Şimdi Ara

...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
38
Favori
62.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Atalay hocam

    özellikleri okudum, fakat sizler kadar bilgili olmadığım için çok büyük değişikler mi anlayamadım. Açıkçası bir tek 20000 MFd'lik kapasitör kısmı sanki önemli bir detay gibi. Bu bas performansını arttırır gibi geliyor.

    Marka olarak kasası daha şık göründüğü için SMSL tercih edeceğim. 2021'mi tercih edeyim mi? Sonuç olarak aralarında 10$ fark var. Yani fark yok gibi Siz ne dersiniz?
  • Hepsinin artıları eksileri var büyük ihtimal de aynı mimarilere sahip PCB'ler üzerinde farklı komponentler kullanılmış misal birinde omron relay var diğerinde çin işi başka bir relay, atıyorum birinde 3300Mf lık kapasitörler var diğerinde 10.000mf lık kapasitörler var vs..vs.. burada keyif size kalmiş.. Evet 10.000 mf kapasitörler ile daha muazzam alt frekans performansı alınabilir ama burada da adaptörün önemi bir kez daha ortaya çıkıyor gerçi indeed ile gelen adaptör için "ultra low noise" denmiş ama ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse önemli bir faktör bu da tabii.. Bence hangisi olursa olsun birbirine yakın performans alırsınız gibi geliyor...Ve zaten bu cihazların verebilecekleri o kağıt üstündeki değerlerde çok yüksek distorsiyon değerleri var (mesela %10 gibi) o yüzden fazla ince eleyip sık dokumamak lazım smsl'i alın kullanın..
  • Hayırlı olsun..
  • Sağolun Alper Bey

    Bakalım ne zaman gelecek? Ayın 9'unda balayına gideceğiz, 17'sinde ise dönmüş olacağız. İnşallah o arada gelmez.Bu arada Ebay'dan alışveriş yapıldığında dağıtımı PTT'mi yapıyor, yoksa diğer kargo şirketleri mi?
  • Hocam Lepai için 12 volt 5 amper regülasyonlu adaptör almayı düşünüyorum. Dikkat etmem gereken bir nokta var mı?
  • Arkadaslar merhaba..Ben de Alper beyle ozelden fikir alisverisinde bulunduktan sonra dün Indeed 2021 25wX2 amfi satin aldim.smsl dac+laptop ile ve Cambridge audio cd player ile sadece jazz dinlemek uzere mevcut sisteme ilave olacak.Kullanmayi dusundugum hoparlorler Marantz hd88,90 db hassasiyete sahipler.Hoparlorleri surmekte zorlanirsa bookshelf ilavesi yapabilirim.Ayrica farkli iki kule hoparlor,Triangel Altea ve B&W 603 ile arkadaslarda deneme imkanim olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 3 Ekim 2013; 9:09:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 volt 5 amp adaptör ok problem olmaz.. Hatta 13.6v'a kadar da çıkabilirsiniz ama daha yukarısı maalesef cihazı yakıyormuş denemeyin :) Eğer çok stabil ve şaşırtıcı bir performans istiyorsanız akü ile beslemenizi tavsiye ederim..

    Bu arada enteresandır bu tarz aldığım uygun fiyatlı ürünlerin içlerinde hep farklı değerlerde ve çeşitlerde parçalar denk geliyor bana bunda da standart 2200mf lık kapasitörler olması gerekirken 3300mf nichicon kullanılmış (105derece radial)

     ...T Sınıfı Tripath Stereo Ampliler Hakkında Herşey...




  • Ampliyi ebay'den sipariş ettim bile. Bu arada boş durmadım ve ampliyi modlamak üzerine araştırmalar yaptım. Çok güzel fikirler edindim. Denemeyi umuyorum ileride. Ancak, şu an benim için en büyük sorun hoparlör. Çok düşük bir bütçem var. Çok istediğim halde Tannoy MX1 bulamadım. Biraz daha zorlayıp Sony SS-B1000 veya Wharfedale Diamond 8.1 alabilirim durum müsait olursa. Karar veremiyorum ikisi arasında. Pioneer SHM-50 almak zorunda kalmak istemiyorum. Keşke bütçeyi arttırıp adam gibi bir şey alabilsem ama malesef...
  • Aynı günlerde verilmiş 3 sipariş ve 3 farklı marka var,bakalım izlenimler nasıl olacak:)
  • Sanki sözleşmiş gibi aynı günde üç farklı kişi ve üç farklı sipariş verilmiş :) bakalım izlenimler nasıl olacak.. Pioneer'ın shm50 modeli idareten belki iş görür ama bu amplilerin gerçekten neler yapabileceğini görebileceğiniz bir hoparlör maalesef değil..
  • Benim sistemde amfi-Hoparlör uyumu ses olarak nasıl olacak bilmiyorum ama ebat olarak çok ilginç olacak gibi:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 3 Ekim 2013; 13:40:04 >
  • Gerçekten kötü bir tarihte sipariş vermişiz. Ekimin ilk haftası Çin'de resmi tatildi, bu hafta da Kurban Bayramı tatili. (:
  • Bu entegrenin datasheet ini inceledim ''Audiophile kalitede ses'' diye bilgi geçmişler. Ben ilk defa bu kadar iddalı bir bilgi ile karşılaştım hani başka varsa ben bilmiyorum..

    SNR ve kanal ayrımı standardın üzerinde, entegrelerden pek haz etmesem de bu bana farklı geldi hani fiyatında da bişey yok alıp bir tarafa atmak da fayda var
  • Haklisiniz zamanlamamız biraz kötü oldu ayın 5inde kargoya verilmis görünüyor, 9 unda da hongkongtan yola çıkmış.
    Teknik bilgim cok iyi değil o yuzden soruyorum, yanlis kutuplarla baglama disinda herhangi bir sorun ya da amfinin özelligi nedeniyle hoparlorlere zarar verme olasılığı var mi acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargo da bugün Çin'den çıkmış. Air mail diye geçiyor ama bakalım ne zamana gelecek (: Benim amfide her kanala 25 watt yazıyor ama sanırım 15-18 watt civarı veriyordur. Bunun herhangi bir hoparlöre zarar verebileceğini düşünmüyorum şahsen.
  • Güzel bilgilendirme. Teşekkürker.
  • Valla benimki Türkiye'ye varmış. Artık bayramdan sonra teslim edilir herhalde. Darısı sizin başınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uyuşuk benim seller çıktı desenize (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu55

    Valla benimki Türkiye'ye varmış. Artık bayramdan sonra teslim edilir herhalde. Darısı sizin başınıza

    Hangi siteden takip ediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.