Şimdi Ara

Tesla Türkiye'de fabrika açacak iddiası! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    Tesla da asgari ücret almaktan değil, en alt kademedeki çalışanın 345$ aldığı bir pazardan bahsettim. Avrupa, Amerika gibi 1000 küsür dolarlar yok. 5-10 bin TL maaş verse bile 1-2 bin dolar maaş almış olacak. Paranın degersizligi vsvs... Teslanin yerleşmeye çalıştığı pazar güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktılar hükümet işçiyi insandan saymıyor 3kurus paraya mahkum ediyor onlarda bunu değerlendirir tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Atatürk ile ne dediği daha belli olmayan, bugun dediğini yarın yalanlayan biri ile karşılaştırman doğru değil,
    Hangi lider bu zamana kadar Türk Milliyetçiliği dahil "her türtlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" dedi?
    Cevbini doldurmak diyorsunda "bir yüzük ile siyasete girdim" diyen biri nasıl olur da oğulunun gemicikleri diger cocugunun da bagıs almadan arazi verilmediği bir derneği var?, ayrı hangi lider saraylar peşinde koşmuşmuş, kaç tane özel evler yaptırmış, ağaçları kesip göya müslüman evleri kurmuş? hangi lider 7 katmanlı güvenlik kullanmış? hangi lider halktan önce kendi canını ön plana almış?, hangi lider defalarda teror örtgütü, abd, başkanı ,tarikatlar, gruplar ve kişilerce kandırılmış?,hangi lider eski yol arkadaşı tarafından kandırılmış ve ülkeyi felakete sokmuş yapmayın lütfen, padisahlık hatta ilahlık (tövbe haşa) peşinde olan gösteriş ve şatafat içinde yaşayanları halkı dinlemeyen tek bir kitlenin başkanını, bana övmeyin biraz sorgulayın, SAKIN ATATÜRK İLE KARŞILAŞTIRMAYIN!!!!
  • Yatırım yapılamaz seviyesinin bir altında ki puanımız ile ülkemize yatırım yapan bir firma. Ya salak ya da ülkemizi çok seviyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.