Şimdi Ara

Tek dış hattan iki internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biz yeni bir ev yaptırdık, arkamızdaki ev ile aramızda 10 metre mesafe var ama kot farkı da var o yüzden internet çekmiyor tam olarak (internet bizde) internetimizi yukarıdaki evin dış hattını kendimize geçirdik (kendi imkanlarımız ile) şimdi üst komşu(dayım oluyor) da internet kullanmak istiyor, biz türktelekomu aradık onlarda evde port yok dilekçe vermeniz gerekiyor dedi, bulunduğumuz bölgede en yakın türktelekom bayisi 1 saat uzaklıkta (araba ile) ve köy gibi bir yer olduğu için dilekçeyi verdikten 1 hafta içerisinde port çekmezler (muğladaki öğrenci evime dilekçe verdikten 3,5 ay sonra port bağladılar) benim sorum şu şimdi o tek dış hat kablosunu bölsek, üst eve komşum kendi internetini bizde aşağı eve kendi internetimizi bağlasak olur mu?

    Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım, yanlış ise affola :)



  • Bir tane access point al, yeterince uzun ethernet kablosu al. Kablonun bir ucunu evdeki modeme tak, diğer ucunu dayının evindeki access pointe tak, Wifi ayarlarını yap kullan.

    İkinci el 30-50 liralık her cihaz işini görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde hg521 modem var o modem ile router yapmak istiyorum kablo 5metre kısa kalıyor, dişi erkek uzatıcı yapabilir miyim ? Yoksa illa kabloyu kesip bağlamalı mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.