Şimdi Ara

8.5 inç Çocuk Çizim Tableti 4.5$ / Teclast T10 Tablet[4/64GB] - 146$ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
18.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlginiz için teşekkür ederim, bugün Max 3 alıp tabletten vaz geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, tamamdır.
  • Merhabalar,

    Ürün çinden geleceği için Türkiye gümrük kuralları gereğince; 22 euro üzerindeki ürünlere yüzde 20 vergi uygulanmaktadır(bu oran diğer ülkeler için %18'dir). Ürün fiyatı baz alındığında da 150-200 TL civarında gümrük masrafı çıkar. Vergi haricinde de başka bir ödeme yapmazsınız.

    Kargo firmaları arasında benim de tavsiye ettiğim: TR line(gönderim method 1) seçeneği de yer alıyor. Çok az bir gönderim bedeli mevcut. Bu kargo ile sipariş verirseniz; ürün Lbex group gümrüklemeye teslim edildiğinde, gümrük görevlisi Doğan Bey'den bir mesaj alırsınız. Ve mesajı aldıktan sonra, havale veya eft ile gümrük ücretini gönderdiğinizde, Yurt içi kargo tarafından birkaç gün içinde teslimat sağlanacaktır.

    Bu arada gümrüğe takılma söz konusu olduğu gibi doğrudan geçme olasılığı da var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gearbest yetkilisi beni bilgilendirebilir mi ? Bu tableti ile ilgili sorumlarım varhttps://tr.gearbest.com/tablet-pcs/pp_009638760441.html?wid=1433363
    * Tablet ile ilgili bir yorum yapılmamaış sizce bir android tablet için nasıldır bana özellikler iyi gibi geldi.
    * Bu tablette Türkçe dil mevcut mudur ve google playı sorunsuzca kullanabilir miyim ?
    * Tableti almak istesem hangi kargo seçilecek ve gümrük ile ilgili vergi süreci ne kadara mal olur ve nasıl işleyecek ?
    * Yeni bir hesap açarak indirimli bir şekilde alabilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_28 -- 22 Kasım 2018; 22:15:33 >
  • slipknot_28 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bilgisayara geçince dönüş yapacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slipknot_28 S kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

    - Donanım ve fiyat/performans olarak tercih edilebilir düzeyde özellik barındırıyor. Yalnız malzeme kalitesi, soğutma, kronik vb. sorun var mıdır, bilmiyorum. Bunu kullanıcı incelemelerinden araştırırsanız seçim yapmanız adına daha yararlı olacaktır.

    - Dil seçenekleri belirtilmemiş ama çoklu dil desteği sunulmuş olabilir. Yine de net bir bilgiye sahip olmadığım için yanlış yönlendirmek istemem. Eğer gearbest hesabınız varsa, bilet/ticket açarsanız müşteri destek kısmı gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

    - Ürün çinden geleceği için Türkiye gümrük kuralları gereğince; 22 euro üzerindeki ürünlere yüzde 20 vergi uygulanır(bu oran diğer ülkeler için %18'dir). Ürün fiyatı baz alındığında ise; 100 TL civarında gümrük masrafı çıkar. Tabi nakliye firmasına göre değişiklik gösterebilir. Daha az meblağ da ödeyebilirsiniz. Doğrudan ulaşım da sağlanabilir.

    Kargo firmaları arasında benim de tavsiye ettiğim: TR line(kargo) seçeneği de yer alıyor. Çok az bir gönderim bedeli mevcut. Bu kargo ile sipariş verirseniz; ürün Lbex group gümrüklemeye teslim edildiğinde, gümrük görevlisi Doğan Bey'den bir mesaj alırsınız. Ve mesajı aldıktan sonra, havale veya eft ile gümrük ücretini gönderdiğinizde, Yurt içi kargo tarafından birkaç gün içinde teslimat sağlanacaktır. Hava takipli nl post kullanırsanız(bu da tercih edilebilir) ptt ile ulaştırılır.

    - Cihaz hem flaş indirimli satılıyor hem de tanımlanmış herhangi bir kupon bulunmuyor maalesef. Yeni hesap açmanız bir şey değiştirmeyecektir bu yüzden. Yalnız Cuma indirimlerinde fiyatı biraz daha aşağı çekilebilir. Ayrıca halihazırda hesabınız varsa yeni bir hesap açmanızı önermem.

    Bir de bütçeniz müsaitse xiaomi mi pad 3 serisine de göz atmanızı tavsiye ederim.
  • İlginiz için teşekkürler sayın gearbst, biraz daha araştırayım. Xiaomi markasını çok seviyorum ancak ancak tableti okuma ve internette gezinme amaçlı kullanacağım için çok fazla bir bütçe ayırmak istemiyorum. Teclast p80 pro gibi bir modelde de var aklımda ancak aliexpress te fiyatı yaklaşık 430 civari iken gearbestte indirimle 489 a geliyor şuan. Aliexpreste de post nl şeçeneği mevcut. Bu gümrük konusunda hani dediniz ya iki şekilde alabilirsiniz
    "Kargo firmaları arasında benim de tavsiye ettiğim: TR line(kargo) seçeneği de yer alıyor. Çok az bir gönderim bedeli mevcut. Bu kargo ile sipariş verirseniz; ürün Lbex group gümrüklemeye teslim edildiğinde, gümrük görevlisi Doğan Bey'den bir mesaj alırsınız. Ve mesajı aldıktan sonra, havale veya eft ile gümrük ücretini gönderdiğinizde, Yurt içi kargo tarafından birkaç gün içinde teslimat sağlanacaktır. Hava takipli nl post kullanırsanız(bu da tercih edilebilir) ptt ile ulaştırılır"
    Burada merak ettiğim satın almak istesem, bir yerde okumuştum nüfus cüzdanı fotokopisi ve ne kadar tutar çekildiğini beyan etmek gerekiyor mu gümrük ücretini ödemek için yoksa sadece gümrük ücretini havale etmek yeterli mi birinci seçenekte, ptt ise nasıl oluyor yine nüfus cüzdanı fotokopisi vs. gerekiyor mu yoksa kapıda mı ödüyorum. Bir de örneğin paket üzerine tutarı düşük yazdırdık diyelim bu tutarda olduğuna inanmadıkları takdirde ne oluyor ? Gümrük konusunda sorun çıkıyor mu ? Sorularım biraz fazla oldu sanırım :) şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_28 -- 24 Kasım 2018; 0:13:1 >
  • slipknot_28 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, p80 pro serisinde indirim olursa haberdar ederim.

    - TR kargo seçtiğinizde sadece havale yapmanız yeterli, firma sizin adınıza gümrük işlemlerini yürütecektir. Diğer kargolarda paket fiyatı baz alınmadığı takdirde; ödeme ekranı, kredi kartı ekstresi vb. dokümanlar istenebiliyor. :)
  • Lenovo Tab3 8 Plus fiyatı 119 diyor anasayfada ama güncel midir? link çalışmadı bence.
  • tany3450 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Stok bitti maalesef. Bütçeniz müsaitse mi pad 3 serisini de düşünebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gearbst

    Merhabalar,

    Stok bitti maalesef. Bütçeniz müsaitse mi pad 3 serisini de düşünebilirsiniz.
    gearbest web sayfasinda Türkiye deposundan dogrudan kargoda gibi birşey okudum. Tablet almak istiyorum. Türkiye deponuz gercekten var mi? varsa hemen kargo yapilabilecek tabletler hangileridir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killer83 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    TR depo faaliyette tabii ki. Ancak 3d yazıcı, temizlik robotu gibi ürünler bulunduruluyor şu an. Yurt dışından düşünme misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gearbst

    Merhabalar,

    TR depo faaliyette tabii ki. Ancak 3d yazıcı, temizlik robotu gibi ürünler bulunduruluyor şu an. Yurt dışından düşünme misiniz?
    9incten daha büyük en son android güncellemesine sahip en ucuz hangi tableti tavsiye edersiniz? kargo kac gunde gelir? sitede gordugumuz fiyatlar gumruk vergisi dahil fiyatlar mi? tesekkurler
  • killer83 K kullanıcısına yanıt
    Ulaştırma süresi kargo seçeneğine göre değişiklik gösterebilir. 7-20 gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Fiyatlara vergi dahil değil maalesef. Yalnız 9 inç üzeri ve en son android güncellemesine sahip ürün bulmanız biraz zor. Bütçeniz nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xaomi mi pad 3 veya 4 te gps varmı?

    Tableti aracımda multimedya sistemi gibi kullanmak istiyorum. Spotify, yandex, youtube vb. kullanmak için. Tabi navigasyon kullanmak için gps olması şart.
    Daha öcenden geçen sene A101 den satın almış olduğun alcatel tableti gps özelliği olmadığı için tekrar sattım. Mi pad 3 veya 4 te varsa bu gps satın almak istiyorum.
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Eski nesilde(mi pad 3) gps desteği yok ama mi pad 4 sürümünde gps özelliği sunulmuş. F/p olarak mi pad 3 daha uygun bir seçenek. Ancak gps/navigasyon için mi pad 4 serisini sipariş vermeniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gearbst -- 7 Aralık 2018; 5:48:25 >
  • merhabalar sayın gearbest teclast tabletin https://tr.gearbest.com/tablet-pcs/pp_009799152192.html?wid=1433363 fiyatı düşmüş ancak bu seferde ekpress kargonun (Anladığım kadarıyla sizin önerdiğniniz kargo) fiyatı artmış yine aynı hesaba geliyor. Bu durumda ne yapmak daha mantıklı olur. Türkiye'ye geldiğinde kimlik fotokopisi, kart tan çekilen tutar gibi şeyler göndermek istemiyorum gümrük vergisi ödeceyeğim kuruma. Bu durumda öneriniz nedir. Yani burada benim çekincem gümrük öderken nüfus cüzdanı fotokopisi veya taranmış belge vs. isterler diye korkuyorum dolandırıcılık açısından. Post NL'yi tercih etsem kapıda ptt çalışanına ücreti ödeyebilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_28 -- 12 Aralık 2018; 2:11:19 >
  • slipknot_28 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Hesap bilgileri, ödeme ekranı veya kimlik fotokopisi gibi belgeler, eğer gerek duyulursa gümrük memurları tarafından istenir. Dolandırıcılık vb. gibi olumsuz bir durum söz konusu değil. Eğer bu şekilde işleme alınırsa benimle iletişime geçmeniz yeterli. Gerekli yönlendirmeyi yaparım, merak etmeyin.

    Bu arada post nl ile sipariş geçerseniz PTT kargoyla ulaşım sağlanır. Herhangi bir aksilik çıkmazsa kapıda ödemeyle teslim alabilirsiniz.

    Bir de siparişi şimdi mi vereceksiniz?
  • evet bugün almayı düşünüyorum ancak sizin dediğiniz kargo, 42 tl olmuş anlamadım ama fiyatı artmış. Bu nedenle post nl yi mi seçeyim ve sigorta da yapayım mı ?https://tr.gearbest.com/tablet-pcs/pp_009799152192.html?wid=1433363 Bu arada üzerine tabletin normal f,yatı yazılacağı için niçin tekrardan bazı belgeleri istemeye gerek duyuyor ptt ? Birde banka kartı ile ödemeyi kabul ediyormu gearbest ? aliexpress de sorun olmuyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_28 -- 12 Aralık 2018; 13:40:51 >
  • slipknot_28 S kullanıcısına yanıt
    Gönderi bedelini kargo şirketleri belirlediği için bazen düşüp bazen de artırılabiliyor maalesef. Bu arada post nl ile sipariş verebilirsiniz. Valla ödeme bilgileri de gümrük memurlarının insiyatifinde. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gearbst -- 14 Aralık 2018; 14:13:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.