Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
53
Favori
144.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skyrim'i bilgisayarda daha uzun süreler oynanabilir hale getiren, kalitesini artıran, mantık hatalarını azaltan kısacası oyunu mükemmelle yaklaştıran eklemelerdir modlar. Forumda araştırdım fakat birkaç dağınık konu dışında adamakıllı konu bulamadım o yüzden hazırlamaya karar verdim eğer gözden kaçırdığım konu varsa uyarın lütfen
    İlk önce modların kurulumu için gereken programları tanımakta ve tabii ki kurmakta fayda var
    • Skyrim'in son güncellemesi
    • Skyrim Script Extender (SKSE olarak geçer)
    Linki =http://skse.silverlock.org/
    Kurulumu çok kolay. İndiriğiniz dosyayı açın, içindekileri Skyrim'in ana klasörünün içine atın (Data klasörüne değil!)
    Not = Oyunu açarken artık kendi exe'sinden değil, "skse_loader.exe" ile açıyoruz.
    • Nexus Mod Manager (NMM, Modları zahmetsiz bir biçimde kurmak için gereken ana program)
    Linki =http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager/
    Normal program gibi kurun.
    Şimdi programları yükledik, peki modları nerden ve nasıl indireceğiz? İşte cevap;
    http://skyrim.nexusmods.com/ Bu site bizim mod kaynağımız. İlk önce girip üyelik almanız lazım ki siteden mod indirirken NMM ile indirebilelim.
    Sitede bir moda girdiğinizde işaretlenmiş bölümden indirebilirsiniz çoğu modu.
     The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]
    NMM ile ilgili sorusu olan varsa bu konuda sorabilir elimden geldiği kadar yanıtlarım
    Peki yüzbinlerce mod arasından ihtiyacımıza uygun modu nasıl bulacağız? O kısımda da forum devreye giriyor Yani kurduğunuz beğendiğiniz beğenmediğiniz modları ne eklediğini kısaca yazarsanız herkes yararlanabilir sanırım.

    @solitude_within nickli arkadaştan alıntı = " Bu arada NMM yığınla modu bir anda yüklemeyecek kişi için uygun bir mod manager. Öyle bazıları birbiriyle çakışabilecek ya da birbirinden faydalanabilecek, üst üste binecek mod kullanıyorsanız Wrye Bash kullanmak zorundasınız. Bu mod sayısıyla da alakalı bir durum. Aynı anda çalıştırdığınız mod sayınız 20' yi falan bulunca kafadan Wrye Bash' e muhtaçsınız... " Teşekkür ederim bu bilgiyi eklediği için.

    ÖNEMLİ NOT= Bu modların hepsi birbiriyle uyumu çalışmayabilir. Hepsini birden kurmak yerine, tercih ettiklerinizi ve modları teker teker kurup denemeniz yararınıza olacaktır


    - SkyUI = Oyunun menülerinin konsollar için yapılmış olması nedeniyle menülerde gezinmek tam bir işkence. İşte bu mod menüleri "Bilgisayar Dostu" yapıyor. Bilgisayarda oynuyorsanız bu mod sayesinde çok rahat edeceksiniz

    - A Quality World Map = Oyunun haritasını sadece fast travel için kullananlardan mısınız? Daha kaliteli harita sunan mod ana yolları, ara yolları haritaya belirgin bir şekilde eklemek dışında, haritadaki sisli bulutlu ortamı temizlemek veya haritayı kağıt çizimine çevirmek gibi işleri de başarıyla yapıyor.

    - WATER - Water And Terrain Enhancement Redux = Yine konsolların azizliğine uğradığımız bir konu. Oyundaki su dokularının topraktan farkı yok değil mi? Oyundaki suyu gerçek su yapan mod çok iyi ve her ayrıntısına kadar düşünülmüş neredeyse. Suya birşey düştüğünde iplemeyen su, akıntı olsun olmasın suda sabit duran cisimler, önündeki engellere aldırmadan engelin içinden geçen su gibi hatalar bu mod sayesinde artık tarihe karışıyor.

    - Enhanced Blood Textures = Çok basit olmasına rağmen gerçekçiliği artıran bir mod. Adından da anlaşıldığı gibi kan grafiklerini düzenliyor. Npc'lerden çok az kan çıkıyor ve tatmin olamıyorum diyenlerin arayıp bulamadığı nimet

    - Glowing Ore Veins 300 = Madencilikle uğraşıyorsunuz fakat uyduruk demir madenini bulmak bile saç baş mı yoldurtuyor? Modcular bu eksiği farkedip oyundaki madenlere daha parlak bir görünüm vererek madenlerin farkedilmesini kolaylaştırıyor.
    -----------------------------------
    - Categorized Favorites Menu "SkyUI" modu gibi olan bu mod da Favori menüsünü mouse ile daha aktif kullanmamıza olanak sağlıyor.

    - Unofficial Skyrim Patch = Oyundaki yüzlerce bug'ı düzelten mod. Kesinlikle kurulması gerekenler listesinde olmalı.

    - Static Mesh Improvement Mod = Oyundaki 500 farklı cismin 3 boyutlu modelini daha kaliteli hale getirmeyi hedefleyen mod. Şu an 333 ayrı cisim yapılmış ki az buz bir sayı değil yükleyin ve dünyadaki farkı göreceksiniz

    - Project Reality - Climates Of Tamriel - Weather - Lightning = Bu mükemmel mod Skyrim'in dünyasına 500den fazla hava durumu koşulu ekliyor,bu modu yükleyince 2000den fazla günün hiçbiri birbiriyle aynı hava şartlarını içermeyecek. Yüzlerce hava koşulu eklemekle kalmayıp, gökyüzünün dokusunun kalitesini artıyor, güneş ışıklarının vuruş açısını, şeklini düzeltiyor ve daha sayılamayacak kadar havayla ilgili yenilik ekliyor.

    - Fores New Idles = Dediğim gibi animasyon modu çeşit çeşit animasyon ekliyor. Kurulumu dahttp://skyrim.nexusmods.com/articles/540 burada resimli olarak anlatılmış durumda. Bu adımları eksiksiz yaptığında modu kullanabilirsin
    -----------------------------------
    - The Dark Brotherhood Resurrection = Geleneksel Dark Brotherhood Skyrim'de de var diye sevinip görevlerin azlığından büyük hüsrana uğrayan katil, bu moda çok sevineceksin. Çünkü bu mod guilde tam olarak 22 görev ekliyor. 4 saatten fazla oynanış süresine sahip ve diyalogların tümünün seslendirilmiş olmasıyla kalmayıp 2 adet follower ekleyen modu görmezden gelme

    - Fantasy Music Overhaul = Bu mod da oyun için müziklerin azlığından şikayetçi olanlar için. Fantastik müziklerden güzel seçmeler ekleyen ve her ortama uygun müzikleri koyan bu modu denemeden geçmeyin derim.

    - Wet and Cold = Skyrim Tamriel'in en kuzeyinde soğuk ve sert bir iklime sahip çoğunuzun bildiği gibi. Fakat bu soğuk iklimi tam olarak yaşayamıyor musunuz? Yağmur yağınca dışardaki npclerin evlerine veya kapalı bir yere girmesi, dışarıda durmaları gerekiyorsa kapşon(hood) takması, karlı ortamlardan herkesin (atların bile) ağzından duman çıkması ve üstünüzdeki kıyafetlerin karlı bir görünüme bürünmesi ve bunun gibi birçok gerçekçiliği ön planda tutan bu mod sayesinde oyunu oynarken donacaksınız

    - Deadly Dragons = Oyunun ana hikayesi ejderhalar üstüne kurulu ve ilk bölümde Helgen'i darma duman eden bir ejderhayla karşılaşıyoruz. Teoride hikaye böyleyken pratikte atlardan bile güçsüz olduğunu söyleyebilirim. Deadly Dragons modu, Bethesda'nın düşünüp yapamadığını yapıyor ve en uyduruk ejderhada bile taktik yapmaya zorluyor. 10 Skeever karşısında normal ejderhanın ölümüne gülerek bakıyorsanız bu modu yükleyin, bakmıyorsanız da yükleyin ki güzelim ejderhaların şanı kalsın

    - Run For Your Lives = Bir üstteki mod ile beraber kullanıldığında mükemmel uyumlu olacağını gördüğünüz mod. Bir handa kaldınız ve dışarı çıktınız, tam o anda bir ejderha gelip ortalığı kasıp kavurmaya başlıyor. Fakat bizim 5 sn önce tarlada çalışan çiftçi dayımız elinde orakla ejderhaya dalıyor. Böyle şey olur mu yahu? Neyseki mod bizi böyle saçmalıklardan kurtarıp normal npclerin (guardlar vs hariç) ejderha görür görmez kaçmasını sağlıyor.
    -----------------------------------
    - Bandolier - Bags and Pouches = Taşıma sınırı ne kadar Oblivion'dan fazla olsa da yine de çoğu kişi için sıkıntı. Bu mod sayesinde oyuna, karakterimizde kullanabileceğimiz sınırı artıran çantalar ve keseler ekliyor. 7 farklı bölgeye takılabilen, 67 farklı çanta ve kese var ve herhangi bir zırhımızın yerine geçmeden ekstra slotlara takılıyor.

    - JaySUS Swords at Skyrim = Oyuna birbirinden farklı 53 adet silah ekliyor. Neler eklediğini görmek isterseniz girdiğiniz sayfada biraz aşşağı inmeniz yeterli olacaktır

    - Immersive Armors = Skyrimnexus'taki en iyi ve kaliteli zırh modu. Oyunun ruhunu ve dengesini bozmadan onlarca zırh seti ekliyor.

    - Immersive Weapons = Yine silah ekleyen bir mod. Ama "herhangi bir" mod değil yukarıdaki modu yapan kişilerin ikinci şaheseri olur kendileri. Yine oyunla uyumlu ve dengeli tam 203 adet silah ekliyor.

    - UFO - Ultimate Follower Overhaul = Oyundaki follower'ları kullanan ve biraz daha geliştirilmesi gerektiğine inananlar, buyrun yumulun Yanınıza follower alma limitini 15'e çıkarmaktan follower'larınızın ata binmesini sağlamaya kadar onlarca yenilik sunuyor. Tam detay için Description kısmını okuyabilirsiniz.
    -----------------------------------
    - Alternate Start - Live Another Life = Elder Scrolls klasiği olan "sıkıcı ilk 10 dk" kısmı bu mod sayesinde ortadan kalkıyor. Karakteriniz Helgen'e giden bir tutsak değil de sizin seçeceğiniz bir özegeçmiş ile başlıyor oyuna. Oyunun gidişatını değiştirmese de baştaki Helgen bölümünü sıkıcı bulanlar için birebir.

    - T3nd0s Skyrim Redone = Perk sistemini beğenmeyen, yaptığı karakteri özel hissedemeyen çoktur sanırım orjinal Skyrim perkleriyle. Bu mod Skyrim'deki tüm perk sistemini yeniliyor ve genişletiyor. Tavsiye ederim çok mantıklı yapmış yapanlar Ve bu modu kullanabilmek için aşşağıdaki mod da lazım.

    - Skyrim Uncapper = Oyundaki 100 level sınırını kaldıran ve bütün yeteneklerinizin 100'den yukarı çıkmasını sağlayan mod.

    - Hunting In Skyrim = Skyrimdeki lonca sayısı az veya benim karakterime göre değil diyorsanız, belki de Hunter Guild yani avcı loncası ekleyen bu mod tam sizliktir Avcılıkla ilgili her şeyi düşünüp eklemişler oyuna ve loncanın kendine özel görevleri, ödülleri, yarışmaları vs var.

    - Thieves Guild Requirements = Savaşçı veya büyücü olmanıza rağmen Brynjolf size potansiyel bir hırsız gözüyle bakıyor ve zorla Thieves Guild'e katmaya çalışıp sinirinizi bozuyorsa bu modu kurmanız yeterli olacaktır. Hayatında hiç hırsızlık yapmamış biriyseniz artık yanınıza yaklaşıp sizi zorla Guilde katmaya zorlamayacak.
    -----------------------------------
    - Archmage Tolfdir = College of Winterhold görevlerini bitirdiniz, sonunda Archmage ünvanını kazandınız fakat bu ünvanı haketmediğinizi düşünüyorsunuz. (Bence de haketmiyoruz çünkü orada senelerce çalışan emek veren kişiler varken 1 hafta önce katılan yeni yetme bizim archmage olmamız mantıksız) Buyrun size Tolfdir'e Archmage rütbesini vermeniz için gereken mod

    - Midas Magic - Spells in Skyrim = Efsane Midas Skyrimde! Obliviona yüzlerce büyü ekleyen Midas Magic bu sefer de Skyrim'e onlarca büyü ekliyor. Büyü azlığından şikayetçi olanlara birebir.

    - Character Creation Overhaul = Bir Orc karakterin çok iyi bir büyücü veya Dark Elfin savaşçı olması gibi mantık hatalarını gideren ve kesinlikle edinilmesi gereken bir mod. Kısaca özetlersek mod oyunun başında karakter, birthsign, birincil yetenekler ve birincil attribute seçtirip bu seçeneklerimizin kalıcı olmasını sağlıyor. Yani durmadan birthsign değiştiremeyecek veya büyücü odaklı bir karakter yaratmışken hadi savaşçı olayım diyemeyeceksiniz. Aslında zorunluluk yok ama büyücü karakterinizin kılıç ve level gelişimi daha yavaş olacak. Obliviondaki karakter seçimini özleyenler bu modla hasret giderebilirler

    - Winter is Coming - Cloaks = Skyrim'in soğuk ikliminde eksik olan bir şeyler var. Sanki insanlar çok.. çok ince giyiniyor evet böyle açıklanabilir sanırım. 93 cloak çeşidiyle piyasaya giren mod bu eksiği kapatıyor. Görünüş açısından hoş durmakla beraber ekstra özellikler de verebilen pelerinler bütün npcler ve dragonborn tarafından beğenildi, eminim siz de beğeneceksiniz

    - The Dance of Death = Son hamleyi yaparken düşmanın kafasını koparmak veya düşmanın ayağına dev çekicimizle vurup yere düştüğünde kafasını ezmek gibi hoş görünen "killmove" dediğimiz sinematik biçimde bize sunulan bu hareketleri hepimiz seviyoruzdur. Fakat artık aynı hareketleri yapan karakterimizi izleye izleye bıkkınlık oluyor bir yerden sonra... İşte tam bu noktada modumuz devreye giriyor. Resmen görsel şölen sunan mod her silaha farklı onlarca killmove ekliyor. Linkteki videosunu izleyip vakit kaybetmeden indirin
    -----------------------------------
    - Skyrim Monter Mod = Adından da anlaşılabileceği gibi yaratık modu. Deyip kısaca kesemiyorum çünkü devasa bir yaratık modu Modun 3 farklı versiyonu var, Replacer (evrendeki hali hazırda bulunan yaratıkları yeni tasarladıkları tiplerle değiştiren ki lore dışı), Lore Friendly (ekstra yaratıklar ekleyen fakat bu yaratıklar elder scrolls serisinde isimleri geçenler) ve Others ( ekstra yaratıklar ekleyen fakat seriyle alakası olmayan. örnek olarak dinazorlar, nekkerlar vs). İstediğinizi "Downloads" kısmından seçip yükleyebilirsiniz.

    - Skyrim Monter Mod Additions = Üstteki modda bulunan yaratıklara özel yapılan mod, her yaratığın kendine özel olan derisinin kanadının tırnağının vs. toplanmasını sağlıyor.

    - Into The Depths = Riverwood'un kuzeyinde bulunan Silverfall madeni yıllardır kimsenin girmediği işlev görmez bir madendir. Fakat o gece, Riverwood'da yaşayan halk madenin içinden gelen garip sesler duyup ışıklar görür. Riverwood'a giden kahramanımız bu duyumu alıp madene bir göz atmaya karar verir ve herşey orada başlar. Skyrim için yapılan tamamıyla hikayeden bağımsız ama bir o kadar da başarılı bir mod olan "Into the Depths" şu ana kadar yapılmış belki tek ve en güzel korku modudur. Denemenizi tavsiye ederim fazla korkak değilseniz

    - Footprints = Npcler ve hayvanlar için karda yürürken ayak izi ekleyen küçük ama etkili bir mod

    - ApachiiSkyHair = İsmi ne kadar hoşuma gitmese de çok güzel bir saç modu Sims 2 ve Witcher oyunlarından esinlenerek hazırlanan modda 65 kadın, 41 erkek saç modeli var.
    -----------------------------------
    - Lovely Hairstyles = Yine yeni saçlar ekleyen bir mod. Fakat öyle uçuk kaçık saç modellerinin aksine oyunun yapısına ve ortaçağ temasına uygun saçlar ekliyor

    - The Eyes Of Beauty = Oyundaki gözleri yüksek çözünürlüklü ve son derece gerçekçi yapan bir mod.

    - Xenius Character Enhancement = Skyrimdeki bütün ırkların her bir parçasını elden geçiren bu mod kesinlikle yarattığınız karakterin ve npclerin kalitesini en üst seviyelere çekiyor.

    1 Şubat 2013

    Bugün paylaşacağım modlar Skyrim'deki şehirlerin, köylerin hanların vs. görünümünü, çok sade ve ölü olan ruhunu canlandıran modlar Gözle görülen farkı bırakın inanılmaz derecede canlı yapıyor ortamları merak edenler linklerden görsellerine ve videoların ulaşabilirler.
    NOT = Sistemi düşük olan bilgisayarlarda kasma yapabilir çünkü ekstra grafik ekliyor. Sisteminize pek güvenmiyorsanız deneyerek yapmanız yararınıza olacaktır.
    "Towns and Villages Enhanced" serisi ;

    - Whiterun

    - Riften

    - Solitude

    - Riverwood

    - Windhelm

    - Villages

    - Bonus Mod = SkyRevolution - Assault Rifles_Sniper Rifles and Sub-Machineguns = Ne kadar Ortaçağ temasını alt üst etse de, bazı insanların hoşuna gidebilecek bir şey. Oyuna 6 çeşit silah ekliyen modu hoşuna giden kullansın (Bir arkadaş sormuş silah modu yok mu diye onun üzerine koymaya karar verdim)

    3 Şubat 2013

    - Achieve That = Son zamanlarda en çok indirilen ve beğenilen modlar arasında yer alan "Achieve That" çoğunuzun adından da anlayabileceği gibi Skyrim'e achievement sistemi ekliyor. Bu sayede oyundaki yapılabilecek ama yapıldığında anlamı olmayan zibilyon tane şeyi yapmaya teşvik ediyor. Mesela; dünyadaki 13 tane standing stone'u bulmak normalde işe yaramaz değil mi? Bu mod sayesinde 13 taşın 13ünü de bulduğunuzda +1 perk puanı kazanıyorsunuz vs.

    - Better Dialogue Controls = Konuşma ekranında mouse sıkıntıları yaşayanlar için birebir. Konuşmalarda full mouse hakimiyeti sağlıyor.

    - Unofficial Dawnguard Patch = Dawnguard ek paketindeki bugları büyük derecede düzeltiyor.

    - Unofficial Hearthfire Patch = Hearthfire ek paketindeki bugları büyük derecede düzeltiyor.

    21 Ekin 2015
    Evet arkadaşlar, tekrardan aranıza katıldım. Biliyorum çok uzun zaman geçti burayla ilgilenmeyeli ama çok yakın zamanda konuyu takip edip çok sorulan soruları, sorunları ve en güncel halleriyle mod konusunu baştan aşağı tarayıp en yeni halleriyle bu iletiye ekleyeceğim. Takipte kalın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 21 Ekim 2015; 22:26:29 >



  • Öncelikle special edition versiyonunu oynamanı öneririm. Oldrimle vakit kaybetme. Stabilite açısından diyorum bunu. Special çok daha sorunsuz, stabil bir oyun oldrime göre. Türkçe yama ise; zaten bir tane var en iyi türkçe yama diye bir şey yok. Modlara gelince manuel indirip Mod Organizer 2 ile kurmanı tavsiye ederim. Önereceğim modlarsa şunlardır.

    - Skse64; mod değil modların çalışması için gerekli
    - SKYUI; arayüz modu
    - *FNIS; mod değil programdır. Animasyon modlarının çalışması için gereklidir.
    - *Loot; pluginlerin sıralanmasını sağlayan, varsa pluginlerdeki hataları söyleyen programdır
    - *SSE Edit; lootun temizlenmesi gerek dediği pluginleri bununla temizliyoruz.
    - Unofficial Skyrim Special Edition Patch; binlerce bugu glitchi düzeltiyor bu mod.
    - UNP Body Renewal; vücut modu.
    - Windsong Immersive Character Overhaul; karakterleri mankene çevirmeden daha güzel hale getiriyor.
    - Superior Lore Friendly Hair; SE'de yok bu sadece oldrimde var ama SE'de sorunsuz çalışıyor.
    - KS Hairdos; Saç modu. 600 den fazla saç ekliyor.
    - Salt and Windy KS Hairdos; KS Hairdos'un eklediği saçları daha bir güzel hale getiriyor.
    - Realistic Hair Colors; adı gibi saçların rengini daha gerçekçi hale getiriyor
    - Realistic Water Two; Sular daha bir güzel oluyor
    - Amazing Follower Tweaks; Takipçi modu. Birden fazla takipçi almayı, takipçileri, ölümsüz yapabilmeyi falan sağlıyor
    - Convenient Horses; atakipçielre at vermeyi, at üstünde savaşmayı, atla giderken item toplamayı falan sağlıyor. Mod ufak bir görev oalrak geliyor o görevi tamamlayınca tüm özellikleri açılıyor. Uğraşmak istemezsen konsola setstage CHIntro 100 yaz.
    - The Eyes of Beauty; gözleri daha güzel hale getiriyor
    - Racemenu; karakter özelleştirmeyi çok daha iyi ve detaylı hale getiriyor
    - Wildcat; kombat sistemini daha iyi hale getiriyor. Verilen alınan hasarı ayarlayabiliyorsunuz. Bende verilen hasar 0.25, alınan hasar 8. Yaralanmaları disable etmeni öneririm.
    - KS Dragon Overhaul 2; ejderhaları daha da zorlaştırabilir, ejder kemiği, ejderha pulu ağrılıklarını düzenleyebilirsiniz.
    - Ordinator; perk sistemini baştan aşağı değiştiriyor. Her bir perke karakter açıp kasabilirsiniz o derece detaylıdır.
    - RS Children overhaul; çocukların görünümü değiştiren, daha iyi hale getiren bir mod
    - Lanterns in Skyrim; skyrimin yollarına fenerler ekliyor. Geceleri gezmek daha keyifli böylece
    - Vivid Weathers ya da Obsidian weathers; hava durumu modları. İkisinden birini tercih edersin. Ben boyutu az, daha hafif diye obsidian kullanıyorum ama vivid de bayağı iyidir.
    - Cloaks of Skyrim; oyuna pelerin ekliyor
    - Winter is Coming SSE Cloaks; bu da yine oyuna pelerin ekliyor. Üstteki modla kullanılabilir.
    - Seductive Lips; dudaklar daha bir güzel :D
    - Horse Whistle; ıslıkla at çağırabiliyorsun
    - Better Females Eyebrows; bayan akrakterlerin kaşlarını daha bir kadınsı yapıyor
    - Simple Auto Unewuip Ammo; yaydan kılıca geçince ok üzerinde kalmıyor, otomatik gidiyor
    - A Quality World Map; haritadaki yolalrı daha belirgin hale getiriyor. Vivid versiyonunu kurmanı ve optionsdaki clear map sky'ı da yüklemeni öneririm.
    - Better Harvesting; bitkileri tek tek toplamak yerine duruma göre tek seferde 3-5-9 vs almanı sağlıyor.
    - College of Winterhold Light Pillar Fix; ufak bir fix modu. Kolejin dışındaki ışık sütunlarını fixliyor
    - Faster Get Up; daha hızlı kalkıyorsun.
    - Flashing Savegame Fix; oyunu kaydetmeye çalışınca menüde sürekli bir flash oluyorsa onu düzeltiyor.
    - Honed Metal & Ars Metallice; demirciliği daha iyi hale getiriyor. Demircilere sipariş verebiliyosun, cevher eritip külçe yapınca demirciliğin artıyor, büyücülere silahın tılsımını doldurtabiliyorsun vs.
    - More Dragon Loot; ejderhalardan daha fazla şey düşüyor.
    - Perks Points and More Golds From Bounty Quests; 10 levelden sonra haydut öldürme görevi yapmak daha da anlamlı hale geliyor.
    - Rich Skyrim Merchants; tüccarlar biraz daha zengin oluyor. 2tane şey satınca paraları bitmiyor.
    - Enhanced Blood; kan istiyorsan, adamın akfa koptu kan nerde diyorsan, bu mod onu gideriyor işte
    - Immersive Armors; lore dostu bir mod; oyuna bir yığın zırh ekliyor.
    - immersive Hud iHUD; hudu gizlemek istersen. Manzara resimlerini çekerken güzel oluyor :D
    - Glowing Ore Veins; dandik demir cevherini bulmaya 2 saat uğraşmıyorsun
    - Unread Books Glow; okumadığın kitapalr farklı renkllerde parlıyor. Büyü kitapları yeşil, yetenek puanı verenler kırmızı gibi.
    - Pretty Female Idles, Pretty Combat Animations, Pretty Sıd Idle; animasyon modları her birini kurduktan sonra fnis i çalıştırmayı unutma.

    GRAFİK MODLARI;

    - Noble 2k hd textures, SSE Osmodius veya Skyrim 2017 textures. Üçünden birini seçersin. Ben osmodius kullanıyorum.
    - Static Mesh Improvement Mod (SMIM)
    - Rustic clothing, forsworn, elder scrolls
    - aMidian Book of Silence armor, weapons; bir çok seçeneği var ama ben sadece bu ikisini kullanıyorum diğerlerine gerek yok. Bu mod oldrimdedir ama SE'de sorunsuz çalışıyor.
    - Forgotten Retex; SMIM'in düzeltmediği ufak tefek textureleri düzeltiyor.
    - Fangs and Eyes; vampirlerin görünüşünü daha da güzelleştiriyor
    - Nordic Snow; karlar daha bir güzel
    - Skaal Clothes HD
    - Pride of Valhalla; 3 versiyonu var sistemine göre en uygun olanını kurarsın. Biraz performans yer.

    Son olarak bazı modlar başka modlarla çalışmak için uygun patchlere ihtiyaç duyuyorlar. Bunun için harika bir mod var. Yani tek tek patch arayıp kurmana gerek yok. Kendisi otomatik olarak uygun patchleri işaretlediği için tek yapman gereken ileri ileri demek oluyor. Modun ismi; "QUASIPC - Qwinn's Unified Automated Self Installing Patch Compendium"

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar ki sanırım yeterli de olur.

    En önemli uyarıyı yapayım; mod açıklamalarına dikkat edersen çok bi sıkıntı yaşamazsın.

    Mo2 kullanımından da bahsedeyim.

    Mod Organizer 2 adlı bir klasör oluştur ve indirdiğin rar veya zip halindeki MO2 dosyasını oraya çıkart. O klasörün içine de Skyrim SE diye klasör oluştur. Ardından mos yolunu şuna benzer şekilde eç; "D:/Mod Organizer 2/Skyrim SE" diğerlerine dokunmana gerek yok. Managed game de şuna benzer olmalı; "D:/Oyun/Steam/steamapps/common/Skyrim Special Edition/skyrimse.exe" Mod kurmaya gelince modları manuel indirip MO2 de sol üstten 2. simgeden rar-zip neyse artık dosyasını seçiyorsun. Ardından sırasıyla;
    manual diyorsun looks good derse devam demezse modun adının azdığı kısma sağ tıklayıp looks good yazanaca "set data directory" yapıyorsun looks good deyince install deyip kuruyorsun. Unutmaman gereken şey loot, sse edit, fnis ve skse64 ü mo2 üzerinden çalıştırmak. En son loot ile pluginleri kontrol edersin; temizlenmesi gereken plugin varsa onları sse edit ile temizlersin. Error verirse kurman gereken bir mod vardır onu kurmamışsındır onu kurarsın veya aynı iş igören 2 tane mod kurmuşsan birini kaldırırsın.
    MO2 overwrite hatası verirse soltarafta overwrite yazısını bulup sağ tıklayıp create mod deyip rastgele isim girersin o hata gider. Unknown 1a, 1b gibi isimler kolaylık olur.

    Modların türkçe yamalarını ise manuel indir uygun klasöre at. Misal Skyui'nin tr yamasını yapacan. Yamayı manuel inidr mod organizer 2/skyrim se klasöründe Skyui klasörünü bul onun içine çıkart değiştir tamam de.

    SSE Edit; kullanımına gelince mo2 de açtıktan sonra select nove diyorsun. Sonra lootun dirty dediği ve temizlenmesini istediği modu seçiyorsun ok diyorsun. Biraz bekleyip background loader finished yazısını gördükten sonra o modun üstüne gelip sağ tıklıyorsun; "apply filter for cleaning" diyorsun bitmesini bekliyorsun. Daha sonra sırasıyla remove identical master records - "yes" ve undelete disable references deyip çarpıya tıklayıp kapatıyorsun. Overwrite hatası verecek şimdilik bir şey yapma. Diğer dirty pluginleri de aynı şekilde temizledikten sonra üstte dediğim şekilde overwrite hatasını giderebilirsin. Öteki türlü 4-5 sefer yapman gerekir. Oyuna da mo2 üzerinden gireceksin.
    http://www.elderscrollsturk.com/konu-helgen-reborn-turkce-ceviri-v1-1.html
    Helgen Reborn'un Türkçe yaması çıkmış.Moddan bahsedeyim:Oyuna başlarken ejderhanın saldırdığı yıkılan Helgen'i baştan kuruyoruz.Adım adım inşaa ediyoruz Helgeni,ben şuan askerleri eğitme görevindeyim.Helgen için asker topladım ve şuan onları tek tek eğitiyoruz.

    Modun Kendisi
    HELGEN REBORN
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/35841/?
    Benzer başka bir mod daha var ama çok kapsamlı değil onuda ekleyeyim

    Winterhold RebuildBurda da Winterhold'u yeniden canlandırıyoruz,eski günlerindeki gibi
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/50491/?
    Türkçe yama:http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/78983/?
  • Ellerine sağlık.
  • Bir turlu modlari yuklemeye cesaret edemedim. Gerek bir kac islemin yapilmak zorunda olmasi gerekse unofficial olmalari sebebiyle hic bulasmak istemiyorum. Ama videolari gorunce de icim gitmiyor degil bazen.
  • Skyrim'e yeni başlayacağım. Modları kurup başlıyım bari baya fark var sanırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hellraisers ne demek konu yardımcı olabildiyse ne mutlu

    @deoden haklı olduğun noktalar var fakat bazı modlar var ki cidden çok gerekli. Bethesda'da çalışan ekip de bazı güncellemeler yapsa en fazla bu modlar kadar olur.

    @berke012 bilgisayarda oynamanın verdiği zevk modlarla oynamakta zaten

    Ve konuda in cin top oynuyor o kadar Skyrim konusunda dil dökenler var yahu hiç kimse mi modlarla oynamıyor Neyse biraz daha mod ekleyim Yukarı da eklediklerimin çoğu zaten top 25 listesinde bulunan modlardı. Şimdi de biraz daha derine girelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 12 Ocak 2013; 1:13:15 >
  • Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?



    Teşekkür ederim

    Kurarken direk kurun herhangi bir ekstra işleme gerek yok. İçinde Dawnguard dahil değilse doğru sanırım indirdiğiniz ve konuda illegal site veremiyorum malesef :) Onların hepsini tikleyin, modların aktif olması için tikli olması lazım. Nexus Mod Manager ile indirdiğiniz modlar Mods sekmesine kaydedilir ve ordan aktifleştirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?



    Teşekkür ederim

    Kurarken direk kurun herhangi bir ekstra işleme gerek yok. İçinde Dawnguard dahil değilse doğru sanırım indirdiğiniz ve konuda illegal site veremiyorum malesef :) Onların hepsini tikleyin, modların aktif olması için tikli olması lazım. Nexus Mod Manager ile indirdiğiniz modlar Mods sekmesine kaydedilir ve ordan aktifleştirebilirsiniz.

    Şimdi ilk önce update 11'i indirmiştim. Sonra dawnguardı indirdim ama oyun yüklenme ekranında kapanıyordu. Sonra update 11'in dosyalarını tekrar skyrimin içine attım bu sefer çalıştı ama dawnguard eklentisinin getirileri (vamprizm filan perk olarak) yoktu.

    Bu manageri yüklediğimde plugins olarak görüyor dawnguardı. Kutu tikli olduğunda mods bölümüne düşmüyor. Plugins yerinde kalıyor öyle. Oyuna girdiğimde ise aktif olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?



    Teşekkür ederim

    Kurarken direk kurun herhangi bir ekstra işleme gerek yok. İçinde Dawnguard dahil değilse doğru sanırım indirdiğiniz ve konuda illegal site veremiyorum malesef :) Onların hepsini tikleyin, modların aktif olması için tikli olması lazım. Nexus Mod Manager ile indirdiğiniz modlar Mods sekmesine kaydedilir ve ordan aktifleştirebilirsiniz.

    Şimdi ilk önce update 11'i indirmiştim. Sonra dawnguardı indirdim ama oyun yüklenme ekranında kapanıyordu. Sonra update 11'in dosyalarını tekrar skyrimin içine attım bu sefer çalıştı ama dawnguard eklentisinin getirileri (vamprizm filan perk olarak) yoktu.

    Bu manageri yüklediğimde plugins olarak görüyor dawnguardı. Kutu tikli olduğunda mods bölümüne düşmüyor. Plugins yerinde kalıyor öyle. Oyuna girdiğimde ise aktif olmuyor.

    Mods bölümünde gözükmez zaten Plugins'den tikle öyle kalsın. Karakterinin 10 level olması lazım en az Dawnguard'ın başlaması için yanlış hatırlamıyorsam Ve perkleri de eğer vampir olursan çıkıyor. Yani sorun yok senin oyunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?



    Teşekkür ederim

    Kurarken direk kurun herhangi bir ekstra işleme gerek yok. İçinde Dawnguard dahil değilse doğru sanırım indirdiğiniz ve konuda illegal site veremiyorum malesef :) Onların hepsini tikleyin, modların aktif olması için tikli olması lazım. Nexus Mod Manager ile indirdiğiniz modlar Mods sekmesine kaydedilir ve ordan aktifleştirebilirsiniz.

    Şimdi ilk önce update 11'i indirmiştim. Sonra dawnguardı indirdim ama oyun yüklenme ekranında kapanıyordu. Sonra update 11'in dosyalarını tekrar skyrimin içine attım bu sefer çalıştı ama dawnguard eklentisinin getirileri (vamprizm filan perk olarak) yoktu.

    Bu manageri yüklediğimde plugins olarak görüyor dawnguardı. Kutu tikli olduğunda mods bölümüne düşmüyor. Plugins yerinde kalıyor öyle. Oyuna girdiğimde ise aktif olmuyor.

    Mods bölümünde gözükmez zaten Plugins'den tikle öyle kalsın. Karakterinin 10 level olması lazım en az Dawnguard'ın başlaması için yanlış hatırlamıyorsam Ve perkleri de eğer vampir olursan çıkıyor. Yani sorun yok senin oyunda

    Tamam ozaman Şu zırh ile silah modlarını indireyim bakalım nasıl olacak. Onları da kendimiz mi yapıyoruz yoka satın mı alıyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Öncellikle konu çok güzel olmuş onu belirteyim.

    Şimdi managerı indirdim. Kurarken kendi gösterdiği dosya yollarını kabul etmemiz lazım değil mi indireceği ve kaydedeceği modun olduğu yolu? Ben değiştirmeden kabul ettim. Sitede üyeliğim vardı, sadece nexus managerı indirip giriş yaptım. Sonra da silah modunu indirmeye başladım.

    Bunun yanında daha önce 262mblık update 11'i yüklemiştim yukarda onun linkini göremedim ama doğrudur umarım yüklediğim update

    Ayrıca managerın anasayfasında sol tarafta plugins diye bir sekme var. Onu tıkladığımda skyrim update dawnguard adlı üç tane kutu var. ilk ikisi tikli diğeri tikli değil dawnguard olan? Onlar ne bilgi verebilirmisin?



    Teşekkür ederim

    Kurarken direk kurun herhangi bir ekstra işleme gerek yok. İçinde Dawnguard dahil değilse doğru sanırım indirdiğiniz ve konuda illegal site veremiyorum malesef :) Onların hepsini tikleyin, modların aktif olması için tikli olması lazım. Nexus Mod Manager ile indirdiğiniz modlar Mods sekmesine kaydedilir ve ordan aktifleştirebilirsiniz.

    Şimdi ilk önce update 11'i indirmiştim. Sonra dawnguardı indirdim ama oyun yüklenme ekranında kapanıyordu. Sonra update 11'in dosyalarını tekrar skyrimin içine attım bu sefer çalıştı ama dawnguard eklentisinin getirileri (vamprizm filan perk olarak) yoktu.

    Bu manageri yüklediğimde plugins olarak görüyor dawnguardı. Kutu tikli olduğunda mods bölümüne düşmüyor. Plugins yerinde kalıyor öyle. Oyuna girdiğimde ise aktif olmuyor.

    Mods bölümünde gözükmez zaten Plugins'den tikle öyle kalsın. Karakterinin 10 level olması lazım en az Dawnguard'ın başlaması için yanlış hatırlamıyorsam Ve perkleri de eğer vampir olursan çıkıyor. Yani sorun yok senin oyunda

    Tamam ozaman Şu zırh ile silah modlarını indireyim bakalım nasıl olacak. Onları da kendimiz mi yapıyoruz yoka satın mı alıyoruz?

    Modlardan bahsediyorsun değil mi? Öyleyse söylediğim gibi manager ile indirip aktifleştiriyorsun
  • Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 10 Ocak 2013; 1:00:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?

    Evet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?

    Evet.

    Normal modsuz oyundaki zırh ve silahlar var değil mi onlar da kaybolmadı yani? Dediklerine bakılınca hepsinin tamamen doğru yapmışsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?

    Evet.

    Normal modsuz oyundaki zırh ve silahlar var değil mi onlar da kaybolmadı yani? Dediklerine bakılınca hepsinin tamamen doğru yapmışsın...

    Hayır kaybolmadı. Modun videosunda zırh yapma yerine gidip e ye bastığında deadric dragonbone fila filan listenin sonunda diğer craf yapabileceğimiz mod silahları olması lazım ama yok. Garip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?

    Evet.

    Normal modsuz oyundaki zırh ve silahlar var değil mi onlar da kaybolmadı yani? Dediklerine bakılınca hepsinin tamamen doğru yapmışsın...

    Hayır kaybolmadı. Modun videosunda zırh yapma yerine gidip e ye bastığında deadric dragonbone fila filan listenin sonunda diğer craf yapabileceğimiz mod silahları olması lazım ama yok. Garip

    bendede aynısı oldu ben silah modunu indirdim sadece oyuna girdiğimde blacksmithde yoktu silahlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syberr2112

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cypon

    Flood olacak ama.. Immersive Armors ve Weapons modlarını indirdim. indirdikten sonra çift tıkladım üzerlerine yükleniyor dendi. Biraz bekledikten sonra yüklendi ve kutuların içerisinde tik işareti çıktı. Ben de tamamdır diye oyuna girdim. 33 levellik adamımla doğru örsün başına gittim ama hiçbir armor veya silah craft edilebilir gözükmüyor. Daha doğrusu hiçbir silah ya da armor gözükmüyor listede. Ne de satın alabileceğim silahçıda.

    Modlar oyun içinde nasıl aktif hale geliyor? Bir yerde yanlış yaptım sanırım.



    Skse'den girdin değil mi oyuna?

    Evet.

    Normal modsuz oyundaki zırh ve silahlar var değil mi onlar da kaybolmadı yani? Dediklerine bakılınca hepsinin tamamen doğru yapmışsın...

    Hayır kaybolmadı. Modun videosunda zırh yapma yerine gidip e ye bastığında deadric dragonbone fila filan listenin sonunda diğer craf yapabileceğimiz mod silahları olması lazım ama yok. Garip

    bendede aynısı oldu ben silah modunu indirdim sadece oyuna girdiğimde blacksmithde yoktu silahlar.

    Bende çok fazla mod yüklü olduğu için hangisi neyin bilmiyorum ama craft ile yapamıyorsanız belki level yetmiyordur... Ama npclerin üstünde rastlayabilirsiniz mesela ilk Dawnguard kalesine girdiğinizde Vigilant üyesi olan bir eleman var sizle mağaraya gelmeye gönüllü olan, onun üstünde mavi rün işlemeli bir zırh olması lazım yükleyenler bunu kontrol ederse olup olmadığını anlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.