Şimdi Ara

Takım arkadaşları arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, adım kadir ve 25 yaşında Ankara'da yaşıyorum. programlama, web ve grafik tasarım, veri tabını, tersine mühendislik ve blok zinciri gibi bir çok alanla ilgili biriyim.

    Aslında konuyu projeler bölümüne yazmıştım ancak önümüzdeki proje oyun geliştirme üzerine olduğu için buraya da bir örneğini bırakıyorum.

    Gelelim konumuza bitirilmiş, yarım kalan ve hala düşünce aşamasında olan, gelir elde etme amaçlı bir çok çeşit projem var. Bu projelerde şimdiye kadar hep tek başıma belli bir yol katettim ve nispeten güzel karlar elde ettim . Farkındayım ki tek başına bir şeyler yapmak güzel fakat yanında bir destekçin olmadığında ne yazık ki yeterince motive olamıyorsun. Sonuçta yapılacak proje ya yarım kalıyor ya da olması gerekenden daha geç bir zamanda bitiyor. Çeşitli forumlara ve etrafıma baktığımda, yazılım ve benzeri konularla ilgili insanların eğer bir yerde çalışmıyorlarsa nasıl gelir elde edebilecekleri ve ne yapmaları gerektiği konusunda sorunlar yaşadığını görüyorum. yani özetle bilgi var ama fikir yok. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız ya da güzel bir fikriniz vardır ve bir ekiple beraber gerçekleştirmek istiyorsunuzdur, öyleyse gelin beraber çalışalım :)

    Yapılacak işle alakalı bilgi vermem gerekirse oyundan ticarete kadar çok çeşitli projeler olduğu için ne yapacağımız konusunda şuan bir şey söylemem doğru olmaz, fakat nasıl yapacağımız hakkında bilgi verebilirim; Bu takımı oluşturan ve projelerin fikir sahibi olduğum için takımdaki rolümün fikir babalığı ve proje yönetimi üzerine olacağını söyleyebilirim. Patron çalışan ilişkisi değil aile ortamı olsun istiyorum. Sizlerden beklentim ise bilgi paylaşımı, motivasyon ve istikrardır. Açıkçası yazılım işini yazılımcıya tasarım işini tasarımcıya bırakalım fikrinde değilim her işte herkesin bir tuzu biberi olsun istiyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür ve bilgi paylaştıkça çoğalır. Ofisimiz şimdilik yok dolayısıyla iletişimimizi online olarak sağlayacağız. Önceliği maddiyat olan arkadaşların başvuru yapmamasını rica ediyorum, amacımız gelir elde etmek olsa da her şeyden önce kurmak istediğim takımın bir aile ortamı gibi olmasını temenni ediyorum. Önceliğimiz beraber güzel işlere imza atmak ve geliştirdiğimiz projelerden keyif almaktır. Gelir dağılımı konusuna gelecek olursak, beraber bitirdiğimiz projeler benim değil bizim projelerimiz olacak dolayısıyla yapılacak bir masraf varsa beraber yapacağız elde ettiğimiz karı da herkesin emeği ve hakkettiği ölçüde paylaştıracağız. Kısacası maddiyatın takım bağı arasında sorun teşkil etmesini istemiyorum, varsa bir ihtiyaç kendi aramızda da halledebileceğimiz bir ortam olsun istiyorum :)

    Aradığım ilgi alanları;
    -Yazılım dilleri
    -linux, ios, android gibi işletim sistemleri
    -Web tasarım, tasarım kabiliyeti ya da wordpress dreamviewer vb programlar (php,asp, java gibi konuları yazma gereği duymadım onları yazılım dili olarak kabul ediyorum zaten.)
    -Grafik tasarım, photoshop, flash, sony vegas studio, after effect tarzı programlar
    -Tersine mühendislik
    -Blok zinciri ya da çeşitli algoritmalar
    -Veri tabanı sistemleri
    -Oyun motorları
    -Yeni projeler için güzel fikri olan
    -Pazarlama, growth hacking, reklam
    Gibi ilgi alanlarından en az birine hakim ya da hakim olurum diyen arkadaşlar başvuru yapabilirler. Bu konulardan hiç birinde uzman ve ya deneyimli olmanıza gerek yok, altyapınız ve öğrenme hevesiniz varsa, kısacası takımın işine yarayacağınızı düşündüğünüz her ne yeteneğiniz ve ilgi alanınız varsa başvurabilirsiniz. Her şehirden ve ülkeden başvuru yapabilirsiniz.


    Detaylı bilgi ve iletişim için ;
    Discord : Ragefull#7481 ya da forumdan özel mesaj



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.