Şimdi Ara

Tesla artık günde 1.000 adet Model 3 üretiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu Tesla,Mazda ve Volvo`yu dünyada bizim kadar öven forum yoktur herhalde.Biri yukarda otonom sürüş varken amele gibi direksiyon tutmayı ne yapayım demiş.Araba sürmenin bi zevki ve adabı vardır ben arabayı kontrol etmeyeceksem ne işime yarayacak.Sanki teslada konfor,prestij var da bmw,audi ve mercedeste yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DECF0C154

    Şu Tesla,Mazda ve Volvo`yu dünyada bizim kadar öven forum yoktur herhalde.Biri yukarda otonom sürüş varken amele gibi direksiyon tutmayı ne yapayım demiş.Araba sürmenin bi zevki ve adabı vardır ben arabayı kontrol etmeyeceksem ne işime yarayacak.Sanki teslada konfor,prestij var da bmw,audi ve mercedeste yok
    Gelecekte tamamen otonom teknojiler her yerde olacaktır. Yani kimsenin araba kullanmasına gerek olmayacak. Senin ki sadece bir hobi dostum. Gelişmiş ülkelerde insanların çoğu arabayı A noktasından B noktasına gitme olarak görüyor.
  • Doğruya doğru İstanbul içi için bulunmaz nimet bu araçlar ama uzun yolda kullanmam. Taki bataryaları 10 dakikada tam şarj olmaya başlayana kadar o bile çok aslında. Yoğunluk olduğu zaman uzun şarj kuyrukları oluşur. Uzun yol için hiç karlı değil şuanki teknolojiyle.



    İstanbul içinde kullanılsa mükemmel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Akaryakıt bedava da olsa elektrikli araç başka bir şey benzinli araç başka. İlk yorumda abd de kim alır derken, sonraki yorumda Türkiye'de yapay zeka işlemez demişsiniz. Abd'nin o düzgün uzun yolları için ise o beğenmediğiniz yapay zeka biçilmiş kaftan. Türkiye'de işlememesinin kabahatliside gerizekalı yapay zeka değil, bizde şehir planlamasını yapan gerizekalılardan tutun, daha sağa sola dönerken sinyal kullanmayı bilmeyen geri zekalı sözde şöferlerden de tutun, 20 kere arabayı istop ettiren geri zekalıya ehliyeti veren geri zekalı sınav gözetmeninden de tutun, geri zekalı yolda yürümesini bilmeyen insanına kadar çok GERİ ZEKALI sayabiliriz. Emin olun bunca geri zekalı arasında yapay zeka Einstein gibi kalır. Adını söyleyebilenin ehliyet aldığı ülkede normal zeka bile araba kullanmakta zorlanıyor. Artı Kalifornia gibi daha elit bölgelerde insanların bakış açıları bile bir başka. Sizin ki biraz abd'nin varoş detroit zihniyetine giriyor. Orada hatta hangi gerizekalı araba satın alır, çalmak varken de diyorlar. Bakış açısı işte. Kalifornia da ise genelde minimum hybrit aracınız yoksa size ozon delici gözüyle bakıyorlar. Adamlar daha doğayla iç içe.

    Vizyonum kapitalizm teröründen başka deyip, kapitalist petrol devlerini desteklemeniz ise çok çelişkili. Elektriği en azından herkes her yerde üretebiliyor. Güneşten, rüzgardan vs. Bir laf atayım ortaya, teslaya düşmanlık taslayayım demişsiniz ama tutulacak mantıklı hiç bir tarafı yok. Eninde sonunda zaten diğer tüm firmalarda elektrikli araçlara dönecek, hatta zamanla evrimleşen dünyada bir süre sonra petrollü araçlar tümden yasaklanacak. Benimde favori markam mercedes'tir. Lakin elektrikli araç varken benzinliyi övmek saçma. Hangisinin insanlık adına iyi olduğu belli. Gider mercedes'in elektriklisini alabilirim o başka.
    Vay be zamaninda abd ekonomisinin tek basina %37sini sirtlayan, muzik ve sanatta epey aktif olan hatta bati avrupanin toplam hasilatina esit gdpsi olan bir sehir varos olmus. Bence detroit ne kadar tehlikeli olsa da ozel bir gecmise ve ruha sahip bir sehir. Varos dedigin bati virginia arkansas filandir bence. Detroit klas bir sehir ve varos sifatini haketmiyor diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tesla balon balon, patlar yakında



    Elon da haber olmanın yolunu bulmuş, çalışanlara mail at biri sızdırmış diye de bir nara at, kim sızdırdı lan bulacam olum seni de tam olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Gelecekte tamamen otonom teknojiler her yerde olacaktır. Yani kimsenin araba kullanmasına gerek olmayacak. Senin ki sadece bir hobi dostum. Gelişmiş ülkelerde insanların çoğu arabayı A noktasından B noktasına gitme olarak görüyor.

    Alıntıları Göster
    Otonomun gelecekte büyük bi etki yaratacağına ben de inanıyorum fakat ``in a world full of trends, i will remain a classic`` diye bi söz vardır.Araba sürmeyi hobi olarak gören insanlar her zaman olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    ancak bir gerizekalı 328xd'ye 46 bin dolar verir.
  • Aracın görünümü çok güzel ben beğendim. Güzel bir başarı seri üretim işi. Yollar da görmek ve binmeyi nasip etsin bize tanrım. Bu adam hem uzayla hem dünya ile uğraşıyor çalışkanlığına hayranım. En son atamı ziyaret ettiğin de attığı twit ile gönlümü tekrar fethetmişti.. Kral adamsın musk..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir konu da bile nasıl birbirinize dusuyorsunuz anlamıyorum . Tesla yı tanıyali daha kaç sene oldu adam devrim niteliğinde şeyler yapıyor . Hiç yoktan saygı duymak lazım diye düşünüyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla ya sahtekar diyen mi ararsın, batacak diyen mi ararsın, çöp diyen mi ararsın .



    Bu kadar vizyonsuz ve sabit görüşlü insanların bulunduğu tek yer Türkiye sanırım.Tesla geleceğin en büyük otomotiv markası olma yönünde büyük adımlarla ilerliyor.



    Fosil yakıtli otomobiller 20 yıl sonra üretilmeyecek bile yüksek ihtimalle.20 yıl önce cep telefonu yoktu ortalıkta doğru düzgün daha dikkatinizi çekerim.Bu süreler çok kısa ve inanılmaz hızla dönüşüm gerçekleşiyor şu an.5 yıla kalmaz pil teknolojisi ucuzlarr, kolaylaşır, menzilleri artar.



    Hobi olarak bizim nesillerimiz 5.9 Magnum motorlu bir Grand Cherokee yi kullanmayı sürdürebilir ama ileride ya hibrid ya da Elektrikli araçlar ortalıkta olacak.Ki olmalı da, bu dönüşüm yasanmali ve çok kısa sürede yaşanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

    Aktif bir iş hayatim varsa ve sürekli şehir içi ve şehir dışı yolculuk yapıyorsam beni arabanin motor gücü, sesi vs. Değil en çok konforu ve kabiliyeti cezbeder. Tesla da gerek oto pilotla gerek rahatlığıyla bu konforu sağlıyor.

    Kusura bakmayin ama yorumunuzdan ne kadar vizyonsuz olduğunuz belli, bir tuşla trafikte direksiyonu tutmadan sürüş keyfi varken neden amele gibi direksiyon tutmayi isteyeyim ki?

    Fakat gösteriş için hem Tesla hemde güzel bir araç alırım o ayri konu fakat sadece ulaşım aracı alicaksam tesla gerek cazibezi gerekse sürüş konforu ile öne çıkarmış durumda kendisini..

    Alıntıları Göster
    git bi fırt çek gel şu ayçiçek yağından da kendine gel.



    konuya dönersek yaklaşık 1000 adet demiş bu yaklaşık olunca 1 adetde olur 999 adette nerden bakmak istediğine bağlı. la elon günde kaç araba ürettiğini bilmeyecek kadar mısın ? mal mal konuşmalarla hep gündem.




  • Dünyada bizim kadar öven yoktur derken? Senin dünyadan haberin yok sanirim. Kac tane yabaci sitede dolasiyorsun ki bunu söylüyorsun? Türkiyede Tesla diye bir markanin varoldgunu bile bilmeyen o kadar cok insan var ki. Her seyi gectim, sence satilan Teslalarin % kaci türkiye de satiliyor? Isvec norvec gibi ülkelerde tesla bizim ülkede ki VW, Reno gibidir. Herkes Tesla kullanir. Simdi onlar övmüyor da biz mi övüyoruz?

  • Aynen dediğiniz gibi, ford'un doğum yeri güzelim şehir ama maalesef çok tehlikeli bir varoş olmuş. Bundan 10-12 sene önce gittiğimde, oranın zengin sayılabilecek insanı, dolayısıyla zengin sayılabilecek muhitinde oturan insanı bile geçen sene evime silahlı hırsızlar girdi, bende çektim silahı kapıştık diye anlatıyordu. Burada çok fazla tehlikeli bölge var diyordu. Polis'in asla girmeye cesaret edemediği havaalanı yakınlarında bir bölgesi varmış. Daha önce kaç kez polis cesedi çıkarılmış. Silah kullanım oranı çok yüksek, suç oranı çok yüksek bir yer olmuş. Oranın yerlilerinin anlattıkları bunlar. 10 senede toparlandığını da pek sanmıyorum zira yabancılar forumlarında detroitten hala aynı şekilde söz ediyor. Arkansas'ı falan hiç bilmiyorum haklısınızdır. Bunun dışında hatırladığım kadarıyla Amerika'nın en büyük camiside oradaydı. Geçerken görmüştüm, böyle ufak türbe gibi bir şey :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Aynen dediğiniz gibi, ford'un doğum yeri güzelim şehir ama maalesef çok tehlikeli bir varoş olmuş. Bundan 10-12 sene önce gittiğimde, oranın zengin sayılabilecek insanı, dolayısıyla zengin sayılabilecek muhitinde oturan insanı bile geçen sene evime silahlı hırsızlar girdi, bende çektim silahı kapıştık diye anlatıyordu. Burada çok fazla tehlikeli bölge var diyordu. Polis'in asla girmeye cesaret edemediği havaalanı yakınlarında bir bölgesi varmış. Daha önce kaç kez polis cesedi çıkarılmış. Silah kullanım oranı çok yüksek, suç oranı çok yüksek bir yer olmuş. Oranın yerlilerinin anlattıkları bunlar. 10 senede toparlandığını da pek sanmıyorum zira yabancılar forumlarında detroitten hala aynı şekilde söz ediyor. Arkansas'ı falan hiç bilmiyorum haklısınızdır. Bunun dışında hatırladığım kadarıyla Amerika'nın en büyük camiside oradaydı. Geçerken görmüştüm, böyle ufak türbe gibi bir şey :)
    Zenginler genelde suburblerde yaşıyor. Eminem filan rochester hillsde yaşıyordu mesela. Bunun dışında saçma sapan bir şekilde detroitin kuzey sınırlarında kocamana evlerin olduğu ve senelerdir aynı insanların oturduğu elit bir yer var. Sherwood forest olması lazım. Ha özel bir sınır olmadığı için 2 sokak aşağıdaki çete de girebiliyor oraya, o yüzden ne kadar güvenli tartışılır. Dediğiniz türbeli yer Dearborn olması lazım. Epey bir müslüman yaşıyor. Fordun genel merkezi de Dearborndadır hatta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Lanaya-

    Dünyada bizim kadar öven yoktur derken? Senin dünyadan haberin yok sanirim. Kac tane yabaci sitede dolasiyorsun ki bunu söylüyorsun? Türkiyede Tesla diye bir markanin varoldgunu bile bilmeyen o kadar cok insan var ki. Her seyi gectim, sence satilan Teslalarin % kaci türkiye de satiliyor? Isvec norvec gibi ülkelerde tesla bizim ülkede ki VW, Reno gibidir. Herkes Tesla kullanir. Simdi onlar övmüyor da biz mi övüyoruz?
    İskandinavyanın sadece tesla değil, ayrıca e-golf nissan leaf gibi otomobillerin satılmasının iki ana büyük nedeni var



    1.cisi benzinli veya dizel otomobillerde artan vergi ve yakıt problemi,



    2.cisi ülkede artan EV istasyonları.



    Elektrikli otomobillerde vergi,yakıt vb. şeyler hallice düşük.Ayrıca elektrikli aracın olduğunda park spaceleri ve bus laneleri gerektiği gibi kullanabilirsin.İskandinavlar toplum olarak çevreci ve sakin insanlardır.Şimdi sana bu imkanlar verilirse gidip elektrikli araba alman beklenir.Senin dünyaya değil de sadece belirli bi bölgeye örnek vermen yanlış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 2 Aralık 2018; 10:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    He o yuzden butun amerika bmw ye binio, kimse toyota corolla almiyo demi. O is oyle para birimi cevirmekle olmuyo, satin alma gucu pariteleri var onu baz alacaksin. Git bmw 3.28 in satis rakamlarina bak abd de. Satin alanlarin coguda basta Iranli lar olmak uzere gocmenler. 2-3 nesildir amerikali olan birisi kolay kolay gidipte bmw 3.28 almaz. Insani acidan az gelismis olanlarin yapacagi turden bir harekettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.