Şimdi Ara

TELEFON ELDEYKEN BİRDEN KAPANDI VE AÇILMIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
63.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşımın nokıa marka 5320 bir telefonu var.telefonu sıfırken aldı ve bir arıza çıkarmamıştı.taki düne kadar.telefonu elinde kullanırken birden kapandı ve birdahada açılmadı.sorun şarj yada vb birşeyden kaynaklanmıyor.çözemedik neden olduğunu.telefoncuya göstermeden önce size bir danışayım dedim.daha önce başına böyle birşey gelen varmı yada konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.tamiri mümkünmüdür ve yaklaşık olarak ne kadara patlar.bilgi verirseniz telefoncuya bilgisiz bir şekilde gidip kazık yeme olasılığımız azalır

    şimdiden teşekkürler arkadaşlar.hepinize iyi forumlar....



  • Çalıntı olabilri dicem ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcapone1991

    arkadaşımın nokıa marka 5320 bir telefonu var.telefonu sıfırken aldı ve bir arıza çıkarmamıştı.taki düne kadar.telefonu elinde kullanırken birden kapandı ve birdahada açılmadı.sorun şarj yada vb birşeyden kaynaklanmıyor.çözemedik neden olduğunu.telefoncuya göstermeden önce size bir danışayım dedim.daha önce başına böyle birşey gelen varmı yada konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.tamiri mümkünmüdür ve yaklaşık olarak ne kadara patlar.bilgi verirseniz telefoncuya bilgisiz bir şekilde gidip kazık yeme olasılığımız azalır

    şimdiden teşekkürler arkadaşlar.hepinize iyi forumlar....

    geçmiş olsun. pili, sim kartını, batarya ve varsa hafıza kartını çıkartın. 1 dakika sonra tekrar hafıza kartı hariç çıkardığınız aparatları geri telefona takın. açmaya çalışın açılmazsa gecikmeden servise verin.




  • hayır çalıntı değil.imei li falanda kayıtlı.peki açılmazsa sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.teknik serviste tamiri mümkünmü?kaça patlar yaklaşık olarak bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcapone1991

    hayır çalıntı değil.imei li falanda kayıtlı.peki açılmazsa sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.teknik serviste tamiri mümkünmü?kaça patlar yaklaşık olarak bilgi verebilirmisiniz?


    Bence burada zaman harcamamalısın . Teknik serviste ne kadar tutacağı gibi soruları ancak sorunun tam olarak ne olduğunu anlayabilirsek , cevaplayabiliriz ki . Bu sorunla karşılaşan daha önce birini görmedim . Bencede zaman geçirmeden telefonu servise götürün . Umarım size pahalıya patlamaz.
  • Aynı sorunu bir arkadaşım yaşadı. Serviste ücretsiz tamir edildi.


    Ama onun sorunu şundan kaynaklanıyordu. ( Aynı telefon değil. Hatta marka bile farklı samsung )


    Telefonu arabada unutmuş. Telefon da gece ıslak paspasa düşmüş. ve nemden zatüre olup gebermiş. Servis bir sabah elime aldım açılmadı sanıyor.


    Yani anlayacağın en yakın tecrübe bu.


    Telefonu garantisi var ise servise ver. Yok ise de yapabilcek çok bir şey yok. Her şey olmuş olabilir. Telefoncunun insafına kaldın artık.




  • tlfun hakkında hiç bi bilgim yok ama s60v2 ve ûstü symbian sistemini kullanıyosa hafıza kartından kaynaklanabiliyor.h.kartını çıkar dene sonuçu yaz buraya
  • Bir cep telefonu tamircisiyim, Cihazınızda ne tür bir problemin oluştuğunu anlamak için, yazılım araçlarımızdan tespit yapılması gerekiyor.

    Sistemden kaynaklanan bir problem ise 20 TL, Teknik bir arıza ise 30/80 Arası bir masrafı vardır...
  • teşekkürler arkadaşlar ilglendiğiniz için.ben en iyisi bir telefoncuya götürüp sordırıyım neyi var neyi yok diye
  • ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUM APPLE IPHONE VE AYNI SORUN DÜN BENDE DE YAŞANDI BABAMLA KONUŞTUM VE SONRA BİRDEN TELEFONUM KAPANDI NE OLDUĞUNU ANLAMADIM YERE DE DÜŞMEDİ SU FALANDA DÖKÜLMEDİ HİÇ BİR ŞEY OLMADI BİR BAKMIŞIM Kİ TELEFONUN EKRANI KARARDI SONRA AÇMAYI DENEDİM AÇILMADI. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK ACİL!! EĞER YARDIM GELMESSE SERVİSE GİDECEĞİM!! :(
  • MoWoS M kullanıcısına yanıt
    kardeşim Allah senden razı olsun dediğini yaptım ve telefonum acıldı gm discovery benim telefonum durduk yere kapandı sonra senın yorumunu okudum yaptım ve oldu cok teşekkür ederim
  • ŞURAYA Bİ BAK, BENDE İŞE YARADI. BELKİ SENDEDE İŞE YARAR

    https://bilgidevi.com/telefonum-kapandi-acilmiyor/
  • şu adreste anlatılan güç ve ses tuşları kombinasyonu ile sorunu çözdüm. belki sizinde işine yarar diye site adresini bırakıyorum.
    https://nedirx.net/telefonum-acilmiyor-sorunu-cozumu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargman6969 -- 17 Ocak 2019; 21:12:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.