Şimdi Ara

...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
38
Favori
62.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,
    Daha önce denediğim fakat hayal kırıklığı yaşayıp elden çıkarttığım "T sınıfı" tripath ampliler hakkında forumda çok fazla bir paylaşım yok hatta hiç yok da diyebiliriz...Benim daha önce almış olduğum hong kong malı Topping TP-21 ampli'ye o dönem uygun kaliteli bir power bulamadığım için ve o zaman kullanmış olduğum Dali Zensor'lar ile çamur gibi bulanık ve donuk bir ses aldığımdan bu amplilere karşı bir ön yargım oldu hep.. Bu cihazlarda adaptör çok önemli cihazın desteklediği maksimum volt ve amperde bir adaptör ile cihazı beslemez iseniz yeterince iyi performans alamıyorsunuz..

    Gelelim bu cihazlar nedir ne değildir kısaca özetlemeye....İlk başta bu cihazları şöyle özetleyebiliriz; AB sınıfı amplilerin ses kalitesi ve detayı ile D sınıfı amplilerin verimliliği'nin bir birleşimi diyebiliriz... Ben hi-fi işinde f/p olayına girmeye ve bu bağlamda etraftan cihaz bulmaya bayılıyorum çünkü bazı kalıplara takılıp kalmak ucuz diye cihazlara burun kıvırmak sadece cüzdana zarar veriyor ama bu kalıplara takılmadan cihazlara şans vermek hem tecrübeyi perçinliyor hem de aradan çıkabilecek sürprizleri keşfetmenizi sağlıyor aynen zamanında Bots AV serisinin keşfedilediği gibi :)

    Piyasada bulunabilecek ve en çok tercih edilen markalar arasında; Topping - Trends Audio - Lepai - Dayton Audio vs..(Ve aklıma gelmeyen bir iki marka daha vardı galiba)

    Gelelim bu cihazların performansına; Elimde şu anda Lepai marka LP-2020A bir ampli var 2x20 watt rms gücünde ve bedavadan biraz daha pahalıya 80tl'ye satın aldım şaka gibi...Kullandığım interconnectlerin üçte biri fiyatına yani :)) Diğer forumlardaki Trends Audio ile ilgili o efsanevi yazıları okuyanlarınız bilirler yılların tecrübesine sahip kulaklar bu cihazları dinledikten sonra şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi yurtdışındaki forumlarda da yorumlar hep böyle....Ben bu yazılanları okudukça çok saçma diyordum topping kullandım ve gördüm hiç de öyle değil diyordum gayet digital ve kuru bir sesi vardı ama meğer bizim cihaz hem Dali zensorlarla iyi anlaşamamış hem de cihaız beslediğimiz adaptörümüz tırtmış :) Vel hasıl kelam Lepai LP-2020A denen bu küçük cihaz böyle değil cihazda 14.7 voltluk bir adaptör kullandım ve amperini de yüksek tuttum kullandığınız hoparlörlerin empedansı düşük ise adaptörünüzün amperinin yüksek olmasını tavsiye ediyorlar ki zaten bu cihazlar çok güçlü cihazlar olmadıklarından 86dB gibi standart sayılabilecek hassasiyetteki hoparlörleri sürerken zorlanyorlar....Sese yüklenmek zorunda kalıyorsunuz ve bu sefer de distorsiyon değerleri tavan yapıyor vs..vs...Kullanacağınız hoparlör minimum 88dB ve üstü olmalı.. Benim aldığım performansı ise şöyle tarif edeyim ikinci bir Bots vakası yaşıyorum meğer ben T sınıfı amplileri yanlış bir zamanda yanlış ekipmanlarla kullanımışım (Dali zensor ve topping ampli) Bu amplinin gücü oldukça yerinde volume potunu saat 9 seviyesinden biraz daha yukarı getirdiğimde oldukça kuvvetli ve oldukça dolgun bir ses elde ediyorum (91 dB ile) yalnız bu ses kuru gürültü ve sıradan bir ses değil gayet bildiğiniz "Ezber Bozan" cinsten bir ses ki ben cihazı bağlarken bunu hiç beklemiyordum...Bu kadar küçük ve ucuz bir cihaza "Tone Direct" tuşu bile koymuşlar vallahi bravo... İçini de açtım cihaza hiç zarar vermeden fotoğraflayıp kapattım cihazda 3300uF'lik (16v) Nichicon kapasitör kullanmışlar bu benim için artı oldu çünkü nichicon'u severim...Onun haricinde yine Samxon kapasitörler dikkatimi çekti...Bass - treble kontrolleri ve etrafı mavi led ile aydınlatılmış volume potu var...Kırmızı pcb'nin üzerindeki dağılım yerli yerinde ve işçilik hiç fena değil kasa tamamen alüminyum...Cihazda hiçbir şekilde humm veya background noise mevcut değil bu da takdir edilecek bir diğer unsur..

    Eğer sisteminizdeki hoparlörlerin iyi olduğundan eminseniz ama kullandığınız ampli ile yeterince detay alamamaktan şikayet ediyorsanız yeterince enstrüman veya vokal detayı alamıyorum diyorsanız T sınıfı ampliler ile tanışma zamanınız gelmiş demektir....Cihazlar ekstra detaylı ve ekstra geniş ve ferah bir ses sunuyorlar Bots av serisine bedava diyorduk ya bunlar artık bu fiyata gerçekten bedavanın da ötesindeler.. Hoparlörlerinizin uğuldayan ve uzayan bass'larından şikayetçi iseniz bu cihaz aynı zamanda da bir bass trap görevi görüyor diyebilirim uzayan bassları toparlıyor ve düzenli bir hale sokup biraz kısaltıyor ve böylece yayılmadan uzamadan çok daha ritmik bir halde dinliyorsunuz hoparlörlerinizi..

    Youtube'a topping tp serisi - lepai 2020 veya Trends audio yazın bir kaç yüksek çözünürlüklü video izleyin en azından fikir verecektir....Ben şu anda hala bu fiyata böyle bir sesi nasıl elde ettiğimi çözmeye çalışıyorum umarım birileri bunu net bir şekilde açıklayabilir...T sınıfı için lambalı gibi çalar vs. diyenler de vardı diğer forumlarda ama maalesef buna hiç katılmıyorum lambalı ile alakası yok daha atak - ritmik ve daha detaylı ampliler T sınıfı ampliler... Kötü diyebileceğimiz tarafları yok mu tabii ki var lambalı ampliler kadar doğal bir sese ve geniş sahneye sahip değiller (o kadar da olmaz zaten :)

    Şu anda Türkiye piyasasında bu cihazları bulamazsınız ama eğer denk gelirseniz muhakkak alıp en azından deneyin tamamen farklı bir tecrübe ve deneyim sunuyorlar..




     ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 12 Mart 2013; 1:11:31 >







  •  ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...
  • Güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler.
    http://www.ebay.com/itm/LP-2020A-Lepai-Tripath-Class-T-Hi-Fi-Audio-Mini-Amplifier-2-x-20W-Amp-Silver-/230911394824?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item35c3644408

    Ebaydan gümrüğe takılmadan getirmek mümkün gibi linkte kargoyla beraber 45dolar tutuyor 80tl civarı.Takipsiz kargo gerçi ama risk alınıp verilebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alper hocam yine döktürmüş bilgilerini bize :) teşekkürler hocam. Ben daha yeniyim bu işlerde biliyorsun. Şimdilik müziğimi çok keyifli dinliyorum ama yazılarından almam gerekenleri de alıyorum. İleride değerlendirmem gerektiğinde hiç şüphe etmeden bu tarafsız bilgilendirmelerini kullanacağım :) Tekrar teşekkürler. Emeğine sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aryel -- 12 Mart 2013; 9:28:24 >
  • Kesinlikle sıkıntısız bir sekilde gelir uzerine gift yazarlarsa problem cikmaz zaten meblag ve paket de kucuk gumruge takilmaz ki benim cihaz oyle gelmiş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yazı olmuş. Trends Audio önceden takip ettiğim bir firmaydi bu konuda. VErdiği sonuçlar, üretim kalitesi son derece üst bir firma. Topping de bilinen bir firma. Dediğiniz gibi kullanacagınız hoparlörlerin de etkisi çok yüksek. Yüsek omajlı hoparlörler can bu konuda. Bir kaç marka daha varda aklıma gelmiyor şuan. Güzel paylaşım olmuş. :)
  • Hoparlörlerin hassas olması ampli'nin ve diğer sistem bileşenlerinin performansı için çok önemli ben 86 dB zensorlar ile topping tp-21 kullanıp fazla dayanamamıştım...Zensorlar her anlamda güçlü ampli istiyorlar hem karakter olarak hem de hassasiyet olarak...Ayrıca yaptığım eşleştirme pek iyi değildi ikisi birbiriyle hiç olmamıştı ses alenen kötüydü zaten dalilerin kısıtlı olan transparanlığını iyice katletmişti toppingler.. Ama Heco'yu ne ile beslersen besle güçlü - zayıf kabul ediyor ve ampli seçmiyor bu konuda iyi bir f/p ürünü...İphone'nun çıkışını direk hoparlörlerin çıkışları ile birleştiriyorum arada ampli olmadan çalıyorlar ne kadar hassas olduklarını siz düşünün.

    Bu arada ses olarak çok iyi ve kasa-işçilik olarak da çok sağlam bir floorstand almayı düşünen varsa malum ikinci el sitesinde bir tane "HECO METAS 500" var.. Şu andaki fiyatını biraz daha geriye çekmiş ilan sahibi ve bu fiyata bence kaçırılmayacak bir hoparlör..

     ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...




  • Alper emeğine sağlık yine faydalı ve güzel bir çalışma olmuş, Üstelik benim açımdan tanda zamanında
    Bu arada Heco lar hakkında merakım uzun dinletilerde nasıl yorma varmı yoksa dinledikce dinleyesin gelen tarz bir yapıyamı sahip ve sahne ve 3D durumu nedir, Selamlar.

    Birde m2 kare minimum kaç m2 ler civarı tavsiye edersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 12 Mart 2013; 13:41:48 >
  • Merhaba böyle bir konu açıp bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler acaba türkiyede bulabileceğim bir yer var mı şimdiden teşekkürler :)
  • Selam keyman; Heco'lar tabiri caiz ise dinledikçe dinleyesin gelen hoparlörlerdendir kulak tırmalayan veya yoran hoparlörler değiller sesleri gayet doğal ve natural bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim...Aynı zamanda alt frekans başarımları da çok iyi...Üst frekanslarını yetersiz bulanlar için Heco mühendisleri arka bağlantı paneline HF bağlantısı için +2dB gibi bir seçenek koymuşlar böylelikle isteyen bu girişi kullanarak tizleri arttırabiliyor.. Heco floorstand'leri minimum 25m2 ve üstü mekanlarda ferah ferah kullanmak daha mantıklı daha küçük mekanlar için uygun olmayabilirler yani aslında uygun olurlar ama belli ses seviyelerinden sonra uğuldama yaşarsınız sesi açamaz sürekli kısma ihtiyacı hissedersiniz...25m2 ve üstü için idealler.. Sahnesi ve üç boyutluluk çoğu hoparlöre daha iyi ama pek tabii ki ingilizler kadar da değil..Sesin gövdesi de muazzam yani Heco Victa700'den sonra Epos Epic2'ye geçtiğimde bunu çok net anladım biri standmount diğer floorstand ama arada çok büyük gövde farkı var o yüzden tekrar floorstand'e geçtim...Aynı anda başka hoparlörler ile denemek lazım anlayabilmek için.. Çok keyifli midleri var ben midlerini çok seviyorum bu hoparlörlerin yapay ve arttırılmış izlenimi uyandıran orta frekanslardan bahsetmiyorum doğal ve dinledikçe dinleten orta frekanslardan bahsediyorum.. Hecoları her zaman tavsiye ettim her zaman da tavsiye ederim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba böyle bir konu açıp bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler acaba türkiyede bulabileceğim bir yer var mı şimdiden teşekkürler :)

    Turkiyede bir donem trends audio marka urunler satildi ama su anda stoklarda yok..Yurtdisindan getirilebilirler sorunsuzca..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ma rx6 lari sürebilirmi bu amfiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rahat sürerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Selam keyman; Heco'lar tabiri caiz ise dinledikçe dinleyesin gelen hoparlörlerdendir kulak tırmalayan veya yoran hoparlörler değiller sesleri gayet doğal ve natural bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim...Aynı zamanda alt frekans başarımları da çok iyi...Üst frekanslarını yetersiz bulanlar için Heco mühendisleri arka bağlantı paneline HF bağlantısı için +2dB gibi bir seçenek koymuşlar böylelikle isteyen bu girişi kullanarak tizleri arttırabiliyor.. Heco floorstand'leri minimum 25m2 ve üstü mekanlarda ferah ferah kullanmak daha mantıklı daha küçük mekanlar için uygun olmayabilirler yani aslında uygun olurlar ama belli ses seviyelerinden sonra uğuldama yaşarsınız sesi açamaz sürekli kısma ihtiyacı hissedersiniz...25m2 ve üstü için idealler.. Sahnesi ve üç boyutluluk çoğu hoparlöre daha iyi ama pek tabii ki ingilizler kadar da değil..Sesin gövdesi de muazzam yani Heco Victa700'den sonra Epos Epic2'ye geçtiğimde bunu çok net anladım biri standmount diğer floorstand ama arada çok büyük gövde farkı var o yüzden tekrar floorstand'e geçtim...Aynı anda başka hoparlörler ile denemek lazım anlayabilmek için.. Çok keyifli midleri var ben midlerini çok seviyorum bu hoparlörlerin yapay ve arttırılmış izlenimi uyandıran orta frekanslardan bahsetmiyorum doğal ve dinledikçe dinleten orta frekanslardan bahsediyorum.. Hecoları her zaman tavsiye ettim her zaman da tavsiye ederim..

    Alper, Senin kusurun ne biliyormusun! Bilader sana höperlör sormak sakıncalı, Kötü yanlarını bile öyle güzel ve detaylı anlatıyorsun ki insanın. Bu kadar kusur kadı kızında da olur alayım hemen diyesi geliyor .

    Şakası bir yana gerçekten harika anlatmışsın, Dinlemiş kadar oldum desem yeri.

    Bu arada bak şeytan ne diyor bazen, Fikrini ögrenmek isterim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-indirimde-naim-uniti-qute-ve-triangle-komple-sistem-117690098/detay/

    veya hoplar aynı cihaz:

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-naim-audio-komple-sistem-uniti-lite-ampli-cd-dac-stream-player-115408657/detay/

    Tek korkum ise beğenmez isem hayli üzülürüm, Şimdilik araştırıyorum ama zaten 15m2 içerisinde kullanıyorum ve mekan uygun sistem olmayınca çalmıyor, Bu sefer muziktende soğuyorsun v.s.

    Ne dersin, İlgini çekmiştir mutlaka :)




  • İkisini de dinlemedim ama naim için pek düşünmeye gerek yok aslında..Yine Triangle için de aynı şey söz konusu olabilir ama dinlemeden alma keyman kesinlikle her sistemde olabileceği gibi bu hoparlörleri veya ampliyi de beğenmeme ihtimalinin olduğunu unutmamak lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Herkese selamlar,
    Daha önce denediğim fakat hayal kırıklığı yaşayıp elden çıkarttığım "T sınıfı" tripath ampliler hakkında forumda çok fazla bir paylaşım yok hatta hiç yok da diyebiliriz...Benim daha önce almış olduğum hong kong malı Topping TP-21 ampli'ye o dönem uygun kaliteli bir power bulamadığım için ve o zaman kullanmış olduğum Dali Zensor'lar ile çamur gibi bulanık ve donuk bir ses aldığımdan bu amplilere karşı bir ön yargım oldu hep.. Bu cihazlarda adaptör çok önemli cihazın desteklediği maksimum volt ve amperde bir adaptör ile cihazı beslemez iseniz yeterince iyi performans alamıyorsunuz..

    Gelelim bu cihazlar nedir ne değildir kısaca özetlemeye....İlk başta bu cihazları şöyle özetleyebiliriz; AB sınıfı amplilerin ses kalitesi ve detayı ile D sınıfı amplilerin verimliliği'nin bir birleşimi diyebiliriz... Ben hi-fi işinde f/p olayına girmeye ve bu bağlamda etraftan cihaz bulmaya bayılıyorum çünkü bazı kalıplara takılıp kalmak ucuz diye cihazlara burun kıvırmak sadece cüzdana zarar veriyor ama bu kalıplara takılmadan cihazlara şans vermek hem tecrübeyi perçinliyor hem de aradan çıkabilecek sürprizleri keşfetmenizi sağlıyor aynen zamanında Bots AV serisinin keşfedilediği gibi :)

    Piyasada bulunabilecek ve en çok tercih edilen markalar arasında; Topping - Trends Audio - Lepai - Dayton Audio vs..(Ve aklıma gelmeyen bir iki marka daha vardı galiba)

    Gelelim bu cihazların performansına; Elimde şu anda Lepai marka LP-2020A bir ampli var 2x20 watt rms gücünde ve bedavadan biraz daha pahalıya 80tl'ye satın aldım şaka gibi...Kullandığım interconnectlerin üçte biri fiyatına yani :)) Diğer forumlardaki Trends Audio ile ilgili o efsanevi yazıları okuyanlarınız bilirler yılların tecrübesine sahip kulaklar bu cihazları dinledikten sonra şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi yurtdışındaki forumlarda da yorumlar hep böyle....Ben bu yazılanları okudukça çok saçma diyordum topping kullandım ve gördüm hiç de öyle değil diyordum gayet digital ve kuru bir sesi vardı ama meğer bizim cihaz hem Dali zensorlarla iyi anlaşamamış hem de cihaız beslediğimiz adaptörümüz tırtmış :) Vel hasıl kelam Lepai LP-2020A denen bu küçük cihaz böyle değil cihazda 14.7 voltluk bir adaptör kullandım ve amperini de yüksek tuttum kullandığınız hoparlörlerin empedansı düşük ise adaptörünüzün amperinin yüksek olmasını tavsiye ediyorlar ki zaten bu cihazlar çok güçlü cihazlar olmadıklarından 86dB gibi standart sayılabilecek hassasiyetteki hoparlörleri sürerken zorlanyorlar....Sese yüklenmek zorunda kalıyorsunuz ve bu sefer de distorsiyon değerleri tavan yapıyor vs..vs...Kullanacağınız hoparlör minimum 88dB ve üstü olmalı.. Benim aldığım performansı ise şöyle tarif edeyim ikinci bir Bots vakası yaşıyorum meğer ben T sınıfı amplileri yanlış bir zamanda yanlış ekipmanlarla kullanımışım (Dali zensor ve topping ampli) Bu amplinin gücü oldukça yerinde volume potunu saat 9 seviyesinden biraz daha yukarı getirdiğimde oldukça kuvvetli ve oldukça dolgun bir ses elde ediyorum (91 dB ile) yalnız bu ses kuru gürültü ve sıradan bir ses değil gayet bildiğiniz "Ezber Bozan" cinsten bir ses ki ben cihazı bağlarken bunu hiç beklemiyordum...Bu kadar küçük ve ucuz bir cihaza "Tone Direct" tuşu bile koymuşlar vallahi bravo... İçini de açtım cihaza hiç zarar vermeden fotoğraflayıp kapattım cihazda 3300uF'lik (16v) Nichicon kapasitör kullanmışlar bu benim için artı oldu çünkü nichicon'u severim...Onun haricinde yine Samxon kapasitörler dikkatimi çekti...Bass - treble kontrolleri ve etrafı mavi led ile aydınlatılmış volume potu var...Kırmızı pcb'nin üzerindeki dağılım yerli yerinde ve işçilik hiç fena değil kasa tamamen alüminyum...Cihazda hiçbir şekilde humm veya background noise mevcut değil bu da takdir edilecek bir diğer unsur..

    Eğer sisteminizdeki hoparlörlerin iyi olduğundan eminseniz ama kullandığınız ampli ile yeterince detay alamamaktan şikayet ediyorsanız yeterince enstrüman veya vokal detayı alamıyorum diyorsanız T sınıfı ampliler ile tanışma zamanınız gelmiş demektir....Cihazlar ekstra detaylı ve ekstra geniş ve ferah bir ses sunuyorlar Bots av serisine bedava diyorduk ya bunlar artık bu fiyata gerçekten bedavanın da ötesindeler.. Hoparlörlerinizin uğuldayan ve uzayan bass'larından şikayetçi iseniz bu cihaz aynı zamanda da bir bass trap görevi görüyor diyebilirim uzayan bassları toparlıyor ve düzenli bir hale sokup biraz kısaltıyor ve böylece yayılmadan uzamadan çok daha ritmik bir halde dinliyorsunuz hoparlörlerinizi..

    Youtube'a topping tp serisi - lepai 2020 veya Trends audio yazın bir kaç yüksek çözünürlüklü video izleyin en azından fikir verecektir....Ben şu anda hala bu fiyata böyle bir sesi nasıl elde ettiğimi çözmeye çalışıyorum umarım birileri bunu net bir şekilde açıklayabilir...T sınıfı için lambalı gibi çalar vs. diyenler de vardı diğer forumlarda ama maalesef buna hiç katılmıyorum lambalı ile alakası yok daha atak - ritmik ve daha detaylı ampliler T sınıfı ampliler... Kötü diyebileceğimiz tarafları yok mu tabii ki var lambalı ampliler kadar doğal bir sese ve geniş sahneye sahip değiller (o kadar da olmaz zaten :)

    Şu anda Türkiye piyasasında bu cihazları bulamazsınız ama eğer denk gelirseniz muhakkak alıp en azından deneyin tamamen farklı bir tecrübe ve deneyim sunuyorlar..




     ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...


    Hadi bakalım tam da amfi arayışındayken @atalayalper yeni bir malzeme buldu bize. Bu konu da Bots gibi 23 sayfaya ulaşır artık.




  • @atalayalper alttaki amfi için ne diyorsuni kargo bedava, fiyat zaten bedava.
    http://www.aliexpress.com/item/professional-audio-amplifier-Free-Shipping-KS-149/495193179.html

    Hatta bunda usb girişi bile var.
    http://www.aliexpress.com/store/product/MA180-USB-HiFi-Amplifier-Stereo-Motorcycle-Car-Boat-MP3-Amplifier/507475_491487505.html

    Topling TP60 modeli, iç görünümü falan çok farklı geldi bana, çift trafo, daha kaliteli bağlantı elemanları v.s.
    http://lrx.en.alibaba.com/product/355313978-213908445/TOPPING_TP60_TP_60_TA2022_T_Amp_2X80W_STEREO_AMP.html?edm_src=sys&edm_type=fdbk&edm_grp=0&edm_cta=read_msg&edm_time=realtime&edm_ver=e
    3 ay önce Topling tp60 için aldığım fiyatlar:
    Price:
    $148/pc base 10pcs without shipping charge.
    $128/pc base 20pcs without shipping charge.
    $117/pc base 50pcs without shipping charge.
    tp60 hakkında yorum yapabilir misin?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    İkisini de dinlemedim ama naim için pek düşünmeye gerek yok aslında..Yine Triangle için de aynı şey söz konusu olabilir ama dinlemeden alma keyman kesinlikle her sistemde olabileceği gibi bu hoparlörleri veya ampliyi de beğenmeme ihtimalinin olduğunu unutmamak lazım..

    Yakın zaman da Sakgoz ile birlikde bir iki dinleti planımız var baktığımız bir iki pre, power var o arada dinleyip karar vermek niyetindeyim ama bakalım kısmet yinede zira seninde değin gibi beğenmeme ihtimali hayli üzücü olacaktır.
    Dinletiden sonra elimden geldiğince paylaşmaya da çalışırım
  • @ keyman; dinleti izlenimlerini bizimle paylasirsan seviniriz tabii ki

    @ksahinler; selamlar konu insallah birilerinin işine yarar da bizde mutlu oluruz bu vesileyle..

    Yazmis oldugunuz ve link verdiginiz amplilerden ilk ikisini pek begenmedim bu uretimlerin de kasasi ayni olup adi degisen ve icleri oldukca kotu ve vasat olanlari var...o yuzden alinabiliyorsa kesinlikle topping tp60 alinmali yorumlara gore sesi cok iyiymis cift toroidal trafo vs..var icinde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    @ keyman; dinleti izlenimlerini bizimle paylasirsan seviniriz tabii ki

    @ksahinler; selamlar konu insallah birilerinin işine yarar da bizde mutlu oluruz bu vesileyle..

    Yazmis oldugunuz ve link verdiginiz amplilerden ilk ikisini pek begenmedim bu uretimlerin de kasasi ayni olup adi degisen ve icleri oldukca kotu ve vasat olanlari var...o yuzden alinabiliyorsa kesinlikle topping tp60 alinmali yorumlara gore sesi cok iyiymis cift toroidal trafo vs..var icinde..

    Sayin AtalayAlper Bey,

    Yazinizi gorunce 1-2 yil once alidigim ama aldigim sesi begenmedigim Topping TP20 geldi aklima.
    Sanirim aldigim T-Amp modeli bundandi.
    http://www.ebay.com/itm/TOPPING-TP20-MK2-MKII-T-Amp-TA2020-Amplifier-12V5A-PS-/250733967120?pt=US_Pro_Audio_Amplifiers&hash=item3a60e8b710
    eve gidince bakip emin olurum.

    Ben buni Tannoy MX-2 ile kullanmayi denedim ama verdigi ses cok cansiz gibime gelmisti. Cok iyi bir ses kulagim oldugunu soyleyemem ama sesi begenmedim.
    Ben de bir kenera atmistim her ikisinide.

    Acaba bu amfiyi tekrar degerlendirmek icin hangi hoparloru onerebilirsiniz, sanirim Tannoy MX-2 nin hassasiyeti dusuk kaliyor.
    Bir de yer probleminden dolayi sadece raf tipi hoparlor kullanabiliyorum.

    Tesekkurler

    Abbas




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.