Şimdi Ara

Teşekkürler Asus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl evvel Samsung Note 4ümü garantinin bitmesine 1 ay kala servise götürdüm. Sarj problemi vardı. 45 dakika içinde bataryası değişti, sıfır sarj aleti verildi. Teşekkürler Samsung Türkiye, teşekkürler Destech Bilişim İzmir.

    Geçen hafta 7 plus telefonumu garantinin bitmesine 3 gün kala pil değişimi için Genpa İzmire bıraktım. Sanırım onlarda Apple onarım merkezine göndermiş. 1 hafta sonra telefon geldi teslim aldım. Pili değişmiş garantiden. Teşekkürler Genpa İzmir, Apple Türkiye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vestel'in güven üssü servisinden memnun kaldım ekranda sorun çıktı sabah verdim öğleden sonra cihazı teslim aldım bazı durumlarda ikiletmeden direkt bir üst modelde gönderebiliyorlar.
  • Ben de bir kaç yıl önce Asus a güvenerek netbook almıştım. İlk arızada gönderdik, daha berbat edip tekrar gönderdiler. Telefon konusunda da epey mağdur var.
  • Geçen yıl bir PC toplamıştım ve ekran kartım Asus idi. Asus rog logolarina hastayım ve pc kasama yapıştırmak niyetiyle satın alma aramalarına girdiğim stickerlari bir türlü bulamadım. Asus Türkiye Instagram sayfasına yazdım böyle böyle satın alabileceğim bir yer var mı acaba diye. Adamlar benden adres istedi ve hemen UPS ile yolladılar bedavaya. Çalıştıkları kargo firmasına verdikleri gönderi ücreti eminim ki stickerlardan daha yüksek bir ücrete tabiidir. Asus firmasına ben de buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şanslıymışsınız. Asusta özellikle telefon konusunda çok şikayet var teknik servisle ilgili.
  • Zenfone 5imin garantisi çoktan bitmesine rağmen ufak bir yazılım problemi için teknik servis saatlerce benimle telefonda konuşmuştu
  • Aynı mevzu benim de başıma geldi aldığınız süre içerisinde böyle olması normal dediler. Servise gönderdim batarya eğişimi için çok ciddi para istemişlerdi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim. Yeni.telefon aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 30 Kasım 2018; 11:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu biraz şansla alakalı. Çok fazla mağdur konusu gördüm ancak geçen sene ben de laptopumu servise göndermiştim, bir sorun çıkmadan anakartı değiştirip yolladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Samsung ne markasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sektörden uzak insanların yorum yaptığı bir konu olmuş

    burda tebrik etmeniz gereken asus değil arkadaşlar bilginiz olsun

    asus türkiye olarak türkiyede tüm teknik servislerini kapattı ve hizmet kalitesi çok yüksek olan acer ve packardbell in de teknik servis hizmetini veren sms infocom adlı firmaya devretti tüm teknik servis hizmetleriniz


    yani anlayacağınız aslında aldığınız hizmet asus türkiyenin hizmeti değil acer türkiyenin hizmeti bilginiz olsun

    ve sms infocom yıllardır işini düzgün yapan bir firmadır yıllardır ups kargo ile çalışır evinizden alır evinize kadar sorunsuz teslim eder

    retaillere ise bunun çok daha üstünde hizmet sağlar zamanında iyi hizmet veren retaillerden birinde satış sonrası servis uzmanı olarak çalışmış biriyim ve sms infocom hiçbir zaman bizi üzmezdi


    kısacası şöyle bir tavsiyem olabilir size acer - packardbell veya asus cihazlarınızı kendiniz servise yollamak yerine bir retail e teslim ederseniz (garantisi devam ediyor olması şart) işini normalden çok daha hızlı ve çok daha özenli oluyor

    bu firma müşterilere ve işine çok fazla önem veriyor fakat retail in yeri onlarda başka


    yeri geliyor müşteriyi iyi niyetli gördüysek bu firmaya rica edip ücretli işlemleri ücretsiz yaptırabiliyor veya iade onay formu bile alabiliyorduk



    edit (30-11-2018 - 13:29): asus hizmetlerini sms infocom a devredeli 6-7 ay oldu daha önce sorun yaşadıysanız bilemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 30 Kasım 2018; 13:29:42 >
  • Laptopumu garanti kapsamında 3 kere servise gönderdim ve her seferinde sorunsuz sıkıntısız ve max 1 hafta içinde sorunları hallettiler. Müşteri memnuniyetine bu kadar önem veren ve teknik servisi gayet kaliteli bir firma. Sırf bundan dolayı bile çevremdeki herkesin laptopunu asusdan alması için baskı yapıyorum :)
  • Asus markasıyla bugüne kadar hiçbir problemim olmadı, adamlar işlerini hakkıyla yapıyor.

    Bu yüzden 5000 lirayı gözümü kırpmadan verip dizüstü alacam inş. umarım bozmazlar kendilerini...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam olsun sana ey Asus.
  • Asus rampage V extreme vardı bozuldu bios update yaparken gitti ve çalışmadı yolladım bunlara bana bir tane kağıt gönderdiler değişim ve iade için ancak ithalatcı aynısından olmadığını değiştiremiyeceğini söyledi alınan şirket para iadesi yapalım ama fatura adı aynı değil dedi sonuç olarak ek 100 dolar para ödeyip rampage v edition 10 almıştım buraya yazayım asus için 1. olay

    2. olay da gtx 1080 aldım 3 ay içinde 200tl cashback olacak dendi ve 8. ayda anca aldık tam ir rezillikti
  • Yaklaşık 2 sene önce zenfone telefonu 2 kez servise (sms infocom) gönderdim. Her seferinde çok memnun kalmıştım. hatta o zamanda Asus'a servis hizmeti ile ilgili teşekkür maili de göndermiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    Laptop kasa açmaktan kasıt ne bilmiyorum. Fakat genelde hdd, ram e kolay ulaşım için açılabilen basit arka kapak müdahalesi ve bu bileşenlerin değişimi asusta garanti dışı değil. Bizzat ben kendi laptopumdan biliyorum. Ben ssd değişimi yapmıştım. Fakat servise göndermeden hiç kullanmadığım kendi hdd sini takarak göndermiştim.
    Benim laptopumda tek kapak var ve onu bilgisayardan ayırmaktan bahsetmiştim. Hdd ve ram'e ulaşabiliyorsun diye biliyorum ama senin bilgisayarın bende olsaydı bilgisayarda m2 ssd + hdd konfigürasyonu yapmak için kapağı kaldırmak gerekecekti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.