Şimdi Ara

The Crew 2 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro) 29 Haziran 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
7
Favori
39.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Crew 2 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro) 29 Haziran 2018


    Geliştirici: Ubisoft
    Yayıncı(lar): Ubisoft
    Oyun motoru: Bilinmiyor
    Platform(lar): PS4 / Xbox One / PC
    Tür: Yarış
    Web Sayfası:https://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-us/home/
    Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2018

    Devrim yaratan The Crew 2'nin bu en yeni sürümünde, bugüne dek yaratılmış en muhteşem açık dünyalardan birinde Amerikan motorcu ruhunun heyecanını ta içinde hissedeceksin. Motornation'a hoşgeldin! Amerikanın dört yanında motor sporlarını deneyimlemek için yaratılmış bu devasa, çeşitli, aksiyon yüklü muhteşem oyun alanı seni bekliyor! Bir kıyıdan diğerine, sokak yarışçıları, profesyoneller, off road kaşifleri, ve serbest sürüşçüler her türlü disiplende kozlarını paylaşmak üzere bir araya geliyor. Yüksek oktanlı yarışlarda onlara meydan oku, namını yürüt, dünyayla paylaş!

    The Crew® 2 yeteneklerini gösterme ve çok yönlü ustalığını geliştirerek motor sporları şampiyonu olma imkanı sunuyor.


    MOTORNATION'A HOŞ GELDİN – KARADA, HAVADA VE DENİZDE ZORLU GÖREVLER SENİ BEKLİYOR

    Efsanevi mekanlarda sınırları zorla, yeni deneyimler edin. Karla kaplı Rocky Dağlarının üzerinde, bulut ve sisler arasında uç, New York'un arka sokaklarında lastiklerini yak, asfaltları ağlat, Misisipi nehri boyunca yolculuklara çık, Büyük Kanyon'un her metresini keşfet! Rüyalarını süsleyen hiper araçlarını ve efsanevi Amerikan motorlarını kullan, en çevik akrobasi uçaklarının ve su motorlarının dümenine geç. Bu bütünüyle yeniden tasarlanmış Amerika'da eğlenceli ve zorlu deneyimlerin sonu yok!

    ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORSUN, OL

    Ülkenin dört yanındaki farklı motor sporları gruplarına katıl, sokak yarışçıları, profesyoneller, off roadcular ve serbest stilciler seni bekliyor. Her biri seni yeni yolculuklara çıkaracak, kendi motor sporları disiplini ve kültürleri ile tanıştıracaklar. Yarışlara katıl, meydan okumalara yanıt ver, kendi kişisel tarzını oluştur ve geliştir, rüyalarının araçlarını topla, kişiselleştir ve sergile, ve nihayet Amerikan motor sporları dünyasına damganı vur.

    BAĞLANTILI BİR DÜNYADA PAYLAŞ VE PARLA

    The Crew® 2 dünyasında kişisel başarılarını ve unutulmaz anlarını arkadaşlarınla ve diğer oyuncularla paylaş, rekorlar kır, adını en başa yazdır! Ulaştığın her başarı, diğer oyunculara bir meydan okuma olarak kaydedilecek, diğerlerinin başarıları da senin için tabii. En iyi anlarını kaydetmek ve paylaşmak sadece bir tık uzakta.




    Gameplay Videoları:











    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Mart 2018; 20:26:22 >







  • Oyunu %95 herkes beğenmiş. Çok sevindim bende ilk oyunu arkadaşlarımla hunharca oynayan biri olarak özetimi geçiyim hazır serverler hata vermişken...

    Birkere görüntü efsane olmuş eski oyunla karşılaştırsam aynı karelerde ve aynı araçlarda insanın dibini düşürür net.. Gece ambiyansı şehirlerdeki canlılık yaşayan bi şehirde olduğumuzu daha çok hissetmek süper.. Sadece uzun yol sürüşlerinde bazen trafik fazlaca azalıyor onuda umarım değiştirirler. Araç grafikleri aydınlatmalar Ps4 Pro da aldığım Hdr bolca belli oluyor. Bir arkadaş söylemiş zaten haritayı ufalttıkça şehirin yaşadığını tepedende görebiliyorsunuz..

    2. Efsane durum sesler.. Sadece motor sesleri değil, çevre sesleri lastik seslerinin homurtusu çakıllı yollardaki sesler, çarpışma seslerindeki çeşitlikler müthiş.. Araç seslerine hayran oldum yeni mx5i normalde sürmesem oyunda bu kadar iyi olmuş demeyebilirdim efsane tek kelime.. Araçların patlayan egsoz sesleri bile araçtan araca tonlamaları değişiyo.. Ciddi uğraşmışlar bu konuda en az grafik kadar iyi belkide daha iyi..

    Oynanış ilk oyuna göre 1 tık değil 3 5 tık daha oturaklı olmuş virajı dönerken aracın ağırlığı ve dönüşlerde net belli oluyo daha ilk araçda belli oldu. Fark yok diyenler olursa lütfen 1. Oyunla aynı araçları kıyaslasın.. Bunun dışında arcade eğlence tam gaz devam.. Direksiyon icin extra ayarlar eklenmiş ve süper olmuş.. Seattle dan bir rota çizdim tt rs ile tapagaz ortalama 220-240 km hiç durmadan 47 dakikada gittim ama bittim :)) ki yollar çok düzdü rotada eminimki dakikalar baya artabilir. Karlı bölgenin karsız olması üzdü.. Ara ara komple kar yağıyomuş bana denk gelmedi arkadaşlarıma denk gelmiş ama bu özelliği sevmedim.. Keşke eski oyundaki gibi south lake karlı olsaymış.. Menüler daha basit sade anlaşılır.

    Eski oyunu hatırlayın neredeyse 1 şerite 2 2,5 genişliğinde araç sığardı ve uzun yolları zevksiz yapardı şimdi tam olarak araç-şerit genişliği oranı müthiş derecede olması gereken olmuş... buda uzun seyahatleri çok daha eğlenceli yapıyor.. Direksiyon desteği ile hiç kaza yapmadan sürmeniz dikkatli olmanızla beraber mümkün.. En çok sevindiğim konu bu..

    İstediğim ama olmayan araç içi koltuk ayarı (FOV) ayarının olmaması. Keşke o güzel kokpit görüntüsünü daha geriden görüp daha keyifli olabilseydi.. O kadar forumlarında yazdık ama nafile.. Oyunun rakipleri Nfs, Fuel gibi oyunlara göre kesinlikle çok daha iyi.. Hatta yanına bile yaklaşabileceğini düşünmediğim Forza serisine bayaa yaklaşmış diyebilirim.. Bunu, oyunu beğenen birçok arkadaşımda destekliyor. Ama tabi kişisel zevkler sonuçta.. Şimdilik kabaca diyeceklerim bu kadar.. Tek başınıza oyunu bitirip sıkılıp satabilmenin normal olduğu gibi arakadaş ortamında yıllarca oynanabilecek kesinlikle müthiş bir sürüş oyunu olmuş diyebiliri.. Hard truck, Ets, Tdu kafasındaki biri asla almamazlık yapmaz bu oyunu :) Bende ön sipariş geçebilirim çıkmaya yakın bakalım..
    Oyunlari amaci disina cikarirsak her oyunun sacmaligi var hacim. Hayran oldugum ve bir an olsun oynamayi birakmadigim GT Sportta son hiz duvara gir, sanki dokunmussun gibi tik duruverirsin malum. Biraz once 300 ile duvara giren sen degilmissin gibi tepki verir. Oyunun amaci duvara girmek degil sonucta. Bize bunu vaadetmiyor. Crew 2'yi de boyle dusunmek lazim. Ha ben Crew 2 surusune tumsekten firlayip yere yer cekimi 10x katlanmis gibi birden yapismasindan nefret ettim mesela boyle bir rezalet olmamali. Burasi elestirilebilir ki komik acinasi bir halde bu konuda Crew 2. O ne bicim yere dusus oyle havada duramadan yere cakiliyor 16 ton sanki araba. Arcade bile olsa agirlik transferi dedigin gibi olmali bkz Motorstorm hatta GTA serileri. Hatta ki Mad Max efsane keyifli bir surusu vardi Mad Maxin. Yazik Crew 2 su oyun kadar ugrasmamis bunlara.

    Bence Crew 2 saglam update alacak. Boyle bir potansiyeli harcamazlar. Suruste epey ince dokunus bekliyorum. Su an epey kotu durumda cunku yillar once yapilmis oyunlardan nasil daha kotu olabilir nasil ugrasilmaz anlasilir gibi degil. Tum yardimlar kapaliyken bir miktar adam oluyor ama yetmiyor yine.
    Helal



    Bu arada arkadaşlar ben yarış oyunu hastasıyım parasına değsin değmesin ben bu oyunu beğendim zevkle oynuyorum belki bir Forza Horizon serisi değil ama bot ve uçak yarışları ile kendince farklı bir oyun The Crew 2. Ubisoft'un bu oyuna birçok güncelleme ile çok daha iyi hale getireceğini düşünüyorum.
  • Dünyayı dolaşalım. :P
  • Hiçbişey belli değil tarih olarak Allah tan oyunun çıkacağını söylemişler
  • İlk oyunu leş gibiydi bu da farklı olmaz,ulan bunlarla uğraşacağına Prince of Persia ve Splinter Cell yapsana..
  • İlk oyunun üstüne koyarsalar alırım yine ancak 1. oyun gibi olacaksa gelmesin
  • ilk sayfadan rez
  • Önlerden.
  • İngiltere de miyiz bu sefer
  • Beta kayıtları başladı. PS4 için buradan kaydolabilirsiniz.

    https://www.ubisoft.com/en-gb/game/the-crew-2/
  • Bir çok tür gibi yarış oyunları da tükenme noktasına girdi. Bu türün sonu diğer tükenen türler gibi F2P olacak. Ben bu oyunun ilk çıkanını beğenmemiştim ama farklı bir konsept üzerinden gitmeye çalıştıkları da ortadaydı. Bu ikinci oyun ile daha farklı atraksiyonlara girmişler, tutarsa başarılı olma ihtimalleri var gibi. Sadece sürüş fiziklerinin aşırı arcade olmaması benim için en önemli kriter. Bakalım o kadar farklı aracın fiziklerini nasıl ayarlayacaklar merak ediyorum?
  • The Crew 2 - PS4 Sinematik Duyuru Fragmanı | E3 2017



    -----

    THE CREW 2 - E3 2017 - GAMEPLAY WALKTHROUGH DEMO





  • Merakla bekliyoruz bakalım... Haritası yeter..
  • İlk oyun özellikle grafik olarak leşti ama deli gibi oynadım sırf harita yüzünden. Neredeyse grafikleri komple revize ettiler yine alıp oynadım.

    Bu videolarda da çok güzel görünüyor ama işin içinde Ubi olduğundan biraz mesafeli bakıyorum oyuna. İlk oyun gibi heyecanlı değilim. İndirime girince alabilirim.
  • The Crew 2 - Live PS4 Preview | E3 2017

  • Online oyun içi görüntülerden..


    Yine oyun içinden oynanış.. 3:47 de harita var ebadlar aynı ufak tefek değişiklikler yapılmış işte bu deniz araçları için extra yerler yapılmış gibi...


    Burdada oyun ile igili çok ciddi bilgiler var yine..


    Oyun bu sene süper gelicek inşallah tek isteğim aynaların aktif olması, online sorunların düzelmesi ve direksiyondaki titreşim hissi.. Tabi fiziklerin gelişmiş olduğu bariz belli.. Araçların kaldırım çıkması virajı dönmesi bile ciddi anlamda gözle görülür geliştirilmiş..




  • Boşuna bekleme çöp oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Boşuna bekleme çöp oyun.

    Çöp dediğin oyunu saatlerce oynayan kişiler var bende dahil, bence kimin oyundan ne istediğine bağlı, sen sen ol karar verme kimsenin yerine ;)
  • PS4 de yarış oyunu kıtlığı var millet aç tabii normaldir o kadar oynayan olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    PS4 de yarış oyunu kıtlığı var millet aç tabii normaldir o kadar oynayan olması.

    Evet az oyun var cidden bu neslin kaderi diyelim.. Allahtan Assetto varda biraz olsun yarışabiliyoruz.. Crew dede %95 konvoy takılmaca oluyo genelde.. Bak izlemeni isterim bu videoyu :)https://www.youtube.com/watch?v=lzC_7s4m3p8
  • Dostum ben bu çöp oyunun oynanabilirliğine ve grafiklerine 15dk zor dayandım Ubisoft beceremiyor yarış oyunu yapmayı. Sana tavsiyem XO da Forza Horizon 3 oyna ve oyun gör konvoyun kralı var onda:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.