Şimdi Ara

TAVSİYE istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu oyunla ilgili daha çok bilgi edinmek istiyorum fakat internette sınırlı sayıda bilgi var.
    örneğin özel amulet ve ringleri nasıl elde edebilirim? wizard için neleri combin edersem yararlı olur .jade almak için gidilen yerlere nasıl gidebilirim . özellikle dragon armor u almayı çok istiyorum nasıl elde edebilirim .. lütfen bildiğiniz taktikler öneriler varsa açıklarsanız çok sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbrz -- 28 Ağustos 2015; 15:12:56 >



  • özel amuletlerden ve ringlerden kastın bu linktekiler ise 50-55 HDH dungeondan çıkıyor.wizard için combine derken neyi kastettin anlamadım.jade benim bildiğim cash shop ta satılıyor oyun içinde jade yok 2tane npc görevi hariç onları npc listesinden bulabilirsin exp jade veriyor npc questler.dragon armor officalde yok hiç görmedim private serverlarda gerçek parayla satılıyor galiba bu kdr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 7 Eylül 2015; 21:47:25 >
  • Öncelikle kullanmak istediğin itemlerden oynadığın server hakkında tahminde bulunacak olursam olympic oynuyorsun gibi.Eğer doğru tahmin yaptıysam, olympicte jade elven mapte Metal eater diye moblardan çok nadir düşüyordu.Dragon armor ve christmas elementaller ise donate item oluyor gamecp den fiyatlarını falan görebilirsin zaten.

    eğer olympicte değilsen buna benzer sistemler vardır oyunda, private serverlarda itemlerin drop yerlerini ve donate itemleri en kolay forumlarından öğrenirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.