Şimdi Ara

TERMOSTATİK BANYO BATARYASI. BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
42.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öyle bir teknoloji bu ürünlerde yok hocam, son sistem kombilerde varmı bilmiyorum. bana dediğiniz mümkün gelmiyor, çünkü suyu açınca kombi çalışmaya başlıyor mantiken imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluk üzerinden maksimum sıcaklık ayarlanıyor. 45ayarladıysanız kombiden 90 da gelse en fazla 45 derece su akar demek. kombiden 30 gelirse yapacak bişeyi yok musluğun soğuk su eklemeden geçirir 30 u. Kombi ile musluk arasındaki borulardaki su mecbur soğuk gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TERMOSTATİK BANYO BATARYASI. BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR?



    Böyle bir ürün buldum kombiye takılıyor fiyat olarak bu musluklardan çok daha ucuz ne işe yarar acaba bu aynı işi görür mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar böyle yararlı bir aleti uygun fiyata bulursanız muhakkak banyonuza takın. Evde özellikle çocuklar için ama aslında sıcak suyunuzu tasarruflu ve verimli kullanmanız için bu alet birebir. Önceden ayarlamış olduğunuz dereceye sadece suyu açarak ulaşabiliyorsunuz. Çocuklar için çok yararlı oldu, soğuk veya sıcak diye bağırmıyorlar artık.

    Koçtaş internette stok kalmamış, sadece bazı koçtaş mağaza stoklarında var, aşağıdaki ürünü 120TL aldım.

    Eller ıslakken veya köpüklüyken musluğu döndüremiyordum, kayıyordu. Bende salmastreli musluk başı takım aldım ve monte ettim mütiş oldu, tavsiye ederim.

    https://www.koctas.com.tr/cooke-lewis-morda-termostatik-banyo-bataryasi/p/2000020271

    https://www.koctas.com.tr/cooke-lewis-dagna-termostatik-banyo-bataryasi/p/2000015171

     TERMOSTATİK BANYO BATARYASI. BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 7 Kasım 2018; 22:26:50 >




  • Merhaba, GDP (yerli) aldım, 4 ay sonra çağıdığım servis söküp götürerek tamir lazım dedi, attım ve yerine çin malı aldım. 3 senedir kullanıyorum. Bu birazda şans işi. ECA, Grohene kadar pahalı olsalarda uzun dönemde yatordığınız paraya değer. Benim bu kadar param olmadığı için diğer ürğnlere yöneldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HORTTT

    Çok faydalı konuymuş, termostatik batarya kullananlar halen memnun mudur? Montaj sonrası geçen sürede başınıza bir sorun veya memnuniyetsizlik geldi mi?




  • gpd marka 2016 ekim ayında aldım 2019 şubay ayında bozuldu sıcak suyu sürekli sıcak veriyordu , 5 yıl garanti olduğu için yoğun çabalarım sonucu 1.5 ay sonra yeni musluk takıldı , biraz servisleri ilgisiz davranıyor onun dışında uzun garanti olması güzel , çalıştığı zaman sorunsuz idi tavsiye ederim.
  • Ben, GPD-COOKE ve Çin malı olmak üzere üç tane aldım. Hepsi çöp oldu. ilk 6 aya kadar sorunsuz çalışıyor. Çalıştığı sürece oldukça konforlu ve ideal sıcak suyu veriyor.
    Pekı sorun nerede?
    Termaostatik kartuşun kireçlenme sonucu ortaya çıkan setleşme sıkışma sorunu.
    Aldığınız ürün sorun yarattığınada servis kartuşu yenilerse ne ala. GPD marka için servis istedim. Gelen arkadaş Termostatık kartuşu Sirkeli sicak suda braz tutup tekrar taktı ama .
    dogru durüst takamadı. bu seferde kartuşu 38 derece hızasını ayarlayamadı. Neyse bozmak istemedim. gönderdim. kendim bişeyler yaptım ancak olmadı.Neticede yeni bir kartuş takarsanız sorun çözülür kartuşlar bataryanın yarı fiytında haberiniz olsun. Ancak yeteneğiniz varsa kartuşu söküp kreçlı suda bekletip Sağa Sola hareket ettirip kireç sorununu hallederseniz termostakıt kartuşun ömrünü uzatırsınız.




  • i.aksoyy İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye edebileceğiniz termostatik batarya var mı ? Gdp almayı düşünüyordum ama sorun çıkıyormuş bir süre sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 2 aydır Grohe'nin PRECISION modeli olan termostatlı bataryayı kullanıyorum, memnunum.
  • Hocam sizin ürün 1000 TL civarı, benim bütçeyi aşıyor. GPD TBB02 almayı düşünüyorum ama belirli bir süre sonra sorun çıkarıyormuş. Bilemedim neyi alacağımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    Zaten ben de o yüzden bir kere alacağımı düşünerek iyisini aldım. Bataryaya taksit yapılır mı evet yapılırmış

    Kalitesinden emin olmadığım bir cihaza para verilmeyeceğini acı tecrübelerle öğrendim, hele ki tesisat vs işlerinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iqwert

    ben 1 yıldır linkteki penta termostatik bataryayı kullanıyorum, 6-7. ay gibi ayarda sorun yaşadım servisi aradım ürünü gönderdim yenisi ile değiştirip gönderdiler, memnunum.
    https://www.amazon.com.tr/Penta-6804-Termostatik-Banyo-Bataryas%C4%B1/dp/B07CGMRW78/ref=asc_df_B07CGMRW78/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=346368578364&hvpos=1o1&hvnetw=g&hvrand=16171890831775320384&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21057&hvtargid=pla-734556218075&psc=1
    bu ürün sanki standartın aksine sıcağı sağdan alıyor gerçekten öyle mi?




  • Merhaba arkadaslar. Yeni aldigim evde hansgrohe marka termostatik dus bataryasi takili. Tamam derece ayarli guzelde. Benim sorunum tum evde gun ısı sikintisiz calistigi halde dusa gelince taziksiz cok az akmasi. Ustalara gore termostatik dus bataryalarinda sikinti olur gunes enerjisinde normal batarya takin duzelir dediler. Konuyla ilgili bilgisi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba asıl güneş enerjili sistemlerde termostatik banyo bataryası olması gerek basınç bir şekilde ayarlanır diye düşünüyorum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 28 Aralık 2020; 3:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba konu durgun, evet termostatik banyo bataryaları pahali, ben 3 yıldır kullanıyorum, anladımki sudaki kireç bizim başımıza bela malesef çok pahalıya aldığım batarya artık suyu ılışlamıyor, kartuşu kireç tutmuş galiba, sökemedimde, kartuşla sökmekle uğraşmaktansa ve evde ufak çocuk yaşlı varsa, aç kapa bataryalar kullanışsızsa şu resimdeki ürünü AliExpress'te buldum 240 tl 2 tane sipariş verdim bataryayı söküp bir şekilde oraya bağlıycam en ucuz ve kullanışlı yol bu diye düşünüyorum, üretici saf prinç
    [ve 5 yıl garanti veriyor.
     TERMOSTATİK BANYO BATARYASI. BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 28 Aralık 2020; 3:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • black_67 kullanıcısına yanıt

    merhaba ben direk banyoya takmayı düşünüyorum. kombiyede olabilir bakalım. çinden 2 tanesini 240 tl sipariş verdim, kargo dahil,kullanınca mutlaka yorum yazarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 30 Aralık 2020; 22:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 sene memnuniyetle kullandıktan sonra termostatik vana tarafı çevrilmez olmuştu, kilitlenmiş gibi zor dönmeye başladı ve en sonunda dönmez olmuştu. Bunun üzerine armatürü aldığım koçtaşa gittim ve değişim istedim ama ürünün devamı olmadığı için değişim yapmadılar, muafdil ürün de vermek istemediler ve para iadesi yapabilirz dediler. Zamanında da uygun aldığım için para iadesinin en az 5 katı daha vermem gerekiyordu yenisini alabilmem için. Ben de kartuşunu değiştiririm dedim ve para iadesini istemedim.


    Kilitlenmenin ve sıkışmanın sebebi kireçlenme olduğu çok belliydi çünkü yaşadığımız yerde sularda çok kireç var. Kartuş internette en ucuz 175TL ve benimkine uyucağı konusu da şüpheli, çünkü kartuş(salmastra) GPD marka.


    Elimdeki kartuşu nasıl olsa gözden çıkardığım için bir deneme yapayım dedim ve piyasada bulunan "kireç çözücü" sıvının içinde 2-3 saat beklettim. Ayrıca internette okuduğum kadarıyla sıcak sirkeli suda bekletin diyordu bir gece de sirkeli suda beklettim ve sonuç itibari ile dönmeme sorunu ortadan kalktı şu anda. Musluğu da yerine taktım ve deneme yaptım sıcak suyu da soğuk suyu da veriyor. Konudan dertli olanların bilgisi olsun.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.