Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]


    Ubisoft bugün resmi olarak The Division 2’nin duyurusunu yaptı. Firma Twitch üzerinden bir canlı yayın düzenlerken, yeni oyunun duyurusunu da yaptı ve ilk oyunu hazırlayan firma Massive Entertainment’ın yine yapımcı koltuğunda oturduğu doğrulandı.

    The Division 2’nin yapımında Massive Entertainment’ın yanı sıra Red Storm ve Ubisoft Reflections stüdyoları da yer alacak. Ayrıca orijinal oyundaki bazı ilerlemelerinizi yeni Division 2’ye de taşıyabileceksiniz. Buna rağmen henüz sistemin nasıl çalışacağı bilinmiyor.

    The Division 2 duyurusu bugün resmen gerçekleşirken, Ubisoft’tan daha fazla ayrıntı gelmedi. Firma tam duyuruyu önümüzdeki E3 2018 fuarında yapacaklarını söylerken, şimdiden oyuncular merakla yaz aylarını bekleyecek.

    Aslına bakarsanız Ubisoft’un The Division serisine devam edişi pek de şaşırtıcı olmadı. Her ne kadar ilk oyun başlangıçta çok fazla eleştirilse de, iki yıl boyunca Ubisoft ve Massive Entertainment düzenli olarak güncellemeler yayınladı ve eksikleri kapatmaya çalıştı. Özellikle de geçtiğimiz yılın Aralık ayında çıkan 1.8 güncellemesi oyuna epey yenilik getirmişti.

    Kısacası, ilk oyunun üstüne daha da başarılı olma iddiasıyla gelen The Division 2 ile ilgili ayrıntıları önümüzdeki E3 2018’de tamamen öğreneceğiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Division 2 ye yarın 3 saatlik bir sunucu bakımı yapılacak ve bu süreçte Title Update 8.4 güncellemesi gelecek.Güncelleme notlarını aşağıda paylaşıyorum ;

    Oynanış değişiklikleri

    -Seasonal Manhunt artık Normal ve üzeri zorluklarda ilerleme sağlayacak şekilde olacak.(Önceden minimum Challenge zorluğu gerekiyordu)Ayrıca grup lideri Manhunt görevlerini hangi zorlukta oynarsa oynasın ekibin tüm üyeleride ilerleme kaydedebilecek.

    -Seasonal Manhunt görevleri için kullanıcı arayüzünde bu görevleri tekrar oynamaya imkan sağlayacak bir sıfırlama butonu yer alacak.(Manhunt görevini tamamladığımızda tekrar oynanamıyordu ve global zorluğu değiştirdiğimizde sıfırlanıyordu.Bu nedenle artık isteğe bağlı olarak farklı zorluklarda tekrar oynayabileceğiz.)

    -Global zorluk seviyesi değiştirildiğinde Manhunt ilerlemesi artık sıfırlanmayacak.

    -Coyote's Mask(Sezon 35.seviye ödülü) artık Coyote Boss'tan düşebilecek ve yüksek zorlukta düşme şansı artacak.(Coyote's Mask Sezonda 35.seviyede elde edilebiliyor eğer henüz bu seviyeye gelmediyseniz Coyote Boss yani Jefferson Trade Center görevindende farmlanabilecek.)

    -Public Execution,Settlement Blockade ve Propaganda Broadcast açık dünya aktivitelerinin loot kalitesi artırılıyor.

    -Conflict PvP modunda elde edilen ödül cachelerinden artık en yüksek rollde High-End gearlar elde edilecek.(Mevcut durumda Conflict PvP modunda mor item düşüyordu ve bu PvP modunu oynayan kimse kalmamıştı.Güncellemeyle artık God Roll High-End elde etmek için Conflict'te bir seçenek olacak.)

    Denge Değişikleri

    -Tüm zorluk seviyelerinde NCP lerin genel hasarları düşürüldü.

    -Bu değişiklik tüm görevler ve aktiviteler için geçerli ve oyuncular artık daha az hasar alacaklar.

    -NPC lerin sağlık ve zırh seviyeleri gruptaki oyuncu sayısına bağlı olarak ölçeklendirilecek.

    -En düşük seviyedeki NPC lerden Bosslara kadar hepsinin Armor ve Health seviyeleri düşürüldü.

    -Hard ve Challenge zoruklarda NPC lerin Armor ve Health değerleri mevcut duruma göre düşürülürken Heroic ve Legendary zorluk seviyesinde ise Grup ölçeklendirmesine göre NPC lerin Armor ve Health değerleri daha fazla olacak.Geliştirici Heroic ve Legendary zorluk seviyelerinin yine zor kalmasını tercih ediyor.

    -Solo yada iki kişi ile oynanan Heroic yada Legendary zorluktaki görevler artık daha zor olacakken 4 kişi ile birlikte oynandığında daha kolaylaşacak.

    -Black Tusk ekipmanlarına özgü çeşitli ayarlamalar yapıldı.

    -Warhoundların sağlığı azaltıldı.

    -Warhound sniperların hasarı düşürüldü.

    -Warhound minigun silahının özellikle 360° spin attığında etrafına sağladığı hasar düşürüldü.

    -Black Tusk Support Stationun temel sağlığı düşürüldü.

    -EMP artık Black Tusk Support Stationlarına hasar verebilecek.

    Bunların dışında ise Lvl 30 WT1-WT5 oyuncuları içinde NPC lerin hasar,sağlık ve zırhları düşürülecek.

    PvP Denge Değişikleri

    -Bütün silahların temel PvP hasarları %20 oranında düşürülecek.

    -Rifle silahlarının bunlara ek olarak %10 daha hasarı düşürülecek.

    -Marksman silhlarınında ek olarak temel hasarı %10 düşürülecek.

    Hata Düzeltmeleri

    -Direktif değişiklerinin Manhunt ilerlemesinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.

    -Sticky Bomb'ın bazı durumlarda hasar sağlayamamasına neden olan bir sorun giderildi.

    -Global zorluk seviyesinin Raid görevini etkilemesine neden olan sorun giderildi.

    -Shieldlerde oluşan ve istenmeyen sağlık seviyelerine neden olan bir sorun düzeltildi.

    -Sezon seviyelerinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun giderildi.

    -Lig görevlerinde Rogue NPC Lerin baskını sonucu tüm grup düştüğünde oluşan ve görev süresinin sıfırlanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.


    Güncellemeyle herhangi bir Gear değişikliği yada Gear 2.0 da olduğu gibi bir Gear Nerf yada Buff yapılmayacak.Silahlardaki Nerf sadece PvP bazında olacak ve özellikle Meta olma yolunda ilerleyen Rifle-One Shot Sniper gibi Buildlere yapılan değişiklik sonrası önemli Nerfler gelmiş olacak.Son olarak oyunda son dönemde artan Damage Glitch,Exploit ve hile kullanımı konusunda bir Ban dalgasının geleceğinide belirtmek istiyorum.Oyunda bu tür Glitch vs.kullanarak Legendary gibi yüksek zorluktaki görevleri kısa sürelerde bitirenler oluyor,ilk oyundada yapılıyordu fakat onda ilk olarak 15 gün uzaklaştırma,tekrarında ise permaban uygulanıyordu.Division 2 de ise bu Glitchleri kullananlar herhangi bir uyarı almadan kalıcı olarak uzaklaştırılacak.
    Division 2 yi erken erişimle oynanabilir olduğu andan beri düzenli olarak oynamaktayım.Oyunu duyurulduğu günden beri takip ediyordum fakat Açık Betasına kadar oynadığım sürümleri nedeniyle(Kapalı Alpha-Private Beta-Technical Test) sipariş etmemiştim.Ubisoft ve Massive Division 2 için Açık Beta öncesi oyunculardan aldıkları geribildirimler doğrultusunda tam sürüm öncesi iki önemli değişikliğe giderek oyunu oldukça iyi hale getirdiler.Açık Betada bunların bir öngörünümünü oynayabildiğimiz içinde Beta sonrası Ultimate sürümünü sipariş ettim ve erken erişimden beri oynuyorum.

    Division 2 nin herhangi bir Betasına katıldıysanız tam sürümde iki önemli değişikliği farkedeceksiniz.Bunlardan ilki karakter hareket sisteminin yeniden düzenlenmesi diğeri ise NPC Health-Armor ve Damage sayılarının değiştirilmesidir.Division 2 de movement sistemi ilk oyuna göre çok daha farklı ve yavaş aslında bu değişiklik zorunlu olarak yapıldı.Tam sürümde ise movement sisteminin yeniden düzenlendiği ve karakter hareketlerinin bir miktar hızlandırdıklarını söyleyebilirim.Bunun dışında ise Betalara katılan oyuncular düşürülen TTK sürelerini halen yüksek bulmuş olmalılar ki tam sürümde Npc lerin armor ve health değerleri yarı yarıya düşürülmüş.

    Division 2 ilk oyundan birçok yönden ayrılan bir oyun olmuş.Divisionu 1.8 yamasına kadar olan sürecini yakından bilen birisi olarak yeni oyunda kendi ifadelerinde olduğu gibi derslerine iyi çalışmışlar.İçerik olarak dopdolu bir oyun yeni başlayacakları bekliyor olacak.Oyundaki görevler temel olarak ana ve yan hikaye görevleri dışında Settlementlerden oluşuyor.Bunların dışında ise haritada belirli bölgelerde aktiviteler yer alıyor.Görev tasarımları yine oldukça başarılı fakat bu sefer sadece ana görevler değil yan görevlerde oldukça özenli hazırlanmışlar.Settlementleri ilgili görevleri yaptıkça geliştiriyorsunuz bunlarda size en başta deneyim puanı olmak üzere çeşitli blueprintler kazandırıyor.Açık dünyası yani PvE içerikleri bakımından oyun oldukça fazla içerik barındırıyor.

    Dark Zone'lardan bahsedecek olursam her bir DZ bölgesinin ilk görevi bölgeyi keşfetmek üzerine kurulu yani ilk girişte doğrudan diğer oyuncularla aynı serverda olmuyor bir nevi hazırlık görevini tamamladıktan sonra erişime açılıyor.3 adet DZ bölgesinden iki tanesini keşfettim ve hem ortam olarak farklılar hemde farklı oynanış türüne sahipler.Bu nedenle oynanan DZ bölgesine göre bir set düzeni ile girmek gerekecek.DZ de açık dünyaya göre daha kaliteli loot düşüyor ve her loot virüslü olmuyor.Landmarkları temizledikçe bir adet item envanterinize düşüyor ve etrafta yer alan chestlerdende virüssüz item elde edebiliyorsunuz.DZ için oyunda ayrı bir perk sistemi mevcut ve oyun tarzınıza göre bu perkleri gerekli levellere ulaşınca dağıtabiliyorsunuz.Ayrıca belirli bir oyun içi kredi karşılığındada perkleri sıfırlayabiliyorsunuz.

    Oyundaki silahların çoğu ilk oyundakilere benzerler fakat talentler ve major özellikler bakımından bazı silahlarda önemli değişiklikler var.Örneğin ilk oyunun en çok kullanılan Assault Rifle silahları olan Lightweight M4 ve LVOA-C Rifle yani tek tek ateş ettiğiniz bir silaha dönüştürülmüş.Bu tarz önemli değişiklikler bulunuyor.Silah modları ise bir özelliği geliştirirken başka bir özellikten kayba neden oluyor.Silah talentleri ise ilk oyundaki gibi çeşitli gereksinimleri sağlayınca aktif oluyorlar.Oyuna başladığınız ilk andan itibaren Brand Setler ile karşılaşıyoruz.İlk oyunda 30 levele ulaşıncaya kadar elde ettiğimiz lootlar önem taşımıyordu fakat Division 2 de 1.seviyede set oluşturmaya başlıyorsunuz.Bu nedenle oyun tarzınıza ve seçeceğiniz Uzmanlık alanına göre end game içeriklere ulaşmadan önce mümkün olduğunca tüm silahları ve gearları denemenizi öneririm.

    Division 2 nin PvP sinden bahsedecek olursam açıkcası PvP içeriklerinin PvE kadar fazla olmadığını belirtmem gerekiyor.İlk oyundan bilinen 4 vs 4 oynanan Skirmish modu yanısıra yine 4 vs 4 olarak oynadığınız 3 adet bölgeyi ele geçirip oyun sonuna kadar korumaya çalıştığınız Domination modu yer alıyor.Bu modlar oyun başı oylayabildiğiniz 3 farklı haritada oynanıyor ve Normalization sisteminin sürekli aktif olduğunu belirtmem gerekiyor.PvP dede TTK süreleri epey düşük yani hızlıca düşürebiliyor ve hızlıca düşebiliyorsunuz.Dark Zone PvP de ise Occupied DZ ler açılmadan diğer DZ lerdeki PvP çok fikir vermeyecektir.Occupied DZ ler açık olmadığı için bununla ilgili ilerleyen dönemde gözlemlerimi paylaşacağım.Oyunun çıkış içeriklerinde daha çok PvE ağırlıkta fakat ilk oyunda olduğu gibi yeni PvP içerikleride eklenecektir.

    Oyunu oynadığım süredeki gözlemlerim bunlardı.End game sonrası içeriklerden ve Uzmanlıklardan ayrı olarak bahsedeceğim.Oyunu gayet başarılı buldum ve içerik olarak ilk oyuna göre daha dolu olduğunu düşünüyorum.Oyun henüz yeni çıkış yapmasına rağmen Betalardaki sorunların nerdeyse tamamı düzeltilmiş.Oyun bu süreçte hem daha iyi optimize edilmiş hemde kararlılık olarak daha iyi çalışıyor.Looter-shooter oyunlarını sevenler için kesinlikle öneriyorum.
    Oyun benim için bitti gibi,

    ben oyunda solo takılıyordum, control point 4 yapıp, orayı ele geçirme falan. Amacım biraz eğlence, biraz rahatlama falan idi, bir miktarcık kolay olsada, amacına hizmet ediyordu.

    Oyunu benim için tamamen bitirdiler, tüm buildlerim çöp olmuş, cp4'de gelen enemy leader'ı bitirmek için tüm AR mermimi harcadım, adamın yarı canı gitmedi. Kaç kere öldüm bilmiyorum.

    Zaten WONY dlc almadın, asla da almam. Ama conflict oynayınca bakıyorum, diğer adamlarda level 40 silahlar falan var. Geçmiş olsun...

    Yazık ettiler.
    Warlords Of New York güncellemesi sonrasında konuda çok fazla paylaşımda bulunmadım çünkü genişleme paketi sonrası gelen içerikleri oynayıp yeni end game seviyesine ulaştıktan sonra yazmayı daha uygun buluyordum fakat güncelleme sonrası konuda yapılan yorumlardan ötürü herhangi bir paylaşımda bulunmanın artık vakit kaybı olacağını düşünüyorum.

    WONY içerik olarak çok kapsamlı bir genişleme olsada bir bu konudaki yorumlara bakıyorum birde yurtdışı forumlarındaki yorumlara baktığımda arada bariz bir oyun bilgisi ve kalite farkı görülüyor.Bizde sadece WONY fiyatı konuşulurken yabancı oyuncular ise buildler,yeni itemler,egzotikler kısacası oyun içinde olan ne varsa her şey konuşuluyor ve paylaşım yapılıyor.Genelleme yapmak istemiyorum çünkü oyunu olması gerektiği gibi oynayan bildiğim oyuncular olsada Division 2 konusunda oyuncu grubumuzun yeterli bir oyun bilgisine sahip olmadığını düşünüyorum.Konuda yapılan yorumlarda bunu destekliyor çünkü halen WT5 nasıl olurum,gear yada silahları nasıl elde ederim,skilller ve perkler kısacası oyunun çok basit mekanikleri bile henüz kavranamamışsa bu durum oyunu anlama konusundaki eksikliği gösteriyor.Bu nedenle oyunu düzenli olarak oynayan az sayıdaki Türk oyuncudan birisi olarak konuda elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya ve oyunculara yardım etmeye çalışıyordum fakat oyuna ne zaman bir içerik gelse ilk çıktığı günden beri şikayet ve eleştiriden başka bir şey yapmayanlar nedeniyle bu yazdıklarım okunmuyor ve kaybolup gidiyor.Acaba bu kişilerin birgün şu konuda bir build nasıl yapılır yada bir talent ne işe yarar paylaştıklarını gördünüz mü,elbette hayır sadece eleştiri başka bir şey yok.Bu oyun Twitch'den yayın izlemek yada başka kişilerin hazırladığı buildleri yapmakla oynanmaz oyunun tüm olayı zaten kendi oyun tarzınıza göre kendi buildinizi oluşturmaktır.Oyun konusunda yeterli bilgiye sahip olmayanlarda her zaman yaptıkları tek şey olan eleştiriye başvuruyorlar.Division 2 elbette her oyun gibi eksiksiz bir oyun değil,hataları ve sorunları var ama yapılan eleştiriler oyun yerine tamamen genişleme paketinin ücretli olmasından dolayı eğer ücretsiz olsaydı eminim bu kadar eleştirilmezdi.Açıkcası WONY fiyatı sunduğu içeriğe göre günümüz koşullarında çok yüksek bir rakam değil,güncelleme öncesi bu paketin neden alınması gerektiği ve oyuna katacaklarını paylaşmıştım bunlara ballandıra ballandıra anlatanlar diyenler olmuş işte bu yüzden burada bir şey paylaşmanın zaman kaybı olduğunu belirtmek istiyorum.Oyunda ne gözlemliyorsak onu yazıyoruz ne eksik nede fazla ve bu yazdıklarımızı etraftan bakarak,izleyerek değil doğrudan oynayıp deneyimleyerek yazıyoruz.Zamanında burada defalarca yazdım Standart sürüm üzerini almayın Year 1 içerikleri herkese ücretsiz olacak dedim ama yazılanlar okunmuyor ki,WONY ye para tuzağı diyenler asıl para tuzağının Year 1 Pass olduğunun farkında bile değiller Year 1 Passın defalarca alınmaması gerektiğini burada yazdım ama WONY için aynısını söyleyemem çünkü bu paket içeriği bakımından öyle bir günde bitip kenara atılacak bir içerikte değil ve oyunu düzenli bir şekilde oynuyorsanız WONY mutlaka gerekli diğer türlü ara sıra oynuyorsanız hiç gereği yok.

    Son olarak bu konuda mesajımın ilk kısmında belirttiğim gibi bir şey paylaşmanın artık zaman kaybı olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.Halbuki WONY sonrası başta hikaye içeriği olmak üzere Gear 2.0,yeni rekalibrasyon ve rekalibrasyon kütüphanesi,yeni talentler,egzotikler ve SHD seviye sistemi hakkında gözlemlerim vardı ama bu konuda bunların okunmayacağını bildiğim için yazmayı uygun bulmadım.Umarım sürekli eleştiride bulunanlar bir farklılık yapıp birgün şu konuda bir build nasıl hazırlanır yada talentler nasıl çalışır paylaşılarda bizlerde görmüş oluruz.Ne zaman oyun hakkında konuşulmaya başlanır o zaman paylaşımlara devam etmek daha uygun olacaktır diğer türlü benden buraya kadar.

    Selametle.
    Teşekkür ederim.

    Episode 3 içeriği,Warlords Of New York genişleme paketi ve Dark Zone ile ilgili elde ettiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.

    Episode 3 ile gelen içerikler bildiğiniz üzere 2 ana görev ve Year 1 Pass sahiplerinin oynayabildiği 2 yeni Classified görevlerden oluşuyor.Bunların dışında ise bir adet egzotik AR ve diğer sınıflarda birkaç yeni silah daha eklendi.Bunlar dışında ise oyunun şu an için son uzmanlık sınıfı olan Firewall Specialization eklenmişti.

    Ana görevleri oynadım ve bu görevler daha çok Warlords Of New York genişlemesiyle gelecek yeni hikaye görevlerine bir ön hazırlık yapıyor.Yeni sınıfı güncellemenin geldiği gün kullanmaya başladım ve sınıfın aktif-pasif perklerini tamamlamaya çalışıyorum.Oyunda şu an için herhangi bir builde ihtiyacım olmadığından dolayı görevler dışında kullandığım tek sınıf Demolitionist çünkü bu sınıf benim daha çok oynadığım kısım olan PvP de en etkili olanı,yeni eklenenlerden Gunner dışında açıkcası PvP de etkili olan fazla bir sınıf yok bu nedenle 3 Mart tarihine kadar Demolitionist sınıfıyla kullandığım PvP buildimle oynamaya devam edeceğim.

    Oyunda gear ve silahlar için herhangi bir değişiklik henüz yok bu nedenle Gear 2.0 a kadar mevcut buildler aynen kullanılabilir durumda fakat 3 Mart tarihinde yayınlanacak olan genişleme paketi güncellemesiyle birlikte Title Update 8 güncellemesi ve Gear 2.0 tüm oyuncuların erişimine açılacak.Gear 2.0 için herhangi bir PTS bilgisi henüz bulunmuyor aslında yeni Gear düzenlemesi epey bir süre önce hazırdı ama genişleme paketi ile seviyeler artacağından dolayı Gear 2.0 da genişleme paketi ile birlikte yayınlamaya karar verdiler.

    Warlords Of New York genişleme paketi ile ilgili edindiğim bilgiler doğrultusunda bu paketi ayrı olarak alan yada ek paketi içeren sürümü tercih edenlere Level 30 Boost adı altında doğrudan New York bölgesine erişmeleri için bir kolaylık sağlanıyor ve Level 30 Boost ile karakterler doğrudan 30.seviyeye ve World Tier 5 e ulaşırken tüm ana,yan ve gizli görevler yapılmış halde oluyor.Bunun dışında ise ana oyunla birlikte gelen 3 uzmanlık(Sharpshooter, Demolitionist, Survivalist) sınıfının tüm puanları tamamlanmış oluyor.Ayrıca bu özellik sayesinde karakter üzerinde 500 Gear Skorlu silah ve gearlarda hazır olarak gelecek.En önemliside tüm blueprintlerinde elde edilmiş olduğunu belirtmem gerekiyor.

    Genişleme paketindeki görevlere başlayan oyuncular 40.seviyeye ve 5 ana görev,bu görevlere bağlı 8 adet yan görevi tamamlayana kadar bu bölgede oynayacaklar ve görevleri tamamlayana kadar Washington D.C. ye geri dönülmeyecek.Bu nedenle yeni bir Base of Operations(BoO) yeni bölgede yer alacak.40.seviye sonrası aktif olacak "İnfinite Progression" sistemiyle her seviye sonrası karakter güçlendirebilecek ve 40.seviyeye ulaştıktan sonrada her iki bölgede oynanabilecek.Bu seviyedeki oyuncular için ilk oyundan hatırladığımız "Legendary" zorluk sistemi aktif olacak(ilk aşamada Roosevelt Island,Capitol Building,District Union Arena görevleri)ve sadece 40.seviye oyuncular bu zorluk seviyesinde oynayabilecekler.Yine ilk oyundan bilinen gruplar Rikers ve Cleaners dışında LMB lerinde Black Tusk ile birlikte bölgede yer alacağı bilgisi paylaşıldı.

    Yeni genişleme paketi yayınlandıktan bir hafta sonra her biri 3 er ay sürecek sezonlar başlayacak ve sezonlar boyunca Global Eventlerdekine benzer şekilde o sezona özgü "Global Modifier" olacak.Yeni genişleme paketi ile birlikte tüm açık dünyanın zorluk seviyesini istediğimiz gibi değiştirebileceğiz ve tüm kontrol noktalarının bizde yada tamamen düşman elinde olmasını seçebileceğiz.Artan zorluk sezonlarda daha fazla deneyim puanı elde etmemizi haliylede sezonlardaki özel ödüllere daha hızlı ulaşılmasını sağlayacak.

    Dark Zone içinde önemli değişiklikler geliyor.Bunların başında DZ Deneyim puanı sadece PvP,başarılı olarak yapılan çıkarmalar ve Supply Dropların alınmasıyla elde edilecek.DZ de düşen tüm lootlar kontamine ve ekstrakte edilmesi gerekecek.Kontamine gearların attributeleri artık görünür olacak ve DZ VOIP varsayılan olarak açık olacak.İsteğe bağlı olarakta ekip için yada tamamen kapalı olarak seçilebilecek.DZ için yeni bir para birimi ekleniyor ve bu sadece PvP sonucunda yani oyunculardan yada Rogue ajanlardan elde edilebilir olacak.Açıklananlardan son olarak Signature silah kullanımının ise DZ den kaldırıldığını belirtmek istiyorum.

    Bu notlar henüz paylaşılanlardan oluşuyor,tüm yama notları ise 2 Mart tarihinde yayınlanacak.Warlords Of New York genişlemesine kadar aslında bizler için yapacak fazla bir şey bulunmuyor.O güne kadarda Perfectly Clutch ve Berserk'ten oluşan Krit AR buildimi PvP de kullanmaya devam edip sonrasında yeni setler için hazırlıklara başlayacağım çünkü yeni güncelleme sonrası tüm buildler artık bir işe yaramayacak.Dün paylaşılan ve yeni gelecek olan bir gear sette(System Corruption) 40.seviye karakterin 720k Armoru ve 270k Healthi mevcuttu aynı zamanda set bonusu sayesinde armor kiti sınırsız bir şekilde kullanma ve armorkit kullanımı sonrası 20 sn lik cooldownda % 50 bonus armor kazanımı elde edildiği görülüyordu.Bu nedenle 3 Mart'tan sonra oyunu yoğun bir şekilde oynayacağımı düşünüyorum :)
    Rica ederim.Mesajınızda alıntı yada cevapla seçeneğini kullanırsanız mesajınızdan haberdar edileceğim için daha iyi olur.Lady Death ile oluşturduğum PvP buildleri paylaşayım.Bu sayede silahı düşürmeden önce buildler konusunda fikir sahibi olursunuz.



    Setler sırasıyla Foundry Bulwark(İntimidate Body Armor-Perfect Adrenalin Rush(Matador)Backpack),Lady Death Damage Close Range Build,Lady Death Melee(+1000% Melee Damage),System Corruption Damage Build ve bonus olarak Eclipse Protocol Burn Status Effect şeklindedir.TU10 ile birlikte artık PvP temel hasarları düştüğü için çok yüksek armora(örneğin 2 M) gerek kalmıyor.Bu seferde damage çıkaramıyorsunuz.Bu nedenle setin core attribute özelliği nedeniyle 1.6 M armorla en yüksek armoru Foundry Bulwarkta tercih ediyorum.Genelde 1.1-1.3 M civarındaki armor yeterli geliyor.
  • İlk oyundaki eksikleri giderip "tam" oyun çıkarırlarsa efsane olabilir. Tabi yine her şeyi dlcler ile ekleyeceklerse kestane olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    İlk oyundaki eksikleri giderip "tam" oyun çıkarırlarsa efsane olabilir. Tabi yine her şeyi dlcler ile ekleyeceklerse kestane olur.

    aynen hocam bu oyunun o kadar potansiyeli var ki ubisoft neden böyle hatalar yapıyor anlam veremedim ilk oyunda. ilk oyun dediğin gibi hatalı çıktı ve bir sürü ekstra dlc eklediler tamam bazen dlclerin gelmesi iyi olabilir oyunun devam etmesi içinde ubisoft çok abartıyor.

    Şahsen ilk oyunu çok beğendim hatalarına rağmen dediğim gibi bu oyunun çok fazla potansiyeli var ama ubisoft değerlendirmiyor keşke oyunculardan fikir alsalar ve uygulasalar diyeceğim de adamların gözünü para bürümüş :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam gibi bi hikaye modu şart hocam birde hikaye modunu ayrı online modu ayrı olmalı bence hikaye modunda mmo oyun modundan çıkılmalı gerçekçi öldürme olmalı bi adama 2 şarjör boşaltılmamalı online modda o olabilir sonucta oyunun yapısı bu ilk oyun büyük potansiyeldi ama ne yazık ki e3 te gösterdikleri gameplayle alakası yoktu oyunun ubisoft bir potansiyeli iyi kullanamadı o güzelim atmosferi haritayı sırf online oyun yapıcam diye çok bozdu tabi bunlar benim fikrim aksini düşünen arkadaşlara saygım sonsuz 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun gibi yüzlerce saatimi harcayacağıma eminim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine 16371 sene sonra çıkar

    Şu duyurulari oyunun çıkışına yakın yapsalar daha çok satış yaparlar aslinda neden 2-3 sene sonra cikarcaklari oyunun duyurusunu yaparlar onu hic anlamadim

    İlk oyunu sevmistim keyifliydi bunuda alirim buyuk ihtimalle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 9 Mart 2018; 16:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe şart artık ubisoft. Yetti artık ırkçılığın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirBayR -- 9 Mart 2018; 17:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım.
  • The Divisionu aktif olarak oynamaktayım ve oyuna gelen güncellemelerle birlikte oyun ilk çıktığı döneme göre epey gelişme gösterdi.Özellikle 1.8 yaması ile birlikte oyun içi yapılabilecek aktivite sayısı eskisine oranla daha fazla ister pvp istersede pve oyuncuları için alternatif görevler mevcut.Ben genelde pvp oynadığımdan setlerimi oluşturduktan sonra last stand,skirmish ve dz pvp oynuyorum.Bu oyun modları daha çok pvp oyuncuları için olsada bunların yanısıra underground,günlük/haftalık görevler,legendary missionlar vs gibi pve aktiviteleride eskisine oranla geliştirildi.Kısacası her oyuncuya göre görevler içeriyor.İlk çıktığı hali ve ardından geçen süreçten içerik anlamında daha üretken bir oyuna dönüştüğünü söyleyebilirim.Grafikleri ise açıkca söylemem gerekirse üzerinden uzun sayılabilecek bir süre geçsede bu downgradeli haliyle güncel birçok oyundan daha iyi görünüyor.Optimizasyon sorunlarıda büyük ölçüde giderildi.Her ne kadar yeni oyun üzerinde çalıştıklarını açıklasalarda ilk oyuna 2. yeni güncelleme daha gelecek ve The Division Eylül ayına kadar her ay aktiviteler(global eventler,yeni legendary görevler vs.) barındırıyor olacak.

    2.oyun ilk oyunun şu anki haliyle çıkış yapsa bile ilk oyunu önceden oynayıp bırakanlara farklı görünecektir fakat özellikle bug ve glitchlerden mümkün olduğu kadar arındırılmalı ve dahada önemlisi gerçekten işe yarayan bir anti hile sisteminin eklenmesi gerekiyor.Her ne kadar şu an eskisi kadar olmasada yinede karşınıza çıkabiliyorlar.Yeni oyunu merakla bekliyorum umarım fazla bekletmezler.




  • İlk oyun, fikir bazında harika, ancak bitmemiş ve biraz sorunlu bir oyundu. Yine de yamalar ile, ek içeriklerle düzelttiler oyunu. Çok da keyifliydi oynaması.

    Eğer bu kez gerçekten bitmiş bir oyun olarak gelirse iyi sükse yapar. Kendini de oynatır mutlaka.
  • Yeni haber : The division 2 31 mart 2019 dan önce Çıkacak

    Oyunun birinci versiyonu ile milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kuran Ubisoft, The Division 2’Nin geliştirilmesiyle ilgili de şu sıralar çalışmalarını hızlandırmış durumda. İnternete sızan bilgiler ile öğrendiğimiz The Division 2, oyunculara zengin bir içerik ve gerçekçi bir çatışma ortamı sunacak. Birinci versiyonundan tamamen farklı bir yapı ile karşımıza çıkacak olan yapım, yine Massive Entertainment liderliğinde geliştirilecek.

    Oyunun yeni sürümümün geliştirilmesinde Snowdrop oyun motorunun son sürümü kullanılacak. The Division 1’in oyun direktörü olan Julian Gerighty geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama da, oyunun ilk sürümünde gerekli tecrübeyi elde ettiklerini ve ikinci versiyona bu tecrübeyi katacaklarını belirtmişti. 31 Mart 2019’dan önce piyasaya çıkış yapacağı öğrenilen oyun, AAA kalitede olacak. İlk versiyona göre daha geniş ve daha zengin bir içeriğe sahip olacak olan yapım, 2019’da karşımıza çıkacak.

    Oyunun net çıkış tarihi belirsizliğini korumaya devam ederken, The Division 2 hakkında tüm bilgiler 11 Haziran’da düzenlenecek olan E3 2018’de açıklanacak.










  • İlk oyunun aynısı bu.
  • The Division 2 Uplay üzerinden ön siparişe açıldı.Henüz steame gelmeyen yapımın Uplay üzerinde standart sürümü 209 TL,Gold 349 ve Ultimate sürümü ise 385 TL den ön siparişe açılmış.100 Uplay puanınız varsa %20 oranında indirimle satın alabilirsiniz.

    Herhangi bir sürümü ön sipariş yapanlar özel betaya erişim hakkı kazanacaklar,gold yada ultimate sürümlerini tercih edenler tam sürüme 3 gün erken erişecekler.Oyun içerik açısında ilki gibi uzun süreler oynanabileceği için her ne kadar yüksek fiyatı olsada Ultimate edition yada gold edition alınmalı standart sürüm açıkcası pek tercih edilebilir durmuyor.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Cidden deli paralar bir oyuna bu kadar para verirsem hiç çıkmamam gerekir. :)
  • Hayal kırıklığı olacak. En azından, çıktıktan sonra 6 ay beklemek lazım bug vb düzelmezi için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division 2 nin alfa sürümüne katılma hakkı elde ettim.Ubisoft'tan bugün gelen mail doğrultusunda 15-18 aralık tarihleri arasında The Division 2 nin alfa sürümünü oynayabileceğim.Division oynadıysanız maillerinizi kontrol edin çünkü Ubisoft'tan alfaya katılım hakkı elde etmiş olabilirsiniz.Alfa ile ilgili herhangi bir oyun içi paylaşım yapılamadığını ve içeriklerin NDA yasağı altında olduğunu belirtmek isterim.Alfa yarın başlayacak ve katılma hakkı elde edenler önyükleme yapabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Aralık 2018; 5:5:26 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    ubisoftun tüm alpha betalarına katılmış biri olarak bu sefer seçilememişim halbuki çok merak ediyorum
  • Bugisofttan yeni balon geliyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Sizin yüzünüz gülecek desenize
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.