleşmen bitince aynı hız ve akksız kota üzerinden devam etmek istiyorum diyeceksen bu seferde +20 TL zamlı yeni kampanyaya dahil ediyorlar haberin olsun. Benim sözleşmem 20 mayısta bitiyor, 20 mbit akksız kullanıyorum 49 liraya, sözleşme yenilicem dedim 69 liradan devam edebilirsiniz dediler. 25 mbit hızında tarife önerdiler, onda da 50 gb akk var :) Şuan 20 lira fazla mı versem napsam bilmiyorum. AKK'sız bu hızı da bulamayız sanırım başka bi yerde :/ tüketici haklarına başvurup, yasal işlem başlatıcam dedim bakalım belki geri dönerler. 1-2 gün daha beklicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    valla 10mbps ile bağlanıyorum ocak 2011 de bağlatmıştım. şuan 5 aydır tahahütüm yok. arıyorlar işte geçin aynı fiyattan 20 mb olsun diyorlar felan ama ben akk olacakmı diyince hemen evet 50 gb diyorlar. orda duracaksın diyorum istemiyorum. şuan akk kalkmış durumda. zaten benim önceki tahahütümdede akk yoktu ama geçirmişlerdi. şuan sınırsız kullanıyorum ben bana yeterim :)

    ama sözleşmen bitince aynı hız ve akksız kota üzerinden devam etmek istiyorum diyeceksen bu seferde +20 TL zamlı yeni kampanyaya dahil ediyorlar haberin olsun. Benim sözleşmem 20 mayısta bitiyor, 20 mbit akksız kullanıyorum 49 liraya, sözleşme yenilicem dedim 69 liradan devam edebilirsiniz dediler. 25 mbit hızında tarife önerdiler, onda da 50 gb akk var :) Şuan 20 lira fazla mı versem napsam bilmiyorum. AKK'sız bu hızı da bulamayız sanırım başka bi yerde :/ tüketici haklarına başvurup, yasal işlem başlatıcam dedim bakalım belki geri dönerler. 1-2 gün daha beklicem.

    valla onu bunu bilmem. elli defa arayıp akk yi kaldırmalarını söyledim. yoksa yasal işlemlere başlatıcam istediğiniz gibi konuşmamı kaydedin diyip kapattım. sonuç aynı adamlar tezgahı kurmuş bir kere. akk kaldırılmadı. sözleşmemde olmayan bir madde yüzünden ben mağdur oldum. arayınca işte şu şu numarada yazıyıo diyorlar. bir bakıyosun internet sitesinde yazan bilmem ne bilmem neyi değişim gösterebilir felan diye. iyi o zaman internette evimi sattığım yazsın bende kabul etmiş oluyum. böyle mantık mı var! ama şuan en son aramamda ben akk istemiyorum, eğer akk olacaksa yada benden artı ücret isteyecekseniz direk gelin kapatın internetimi sizde kurtulun bende dedim. onlarda akk üzerinizde kalrırıldı asla uygulanmıycak dedi. valla 10mbps bana yetiyo. internetten istediğimi izliyip indiriyorum sorunum yok. şu dakikadan sonra beni kimse sözleşmeye itemez. sonuçta ses kaydım onlarda. tamam dediler iş bitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Adil kotadan cikarildim ben 20 mbit internetim vardi 49 TL oduyordum, tahahütüm 20 mayista bitiyormus bugun aradilar. 25 mbit hiz ve 50 gb AKK ile 49 TL'den devam edebilirsiniz, aksi takdirde mevcut AKK'sız 20 megabit tarifeniz 69 TL'ye cikacak dediler.. Bagirdim cagirdim, daha once aynen devam edebilirsiniz demislerdi simdi son dk yan ciziyorlar. Musteri hizmetleri ile zamaninda cok konustum bu mevzulari, ses kayitlarinda mevcuttur. Bunu koz olarak kullanabilir miyim?

    yapma ya, attıkları mesaj ve bant kaydı aramaları yalan mıymış. benimde bu ay sonu taahhüt bitiyor, akk siz 69 öderim diye seviniyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    valla 10mbps ile bağlanıyorum ocak 2011 de bağlatmıştım. şuan 5 aydır tahahütüm yok. arıyorlar işte geçin aynı fiyattan 20 mb olsun diyorlar felan ama ben akk olacakmı diyince hemen evet 50 gb diyorlar. orda duracaksın diyorum istemiyorum. şuan akk kalkmış durumda. zaten benim önceki tahahütümdede akk yoktu ama geçirmişlerdi. şuan sınırsız kullanıyorum ben bana yeterim :)

    ama sözleşmen bitince aynı hız ve akksız kota üzerinden devam etmek istiyorum diyeceksen bu seferde +20 TL zamlı yeni kampanyaya dahil ediyorlar haberin olsun. Benim sözleşmem 20 mayısta bitiyor, 20 mbit akksız kullanıyorum 49 liraya, sözleşme yenilicem dedim 69 liradan devam edebilirsiniz dediler. 25 mbit hızında tarife önerdiler, onda da 50 gb akk var :) Şuan 20 lira fazla mı versem napsam bilmiyorum. AKK'sız bu hızı da bulamayız sanırım başka bi yerde :/ tüketici haklarına başvurup, yasal işlem başlatıcam dedim bakalım belki geri dönerler. 1-2 gün daha beklicem.

    valla onu bunu bilmem. elli defa arayıp akk yi kaldırmalarını söyledim. yoksa yasal işlemlere başlatıcam istediğiniz gibi konuşmamı kaydedin diyip kapattım. sonuç aynı adamlar tezgahı kurmuş bir kere. akk kaldırılmadı. sözleşmemde olmayan bir madde yüzünden ben mağdur oldum. arayınca işte şu şu numarada yazıyıo diyorlar. bir bakıyosun internet sitesinde yazan bilmem ne bilmem neyi değişim gösterebilir felan diye. iyi o zaman internette evimi sattığım yazsın bende kabul etmiş oluyum. böyle mantık mı var! ama şuan en son aramamda ben akk istemiyorum, eğer akk olacaksa yada benden artı ücret isteyecekseniz direk gelin kapatın internetimi sizde kurtulun bende dedim. onlarda akk üzerinizde kalrırıldı asla uygulanmıycak dedi. valla 10mbps bana yetiyo. internetten istediğimi izliyip indiriyorum sorunum yok. şu dakikadan sonra beni kimse sözleşmeye itemez. sonuçta ses kaydım onlarda. tamam dediler iş bitti.

    Bana da asla uygulanmayacak dediler, fakat şimdi yan çiziyorlar. Bugün yeni bi bilgi öğrendim, AKK'ım 7.aya kadar geçerliymiş. Ondan sonra hangi tarife kullanırsan kullan AKK'ya tekrar dahil olacakmışım. Her arayışımda farklı birşeyler söylüyorlar, tekrar itiraz ve şikayet kaydı oluşturdum. Taahhüdümü yenilemek istiyorum diyorum ama saçmalığa gel, taahhüt mantığı nedir ? Aynı fiyat ve şartlar üzerinden devamı değil midir? Yok fiyat 69 olacak diyorlar, yok AKK 7.aydan sonra dahil olacaksınız diyorlar. Hay başlicam bu ne saçmalıktır ya.. Farklı farklı bilgiler verip, sonra son dk mağdur ediyorlar adamı.. Yarın kesinlikle sabahtan akşama kadar konuşup, bıktırcam onları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Death Sentence

    valla 10mbps ile bağlanıyorum ocak 2011 de bağlatmıştım. şuan 5 aydır tahahütüm yok. arıyorlar işte geçin aynı fiyattan 20 mb olsun diyorlar felan ama ben akk olacakmı diyince hemen evet 50 gb diyorlar. orda duracaksın diyorum istemiyorum. şuan akk kalkmış durumda. zaten benim önceki tahahütümdede akk yoktu ama geçirmişlerdi. şuan sınırsız kullanıyorum ben bana yeterim :)

    ama sözleşmen bitince aynı hız ve akksız kota üzerinden devam etmek istiyorum diyeceksen bu seferde +20 TL zamlı yeni kampanyaya dahil ediyorlar haberin olsun. Benim sözleşmem 20 mayısta bitiyor, 20 mbit akksız kullanıyorum 49 liraya, sözleşme yenilicem dedim 69 liradan devam edebilirsiniz dediler. 25 mbit hızında tarife önerdiler, onda da 50 gb akk var :) Şuan 20 lira fazla mı versem napsam bilmiyorum. AKK'sız bu hızı da bulamayız sanırım başka bi yerde :/ tüketici haklarına başvurup, yasal işlem başlatıcam dedim bakalım belki geri dönerler. 1-2 gün daha beklicem.

    valla onu bunu bilmem. elli defa arayıp akk yi kaldırmalarını söyledim. yoksa yasal işlemlere başlatıcam istediğiniz gibi konuşmamı kaydedin diyip kapattım. sonuç aynı adamlar tezgahı kurmuş bir kere. akk kaldırılmadı. sözleşmemde olmayan bir madde yüzünden ben mağdur oldum. arayınca işte şu şu numarada yazıyıo diyorlar. bir bakıyosun internet sitesinde yazan bilmem ne bilmem neyi değişim gösterebilir felan diye. iyi o zaman internette evimi sattığım yazsın bende kabul etmiş oluyum. böyle mantık mı var! ama şuan en son aramamda ben akk istemiyorum, eğer akk olacaksa yada benden artı ücret isteyecekseniz direk gelin kapatın internetimi sizde kurtulun bende dedim. onlarda akk üzerinizde kalrırıldı asla uygulanmıycak dedi. valla 10mbps bana yetiyo. internetten istediğimi izliyip indiriyorum sorunum yok. şu dakikadan sonra beni kimse sözleşmeye itemez. sonuçta ses kaydım onlarda. tamam dediler iş bitti.

    Bana da asla uygulanmayacak dediler, fakat şimdi yan çiziyorlar. Bugün yeni bi bilgi öğrendim, AKK'ım 7.aya kadar geçerliymiş. Ondan sonra hangi tarife kullanırsan kullan AKK'ya tekrar dahil olacakmışım. Her arayışımda farklı birşeyler söylüyorlar, tekrar itiraz ve şikayet kaydı oluşturdum. Taahhüdümü yenilemek istiyorum diyorum ama saçmalığa gel, taahhüt mantığı nedir ? Aynı fiyat ve şartlar üzerinden devamı değil midir? Yok fiyat 69 olacak diyorlar, yok AKK 7.aydan sonra dahil olacaksınız diyorlar. Hay başlicam bu ne saçmalıktır ya.. Farklı farklı bilgiler verip, sonra son dk mağdur ediyorlar adamı.. Yarın kesinlikle sabahtan akşama kadar konuşup, bıktırcam onları.

    Alıntıları Göster
    @TaKo

    Valla kardeşim bana öyle bir şey dedikleri anda süperonline benim için biter !
    sen elinden geleni yap. bende elimden geleni yaparım fakat seninki gibi yan çizerlerse çabuk kapatın derim. çocuk oyuncağına çevirdi ...... !
  • Benimde internet hızım 20mbitdi akkyi kaldırtmıştım bi şekilde bugün annemi aramışlar sözleşmeniz bitiyor diye ben evde değildim 59TL lik bişiyi kabul etmiş tam nedir ne değildir bilmiyorumda bunun iptali olmaz mı annemde anlamaz haliyle bu işlerden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Mayıs 2013; 14:46:29 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.