Şimdi Ara

Tarife Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Interneti fazla olan (5-6-7) Freezone olmayan tarifeye geçmek istiyorum 4GB 750DK 250SMS var ama internet hızlı bitiyor."Öğrenciyim" Vodafone en fazla 40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 12 Kasım 2018; 15:53:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Ne kadar ödemek istiyorsunuz ve en az ne kadar gb istiyorsunuz belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Tt selfy de 29tl 10 gb vardı bitirdiler şimdi sanırım 29tl ye 8gb var. Yine de iyi gözüküyor. İlla vodafonu mu olacak yoksa geçiş düşünüyor musunuz bunları da belirterek mesajınızı güncelleyin daha isabetli tavsiyeler gelir.
  • merhaba 55 liraya kadar bol internetli bir tarife önerisi alabilir miyim ben de ? avea olmasın çekmiyor çünkü bulunduğum yerde ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 12 Kasım 2018; 15:53:22 >
  • Bende turkcell platium kullanıyorum 89 tl 15gb intli. Şimdi aradı turkcell aralık ayında bitiyormuş ve 119 tl olacak diyor.



    Vodefone a geçebilirim. İnternet benim için önemli. Özellikle youtube ve instagram çok kullanılıyor. Biraz baktım paketlere benim pass im adlı paket 89 tl. 10 gb internet veriyor ve 3 uygulama internetten yemiyormuş.



    Peki internetten yemeyen youtube tamamen sınırsız mı? Bunun bir kotası var mı? Açıklama bulamadım. Sizin bildiğiniz daha uygun paket var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt
    Pass paketlerinde tamamen sinirsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce vodafone kullandım 4 sene önce baktım dediği gibi pass facebook veriyordu ama hep kotadan düşüyordu. Uygulamayı bile kullansan kotadan gidiyor diye bir çıktım bir daha da girmedim. Şimdi düzelttiler mi ne dersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,



    Dakika ve sms en düşük olup interneti en yüksek vodafone faturasız tarife hangisi acaba ? Aylık dakika kullamımım 20 sms 5 😂😂😂😂



    Mevcut tarifem : Mega 3GB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sombre06

    Ne kadar ödemek istiyorsunuz ve en az ne kadar gb istiyorsunuz belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Tt selfy de 29tl 10 gb vardı bitirdiler şimdi sanırım 29tl ye 8gb var. Yine de iyi gözüküyor. İlla vodafonu mu olacak yoksa geçiş düşünüyor musunuz bunları da belirterek mesajınızı güncelleyin daha isabetli tavsiyeler gelir.
    Var mı hala 29tl 8Gb?
  • Yeni konu açıp kirlilik yapmamak için burdan devam ediyorum Turk telekomda 8 gb paketim vardı 32 tl ödüyodum 1 yıl taahhütüm bitti.Vodafone’ a geçmeyi düşünüyorum faturalıyım 35 tl den fazla ödemeyi istemiyorum taahhütlüde olabilir interneti çok olsun diğerleri hiç önemli değil.Önerebileceğiz bi paket var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.