Şimdi Ara

Teka veya Bosch/Siemens İndüksiyon Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüplü ocaktan sonunda gına geldi ve değiştirmeye karar verdim. 3 model arasında kaldım. Siemens/Bosch kullanan arkadaşlarım var. Genel olarak memnunlar ama biraz fan sesinden şikayetçiler. Teka kullanmış olan varsa görüşlerini alabilir miyim?

    Teka IT-6450https://www.ankastrebul.com/teka-it-6450-iknob-ankastre-induksiyonlu-cam-seramik-ocak

    Teka IZ-6420https://www.ankastrebul.com/teka-iz-6420-ankastre-induksiyonlu-cam-seramik-ocak

    Bosch PUE611BB1Ehttps://www.akakce.com/ocak/en-ucuz-bosch-pue611bb1e-ankastre-fiyati,245359718.html

    Teşekkürler.







  • İndüksiyonlu Ocak ülkemizde pek bilinmeyen ama aslında kullananın vazgeçemeyeceği harika bir ocak tipi. Ben 2 yıldır Electrolux EHH6340FOK kullanıyorum ve çok memnunum. Ablama, annemlere ve yakın 2 arkadaşıma da aynı ocaktan aldırdım. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candoğan hocam çok teşekkürler.

    İnternette dediğiniz ürüne baktım ama sanırım yeni modeli çıkmış. Onunla ilgili de fiyat bilgisi bulamadım. Akşam bir Teka bayisine uğrayıp sorduk, yarın bir fiyat ve stok durumu ile ilgili bilgi verecekler. Ona göre bir karar vereceğiz artık.
  • merhaba.ne yaptınız acaba alabildinizmi indüksiyonlu ocağı.şu sıralar bende bakıyorum.aldıysanız izlenimlerinizi paylaşırmısınız.faturaya etkisinide söylerseniz sevinirim.
  • Hocam IT 6450 modelini aldım. Geçen seneden beri kullanıyoruz. Çok memnunuz,eşim özellikle tezgahın bir parçası gibi olmasından çok memnun. Yalnız kurulumdan önce ocağın olduğu yere 16A kapasiteli 2 faz getirdim. 32A yazıyordu kullanım kılavuzunda.. Farklı bağlantı önerileri de vardı. Elektrik faturalarına ilk aylar bakıyordum. Ben tüpten geçtiğim için aynı hatta daha uygun gibiydi. Doğalgaz muhtemelen daha ucuz olabilir.
  • cevabınız için teşekkür ederim.2 hafta önce bende Bosch PXX675FC1E aldım.fişi varmış zaten direkt prize taktılar kullanmaya başladık.daha fatura gelmedi ama tüpten daha uygun olacağını düşünüyorum.
  • TEKA TZ 6415 aldım. Taşınmam muhtemelen 3-4 ayı bulacağı için henüz kurdurmadım. Servisle konuştuğumda, çok güç çektiğinden ocağı direk prize değil, kabloları klemensle bağlıyoruz demişti.
  • Aynen hocam, seramik klemensle bağladık. Zaten fişi yoktu, ucu boş kablolar vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.