Şimdi Ara

TeleDünya HD Set Top Box Seçimi? Hangisi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
44.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 22 ay sonra neta 8800 cihaz arıza verdi ve teknik ekip kendi ellerinde bulunan next ch-12 cihazı bağlayıp gittiler(15 güne kadar tamirini yapıp getireceklerini söylediler).bana göre next in cihazı neta ya göre daha iyi görüntü ve daha hızlı geldi.malesefki teledünyada cihaz seçme gibi şansımız yok ne veriyorlarsa kullanmak zorunda kalıyoruz zaten cihaz sayısıda az.,insan biraz daha iyi cihaz ürettirip müşterilerine sunar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    quote:

    Orijinalden alıntı: ariesx

    Arkadaşlar, Neta görüntü kalitesinden memnun değilim. Pozitekler çok kolay bozuluyor, karelenme sorunları var ve zaten şu anda satışta yoklar. Bir ara next kullandım, o da iyi değil.

    Normal piyasada satılanlardan, fiyatı da uçuk olmayan, DVB/C destekli ve kart girişi olan hangi alıcıyı önerirsiniz?



    Boyle bir cihaz bulabilirseniz bizede haber verin lutfen , bu ozelliklere ek olarak birde mutlaka HD cihazlarda cok hizli kanal gecsi ozelligi mutlaka olmali.Yani soyle bir tane cok pahali dortdortluk bir cihaz uretemediler gitti.Bozuluyor , kilitleniyor , kareleniyor ve kanal gecisleri anormal yavas...

    Aliexpress de şu linkte birkaç DVB-C cihaz var ama tabii bun işi bilen arkadaşların yorumlaması gerek. Kart takılabiliyor mu, verimliler mi, görüntü keskin mi, vs. Yoksa macera aramaya gerek yok.

    https://www.aliexpress.com/wholesale?minPrice=&maxPrice=&isBigSale=n&isFavorite=y&isRtl=yes&isFreeShip=y&isLocalReturn=n&isMobileExclusive=n&shipFromCountry=&shipCompanies=&SearchText=dvb-c&CatId=100002950&initiative_id=SB_20160920023420&needQuery=y&isrefine=y




  • Arkadas su linkteki kampanyayla uydunete gecis yapacagim. sanirim teledunya icin de yeni bi uydu alici gerekiyor.

    Turksatin verdigi alici hangi marka model? rasgele mi veriyorlar biz tercih edebiliyor muyuz? Edebiliyorsak hangisini tercih edeyim?


    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,395,3-ay-bizden-kampanyasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neta 8900 veriyorlar sadece diye biliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala yeni firmware yok.... next bile bundan iyiydi.... teledünya setupbox ları rezil yahu
  • neta8900 ü tavsiye etmem
  • Pozitek'in görüntü kalitesi rezalet

    Next görüntü eh işte, 5+1 desteğiyle ses mükemmel, güncelleme özelliği var ama güncelleme geldiği yok, EPG güncellemesi yapamıyor artık, hep eski saatli bilgiler kalıyor.

    Neta8800 ekranı yok, ses kötü

    NEta8900 görüntü kalitesi HC-12den daha iyi, ekranı var, usb güncelleme yapabiliyor ama dosya yok, EPG güncellemesi sorunsuz, kanal geçişleri daha iyi, ses sadece stereo

    Kısacası Next HC-12 ve Neta8900 arasında seçim yapmalısınız.
  • Merhaba arkadaşlar Ocak 21 itibariyle Turksatkablo 39 tl ödediğim 10mbit 25gb akn+Analog KabloTV +KabloTV Temel Paket kampanyam sona eriyor. Okuduğum ve anladığım kadarıyla analog tv yayını sona eriyor 2017 temmuz itibariyle yani analog cihaz çöpe gidecek ama geri kalan kampanyalardan ücretsiz cihaz veriliyor mu, nedir ne değildir net birşey anlamayamadım.

    Tv Samsung LED fena bir cihaz değil, buna da uyumlu olacak şekilde cihazda içeren bir kampanya tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler...
  • aras kullanıcısına yanıt
    analog yayın sona ericek temel paketiniz duruyor bu nedenledirki sizdeki cihaz herne marka olursa olsun siz yine onunla tv yayınlarını seyredebileceksiniz
    ama yeni kampanyaya dahil olurken size tavsiyem içinde sanırsam yeni yılda yeni cihazlarda çıkacakmış sizde bu tür kampanyalara bakarsınız
  • Elimde POZİTEK OHC 3700C Modeli var,

    Menü gelmiyor cihaz ledinde BOOT yazısı geliyor.

    Sebebi ne olabilir,yazılım nasıl yükleyebilirim rs 232 çıkışı yok.
  • Teşekkürler, evinizde multimetre varsa kendiniz de yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a. hocam pozitek lerden anlıyorsunuz sanırım. bu aleti sitenin merkezi yayınını almak için bağladım ama kanal bulamadı. firmware türksat yayınını almak için sanırım ondanmı bulamadı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.
    İlk fırsatta kondansatörleri değişir denerim.
  • hocam ilginize teşekkurler. uğraştım ama olmadı. tv.den aratınca smart city diye çıkıyor 458 ağ frekansı diyor.

    dsmartın dvb-c aleti varmı veya neta hd8900 çalışırmı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfunak

    hocam ilginize teşekkurler. uğraştım ama olmadı. tv.den aratınca smart city diye çıkıyor 458 ağ frekansı diyor.

    dsmartın dvb-c aleti varmı veya neta hd8900 çalışırmı acaba
    Rica ederim. Smart city çıkıyorsa o zaman Pozitek ile yayın alamazsınız. Smart City, D-smart'a ait farklı bir uygulama ve sitesine göre toplu veya bireysel abonelikle çalışıyor. Aidatı çok olan bazı sitelerde Smart City ücreti aidat içerisinde oluyor ve daire sakini ek bir ücret ödemiyor, bazı sitelerde ise aidat dışında oluyor ve ek ücret ödeniyor.

    Uyumlu olarak bildiğim tek alıcı Teknoline TQ 9000. Bu cihaz oldukça pahalı. Eğer televizyonda kanalları buluyorsa o zaman Smart City desteği vardır. Beko / Arçelik ve Vestel / Regal serileri dahili olarak Smart City desteği ile geliyor. Böyle bir televizyona sahipseniz D-smart modül alarak yayınları izleyebilirsiniz.

    Site yönetimi ile ve komşularla görüşüp alt yapıyı sormanızda yarar var. Abonelik gerekiyorsa site adını söyleyerek Smart City destek hattından destek alabilirsiniz. 0850 266 0 066

    Eğer Smart City sistemi sadece Smart City kutusu ile çalışan sitelerden birisinde oturuyorsanız ve aidat içerisine dahil değilse maalesef aylık olarak çok para ödemeniz gerekecek.

    Şanslıysanız ve D-smart'ın eski Smart City sistemi çıkarsa o zaman HD kutu almadan da modül veya direk cihaza tanımlanan üyelikle izleyebilirsiniz. Tüm kanallar açık eski Smart City sistemi için ayda 15 TL kampanyası var ve çok uygun. HD+ dedikleri yeni Smart City sisteminde ise aylık 45 TL + cihaz bedeli alınıyordu.

    https://www.dsmart.com.tr/ticari-satis/site-cozumleri/hd-kampanyasi




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.