Şimdi Ara

Takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlık olarak takılma oluyor. Takılma sıklığı bazen 15 saniyede bir olabiliyor. Özellikle maç izlerken çok rahatsız edici oluyor. Teknik servise bildirdim kaç kere ama reset atıyorlar, yeni yazılım yüklüyorlar ama sorun çözülmüyor.
    Verdikleri tv+ cihazı çok kalitesiz ve küçük bir kutu. Sanırım tv yayınları için yeterli gelmiyor. Elimle kontrol ediyorum kutu çok ısınıyor.
    Bende apple tv var mesela onda böyle bir ısınma kesinlikle yok. Apple tv'yi gördüğünüzde zaten kaliteyi fark ediyorsunuz kutunun ağırlığı olsun. Dış yüzeyindeki parlaklığa kadar. Apple kutusu yanında tabi turkcell tv+ kutusu çok kalitesiz ve güven vermeyen bir havası var. Bu kutu bu yayını nasıl sağlıyor diye içimden geçmedi değil ilk gördüğümde ama yayın gelince sağlam sandım. Ama yayını izlerken takılmalar ile kalitesini belli etti.
    Belki de Turkcell yayınlarında bir sorun var ya da kutu sorunlu bilemiyorum ama sonuçta ortada bir sorun var. Turkcell teknik destek de sorunu çözemedi ya da çözmek istemedi bilemiyorum.







  • Merhabalar Hocam,

    Aynı durum bende de gerçekleşiyor. Fakat özellikle yayını geriye sarınca, ilk başlarda hafif hafif teklemeler oluyor. Müşteri Hizmetleri ile görüştüm, yanlış bir şey yok dediler. Onun dışında benim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.