Şimdi Ara

Taahhütnamesiz Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2015 yılında engelsiz tarifesi almıştım. %80 engel durumu var vekalet ile alınmıştı. Şöyle bir durum oluştu saçma türksat vekaletnameyi kayıp etmiş. İş gereği ve ağırlaşan engel durumları nedeniyle vekaletname teslim edemiyorum.

    Taahhüt 1 yıl önce bitti sürekli garip tutarlar geliyordu. Bende online işlemlerden 150 gb akn'li 24 mbps'e kadar olan tarifeyi seçtim. 5-6 aydır taahhütsüz kullanıyoruz. 55 tl yansıtılıyor.

    Herkes 2019'da ne olacak diyor da asıl ben düşünüyorum ben napmam gerekiyor. Bunlar rahatlıkla bana çook yüksek ücret kitleyebilir. Fakat kitlemeyedebilir. Altyapım diğer iss'ler için yetersiz. Yeterli olsa bile ücretleri oldukça yüksek. Taahhüt olayı da var çok uzun taahhüt vereceğiz.

    Sizce yeni taahhüt yaptırmalı mıyım? Lafta bana çok yüksek ücretler yansıtacaklardı fakat ücretler engelsiz tarifeleri için yarı yarıya ucuz. Aldığım paket standart olarak 35 tl gözüküyor ama 20 tl daha kitliyorlar.

    Modem bana ait kendim satın almıştım. Kablonetten herhangi bir modem almadım. Uydu cihazı da daha önceden bende vardı onu kullanıyoruz. Modem docsis 3.0. 24 mbps yetmez oldu. Evde 2 ipad ve 4 akıllı telefon var. 50 mbps almak istiyorum fakat bahsettiğim ek ücret bir anda çok yüklüyor. Yani 50 mbps down/250gb akn'li paket var 49.90 diyor. Alırsam eğer 70tl falan olacak. Bu ücret sadece bana mı yansıyor?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.