Şimdi Ara

Telefon kalitesi ve sansa +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu konuda biraz cahilim bu. yuzden sizden fikir almak istedim. sansa fiyat performans urunu diye duydum. Bende de lg g5 var acaba telefonun muzik kalitesiyle bu mp3un kalitesi arasinda fark var midir? Ben de sennheiser cx 1.00 var bu kulakligi kullaniyorum. Gercekten su mp3 u almaya deger mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • depolama açısından tavsiye etmekle birlikte ses kalitesi ve sarj açısından tavsiye etmiyorum. iphone 5s ipod shuffle 5. jenerasyon ve sansa clip plus a sahibim. orjinal sandisk firmware ile sansa bir halt değil orj firmware de eko ayarlari bozuk custom eko da bile herhangi bir çubuğu 1 tık arttırınca ses sapıtıyor kalite düşüyor ve ses şiddeti azalıyor. cihaz sadece eko kapalıyken düzgün ses veriyor. rockbox da eko düzgün olsada ipod ve iphone ses kalitesi olarak eko ayarına dokunmadan bile çok daha üstün. kısacası gereksiz övülen bir alet malzeme kalitesi dandik plastik pili az gidiyor tuşlarındaki yazılar bile 1 ayda silindi. mikro sd kart desteği ve radyo dışında bir üstünlüğü yok bence. ha bunun aksini iddia edenler yabancı ve türk forumlarda bir hayli var ama onların iddiası kendilerini ilgilendirir ben sandisk fan olarak nitelendiriyorum. sonuçta ben 3 cihazın da kullanıcısıyım. sansa yurtdışında 50 dolar olduğu için millet o fiyata micro sd sınırsız kapasite diye alıyordur ben memnun değilim ekransız shuffle (ekran yok ama kontrol ve albümler arasında sesli sistemle geçiş çok kolay) sansa dan daha güzel ve pili sansa gibi maks 6 saatte bitmiyor tam 17 saat gidiyor malzeme alimünyum düzgün kulaklıklarla ses kalitesi eko olmamasına rağmen daha üstün (iphone 5s ekosuz ayar ile aynı sennheiser cx300 ii ile baslar yeterli ses çok güzel) boyutu daha küçük (yarısı kadar) ne var ki depolama yetersiz ama yine de bence çok az sayılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Haziran 2016; 18:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada kullandığın cep telefonunun ses kalitesi hakkında yorum yapamayacağım çünkü kullanmadım. fakat en üst düzey ses kalitesi olarak iphone u ve bazı htc leri baz alıyorum. (daha eski wolfson çipli iphone ipodlar hariç onlar daha üstün hatta fiio cowon gibi mp3 playerlar da var) bu durumda sansa nın elindeki telden daha iyi çıkış verip veremeyeceği konusunda yorum yapmamakla birlikte daha iyi ses kalitesi vereceğini eğer telin amiral gemisi ise sanmıyorum diyebilirim. yine de müzik için sadece tel kullanma bence bataryaya daha kısa sürede zarar verirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Haziran 2016; 19:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xtreme4495

    depolama açısından tavsiye etmekle birlikte ses kalitesi ve sarj açısından tavsiye etmiyorum. iphone 5s ipod shuffle 5. jenerasyon ve sansa clip plus a sahibim. orjinal sandisk firmware ile sansa bir halt değil orj firmware de eko ayarlari bozuk custom eko da bile herhangi bir çubuğu 1 tık arttırınca ses sapıtıyor kalite düşüyor ve ses şiddeti azalıyor. cihaz sadece eko kapalıyken düzgün ses veriyor. rockbox da eko düzgün olsada ipod ve iphone ses kalitesi olarak eko ayarına dokunmadan bile çok daha üstün. kısacası gereksiz övülen bir alet malzeme kalitesi dandik plastik pili az gidiyor tuşlarındaki yazılar bile 1 ayda silindi. mikro sd kart desteği ve radyo dışında bir üstünlüğü yok bence. ha bunun aksini iddia edenler yabancı ve türk forumlarda bir hayli var ama onların iddiası kendilerini ilgilendirir ben sandisk fan olarak nitelendiriyorum. sonuçta ben 3 cihazın da kullanıcısıyım. sansa yurtdışında 50 dolar olduğu için millet o fiyata micro sd sınırsız kapasite diye alıyordur ben memnun değilim ekransız shuffle (ekran yok ama kontrol ve albümler arasında sesli sistemle geçiş çok kolay) sansa dan daha güzel ve pili sansa gibi maks 6 saatte bitmiyor tam 17 saat gidiyor malzeme alimünyum düzgün kulaklıklarla ses kalitesi eko olmamasına rağmen daha üstün (iphone 5s ekosuz ayar ile aynı sennheiser cx300 ii ile baslar yeterli ses çok güzel) boyutu daha küçük (yarısı kadar) ne var ki depolama yetersiz ama yine de bence çok az sayılmaz.

    Anladim hocam tesekkur ederim yardim icin. Bir soru daha sormak istiyorum. Peki ses kalitesi 5s yada 6sden cok daha ustun bir mp3 var mi. Kaliteli bir ses duymak icin bir mp3 ve kulakli yeterli olur mu yoksa illede saglam bir ekipman mi kurmak lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaantalha -- 24 Haziran 2016; 6:34:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii ki vardır ama aynı kulaklıkla düzgün playerlar için farkın çok büyük olacağını sanmıyorum telefonlar arasinda en iyi ses veren iphone ve htcnin üst modelleri demek istedim. fiio x5 mesela iphone dan az daha iyidir. düzgün ses veren bi player aldıktan sonra (benim tercihim ipod) kulaklık daha önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Haziran 2016; 8:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam Yardimin icin cok tesekkur ederim cahilim bu konularda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.