Şimdi Ara

Tek Uydu Kablosuyla 2 TV Seyretmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar... Kısıtlı zaman diliminde forumu detaylı inceleme şansım olmadı. Biraz inceleme yaptım ama net bir cevap bulamadım. Benzer bir konu var da gözümden kaçtıysa affola.

    Durumu özetlersek,

    Merkezi uydu sistemi olan bir apartman dairesinde yaşıyorum, yani daire başına birer hat düşüyor. Salonda GoldMaster uydu alıcısı ile kullandığım bir televizyonum var. Şimdi kendi odama da dahili uydu alıcısı olan yeni nesil bir televizyon alacağım. Çanaktan gelen merkezi tesisat hattını, duvardaki uydu prizinden sarkıtılan tek kablodan almaktayım. Bu noktada desteğinize ihtiyacım var. Bu tek kablo ile bahsettiğim iki televizyonu da izleme şansım var mı?



  • var ancak iki tv aynı anda izlenmez.Tv nin birinde horizantel sinyal varsa diğer tv dede ancak horizantal frekansta kanallar izlenebilir.



    Tek kablo üzerinden 2 cihaz kullanmak düşükte olsa risk yaratır.Cihazlara zarar gelebilir bu ihtimal binde 1 de olsa vardır.





    En sağlıklısı tek kablo çıkartılıp yerine mini twin ikiz kablo çekilmesidir.Ben böyle yaptım.İki tv aynı anda sorunsuz izlenebilir riskler ortadan kaldırılmış olur.



    illaki ben uğraşmam kullanırım derseniz.


    tbn:ANd9GcR8AWSa7cw17glsgSTFbKX00UeOgNFsIT6FVrA4NqGlso7D6L5njQ

    https://www.google.com.tr/search?q=lnb+t&client=ms-android-om-lge&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM4eTenoPcAhUsyaYKHSeRDb0Q_AUIEigC&biw=360&bih=518#imgrc=RUEq1_g0sccnZM:

    almanız gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 3 Temmuz 2018; 18:28:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadas dogru bi sekilde cevap vermis, ya santralden bi kablo daha gelecek ya da ayni voltajdaki kanallari izleyeceksiniz ( bu risktir )

    Ya da iki tarafta da digiturk calistiracaksiniz

    Baska cozumu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.