Şimdi Ara

suv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, otomatik 2014 subaru xv ile 2017 hibrit toyota chr arasında kaldım. siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz, veya otomatik ve japon olmak şartıyla başka öneriniz var mı?



  • İkisi de iyi araçtır. Eğer gerçekten 4x4 araca ihtiyacını varsa Subaru. Fakat 2 çeker araç yeterli ise bu sefer kriter yakıt tüketimi olur. Subaru şehir için 11-12 lt aşağısı zor, C-HR 6 lt civarında yakar. Subaru büyük şehirler harici servisini bulmak zordur,parçaları da biraz pahalı, Toyota'nın her yerde servisi,ustası mevcut. Artık hangi kriter sizin için daha önemli ise onu alın.
  • hibrit chr'nin şehir içi 4 litre civarı hatta daha düşük yakıt tüketimi olduğu söyleniyor. sizce doğru mudur?
  • Akünün doluluk miktarı,gidilen yolun eğimi,dur kalk sayısı vs gibi birçok etken var. C-HR ayrıca ağır bir araç 1,5 Tona yakın ağırlığı var. Yaris ve Auris Hibritler de dediğiniz ortalamayı çoğunlukla tutturursunuz. C-HR'de ise yeri gelir 3 lt'de tüketirsiniz yeri gelir 6 lt de ,piller boş ve araç dolu şekilde sıkışık trafiğe girersiniz 7-8 lt'de tüketir. Genel kullanım ortalaması olarak 5.5 lt kabul edin derim. Aynı sürüş ortamında C-HR 1.2T benzinli ortalama 9 lt olarak kabul ediliyor. LPG'li daha hafifi ( 1.3 ton kadar ) 1.6 lt araç ise LPG fiyatı 3.4 TL'den 35-40 krş olarak. Buradan yorumlayabilirsiniz. Birçok defa bu araçları test ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 26 Mayıs 2018; 15:21:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.