Şimdi Ara

SUR YAPI ANTALYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sur yapı Antalya projesiyle ilgili bilgisi olan var mı ? Bir şeyler soracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Beni de davet ettiler ancak projeyi detaylı incelemeye henüz gidemedim.Belki bildiğim bir hususdur..Merak ettiğiniz şey nedir?
  • Projenin bölgesi nasıldır? Değer mi ? Bir de Antalyada şuan gelişmekte olam bölgeler nerelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realist bir insan olarak konuya yorum yapmak isterim...

    Bir gayrimenkul'ün değer kazanabilmesi için belirli şeyler gerekmektedir.Bunlardan bazıları;

    *Hastane
    *Okul
    *Ulaşım yollarının gelişmesi
    *Sahil bölgesiyse otel vb imkanlar
    *Büyük projelerin o bölgede yatırım yapması dize sırayabileceğimiz hususlar var..Bahsedilen bölge için verilen fiyatlar malesef ki afaki derece kalıyor...Benim müşterim 2+1 daireyi 240 liraya almış bu güzel bir fiyat..Başka bir müşterim 350 ve üzeri(3+1) fiyat aldığını söylüyor buda ucuk bir rakam..Bİr konut alırken ilerisini düşünerek almak gerekiyor.Bu gun alacağınız rakamlar en az 5 yıl sonra ki yılların rakamları olacağı için eviniz ortalama 6.yıldan itiraberen değer kazanmaya başlayacak.


    O bölge şehrin sonu olduğu için şehir o tarafa doğru malesef ki GELİŞEMEZ !! Aşağısı yeni sanayi yukarısı orman ve hayvanat bahcesi..İkisini yıkmak da cok zor olacağı için o bölgeye yukardaki maddeleri eklemek cok zor.+ Ek olarak yanı başında ceza evi var :))

    Sizin yerinize ben olsam nerden alırdım;

    BÜtçenize göre Kepez'in bakir kalmış bölgeleri olabilir,Üste doğru çıkarsak Konyaaltı boğaçayı projesine yakın yerlerden alınablir..Şu anda kazı çalışmaları başlandı ve etap etap toplamda 4 yıl içeisinde cok harika bir proje olacak..O bölgeden ev alacaklar aşamalı olarak evini katlayacaklardır..

    Yaaa o projenin olduğu bölgeye ne yapılacak :)) Site dışarısında hayat cok iç açıcı değil..Toparlarsak kısıtlı bütçeniz varsa Kepez imkanınız varsa Konyaaltı Boğaçayı projesi




  • Dedikleriniz doğru fakat Konyaaltı Boğaçaydaki evler 500 bin TL den başlıyor,o evleri almamız için İş adamı yada babadan zengin olmamız lazım. 19 bin konutluk 70000 kişinin yaşayacağı bir Proje olacakmış,o gecekondu bölgesi için gayet güzel bir gelişim.Bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncalı bölgesini de düşündüm fakat yeni evler 1+1 bile 400 bin tl den aşağı değil,eski evler de dökülüyor.Varsak,sütçüler,göksu,yeni emek tarafından almaktansa Santral Ünsal Kültür Fabrikalar düşünülebilir diyorum ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknolojist07

    Dedikleriniz doğru fakat Konyaaltı Boğaçaydaki evler 500 bin TL den başlıyor,o evleri almamız için İş adamı yada babadan zengin olmamız lazım. 19 bin konutluk 70000 kişinin yaşayacağı bir Proje olacakmış,o gecekondu bölgesi için gayet güzel bir gelişim.Bakalım

    Yok hocam yaa.Bize çok güzel daireler denk geliyor.Burada en önemli husus bu işten anlayan birisine güvenmek ve o kişinin fikirlerinden faydalanmak.Uncalı bölgesinde City Life 2 sitesinde (Pınarların yaptığı ) aynı özellikte 3 daire satıldı..

    1.İcra yolu ile 550 lira
    2.Acil sıkışan birisi 680 lira
    3.Gerçek değerinden 750 liraya satıldı.

    Demek istediğim husus aynı özelliklerde 3 daire arada 200 lira fark edebiliyor.Burada ki husus sabır etmek ve doğru gayrimenkül almak..Boğaçayı projesine yakın 350 400 lira civarında evler de var.Ama yinede Sur yapı'dan almayı düşünüyorsan yardımcı olmak isterim.Konut alırken fiyattan ziyade cephe,blok önü kapanmayacak yerlerin seçimi gibi bir çok husus var.


    Dilersen Suryapı'ya beraber gideriz projeye bakar sana uygun bir daire seçeriz..Tek gittiğin zaman karşıda ki kişide bu konulara vakıf değilse ilk başta satılmayan yerleri satar eldeki kötü daireleri çıkartırlar.

    Ev konusunda emlak komisyonu almadan seni daire sahibi yaparız o problem değil.Dediğim gibi en önemli husus doğru cephe doğru daire doğru konum...

    Bana burdan yada direk 0532 795 15 39 dan direk ulaşabilirsin.




  • Varsak,sütçüler,göksu,yeni emek Tarafı nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin bir kısmına katılmıyorum

    -okul

    -hastane

    -ulaşım araçlarına yakınlık

    -büyük proje

    Bu maddeleri suryapı kendi içinde barındırıyor

    Proje gerçekten devasa

    Cezaevi taşındı, o bölgeye projeye başladılar zaten

    Proje etrafı yeşillik ve muhtemelen değişmeyecek , otogar taşındığında belediye o arsayı müze - park- belki hastane ya da özelleştirip avm gibi bir şey yapacaktır

    Bana kalırsa kötü bir yatırım olmaz

    Boğaçay projesi iptal oldu ( günn birinde tekrar gündeme gelebilir belki) etrafın ekosistemi değişecek diye . Ama zaten proje söylentisi başladığından beri (yaklaşık 6-7 sene önce) o bqölge arazi fiyatları uçmuştu. Aynı fiyata ancak liman ya da sarısu bölgedinden muadil ev çıkabilir, orada da arıtma tesisi var

    Bence suryapı kötü yatırım olmaz ama şehir merkezi tarafları da kötü yatırım olmaz

    - kentsel dönüşüme girebilecek konutlar

    - aspendos bulvarı civarları sitede olmayan veya 2 blokluk site sayılan yerler aynı fiyatlardalar

    Bu dediğim yerlerde 1+1 yok veya nadir bulunur yalnız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neiss N kullanıcısına yanıt
    Evet dediklierinize bende katılıyorum ancak o bölge bir limitten fazla değer artışı olacağına pek sıcak bakmıyorum.Sizde biliyorsunuz ki o bölge eski gecekondu bölgesi bütçe olarak da dar gelirlilerin yaşadığı yerler.Şu anda Konyaaltı yada Lara fiyatları ile yarışacak düzeye geldiği zaman tercih Konyaaltı ve Lara olacağı düşüncesindeyim.Konyaaltında o denli büyük proje yok ancak kalite olarak cok iyi yerler de var elbette.Tabi buna ek olarak bölge ve deniz mesafesini eklediğiniz zaman artı puan olacaktır.

    -Şimdi yine araştırdım Boğaçayı projesi devam ediliyor şeklinde belirtiliyor(medya ya düşmemiş haber olabilir)
    -Otogar arsası bir kaç defa ihaleye girdi ancak kimse satın almak istemedi..Durumu ilerleyen günlerde netleşir diye düşünüyorum
    -Hastane olarak Masasağın'da Tekineller inş yanında 1.000 yataklı hastane yapılacak.O bölge için çok zor bir proje olduğunu düşünüyorum.Bahsi geçen yer tamamen taş olduğu için hastane gibi ciddi yatırırım o bölgede yapılması uzun zaman alabilir.(temel kazmak cok zor)
    -Kentsel dönüşüm güzel bir tercih ancak zamanla olabilecek husus elbette.Bu durumda uygun yerler denk gelirse kaçırılmaması gerekiyor diye düşünüyorum




  • Teknolojist07 T kullanıcısına yanıt
    O bölgeler arasında en yaşanabilir bölge Yeni emek...diğer kısımlar (Varsak sütçüler) cok uzak yerler.+Ek olarak Suriyeliler kaplamış durumda.Evi satarken beklediğniz sonucu alamayabilirsiniz.

    Göksu mh. o bölgede pek tutulmayan bir bölge.O bölgeden almaktan da Sütcüleri tercih ederdim :))

    Bu mahalleler arasında bana göre en yaşanabilir yer yeni emek tarafı...Merkezi konum ,bölge insanları ve mahalle cok daha nezih ulaşım sorunu yok diye liste uzayabilir.
  • Dedikleriniz doğru,gerçekten büyük bir proje geçenlerde gittim Antalyanın yarısı kadar alanı vardı.5-6 seneye o bölgede cezaevi vs sorunu kalmaz diyorum,70000 kişinin yaşayacağı bir alan,belediyede önem veriyor.Siz nerede oturuyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha hocam göksuda bizi kazıklayacaklardı.Gürdal inşaat evleri alacaktık vazgeçtik.Kültür Ünsal Şafak mahallelerine ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknolojist07

    Vallaha hocam göksuda bizi kazıklayacaklardı.Gürdal inşaat evleri alacaktık vazgeçtik.Kültür Ünsal Şafak mahallelerine ne diyorsunuz?

    Aman hocam onun müt. cok iyi tnaırım :))) inşaatları kaliteli olabilir ama bölge berbat sakın diyim..Kendim Şafak Mh. de oturuyorum buralar sakin mütevazi bir bölge.Yeni sanayi bölgesine cok yaklaşmadıkca oturulabilir elbette.Senin kafan cok karışmış gibi duruyor hocam.Sana Suryapı'dan bakalım ne dersin?
  • Aynen öyle evler Paris,bölge Uganda.Şafak mahallesi de yeni sanayinin altı değilmi hocam :) Şafak mahallesi çok gelişti diyorlar inşaat çok varmış.Ünsal da sur yapı olduğu için gelişiyor diyorlar ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist07 T kullanıcısına yanıt
    haha aynn hocam evler paris bölge uganda :D Şafak Mh ben seviyorum ulaşımı sosyal imkanları güzel olan bir bölge.Ünsal Mh. dedikleri gibi SUryapı ile gelişecek ancak Suryapı bu durumda Paris Ünsal Uganda olmaya devam edecektir.Bir nebze yükselebilir ama bir tık öteden fazla gidemez yanı başında yeni sanayi var.Sanayi bölgeleri konut alanında malesef prim yapmaya engel oluyor.Herkes şehir ,dağ deniz manzaralı evde otururken sen sanayi manzaralı evde oturmayı istemezsin herhalde :=))

    Bu bölgeler de güzel ancak fiyatlarını abartılı buluyorum..Daha makul rakamlı evler denk gelirse neden olmasın alınabilir elbette
  • Hocam hurma,liman nasıldır?Denize yakın ama merkeze uzak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist07 T kullanıcısına yanıt
    O bölgeler de güzel ancak dediğin gibi şehir merkezine çok uzak.O bölge de temel pek bir sağlam değil.Eğer kendin oturmayı düşünüyorsan pek tavsiye etmem.Ancak yok ben alır kiraya veririm dersen düşünülebilir.Oranın en büyük sorunlarından birisi uzun vadeli kiracı bulmakta yaşanıyor.ALan kişi 3 5 ay ödeyip sonra ya ödemiyor yada çıkmak isteyebiliyor.O bölgeler daha cok bekar veya gençlere hitap ettiği için kira olarak pek cazip gelmeyebiliyor.3 5 eşya alır yüksek fiyatlara veririm dersen artık onlara da kimse yanaşmıyor malesef..Millet gözünü açtı :))
  • Aynen öyle hocam.Birde meltem bayındıra gittim ama evler dökülüyor yav.Yeri iyi ama adamlar 20 yıllık eve 500 bin tl istiyorlar.Kızıltoprak kızılarık tarafı Çarşıya yakın ama yeni gelişiyor diyorlar.Biraz düşünmem lazım hocam ne dersiniz o bölgelere?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist07 T kullanıcısına yanıt
    Meltem bayındır uçmuş hiç gerek yok hocam :==)) Orası kentsel dönüşüme zor girer.Binalar çok yüksek arsa payları düşük o açıdan kentsel dönüşüme girse dahi çok ciddi paralar vermen gerekiyor(müteahhite)...

    Kızılarık bölgesi o bölgede en yavaş ilerleyen satışının zor olduğu bölgelerin başında geliyor..Malum zeytinköy'e komşu bir mahalle...O açıdan kimse yanışmıyor.Alanda zarar ediyor diyebilirim.

    Kızıltoprak cok yüksek o bölge den almak yerine kepez de 2 daire alabilirsin :)) Bana göre aman aman da bir cazibesi yok.Senin kafan çok karışmış belli ki..Ev alırken önce ihtiyaç belirlenmeli..Alınacak konut kira amaçlı mı kendiniz mi oturacaksınız...Buradan başlarsak daha sağlıklı karar verilebilir.Kepezin uç kısımlarında oturulmaz ancak yatırımlık alınır gibi düşünebilirsin.Bu gun alır 3-5 yıl unutursan ilerde cok iyi prim yapabilr.Yada merkezi yerde alırsın satmak istediğin an hiç zorlanmazsın gibi düşünebilirsin.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.