Şimdi Ara

Team Fortress 2 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.164
Cevap
10
Favori
196.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Team Fortress 2 [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • = KARAKTERLER =


    Edit: İnceleme karakter güncellemeleri yokken yapıldığı için bilgiler şu an ki oyun yapısıyla değişiklik gösterebilir.


    İlk başta, imla hatalarını düzelten (-fox) parantez içinde ek bilgiler ekleyen, yani çoğu düzenlemeyi yapan foxhound’a, ScreenShot’ları (maalesef silinmiş - fox) çekip bana gönderen sero34'e sonsuz teşekkürlerimi iletirim… (Hazırlayan: beyazpiyon)



    SCOUT


    Genç takım kurucumuz Scout oyunun “en hızlı” karakteri. Kendisi henüz ergenlik çağında olduğundan mıdır bilinmez, zaman zaman cinsel içerikli hareketlerde bulunabiliyor. Ayağındaki Adidas’lar ve sportmenliği sayesinde çok hızlı koşma özelliğine sahip. Ne hikmettir ki havadayken bir daha sıçrayabiliyor. Intelligence’ları kapmak için oldukça uygun bir karakter. Sanırım hızlı ve hafif bir karakter olmasından dolayı da 125 HP’si (Health) var. Ama elindeki beyzbol sopası bu açığını kapatmaya yetiyor.

    Silahları

    Scatter Gun (1)

    1960’ların çiftlelisi. (İtalyanlar ona lumara der, mafia oynayanlar hatırlayacaktır - fox) Çentiğin ileri itilmesi sonucu mermi değiştiriyor. Fakat bu biraz daha New-Generation diyelim. Çünkü 6 mermi taşıyor. Yakın menzilde oldukça iyi bir silah. Havadayken ve koşarken de oldukça iyi atışlar yapabiliyor. Tabi shotgun tarzı olmasından dolayı mermiler saçmalı bir şekilde gidiyor.

    Gun (2)

    Sadece "Tabanca" diyelim. 12’lik şarjore sahip. Kendisi basit bir tabanca gibi gözükse de uzak menzile bile gerçekten iyi atışlar yapabiliyor. Ayrıca Scout genç olmasından dolayı çok çabuk şarjör değiştiriyor.

    Baseball Stick (3)

    Adından anlaşılcağı gibi beyzbol sopası. Eğer BLU olursanız, sopanın üstünde BLU’nun sembolü, RED olursanız RED takımının sembolü oluyor. Demoman’in attığı Sticky bomb’ları beyzbol sopası ile geri çevirebilirsiniz. Tabi bu biraz yetenek ve şans istiyor... (İyi bir vuruşla homerun bile yapabilirsiniz - fox)



    SOLDIER


    Askerde çok can yakmış ve askerliğin etkisinden çıkamamış deli bir karakter kendisi. 200 HP’si var ve kendisi kolay kolay ölmeyecek türden. Bir roket launcher taşıdığı için ve biraz yavaş gidiyor. Fakat sağlam ve oyuna ilk alışma dönemlerinde kullanacağınız bir karakter.

    Silahları

    Rocket Launcher (1)

    Büyük bir roket atar. (ya da bazooka, aslında Rpg - fox) Roket dümdüz gidiyor, eski oyundaki gibi güdümlü değil. Kullanmak biraz yetenek istiyor. Mesela roketi dümdüz olarak düşmana atarsak roketten kaçar. Ama roketi düşmanın bulunduğu zemine atarsak kişinin HP’si gider ve afallamış olur. Bu roket atar ile yere doğru atış yapıp oldukça yükseğe fırlayabilirsiniz. Ama roket launcher’ı yakın menzilde dikkatli kullanmak gerekir. Çünkü kendi HP’niz de gidebilir.

    Shotgun (2)

    Bu bazı karakterlerde 2.silah olarak shotgun’u görebiliyoruz. 6 tane fişek alıyor ve yakın menzilde gerçekten etkili. Bu shotgun Scout’ınkinden biraz daha farklı. Mekanizma ile değil de el ile dolduruluyor.

    Shovel (3)

    "Kürek". (ama siper kazmak için kullanmıyoruz - fox) Diğer 3. silahlar gibi closecombat’ta (yakın dövüş) etkili. Soldier’ı elinde kürek ile birini kovalarken görmek insanı çok güldürüyor.



    PYRO


    Elindeki dev alev püskürtücü ile herkesi yakıp her yeri ateşe veren, Spy ‘ların korkulu rüyası, 175HP’si olan karakterimiz. (konuştukları çok zor anlaşılıyor - fox)

    Silahları

    Flame Thrower (1)

    "Alev Püskürtücü". Sinir bir silah, kalabalık grupları dağıtmak için birebir. Alevini 1 sn tutması bile çok HP götürmeye yetiyor. Tabi bu hemen olmuyor. Can çekişe çekişe, yani yanarak (I’m burning - fox) HP’niz gidiyor. Bu ateşi söndürmeniz için ya Medic’in sizi heal etmesi ya da bir yerden (Dispenser veya bir sağlık paketi) HP almanız gerekir. Spy’ların en nefret ettiği karakter olması konusunda hiç şüphem yok.

    Shotgun (2)

    Daha önce bahsettiğimiz klasik Shotgun.

    Fire Axe (3)

    "Balta". İtfaiyecilerin kullandığı yangın baltası hatta. (böyle birinin yangın baltası taşıması çok ironik değil mi? Adam söndürmüyor aksine yakıyor- fox)



    DEMOMAN


    Kendisi İskoçyalı bir patlayıcı uzmanı ve tam bir alkolik. Gerçekten çok çılgın bir karakter ve defense için elverişli. CP (Control Point) map’lerde oldukça işe yarıyor. 175HP ile başlıyor oyuna.

    Silahları

    Grenade Launcher (1)

    Grenade launcher’ın 4 tane shell kapasitesi var. Bu silahı kullanmak biraz zor, attığı granede’leri düşmana çarptırmalısınız ki, üstünde patlasın ve HP’sini götürsün. Eğer düşmana çarpmaz ise arkasına veya başka bir yere düşebilir. Bunu kullanmadan önce uzaklık mesafesi, düşmanın gidiş yönü, önündeki engeller, alan vs. bunları hesaplamanız gerekir. (duvarlardan sektirdiğimiz köşe atışlarında oldukça etkili - fox)

    Sticky Bomb (2)

    “Yapışkan Bomba”. Bu bombaların uçlarında sivri yapışkanlar var ve her yere yapışabiliyorlar. Uzaktan kumanda (sağ tuş) ile patlatılıyor. En fazla 8 tane sticky atabilirsiniz. Ama patlattığınız zaman 8’i de birlikte patlar. Eğer CP’yi korumak istiyorsanız 8’ini de farklı yerlere koyarsınız ve altta CP’in ele geçirildiğini görürseniz sticky’leri patlatabilir ve CP’i koruyabilirsiniz. (ayrıca kapı girişlerinin etrafına dizerek güzel bir tuzaklama yapabilirsiniz - fox)
    Üstelik Stickyleri istediğiniz yere ulaştıramıyorsanız, ateş (sol fare) tuşuna basılı tutun, mermi sayısının altında çubuğun ilerlediğini görürsünüz. Ne kadar dolarsa çubuk o kadar uzağa gider sticky’niz. Ayrıca sticky’ler sayesinde Soldier gibi diğer karakterlerin yetişemediği yüksekliklere ulaşabilirsiniz. Nasıl mı? Çok kolay. İlk önce yere bir tane sticky atın. Daha sonra sticky’nin üzerinden geçerken patlatın ve zıplayın. Bu kadar basit. Fakat hatırlatayım, Soldier’da ve Demoman’de bu akrobasi hareketlerini yaparken HP’sinden kaybeder. Bu yüzden bunları yaparken arkanızda bir Medic olması tercihimizdir.

    Bottle (3)

    “Şişe”. Karakterimiz alkolik olduğundan yanında boş şişeler taşıyor. Bu şişeler 3-5 darbeden sonra kırılıyor ve yarım kırık bir şişe oluyor.



    HEAVY


    Fazla kiloları ve kaslarından dolayı 300 HP ile oyuna başlayan bir karakter “Heavy Weapon Guy”. Kendisi bir Rus göçmeni ve MiniGun’ına “Sahsa” adını vermiş. Kilolu olmasından dolayı da oldukça yavaş yürüyor. Eğer Heavy ile katliam yaratmak istiyorsanız size tavsiyem arkanızda sizi heal edecek bir Medici’in olması. (spy’ların en kolay hedefi bu ikilidir malesef - fox)

    Silahları

    MiniGun (1)

    İşte meşhur Sasha karşınızda… Sasha falan deyip geçmeyin. Kendisi tam bir katliam makinası. 200 mermilik kapasitesi ile tüm Scout ların, Soldierların, Sniper’ların…vs korkulu rüyası. Ama Heavy’nin korkulu rüyası yok mu? Var… Tabi ki “Spy”…

    Shotgun(2)

    Klasik Shotgun.

    Fist (3)

    “Yumruk”. Evet, yanlış duymadınız. Heavy’nin closecombat silahı elleri. Yani bir BodyGuard’dan dayak yediğinizi düşünün…



    ENGINEER


    “Mühendis”. Kendisi TMMOB’a (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) üye. 4 sene Elektronik ve Silah-Mühimmat Bölümü okudu. Bu yüzden makinalılar, teleport’lar hakkında çok bilgisi var. 125 HP sahibi. Onun 4 yavrusu var ve onları çok seviyor, besliyor, büyütüyor…

    İnşaları

    Sentry Gun (1)
    Eğer pusuda bir yerdeyse kurtuluşunuz yok. Tek çare bir Spy veya Heavy+Medic. Mermileri ve roket atarları ile tam bir katil. Defense için çok uygun. Kontrol noktalarına yaparsanız oldukça iyi bir rank yapmış olursunuz. Tabi arızalanırsa tamir etmeniz gerekir. (kurarken yönündü sağ tuşa basıp değiştirebilirsiniz - fox)

    Level 1: Sadece makinalı ve tek tek atıyor.

    Level 2: Makinalıları upgrade oluyor ve gathling’e dönüşüyor, böylece daha seri atışlar yapabiliyor.

    Level 3: Bu upgrade ile de roket atarlar ekleniyor. (4 tane) Düşmanı gördüğü zaman tüm mermileri ve roketleri boşaltıyor ki kurtulması an meselesi.

    Dispenser (2)

    “Sağlık ve mühimmat kaynağı”. (reklam gibi oldu - fox) Bu makinemiz tüm Engineer’lara metal veriyor. Ayrıca sağlığı düşmüş takım arkadaşlarınızı iyileştirebiliyor.

    Teleporter Entrance (3)
    Işınlanma aracının giriş yeri. Spawn noktasına kurulmalı öncelikle. Teleporter’ların düşmanların göremeyeceği fakat ulaşılacak yere yakın olmasına dikkat edin.

    Teleporter Exit (4)
    Teleporter’ın çıkış yeri. Senty Gun ve dispanser’in yakınına kurulmalı.

    Not: Metaller inşalarınızı kurmak için gerekli olan maddedir. Sentry Gun’ı kurmak için 130 Metal, upgrade etmek için 200 metal gerekir. Ayrıca bir düşman herhangi bir inşanıza zarar gelirse ve yanınızda metal varsa wrench (somun anahtarı) ile repair (tamir) etmeniz gerekir. Metalleri dispenser‘lardan, ölen oyuncuların yerdeki silahlarından, patlamış inşalardan ve spawn noktasından bulabilirsiniz. Üzerinizde en fazla 200 birim metal taşıyabilirsiniz.

    Silahları

    Shotgun (1)

    Klasik Shotgun.

    Gun (2)

    Scout’un kullandığı tabancanın aynısı.

    Wrench (3)

    “Somun anahtarı”. Bu anahtar ile hasar görmüş inşaları tamir etmek ve Sentry Gun’larımızı upgrade için kullanıyoruz. Tabi ki tamir ederken metale de ihtiyacımız olacak. Ayrıca Spy’ın yerleştirdiği Sapper‘ları da (Aygıt bozucu) metal gerekmeksizin 3 wrench darbesi ile inşanın üzerinden kaldırabilirsiniz. Zamanında yetişemezseniz inşanız patlar ve yeniden yapmak zorunda kalırsınız. O yüzden tavsiyemiz inşalarınızın yanından fazla ayrılmayın.

    Build (4)

    Bu alet ile kurmak istediğim inşayı seçip, planını, yerini belirleyip kuruyoruz.

    Demolish (5)

    Bu uzaktan kumanda ile istediğimiz inşamızı havaya uçurabiliriz.



    MEDIC


    Bu tıp fakültesi mezunu Alman belki de takımın en önemli karakteri. Çünkü doktorumuz sağlığı azalmış takım arkadaşlarımızı iyileştiriyor. Başlangıçta 150 HP’ı var.

    Syringe gun (1)

    Bu silahımız 40 şırınga kapasitesi ile seri bir şekilde atış yapıyor. Fakat silahımızın basınç gücü pek güçlü olmadığından mermiler dümdüz değil de ivmeli bir şekilde gidiyor. O yüzden ateş ederken uzaktaki düşmanımızı vurmak için biraz daha yukarıya nişan almamız gerekiyor.

    Medigun (2)

    Takım arkadaşlarımızı heal etmek (iyileştirmek için kullandığımız bir araç. UberCharge için buna ihtiyacınız var.

    UberCharge
    Takım arkadaşınızı heal etmeye başladığınızda alttaki çubuk dolmaya başlar. Her spawn oluşunuzda bu bar sıfırlanır. Peki bu bar dolduğunda ne oluyor? Bar dolduğunda Medic “I’m charge” der ve medigun’dan enerjinin elektirikli bir şeklide çıktığını görürsünüz. Sağ tuşa basarak takım arkadaşınızı UberCharge yaparsanız, bar boşalana kadar “ölümsüz” olursunuz. Bu haldeyken Medic’e daha çok frag yazılır. Aynı zamanda ölümsüz iken CP noktasını ele geçiremez ve Intelligence’ları alamazsınız…

    Bonesaw (3)

    “Testere”. (otopsideki kemik testeresi - fox) Eğer arkanızda Heavy+Medic takımını dağıtacak bir Spy olduğunu düşünüyorsanız 2-3 testere darbesi ile Spy’ı aşağı indirebilirsiniz.



    SNIPER


    Takımın keskin nişancısı olan bir Avusturalyalı kendisi. Scout’ın koşarak ulaştığı hıza siz mermilerinizle ulaşabilirisiniz. Başlangıçta 125 HP’si var.

    Silahları

    Sniper (1)

    Bu silahı iyi kullanırım diyorsanız yapmanız gereken tek şey: “Headshot”. Sağ tuş ile zoom yaptığımızda nişangahın yanındaki ibarenin dolduğunu görüyoruz. %100’e ulaştığında critical hit atışlar yapabiliyoruz. Bu da rakibe daha fazla zarar veriyor.

    Smg (2)

    Sniper’ın 2. silahı Smg 25 mermilik kapasiteye sahip. 2 şarjör boşaltarak bir Medic’i veya Scout’ı öldürebilirsiniz.

    Cleaver (3)

    Sniper’ımızın satır bıçağı. (bunula Indiana Jones’a benziyor - fox) Sanırım bu bıçağı ile Sniper avladığı geyikleri kesip çiğ çiğ yiyordur. Gerçi mazlum biri yapmaz öle şey.



    SPY


    Arkadan vurur. Hiç affetmez. Herkes ondan nefret eder. Hiç kimsenin ruhu duymaz. Bir takımı olduğu gibi yerle bir edebilir. Onunla oynamak hiç kolay değil. Tamamen bir profesyonellik işi. İşte o “CASUS”… (“Spy’la oynamak bir sanattır” - fox)

    Silahları

    Revolver (1)

    Klasik bir “altıpatlar”. 6’lı mermi kapasitesi var ve elindeki hazır mermi kutuları sayesinde şarjorü doldurması en fazla 2 saniye sürüyor. Eğer kullanmayı bilirseniz çok başarılı bir silah olduğunu anlarsınız.

    Sapper (2)

    Devre bozucu. Bu aletimiz Engineer‘ın inşalarının üzerine yerleştiriliyor ve Engineer zamanında yetişemezse patlıyor. Mesela şu şekilde yapabilrsiniz. İlk önce Engineer’ın arkasına geçin. Orda illaki Dispenser vardır. Dispenser’den enerji alıyormuş gibi yapın (Tabi bu sırada başka birinin kılığındasınız.) O sırada Sentry’e bir sapper yapıştırıp Engineer’ın arkasından bir bıçak darbesi ile tüm build‘leri dağıtabilirsiniz. Çünkü herhangi bir darbe vurduğunuzda orijinal kılığınıza dönüyorsunuz ve sentry orda uçuruyor sizi (burada hız çok önemli sapper’dan sonra hemen knife’a geçip indirmeniz gerekiyor. Çünkü sapper varken sentry deactive oluyor yani çalışmıyor - fox)

    Butterfly Knife (3)

    Meşhur kelebek bıçağımız. Rakibinizi sırtından bıçaklamanız için biçilmiş kaftan. Ama karşı karşıya kaldığınızda çok etkili olduğunu söyleyemem.

    Cloak Olma Özelliği

    Bu özellik sayesinde “görünmez” olabiliyoruz. Fakat kısıtlı bir süre boyunca. Görünmez olarak yolunuza devam ederken bir düşmana çarpmamaya dikkat edin. Yoksa saydam bir şekilde gözükür ve kendinizi belli edersiniz. Kolunuzdaki saatte bir şarj barı var. O barın doluluk oranına göre cloak özelliğinizi kullanabilirsiniz. Üstelik barda yeterli cloak yoksa biraz beklediğinizde dolduğunu göreceksiniz.

    Ayrıca bilmeniz gereken bir nokta var: Görünmezken ateş edemezsiniz ve sapper yerleştiremezsiniz.

    Disguise Olma Özelliği

    Bu özellik sayesinde karşı takım karakterlerinin kılığına girebilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken şeyler var. Mesela Scout’ın kılığına girdiniz. Karşınıza bir düşman Scout çıktığında ve hedefi size doğrulttuğunda nick olarak kendi nick’ini görür ve sizin Spy olduğunuzu anlar. Hadi kaçın bakalım… (Spy kılık değiştirince yüzünde hangi class olduğuna dair takma bir maske görürsünüz - fox)

    Ayrıca bir tavsiyem var: Kılık değiştirirken, Scout olmayın; orijinal Scout’a göre daha yavaş koşuyor, Medic olmayın; heal bekleyenler iyileştirmediğinizi anlarlarsa ölürsünüz, Spy olmayın; Görünmez veya disguise olarak gezen düşman Spy onun kılığında olduğunuz için sizi anlayabilir. (ve Spy her yerde çok şüphe çeker - fox)

    Spy’ları nasıl fark ederiz?...
    - Bir oyuncu saydam bir şekilden sizin takımınızdan bir class’a dönüşürse ve garip davranışlar içindeyse hiç şüphe etmeyin ve öldürün.
    - Eğer takımınızdan birinin sizin build’lere Sapper yerleştirdiğini görürseniz, peşini bırakmayın!
    - Oyunda kendi takımınızdaki bir oyuncunun içinden geçebilirsiniz. Ama Spy’lar geçemez. Eğer hareket halindeyken birine takılırsanız bilin ki karşınızdaki bir Spy.
    (ayrıca;
    - Haritadaki yerlerde olmaması gereken karakterler varsa, muhtemelen Spy’dır. Mesela Sniper noktalarında Scout’lar pek dolaşmaz.
    - Spy’lar kılık değiştirmişse asla ateş etmez, hedefine gelene kadar. Bunu da dikkate alın.
    - Siz ona ateş edince yerini değiştirir ya da kaçmaya başlarsa muhtemelen bir Spy’dır.
    - Herhangi bir Spy’ın yüzünde maske varsa ona güvenebilirsiniz, çünkü o takım arkadaşınızdır - fox)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 19 Ocak 2014; 1:19:24 >
  • İnceleme güncelliğini yitirdiği için editlenmiştir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 19 Ocak 2014; 1:23:53 >
  • İnceleme güncelliğini yitirdiği için editlenmiştir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 19 Ocak 2014; 1:24:19 >
  • İnceleme güncelliğini yitirdiği için editlenmiştir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 19 Ocak 2014; 1:24:46 >
  • Güzel çalışma aradığımı buldum sonunda.Teşekkürler...
  • güzel paylaşim birde patchleri 2 ile 15kb arasi indirmese çok iyi olacakti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahnii -- 28 Aralık 2007; 22:54:44 >
  • Konuyu yeni gördğm hocam.Gerçekten çok güzel olmuş.Karakter incelemelerini de ben yapmayı planlıyorum.
  • Çok sagol @foxhound iyi oldu bu aynı haritalar sıkmıştı.
  • eywallah hocam. ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın. tebrik ederim.
  • arkadaşlar cahilliğime verin ama , ben de orange box var, ben bu serverlarda oynayamayacakmıyım. İlla ki bu patchleri çekmem lazım mı ??

    Yoksa sadece haritalari indirip, doğrudan sizin verdiğiniz serverlara bağlanabilir miyim ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperkurt

    arkadaşlar cahilliğime verin ama , ben de orange box var, ben bu serverlarda oynayamayacakmıyım. İlla ki bu patchleri çekmem lazım mı ??

    Yoksa sadece haritalari indirip, doğrudan sizin verdiğiniz serverlara bağlanabilir miyim ?


    oyununuz orjinalse hiç birşey yapmanıza gerek yok. direk serverlara bağlanın.eğer sizde olmayan bi harita varsa servera girerken otomatik download ediliyor harita.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 28 Aralık 2007; 23:37:53 >
  • tabi ki oynayabilirsin dostum. elindeki orijinalse zaten kendisini güncellemesi gerekir. ama illa sendeki sürümü öğrenmek istiyorsan konsolu açıp "version" yazman yeterli olacaktır. son sürümse map'leri indirip oynayabilirsin...

    benim tavsiyem verdiğim adresten indirmen yönünde. çünkü server'dan indirilen map'ler çok yavaş geliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 28 Aralık 2007; 23:40:09 >
  • Evet elimdeki orjinal ama ben boş burduğum servera giriyorum, ve ne hikmetse hep aynı haritalar ya ???? Himm, bir bakalım . Çok teşekkürler cevaplarınız için, ah bir de sizleri görebilsem şu oyunda :(
  • Arkadaşlar Konu Dışı'nda İstekler Bölümünün son sayfasında TF2 bölümünün açılmasını arz ettim.Lütfen sizde destekleyin.

    Ayrıca karakter incelemelerine başladım(Silahlar ile beraber) ve bomba gibi geliyor.Resim li olacak fakat şu an oyun kurulu değil.Yoksa Resimler ile belirteceğim.Eğer ayrı bir TF2 konusu açılırsa bu dahil tüm konular oraya taşınır.Zaten biz olsak yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 29 Aralık 2007; 12:29:41 >
  • arkadaşlar bu oyunu online oynayabilmek için oyunun orjinal mi olmasaı gerekiyor
  • Beyler Türk cs serveri bisürü var ,Türk tf2 serveri neden yok yada varda bizimmi haberimiz yok?
  • Team Fortrees 2 Full Download Linki Lazım BVulabilecek Varmı
  • http://lionz.gamerx.lv/temp/gamerx_tf2_v1.0.0.6-v1.0.0.7_patch.exe 6.38mb lik dosyayi 1.6kb ile cekior

    pm den 1i alternatif 1 link atabilir mi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

    arkadaşlar bu oyunu online oynayabilmek için oyunun orjinal mi olmasaı gerekiyor


    hayır dostum, o yüzden zaten "non-steam" deniyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.