Şimdi Ara

Switch VR modu ortaya çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nintendo’nun başarılı oyun konsolu Switch sanal gerçeklik için de iyi bir alternatif olma yolunda çalışmalar yapıyor. Konsolun bir süredir merak edilen sanal gerçeklik modu net bir şekilde ortaya çıkarıldı.

     

    Testler yapılıyor

     

    Nintendo Switch ilk tanıtıldığında firma sanal gerçeklik konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirmişti. O dönem tablet kısmının takılabildiği bir sanal gerçeklik gözlüğünün de patenti alınmıştı. Şimdi ise VR modu ne net haliyle görülmüş oldu.

     

    Ayrıca Bkz.Meizu 16X geliyor

    Konsolu root yapan geliştiriciler IPC servisleri bölümünde VR Mode olduğunu görmüş. Bu moda geçiş yapıldığı zaman ekran ikiye bölünüyor. Ayrıca ekranın gözden uzaklaştırılması konusunda bir de uyarı veriliyor. Kaynaklar Gear VR tarzı bir aksesuarın ihtimal dahilinde olduğunu belirtiyor.

     

    Elbette Nintendo kesin bir şekilde VR modunu kullanıma sunacak şeklinde bir çıkarımda bulunmak doğru olmaz. Firma şu anda belirli şartları test ediyor diyebiliriz. Hali hazırda Nintendo Switch ekosistemi beklentilerin üzerinde seyrediyor. VR kısmı ayrı bir yatırım istediği için firma riske girmekten kaçınabilir.

     







  • Piksel piksel anadolu...

  • Zaten 720p görüntü anca veriyordu şimdi iyice düşer. Oldum olası sevmediğim vir firmaydi. Para göz firmalari kalkındırmak ne kadar doğru tartışılır.

  • Gözünü bozmak isteyene birebir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.