Şimdi Ara

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
11.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017


    En Masse Entertainment, Bluehole geliştirdiği MMORPG Tera'yı PlayStation 4'e ve 2017'de Xbox One'a getiriyor.

    Tera'nın konsol sürümü tam olarak oynamak için ücretsiz olacak ve oyunun "beceri tabanlı Gerçek Eylem Savaşı"nın "sıkıştırılmamış dönüşümü" nün yanı sıra Tera'nın oyun dünyasının bütününü de içerecek. Hem oyunun kullanıcı arayüzü ve kontrolü Şema yeniden dizayn edildi ve konsollar için yeniden oluşturuldu.

    Konsol betası için kayıtlar şu anda oyunun resmi web sitesinde mevcuttur. En Masse önümüzdeki aylarda beta test planları ve çıkış tarihi gibi daha fazla ayrıntıyı duyuracak.



    Resmi web sitesi :http://tera.enmasse.com/consolebeta







  • Bizim oyun geliyor kardesim

    Umarim her oyun gibi ertelenmez bu da

    Abi biz Ps4 te yine baslayacagiz cikinca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Mart 2017; 19:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonuna sarkmaz umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu bakarım ben. Pc kaldırmadığından oynayamamıştım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu oyunu bekleyelerdenim,düzgün ve yardımsever bir klan kurulmalı diyorum,ta bi ki belli bir yaş aralığında.Benim mmorpg tecrübem yok,max PVE odaklı Vindictus oyunu oynamıştım ve çok hoşuma gitmişti,bu da özellikle combat sistemiyle ona yakın hatta daha iyi bir oyun gibi görünüyor.Ertelenmeyip bir an önce çıkması dileğimle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdogan

    Arkadaşlar bende bu oyunu bekleyelerdenim,düzgün ve yardımsever bir klan kurulmalı diyorum,ta bi ki belli bir yaş aralığında.Benim mmorpg tecrübem yok,max PVE odaklı Vindictus oyunu oynamıştım ve çok hoşuma gitmişti,bu da özellikle combat sistemiyle ona yakın hatta daha iyi bir oyun gibi görünüyor.Ertelenmeyip bir an önce çıkması dileğimle.

    Biz kurmayi dusunuyoruz zaten Pc de oynamistik az cok bilgimiz var ama 3-4 sene oldu tabi unuttuk



    İlk basta bu combat sistemi biraz zorluyor ama alisinca baya kolay . Oyunda arkadan vurabilirsen kritik arttiran taslar var mesela ben Berserker iken bunlara abanmistim bosslara bile fena cakiyorsun arkadan vurabilirsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yaş 35 düzgün bir grup kurulursa bende bu oyunu bekleyenlerdenım haber verırsenız sevınırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    O zaman oyunun BETA başlangıcıyla birlikte bir grup oluşturabiliriz.Bekleyelim bakalım,özellikle class lar konusunda bilgili arkadaşlar gerecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 12 Mart 2017; 0:28:58 >
  • Bende kaydoldum. Pc nin en iyi f2p mmorpglerinden biridir.

    Az cok oynamisligim var beta da bir klan kuralim o halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel oynarızda ben bu mmo türü oyunlardan ps4 için iyice ümidimi kestim yıllardır çıktı çıkacak bir h1z1 beklentimiz vardı yüz kere ertelediler şimdi adı bile anılmıyor ne zaman çıkacağı meçhul. Buda 2017 3.çeyrek anca çıkar belk erteleme duyarsanız şaşırmayın, ben biraz pc de oynadım klan vb oluşum olursa gayet keyif alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 12 Mart 2017; 6:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcde severek oynadığım ama pc özelliklerinden dolayı pvpde kasıyordu.

    konsola gelmesi çok iyi olur. skyforge ve şimdi de tera. umarım çıkarlar.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Çok zaman geçti bee . Bu sefer archer açmayacağım, yoksa görevler karışıyor
  • Neverwinter, smite, world of tanks, dc unıverse, warframe çıkacak denılenlerın hepsi çıktı skyforge ve tera da gelecektir. Zaten yayıncı acısından bakarsan 55-60 mılyonluk ps sahıbını boş gecmek mantıksız olur. H1z1 ın durumu farklı sony oyunu baskasına sattı işler karıstı varsın oda gelmesın napalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamayanlar için 1-2 şey yazmak istiyorum .

    Ben oyuna 2012 sonlarında başlamıştım 2013 yazında falan bıraktığımı hatırlıyorum . Ben neden bıraktım ? Çünkü PVP si yeterli değildi ama baya zevkliydi . Sonra yeni kale savaşları falan geldi diye okudum ama dönmedim geri.

    Esas olay çoğu oyunda olduğu gibi 60 Level'da başlıyordu tabi sonra level sınırı arttı mı pek haberim yok . Her akşam belirli saatlerde Nexus lar oluyordu . Bunları başarı ile bitirenler belli bir dungeon a alınıyor . Burada da güzel bir boss var onu kesiyorsunuz ve item düşürüyorsunuz . Bunu biz 2-3 parti yapıyorduk . Ha kalabalık ekibiniz yoksa da bazen random party atanlar oluyordu . Ancak bu oyun ekipsiz oynanmaz özellikle konuşmadan oynanmaz.

    Bir tane Dungeon vardı 40 level mı 50 level mı ne o kadar 60 olduk item kastık yine yapamıyorduk çünkü dungeon sadece boss a dalmak değil . Size item veriliyor onu zamanında içeceksiniz işte Heal atacak biri biri Tanklayacak zamanında geri çekilecek falan baya iletişim istiyor oyun .

    Ben Popori ırkından Berserker açmıştım . İlk başlarda hiç sevmiyordum hem yavaş hem de az vuruyordu . Sonra youtube dan bişiler izledim falan Kristallerimi Critic'e çevirince eğer canavarı veya pvp de oyuncuyu arkadan yakalayıp şarjlayıp vurabilirseniz tek atıyordunuz .

    Oyunun grafikleri efsaneydi tabi PC sorunu oluyordu çoğu kişi kasıyor diye bırakmak zorunda kaldı ben de low ayarlarda oynadım keyfini çok çıkaramadım .

    Dediğim gibi Cıvıtmayacak bir ekip lazım daha 10 - 20 level iken Party görevleri geliyor onlar bile inanın çok zor o seviyeye göre.





    Dediğim dungeon bu işte. Şimdi bile sinirlendim , bir karamsarlık bastı üstüme boşa giden saatlerim Explerim geldi aklıma kaç kere yattık şurada ya

    Oyun ekranının karışık olduğuna bakmayın öğrenip alışırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Mart 2017; 12:25:5 >




  • Eskiden Pc de oynuyordum arkadaş gurubuyla, tekrar başlamayı düşünürüm klan kurulursa.
  • Zamaninda oynamişliğim var benimde. Grafikleri açisindan gayet tatminkar olmakla beraber pc ne kadar zorlasada doğru düzgün oynatamiyordu mağlum bıraktim. Şimdi ps4 e geliyor haberini almak ve ps4 promun olmasi mutlu etti doğrusu. Mutlaka grup kurulursa benide ekleyin beta kaydi oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkış tarihi bellimi
  • Abi cok büyük bir heyecanla bekliyorum. Bunun benim için önemini nasil anlatirim bilemiyorum. Ps4 ilk ciktigindan beri aklimda surekli Tera Online nin konsola gelmesi vardı. Mart ayindaki açıklamalarında önünüzdeki birkac ayda çıkacak diyorlardi. İnsallah mayıs sonu gibi cikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar yıkılır :D ben şimdidne yerimi alayım.

    Bu arada oynucaklar whtsapp grubu kursak ya biz ? hiç olmazsa oyun çıkana kadar kaynaşma şu bu v.s gibi aşamaları geçeriz.
  • Bir heyecanla BETA tarihi belli oldu diye daldım konuya ama malesef.Gereksiz UP lamayalım konuyu arkadaşlar heyecan basıyor sonra .Şaka bi yanada SKYFORGE çöpünden sonra tek umudumuz bu oyun oldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.