Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
45.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    bu cihazı tercih etmemde payınız var teşekkür ederim, elektronik cihazlarda en sevmediğim şey ısınması zaten bunu dikkate alarak tercih ettim, ısındığı bilinerek tasarlanmış soğutucu düşünülmeyen elektronik cihazlar şansa gittiği yere kadar gider mantığıyla yapılmış cihazlar, özellikle yurt dışından yapılan garantisi sorunlu alışverişlerde daha da önemli bence.
  • Hocam dünden beri wifi problemi yaşıyorum. Wifi açma düğmesine bastığımda geri atıyor. Sizce sebebi nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Birçok TV Box test ettim. Bu TV Box'ı tercih etmemde en önemli 3 sebep var:



    1) HDMI-CEC ve düzgün çalışan standby ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Yaptığım ayarlar ile şu şekilde kullanıyorum: TV'nin uzaktan kumandası ile TV'yi kapattığımda TV Box otomatik olarak standby moduna geçiyor. Standby süresince TV Box soğuyor ve tekrar ısınmıyor (test ettiğim bazı TV Box'ların standby sürsince soğumadığını gördüm). TV Box'ı tekrar kullanacağım zaman TV'yi TV'nin uzaktan kumandasıyla açıyorum, eğer görüntü kaynağı HDMI değilse TV'den görüntü kaynağı olarak HDMI seçiyorum ve TV'nin uzaktan kumandasında Home düğmesine basıyorum. TV Box standby modundan uyanıyor, kablosuz ağa otomatik olarak bağlanıyor ve kaldığım yerden devam edebiliyorum. Standby süresi boyunca TV Box ne kadar elektrik çekiyor ölçmedim ama ısınmadığına göre fazla elektrik de çekmiyordur diye düşünüyorum.



    2) 720p ve 1080p film oynatırken fazla ısınmıyor, standby boyunca da soğuk kalmaya devam ediyor.



    3) Donma, kilitlenme, takılma vs yapmıyor. 720p ve 1080p filmleri takılmadan oynatıyor. 4K filmleri test etmedim.



    Test ettiğim TV Box'ların çoğunda bu 3 konudan en az 1 tanesinde sorun vardı. Bazı TV Box'lar standby'a geçmiyordu, power düğmesine basınca power off yapıyor, her defasında TV Box'ı yeniden başlatman gerekiyordu. Bazı TV Box'lar standby'da ısınmaya devam ediyordu. Bazıları film oynatırken aşırı ısınıyordu. Bazılarında HDMI-CEC desteği yoktu. Bazıları durduk yere donma, kilitlenme, reset atma sorunu çıkartıyordu.



    Bir de TV Box olayında şunu gözlemledim. Bu iş şans işi ve ürünü aldığınız satıcıyla alakalı. Aynı ürünü birçok satıcı satıyor. Örneğin Tanix TX3 Mini'yi bir firma kendi markasını basmış Docooler veya Vontar TX3 Mini diye satabiliyor veya Tanix TX3 Mini diye sattığı ürün, aslında düşük kalite replika olabiliyor. Bende kaliteli orijinal üründe sorun yokken, başkasındaki ucuz replika üründe sorunlar olabiliyor. Bu sebeple aynı ürünü çok satmış, bildik bir satıcıdan almakta fayda var. Neden şans işi dedim. Bazen de daha önce iyi ürün aldığınız satıcı bu defa size replika ürün göndermiş veya sorun çıkartan bir ürün göndermiş olabiliyor. Bu da şansa kalmış tamamen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü ethernet ile internete bağlıyorum.Bağlantı türünü mobil veri olarak göstermesi nedeniyle Turkcell Tv de sıkıntı yaşıyorum.Sorunu nasıl çözebilirim
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    aynen dediklerine katılıyorum, bu box tasarımını kullanan farklı markalar var ama asıl üretici tanix markası sanırım, web sitesinde güncel yazılımlar da mevcut bugları düzeltiyorlar ve yeni eklemeler yapıyorlar gibi gördüm, bakalım, cihaz gelsin çok faklı amaçlarda da kullanabilirim.
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de (Ethernet bağlantısı ve Turkcell TV ) kullanmadığım için fikrim yok. Diğer marka TV boxlarda sorunsuz çalışıyor muydu bu anlattiğınız olay?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7

    Her ikisini de (Ethernet bağlantısı ve Turkcell TV ) kullanmadığım için fikrim yok. Diğer marka TV boxlarda sorunsuz çalışıyor muydu bu anlattiğınız olay?

    başka marka tv box da denemedim ancak tv box üstünde açılan bildirim penceresinde mobil bağlantı gözüküyor.
  • Arkadaşlar bu cihazla

    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/tx3-mini-ip-tv-android-tv-box-s905w-2gb-ram-16gb-rom-2ghz-4k-322443228?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253127*22324023567*58375875087*%7btype%7d*322443228*aud-393702509967:pla-375002212793&gclid=EAIaIQobChMI_tfu-aWx2AIVEeEbCh3SyAAYEAQYCiABEgJFPfD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0



    Aynı chazmı oluyor yanılmıyorsam isim farklı gibi geldi 250 TL taksitli fiyat Çin siteleri hesaplı ama yılbaşı nedeniyle kargolar geç geliyor bu cihazı alayımmı ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalar sonucunda amaçlarıma en uygun olacağını düşündüğüm model olan tanix i dün gece itibariyle 29,99 dolara geekbuying den aldım. Umarım pişman olmam.
    Freaktab daki konusu çok kalabalık, destek de çok fazla görünüyor.
    Hali hazırda kullananlar memnundur umarım.
  • Merhabalar, Terrarium TV programını deneme fırsatın oldumu. Bende bir TV Box var ama bu programda kasıyor. 1080P videolarda donma oluyor bazen. Bilgi verebilir misiniz.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    Terrarium TV ne işe yarıyor?

    kasma donma yapan TV Box'ın modeli nedir?

    bu arada Google Play store'da olmayan apk'ların bir kısmı arka planda bitcoin veri madenciliği yapıyor diye duymuştum. kasma donmaların sebebi de bu arka planda çalışan veri madenciliği olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 3 Ocak 2018; 15:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terrarium TV online olarak video izlemeye yarayan bir program. TV Dizileri ve Filmlere ulaşılabiliyor. Kullandığım cihaz çok iyi bir cihaz değil. MXQ S805 1 Gb Ram modeli. 2 Gb makinedeki performansını açıkcası merak ediyorum. Sayfa geçişleri benim cihazda biraz yavaş. O yüzden sordum. Fakat bu gün Gearbestte güzel bir kampanyaya denk geldim. Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu - 2G RAM + 16G ROM cihazı aldım. ( RK3328 Cortex-A53 Dört Çekirdekli + Android 7.1 + H.265 4K x 2K ) incelemelerini youtube üzerinde izledim iyi bir makineye benziyor. Gelince görüşlerimide yazarım.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Kaça aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 139 TL'ye aldım.
  • Cihazla ilgili güncel fikirlerinizi öğrenmek isterim. Memnun musunuz? Yapamadıkları nelerdir?
  • Merhaba.Güzel bir inceleme olmuş.Bugüne kadar hiç tv box kullanmadım.Media player kullandım.O yüzden sorum çok basit gelirse mazur görün.Laptop ile dizilab veya dizison gibi sitelerden (browser üzerinden) yabancı dizileri izliyorum.Televizyonum smart olmadığı için böyle bir ürün düşünüyorum.Amaç ağırlıklı olarak bu tür sitelerden (browser üzerinden mecburen) dizi izlemek olacak.Bu cihaz bu işi laptoptaki gibi yapar mı?Bilgi verirseniz sevinirim.Youtube gibi kanalların zaten uygulamaları var onu biliyorum.Ama amaç browser üzerinden dizi sitelerine girip takılmadan dizi izleyebilmek.
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Her site mobil uyumlu değil. Eğer Android telefonun Chrome tarayıcısından izleniyorsa tvbox dan da izlenir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7

    Her site mobil uyumlu değil. Eğer Android telefonun Chrome tarayıcısından izleniyorsa tvbox dan da izlenir.

    Evet izleniyor.Teşekkür ederim bilgi için.Bu arada Caperz nikli arkadaşın aldığı alfawise z28 pro cihazada baktım biraz.Tek fark alfawise RK3328 işlemci Tanix Tx3 ise S905 işlemcil.Arada sizce çok fark var mıdır ve hangisi daha başarılıdır bilginiz varsa tavsiyenize göre birini almayı düşünüyorum.
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    HDMI CEC desteği olmuyor RK chipsetlerde. Onun dışında S905W chipset daha yavaştır ve daha az ısınır. Bunun dışında pek fark yok gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanix Tx3 2.4 ghz wifi artı 100m lan internet. Alfawise ise 5g destekli ayrıca 1000mbit internete kadar destek veriyor. Ayrıca 4kda 60 fps vaad ediyor.. Neyse cihaz gelsin inceleyerek bilgi veririm..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caperz -- 4 Ocak 2018; 8:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.